Helgen

I fredags drog jag i väg till Eskilstuna direkt efter jobbet. Skulle hälsa på Eva. Tanken var när vi bestämde detta var att vi skulle åka tillsammans till Örebro på söndagen i stället för att mötas där. Varför inte umgås hela helgen lixom. Efter att vi bestämt det så får vi veta att personen vi ska se i Örebro har bokat in sig i Eskilstuna oxå. Just den dagen jag kommer. Och det bästa e att att jag skulle hinna dit. Massa flugor i en smäll ;)
När jag klev av tåget så åkte vi direkt till Tuna park men fick inte komma in. Det var en brand. Jag började direkt skämta med Eva om att Kevin är så het så han sätter stället i brand. Sa det inte så högt dock och efetr en stund skämtade en vakt om samma sak. Tsss jag var först grabben ;)
Jens skulle oxå vara där. Vi är inga fan av Jens. Fast han var ganska rolig den här dagen.
Passade på att ta bild me finaste Kev ;)
 
 
 
 
Efteråt gick vi runt i lite affärer och jag bestämde mig för att skämma ut mig (man ska våga det i bland) och knäböjde på golvet där det var en bild på Kevin och lossades be till min nya gud ;) Jag e lite knäpp av mig ;)
Kvällen slutade med mys i Evas soffa under en varsin filt, varma mackor och skräckisar.
 
Lördagen gick mest ut på att knalla runt på stan. Införskaffade en ny plånbok (gjorde det för ett tag sedan men den var inget att ha) och ett par nya sulor till mina jobbskor. Nu är de riktigt varma och sköna :) Sedan blev det bio. Vi skulle se Kärlek deluxe. Var dock inte berred på att få se Martin Stenmarck helt naken :P
Filmen var helt okej. Bättre än väntat och det var kul att se Martin som skådis. Han var duktig och jag ser honom gärna i fler filmer. Ja även med kläderna på ;) Sen blev det ännu emr film när vi kom hem till Eva.
 
Söndagen så gick vi upp tidigt för att åka till Örebro. Vi bestämde oss för att käka innan vi drog till bilaffären där Kevin och George skulle vara. Han som jobbade där hade nog mani på sallad. Eva beställde en kyckling sallad och jag tog en liten pizza. Han fick för sig att servera oss en sallad innan maten. Eva flina *en sallad innan salladen* och när han kom med min pizza så hade han slängt på en massa ruckola på den. Eeeeeh XD
Är inget fan av Ruckola och det ska ta mig katten inte vara sallad på en vesuvio. När vi ätit så var vi tvugna att rusa. Vilket han inte heller gilla. Han tyckte vi hade brottom. Hmm vi var ju där ett bra tag.
Sen hade vi otur med busschaffisen. Vi tryckte så fort namnet på gatan kom upp men han fortsatte att köra. Eva gick fram och han fräste att vi fick skylla oss själva att vi plingat för sent. Hmmm vi gjorde inte det men men. Blev att knalla då :)
 
Det var kul att träffa Kevin, Rasmus och Axel igen. Första gången jag såg George live. Fattar inte att han inte kom längre i idol men tror det kommer gå bra för honom i framtiden. Jag hade designat ett diplom eller vad man ska kalla det till Kevin. Tyvärr hade jag inga papper utan hål men hålen syndes inte så mycket när jag ramat in den. Han lyste lixom upp när han såg den o började läsa direkt men fick sluta med det eftersom det var kö. Men kul att se att han gillade den. Kanske lägger upp den här i bloggen.
 
Helgen var fylld av skratt och flams och glädje. Som det ska vara :)
 
 
 
 
 
 
 
Sabina
2014-01-28 @ 22:37:30

Låter som en härlig helg!! :) hoppas vi ses någon gång! Kram :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0