Återförening för en kväll

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-31 @ 12:42:56
För lite över 1 vecka sedan så var jag i väg och såg one night only med EMD. De skulle för en enda kväll återförenas. Jag gillar dem alla 3 som solo men tycker att de är kanon när de är tillsammans. Det blir något extra lixom. Lägger upp några bilder här. Ska kolla igenom det jag filmade oxå för att se om det är något som kan lägga upp men jag börjar med bilderna :)
 
Jag hoppas de går ihop igen och gör en till platta tillsammans :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Önskelista

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2014-01-30 @ 11:11:00
Har säkert postat nån av dessa förut men nu sätter jag dem här med för jag gör en liten önskelista till mig själv ;)
Om jag tycker att jag förtjänar och har råd så är det något av detta som ska införskaffas ;)
Vilken är eran favorit?
 
 
 
 
 
 
 
 
 


2 bilder till

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-29 @ 20:32:34
Rasmus som jobbar med belong tour som Kevins turne heter har fotat dessa 2 bilder. De är från i söndags
 
 
 
 
 


Brrrrrr

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-29 @ 16:54:18
I dag är en frusen dag. Eller det började nog redan i går kväll när jag skulle sova. Blev både täcke och 2 filtar. Mina händer känns som isbitar just nu.
 
Dagens komiska
Barn 1: Kom och lek
Barn 2: Jag kan inte. Måste hjälpa Maria, hon är gammal
Tack för den XD
 
Till helgen börjar mellon. Jag älskar mellon. Missar inte ett avsnitt. Om jag skulle missa direktsändingen så ser jag reprisen. Inget snack om saken ;) Sedan går jag efter att det heter MELODIfestivalen. Vilket jag har fått skit för av fans till en kändis för några år sedan. Jag gillar honom men fansen ansåg att jag inte var ett riktigt fan som inte tyckte att hans låt skulle vinna. Visst det är ett stort plus om en artist man gillar gör en bra låt. Och jag har varit med om att en artist jag ogillat har gjort en bra låt och då står jag för det. Låten, framförandet osv. Det heter melodifestivalen inte artistfestivalen.
 
Nu måste jag gå och värma mina händer


Helgen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2014-01-28 @ 21:13:00
I fredags drog jag i väg till Eskilstuna direkt efter jobbet. Skulle hälsa på Eva. Tanken var när vi bestämde detta var att vi skulle åka tillsammans till Örebro på söndagen i stället för att mötas där. Varför inte umgås hela helgen lixom. Efter att vi bestämt det så får vi veta att personen vi ska se i Örebro har bokat in sig i Eskilstuna oxå. Just den dagen jag kommer. Och det bästa e att att jag skulle hinna dit. Massa flugor i en smäll ;)
När jag klev av tåget så åkte vi direkt till Tuna park men fick inte komma in. Det var en brand. Jag började direkt skämta med Eva om att Kevin är så het så han sätter stället i brand. Sa det inte så högt dock och efetr en stund skämtade en vakt om samma sak. Tsss jag var först grabben ;)
Jens skulle oxå vara där. Vi är inga fan av Jens. Fast han var ganska rolig den här dagen.
Passade på att ta bild me finaste Kev ;)
 
 
 
 
Efteråt gick vi runt i lite affärer och jag bestämde mig för att skämma ut mig (man ska våga det i bland) och knäböjde på golvet där det var en bild på Kevin och lossades be till min nya gud ;) Jag e lite knäpp av mig ;)
Kvällen slutade med mys i Evas soffa under en varsin filt, varma mackor och skräckisar.
 
Lördagen gick mest ut på att knalla runt på stan. Införskaffade en ny plånbok (gjorde det för ett tag sedan men den var inget att ha) och ett par nya sulor till mina jobbskor. Nu är de riktigt varma och sköna :) Sedan blev det bio. Vi skulle se Kärlek deluxe. Var dock inte berred på att få se Martin Stenmarck helt naken :P
Filmen var helt okej. Bättre än väntat och det var kul att se Martin som skådis. Han var duktig och jag ser honom gärna i fler filmer. Ja även med kläderna på ;) Sen blev det ännu emr film när vi kom hem till Eva.
 
Söndagen så gick vi upp tidigt för att åka till Örebro. Vi bestämde oss för att käka innan vi drog till bilaffären där Kevin och George skulle vara. Han som jobbade där hade nog mani på sallad. Eva beställde en kyckling sallad och jag tog en liten pizza. Han fick för sig att servera oss en sallad innan maten. Eva flina *en sallad innan salladen* och när han kom med min pizza så hade han slängt på en massa ruckola på den. Eeeeeh XD
Är inget fan av Ruckola och det ska ta mig katten inte vara sallad på en vesuvio. När vi ätit så var vi tvugna att rusa. Vilket han inte heller gilla. Han tyckte vi hade brottom. Hmm vi var ju där ett bra tag.
Sen hade vi otur med busschaffisen. Vi tryckte så fort namnet på gatan kom upp men han fortsatte att köra. Eva gick fram och han fräste att vi fick skylla oss själva att vi plingat för sent. Hmmm vi gjorde inte det men men. Blev att knalla då :)
 
Det var kul att träffa Kevin, Rasmus och Axel igen. Första gången jag såg George live. Fattar inte att han inte kom längre i idol men tror det kommer gå bra för honom i framtiden. Jag hade designat ett diplom eller vad man ska kalla det till Kevin. Tyvärr hade jag inga papper utan hål men hålen syndes inte så mycket när jag ramat in den. Han lyste lixom upp när han såg den o började läsa direkt men fick sluta med det eftersom det var kö. Men kul att se att han gillade den. Kanske lägger upp den här i bloggen.
 
Helgen var fylld av skratt och flams och glädje. Som det ska vara :)
 
 
 
 
 
 
 


Inte än

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-27 @ 22:10:47
Ja som ni ser så har det inte blivit något skrivande om helgen än. Tänkte jag skulle ha med lite bilder men har inte orkat föra över dem till datorn än. Tänkte göra dem i kollage stuk. Flera kollage i stället för ett stort. Ni förstår när ni ser det. Förhoppningsvis så har jag ork efter jobbet i morgon :) Kom på att jag kanske ska skriva lite om förra onsdagen oxå. Vad det blev mycket nurå helt plötsligt :P
 
Just nu känner jag suget efter en dusch men slänger in en annan bild från helgen på min polare Eva först :P
 
 


Hemma igen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2014-01-26 @ 21:51:12
Hej på er.
 
Är för tillfället för trött för att berätta om helgen men kan säga att jag gillat den :)
Nu är planen att lägga ner min frusna kropp (har jag någon gång sagt att jag avskyr vintern) i ett varmt bad och bara slappna av. Sen gissar jag att det blir sängen för är ganska så slut :) Slut på ett positivt sätt
 
Men avslutar med en mysko bild på mig och Eva från i helgen ;)
 
 
 


Ingen vidare natt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2014-01-21 @ 13:27:39
När morgonen grydde så kände jag hur ont det gjorde i ögonen. Blev knappt någon sömn i natt. Anledningen var att i går råkade en kompis ut för en bilolycka. Allt gick bra. Både hon, fästmannen och bäbisen i hennes mage klarade sig men det hade kunnat sluta helt annorlunda. Min kropp ville inte förstå att allt gått bra. Det enda som ekade var *tänk om*. Så jag hade väldigt svårt att slappna av i natt. För dem måste det ha varit 100 gånger värre natt.
När jag fick veta så kom tårarna och jag började må illa och kroppen kändes som om jag inte visste vart jag skulle ta vägen.
 
Tack gode gud att allt gick bra


Den dagen min bror får barn ;)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-20 @ 14:20:58
 
 
 


yepp

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-20 @ 14:17:21
Följ min blogg med Bloglovin
 


Drömbikini

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-20 @ 13:28:08
Har hittat en bikini som jag gillar. Sen om jag kommer att beställa den någon gång är en annan 5a. Kan ju hända att det finns något liknande i butik så jag kan prova överdelen. Men den är så snygg
 
 
 
Det fanns en annan jag oxå fastnade för. Vilken tycker ni är snyggast? :)
 
 
 


Promenad i lappmöglet

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2014-01-18 @ 22:11:00
Lappmögel ja. Det är tydligen så de säger här nere ;)
 
Har varit hos Suzz hela dagen. Mycket trevligt :)
Snackade en massa som vi brukar göra. Oså blev det 1 timmes promenad med Nova. Jag är från högre upp i Norrland än Suzz men hon är den av oss som gillar snön mest. I dag må jag erkänna att det var mysigt att promenera runt i snön medans det föll från himlen. Men nej jag är ingen snö gillare direkt. Nova däremot studsade runt i snön av glädje :)
 
Jag kom hem för typ 30 min sedan. Och ögonen går lite i kors. Farligt med promenader. Man blir trött ;)
Och kondis äger jag ingen men ändå e jag lite sugen på att gå en ännu längre promenad med Suzz och Nova. Men det beror ju på Suzz knä oxå om hon har en bra dag med den. Hennes knä är en riktig bråkmakare.
 
Suzz min lilla tuss <3
 
 
 
 
 


Länge länge

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-15 @ 19:24:00
Blev mycket sovande i natt. Det beror knappast på att jag var trött i går morse. Jag är trött alla mornar. Jag piggnade dock till när jag knappt han in genom grinden innan jag fick en kram av en kille i F klassen och 10 min senare av en tjej i min klass :)
Men i alla fall så däckade jag strax innan 18 i går och sov till 18.30. Gick upp och ständge ner allt och la mig igen. 30 min senare sov jag. Vaknade 1 tim innan jag skulle upp i morse och gick på toa. Sedan somnade jag om. Visst det var inga roliga drömmar men det var skönt att sova så mycket på en vardag :)
 
I dag kände jag röklukt när jag kom till jobbet. Inte långt från mitt jobb var det en brand som började i natt. En radhuslänga brann upp. Ger mig flashback till när det brann på min gata förra året. Dock var denna branden värre. Ingen blev skadad dock som det ser ut.
 
Nedan ser mig verkligen påpälsad
 
 


Mani?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2014-01-12 @ 15:45:06
Tror jag har lite mani på paljetlinnerna. Jag har den gröna (den ser mer grön ut i verkligheten) och den mörklila. Men är sugen på de andra oxå ;) Nästa gång blir det den vita. Den blå vet jag inte om den skulle passa mig. Vad tror ni?
 
 
 
 
 
 


en vanlig kväll?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-12 @ 02:33:59
ont i ryggen som fan. kändes dock bättre efter att suzz masserat. nu är det dock tillbaka igen :( men man fick njuta en stund i alla fall :) me like massage. sova nu ugg


Länge sedan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-01-09 @ 15:44:00
Hej på er. Nu var det ett tag sedan sist. Julen och nyåret flög förbi. Sedan var man tillbaka på jobbet. Och snön lyser med sin frånvaro. Inte mig emot dock. Är bara under julen och nyår som jag vill ha snö och nu när den är förbi så kan det få vara så här till våren. Jag fick dock snö under julen. Dock var det väldigt lite. Var mest is. Var ju uppe i Östersund och firade jul. Med tanke hur svårt jag hade att vara ute så vill jag inte veta hur de äldre hade det :/
 
 


RSS 2.0