Knak sa det där

Okej jag är verkligen lika spänstig längre. Var nog länge sedan jag var det. Men att det skulle vara så här illa XD Undra om jag kan skylla på att tjockmattan var hårdare än jag trott. Hmmm vi kör på det. Vad snackar jag om? Jo som varenda tisdag så har "mina" ungar gympa. Jag fick för mig att göra en kullebytta på en tjockmatta. Tog position och hoppar ordentlig. Knaaaak. Aj som fan. Det var den nacken det. Känner fortfarande av lite. Okej inga fler kullebyttor för Maria XD

Det rasar

i frysen. Yepp håller på att frosta av. Har tänkt göra det ett tag men på något vis så har det inte blivit av.
Får mig att tänka tillbaka på när jag var liten och mamma brukade frosta av frysen. Tusse (säkert de andra två oxå) gillade att sitta och glo in i frysen när det rasade. Mamma brukade ha kokande vatten i frysen så att det skulle smälta fortare (jag kör på samma vis) och katterna satt där med stora ögon. När jag hör hur det rasar ute i köket så ser jag det från när jag var liten framför mig.
 
Tänkte avsluta med en bild som är något helt annat än is och kyla. Det är från när jag var till Cissi sist och vi mös tillsammans med hennes dotter i trädgården och fikade.
 
Nu blev jag sugen på hallon
 
 
RSS 2.0