Däckad

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-03-29 @ 18:05:08
Jag somnade fort i går. Jag skrev mitt inlägg. Stängde av datan och gick o lade mig. 10 min senare sov jag. Vaknade en gång under natten för ett toa besök sen sov jag igen. Fortfarande jobbiga drömmar men inte lika jobbiga som de andra 3. Vaknade 30 min innan väckarklockan. Somnade om. vaknade 10 min senare. Somnade om och vaknade av klockan. Skönt att inte vara helt död på bussen mot jobbet för en gångs skull.

Har irrat runt här som en idiot för att leta en biljett. Har haft den i min ägo sedan juli. Inte konstigt om den är putts väck nurå. men tillslut fann jag den så nu ligger dne här så att den inte försvinner tills den dagen jag behöver den. Det är lönlöst att lägga saker på ställen så att man vet vart man har dem för då hittar man dem inte.


Mer död än levande

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-28 @ 21:15:21
Hoppas den här napen blir lugn. 3 nätter med jobbiga drömmar räcker. Känner mig mer död än levande. Kan knappt hålla ögonen öppna. Natti


Letar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2011-03-27 @ 21:24:24
Har börjat samla på "Mary, Lou" böcker. Det är gamla böcker. Typ från 70 talet. Så vill man ha sånna så får man leta på begagnat affärer eller fråga runt om nån har dem hemma och vill bli av med dem. Hittade 5 st i dag. 4 på ett ställe på frösön som inte alls var bra. Vi 4 ansåg att vi ej kommer komma dit igen. Men jag hade tur med dessa böcker i allafall. Sen hittade jag en bok på ett ställe i stan. Böckerna kostade 25 spänn tillsammans. Inte illa. 5 spänn styck.

Om nån av mina vänner läser detta så kolla gärna hemma eller me era föräldrar om det finns "mary, lou" böcker som gärna vill ha mig som ny ägare ;)
April? maj?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-03-27 @ 12:53:32
Slutet av april och en bit in i maj kommer kanske vara lite annorlunda för mig. Har suttit och smsa med Hummern och det var då jag fick den här tanken. Hon är en inspiration för mig. Ja jag vet att det inte kommer bli lätt. Det kommer att bli en jobbig tid. Och eftersom jag ska skippa kryssen i maj eftersom jag ska spara pengar tills jag ska till Hummern så passar det bäst in då. Det kan gå skäpprätt åt helvete men det kan oxå gå bra.
Men jag vet att mina vänner finns där och då blir allt lättare <3


Klantarsel

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-26 @ 23:23:36
I morse vaknade jag av väckarklockan. Jag fattade ingenting. Varför ringde den? Ska jag upp och jobba? Jag hade natten innan i ren reflex klickat igång igång den så att den skulle väcka mig vanlig tid. Vad fan, klantarsel. Jag var tvungen att kolla kallendern i mobilen för att se om det verkligen var lördag ha ha. Inte kunde jag somna om heller. Jag låg kvar i sängen i 45 min innan jag gick upp. Dock så var kroppen trött så jag har inte fått så mycket gjort idag. Typiskt. Mitt i allt så jobbar jag på måndag fasten jag brukar vara ledig måndagar. Blir lite sömn den här helgen


Vill rekomendera en låt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-25 @ 22:58:40
Om du har spotify så tycker jag att du ska lyssna på den här låten (Klicka på texten)

Molly Sandén – Samma himmel


Att skära sig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-25 @ 17:23:59
Nu ska jag erkänna nått. Jag har en gång varit en sån som har skurit sig själv. Och det är mycket vanligare än många tror. Numera tänker jag ibland *hur kunde jag vara så dum* men det är lätt att vara efterklok. Och mår man jävligt dåligt så kan man göra mycket dumt. Jag bodde på den tiden ihop med en tjej som inte är helt frisk (Hon fick mig att må fruktansvärt dåligt). Hon brukade ibland titta på när jag skar mig. Jag önskar att jag hade bett om hjälp men hur ofta gör en människa det när han är psykiskt instabil. Jag ville ju inte ens inse vad hon gjorde mot mig. Människor som tar sig i kragen och ber om hjälp, ni ska vara stolta över er själva.
Nån av er som läser nu kanske är en sådan som skär sig. Är du en sån som vet att det är fel eller blundar du. Vad du än är så snälla, be om hjälp. Att skära sig är ett bevis på att nått är fel. Väldigt fel.

Jag fick några R. Eller jag fick många men de flesta sitter innom mig. Men på armen finns 2 st R (skar mig på benen oxå) och ett av dem syns väldigt mycket. Förr skämdes jag över att de syndes. Nu har jag accepterat dem. Frågar nån så erkänner jag vad som har hänt. Jag kan inte göra det ogjort även om jag vill. Visst har känslan kommit tillbaka att man varit sugen men har aldrig gjort det igen och jag hoppas att jag slipper det.

Var inte rädd att be om hjälp
Hipp hipp hurra

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-03-24 @ 18:53:48
Idag är det ingen vanlig dag för det är Emilias födelsedag. Lilla sötnosen blir 2 år. Känns som om det var i går hon satt på golvet och hälde ut massa ris men det är över 1 år sedan. Innan jag vet ordet av så lär jag väll få höra
"Maria jag ska gifta mig".
Och då lär jag sitta där i kyrkan och gråta av glädje när hon står där framme med sin blivande och säger ja.
Åren går ju så fort numera.

Stort grattis på din dag Ems. Älskar dig <3:)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-21 @ 21:26:01
Det går bra nu :)


Min mello lista

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-03-20 @ 14:07:21
Tänkte göra en egen mello lista av finalen. Hur jag hade velat att det hade sett ut

1. Eric Saade
2. Danny
3. Brolle
4. Sanna Nielsen
5. Linda Bengtzing
6. The moniker
7. Sara Varga
8. The playtones
9. Swingfly
10. Nicke Borg


Gillar rädsla?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-20 @ 00:35:44
Tror den här ungen gillar att bli rädd. Ungens version av skräckfilm

http://www.youtube.com/user/mandkyeo#p/a/u/0/N9oxmRT2YWw


Veckans låt: Tommy Nilsson - Öppna din dörr

Permalink - Veckans låt - Kommentarer (0)
2011-03-19 @ 23:30:00
Den första gången jag såg på dig
Och kände hur du såg på mig
Då föll allting jag trott var sant
Jag vet du kände likadant
Du var så vacker då som nåt jag aldrig kunnat nå
Och hjärtat slog ett slag för var förlorad dag

Jag gömde mig i fantasin
Så rädd för vad du kunde bli
Men var gång som jag ljög för mig
Så såg jag sanningen i dig
Nu står du här idag med allt jag någonsin velat ha
Och hjärtat slår ett slag för var förlorad dag

Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här
Säg att du inom dig bär bara kärlekens röst
Och jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr

Så börjar livet här till slut
Vi gråter det som var förut
Så somnar vi så tätt ihop
Att dagen vaknar allt för fort
För den himmel som jag nått och för allt det som jag nu förstått
Ska hjärtat slå ett slag för var förlorad dag

Öppna din dörr...

Ge av dig det du vill ha av mig
Och säg att jag får alla förlorade år

Jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr
Små saker

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-19 @ 22:32:59
Att små saker kan göra så mycket. En enda liten sak kan ge en person sådan stor glädje. Därför sitter jag här nu med ett leende på läpparna och en glädje i kroppen. Skulle det som ger mig detta tas bort så skulle allt rämma. Men tar en dag i taget och håller fast glädjen så länge det går :D


Vad gjorde jag i natt?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-19 @ 11:12:23
Kom hem vid 2. Huvudet värkte som fan. Kunde inte somna då jag skakade av sköld. Somnade en sväng men vaknade för tat gå på toa. Huvudet var värre. Allt snurrade och jag mådde illa av smärtan. Somnade, huvudvärken var kvar när jag vaknade. Man kan ju undra vad tusan jag gjorde innan jag kom hem i natt.


En sak

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-18 @ 17:28:23
Jag har en sak som inte du har.
Jag har de bästa personerna i mitt liv <3


Vill du ha en cola?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-17 @ 16:10:50


Gud

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-03-16 @ 20:41:30
Gud vad jag är nervös. Nervös nervös nervös. Men jag lääääängtar. Det pirrar i hela kroppen och jag blir helt varm bara jag tänker på det. Jag vill inte tänka på det för då blir jag så nervös men samtidigt vill jag tänka på det och längta och njuta. Dagarna går för långsamt nej nej de går för fort nej för långsamt. Gaaaa. Jag vill att det ska hända nu men samtidigt är jag inte redo.


Idag med

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-03-16 @ 15:29:27
tror ni inte att jag har samma fett sug idag. Pizza pizza pizza. Vad fan är det som händer? Sitter här och äter yougurt med linfrön nu och lossas att det är mosad pizza ha ha. Nån som kan förklara varför jag är så sugen på fett nu? är det för att jag hållit mig undan det ganska mycket på sista tiden? Minns inte ens när jag åt pizza senast och ni som känner mig vet att jag älskar pizza.


Inte gnälla över mitt ålderutseende igen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-15 @ 22:08:54
Folk tycker jag ser yngre ut än vad jag är. När jag var liten så tyckte jag det var hemskt. Numera tar jag det bättre. Men eftersom man säger att barn är ärliga så kanske allt annat folk har varit väldigt snälla för häromdagen fick jag höra på jobbet att jag är 54 år. Och idag fick jag höra att jag borde gå i pension.


Fett fett fett

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-15 @ 19:12:37
Ge mig fett. Ge mig en fet pizza. Ja jag är sugen ;) det finns ju sånna perioder. Så för tillfället så klättrar jag på väggarna. För jag införskaffar ingen pizza. Ska hälla i mig lite smaksatt vatten nu och hoppas på att jag kan dämpa suget lite i allafall.

Det första jag fick göra i morse när jag kom till jobbet var typ att laga en dörr. När jag skulle gå in genom personalingången märkte jag att hela handtaget var löst. Skruvarna var på väg att ramla ut osv. Hur kan nån ha missat det? Jag nämnde det för en arbetskamrat som bad mig kolla om vaktmäsataren var kvar. Det var han inte. Då fråga hon om jag kunde. Visst kunde jag det. Hämtade skruvmejsel och satte igång. Ibland är jag händig. Har hänt att jag legat under nått av borden på jobbet och lagat bordsben oxå.

Var lite varmt idag. Skönt :) Ungarna gillade det oxå för då blir det blött och ju mer blött destå bättre för då blir det vattenpölar. Och säger man till ett barn *var försiktig nu för du har inga galonisar* så tar det bara 5 min så sitter barnet i vattenpölen. Efter en stund var det nästan bråk om en vattenpöl. Inte många byxor var torra. Då tittade jag på en arbetskamrat och sa "tur att jag går hem innan ungarna ska in".
Själv var jag den skitigaste/blötaste ungen på hela gården när jag far liten ;)

Nu ska jag häla i mig vattnet


Vad ska jag skriva här då?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-14 @ 15:57:11
Tjo tjim

Kom inte på nån bra överskrift.

Maten står i micron (kycklinggryta med ris) som jag ska smaska på sen. Om några tim kommer jag stå där med skivstången och flåsa. Japp det blir bodypump idag. Bra början på veckan. Tänkte dock kolla när fader är klar på boxningen (han är föredetta boxare men är nu dommare och brukar vara med på träningar) för ibland passar tiderna in och jag kan få åka bil hem istället för buss.

Nej nu borde maten vara klar. Mums


Nån borde designa om skylten

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-14 @ 14:37:54


Jag har en fru

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-13 @ 20:31:35
Yepp jag har en fru. Jag och Linn är som ett gammalt gift par.
Så vi får väll säga att vi särbos på samma gång som vi är gifta ;)Vilken gullig :)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-03-13 @ 11:23:46


Gaaaaa

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2011-03-13 @ 00:07:29
Har suttit hur länge som helst och pillat bland koder osv för en ny design. jag är usel på koder men det går frammåt i allafall. Nya designen borde komma upp i morgon. Nu ska jag sova


Yeeeeeees

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-03-12 @ 22:45:03
Bra svenska folket. Det var på tiden att rätt vann :)
Just nu undviker jag facebook ;) Det är alltid nån som ej är nöjd och jag har inte lust att se allt gnäll :P
Jag vet ju hur det känns dock. Jag har tyckt att fel har vunnit i många år nu. Så nu fick jag änkligen vara med om att jag tycker att rätt vann. Till o me pappa tror på Eric i eurovision (dock gillar pappa inte Eric)

Tycker synd om Brolle. Hans låt var värd en bättre placering. Sen var jag lite kluven oxå när det gäller Danny. Tänk om man hade kunnat låta både Eric och Danny vinna. Det hade varit nått. Men men de 2 bästa i topp. Inte illa pinkat. Undra hur många som gnäller nu att bara 14isar röstar på Eric ;) Aja jag får väll vara 14is då :) I dont care hi hi.Melodifestivalen i kväll

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-12 @ 14:26:50
I kväll är det finalen. Jag har hittat flera låtar jag gillar men det är bara 2 st som jag tror kan klara det i eurovision. Danny och Eric. Dock tror jag lite extra på Eric så han hejar jag på i kväll men vinner Danny så blir jag oxå glad.

Rösta på Eric i kväll nu. Grabben som fick en utlänsk klubb på facebook förra året bara av att dela ut de svenska rösterna i eurovision. Den klubben har 12000 medlemmar nu och inte ens 1000 av dem är svenskar. Tänk då om han står där o sjunger denna låten och dansar. Wooow ja rösterna kommer hagla in. Rösta rätt, rösta på EricTävling

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-03-12 @ 12:17:59
Jag tävlar hos Sofia om detta kitt.
Gå in på http://sofija.blogg.se/2011/march/vinn-ett-kropps-kit.html
och tävla du med.


Snaaaaark

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-11 @ 23:36:56
Klockan är 23.33 och det är fredag kväll. Dock känns det som om jag varit på dans o dansat loss o att klockan är 03.00. Ja jag känner mig ganska trött om man säger så. Det har varit en lång dag. Så jag tänkte ta och natta nu. Vet inte ens om jag orkar läsa o då är jag trött.

Kan medela att jag inte är nöjd över kvällen lets dance. Rybak åkte ut. Jag ville ha ut Frank. Så nu har jag bara en favo kvar i tävlingen. Hade 3 från start. Andreas Weise, Alexander Rybak och Jessica Andersson. Pappa är toknöjd, han som hejar på Jessica.

Så nu drar jag mig till sängen. Sov gott allihopa


Guuuuuud

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-11 @ 18:46:51
Guuuuud nu behöver jag semester
Glöm inte

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-03-11 @ 18:07:47
Glöm mig inte den dagen jag är borta.


Dags att fixa konditionen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-03-11 @ 14:00:28
Var ute och sprang lite. Det dröjde inte länge tills jag fick blodsmak i munnen. Konditionen är verkligen inte på topp. Har den någonsin varit så här dålig? Så jag har bestämt mig för att börja bodystep igen. Jag slutade ju me den för att jag tyckte att jag inte gjorde framsteg. Jag pallade bara halva lektionen sammanlagt. Men nu när jag tänker efter så hade jag bättre kondis då. Så även om jag bara klarar halva så är ändå kodinsen bättre då. Det är en lektion på tisdag som jag tänker gå på


Mycket tänkande

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-03-11 @ 10:24:54
Har tänkt mycket i natt o även i morse fick jag mig en tankeställare. Hkommit fram till att det är så mycket man kan tolka fel. Det är nått människan är bra på, att tolka fel. Det är därför det blir som det blir så ofta.

Är ledig idag. Känns udda att vara ledig en fredag. Men eftersom jag jobbade i måndags så vi skulle slippa ta in en vikarie så. Tänkte ut och springa lite med fara för livet. Halt som tusan men några steg lär jag väll hinna innan jag bryter nacken. I nödfall får jag väll gå, då rör jag i allafall på mig.

Nu ska jag ta och störa fader på jobbet och fråga när vi ska iväg och tippa. Vi har lite som en tradition att åka till kvantum tillsammans på fredagar numera. Förra veckan tippade jag inte. Passade på att handla lite då istället. Men i dag tänkte jag tippa på mellon. Jag slår vad om att Danny ställs mot Eric i kupongen för att göra det svårare för de som tippar. Oså bjuder han alltid på en varmkorv he he. Det får bli min middag idag.


Mycket tänkande

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-11 @ 10:24:53
Har tänkt mycket i natt (kan förklara mina mysko drömmar i natt) o även i morse fick jag mig en tankeställare. Har kommit fram till att det är så mycket man kan tolka fel. Det är nått människan är bra på, att tolka fel. Det är därför det blir som det blir så ofta. Dock ska jag göra mitt bästa för att det ska bli bättre och det tycker jag alla människor ska göra :)

Är ledig idag. Känns udda att vara ledig en fredag. Men eftersom jag jobbade i måndags så vi skulle slippa ta in en vikarie så. Tänkte ut och springa lite med fara för livet. Halt som tusan men några steg lär jag väll hinna innan jag bryter nacken. I nödfall får jag väll gå, då rör jag i allafall på mig.

Nu ska jag ta och störa fader på jobbet och fråga när vi ska iväg och tippa. Vi har lite som en tradition att åka till kvantum tillsammans på fredagar numera. Förra veckan tippade jag inte. Passade på att handla lite då istället. Men i dag tänkte jag tippa på mellon. Jag slår vad om att Danny ställs mot Eric i kupongen för att göra det svårare för de som tippar. Oså bjuder han alltid på en varmkorv he he. Det får bli min middag idag.


Önskar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-10 @ 22:38:27
Önskar att jag aldrig hade skrivit det där inlägget. Hade ingen aning att det skulle bli som det blev. Nu när jag tänker tillbaka hur jag själv skulle ha reagerat så önskar jag att nån hade bett mig att radera det fort som fan. Nu är det försent. Dock gör jag mitt bästa för att reda upp problemet. Ja jag är en idiot. Dock så har jag lärt mig en läxa. En dyr läxa. Man lär sig ju av sina misstag. Hoppas bara att det går att laga. Suck, varför gråter jag nu för, jag må tygla mina känslor. Nu får jag lägga av. Ja jag gjorde ett misstag men jag är inte mer än människa. Dock har jag bara gjort det en gång (inte misstag men just detta misstag) och jag tänker inte göra det igen. Jag förstod inte hur illa det skulle tas. jag tänkte inte. Jag borde ha stoppat mig själv.

Jag vet att vi kan fixa detta. Jag lovar att nästa gång går jag direkt till dig.
Jag vill, vill du?

Sometimes it's wrong to walk away, though you think it's over
Knowing there's so much more to say
Suddenly the moment's gone
And all your dreams are upside down
And you just wanna change the way the world goes round

Tell me, have you ever loved and lost somebody
Wished there was a chance to say I'm sorry
Can't you see, that's the way I feel about you and me


Jag vill men borde inte

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-10 @ 21:54:33
Jag börjar bli måttligt less på folk som lägger sig i saker de inte har med att göra. Blir så lätt fel då. Lixom de vet inte vad som har sagts. De tror så mycket. Och då blir det lätt fel. Och lätt bråk.

Men angående överskriften. jag har börjat vela angående resan till Linn. Jorå jag ska dit men menar åktiden. jag skulle spara 500 spänn om jag satt ute i 5 tim. Dock så är det kallt ute och sitta ute i en stad man inte typ känner nån är ingen hitt. kan sitta på donken nån timme. har fram till den 18e att bestämma mig för då får jag pengar. jag vill helst åka 00.00 tåget men. Suck jäkla skalle


Kom fort

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-03-09 @ 22:09:57


En tanke

Permalink - Youtube - Kommentarer (1)
2011-03-08 @ 19:17:43
Ibland glömmér vi bort hur andra har det. Ibland glömmer vi bort att kolla hur andra mår. Ibland skiter vi i andras känslor. Jag vill att ni alla tar er en tankeställare nu.

Jag lägger in videon till Alone som EMD gör. Den låten har ett bra budskap. Lyssna på den och tänk efter. Även om ni inte gillar EMD så lyssna på låten, på textenJag lär slå ihjäl mig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-08 @ 15:57:02
Jag vill ut och springa men det är så fucking halt så jag skulle bara hinna 2 steg innan jag slår ihjäl mig. Och gör jag det så kan jag inte åka till Linn och då lär hon slå ihjäl mig för det ;) och då tar polisen henne och hennes familj skäms. Så jag kan skada många me att ut o springa *skakar på huvet*


Lite ändringar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2011-03-06 @ 22:53:18
Känns konstigt att jag ska jobba i morgon. Jag har vant mig vid att vara ledig på måndagar. Men en arbetskamrat som skulle ha jobbat i morgon hade annat hon var tvungen att göra så de frågade om jag kunde byta dag. Tja sure, jag hade inget inplanerat ändå oså slipper vi boka in en vikarie. Så då blir jag ledig på fredag istället. Snacka om att krocka med min fika. Denna veckan är det lixom jag som ska ha med (skrev emd först me dem ska jag inte ha med till jobbet så vitt jag vet) fredagsfika till jobbet. Så det får bli torsdagsfika istället. Så denna helgen blev kortare för mig än vanligt. Men då blir nästa helg destå längre eftersom jag nästa vecka gör som vanligt och är ledig på måndagen.

Har bokat in värsta träningen i morgon. Dubbelt än vad jag är van vid. Jag utmanar mig själv. Får se hur död jag är när jag kommer hem. Så i morgon hinner jag typ bara med att jobba, hem o äta middag, iväg på träning och sen hem o sova. Klockan kommer inte vara för sen när jag kommer hem men som sagt, vem vet hur död jag är ;)

Ni som läser min blogg o även kollar på mellon vet att inget gick som jag ville i går.
Men man kan inte få allt. Jag har redan min favo låt i finalen + 2 andra låtar jag verkligen gillar.
Eric Saade, Brolle och Danny. Men visst hade det varit extra kul om Jenny Silver oxå hade hamnat i finalen.
På lördag blir det spännande. Ska jag för en gångs skull få som jag vill. Helst vill jag att Eric vinner men skulle Brolle eller Danny vinna så är det helt okej oxå :) Sen finns det såklart några låtar som jag kan tänka *aja den duger väll* om den vinner. Och sen såklart den tanken jag ofta har haft *jaha nu är det kört för sverige*
När jag har tänkt den sista meningen så har jag haft rätt oxå, tyvärr. Låta mig vara jury kanske ;) Skulle vara kul o se hur bra man vet hur det ska bli he he.
Tycker det kan bli lördag nu. Ja jag är ett schlager freak så stäm mig då ;)
Schlagerbar vore ett ställe för mig. Gärna ha me nån som gillar dansa loss oså står vi där och vickar våra rövar till schlagers. Vore toppen.

Jobb i morgon ja. Bäst jag drar mig till sängen. Lär ta en stund att somna eftersom jag lånat böcker av min mamma o jag är väldigt fast i boken "Allt för min syster" just nu.
Så jävla sugen på bacon oxå. Hör hur den ligger i mitt kylskåp pch skriker på mig "ääääät mig, äääät mig Maria. Ta fram och stek mig". Jag försöker att inte höra dem. Ska inte, ska inte. Baconet slår på kylskåpsdörren, de vill komma ut. De vill hoppa upp i min stekpanna. Näe nu tar jag mig ett glas vatten och går till sängs innan jag blir mer galen om det nu är möjligt.


Pizza pizza pizza

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-03-06 @ 16:20:30
Ge mig pizza. Pizza pizza pizza. Det märks inte att jag e sugen på pizza va ;) He har man dragit ner på saker så blir man så här koko tillslut. På tallriken hamnar spagetti o köttfärsås istället. Jag får fantisera att det är en pizza ;)


;)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-06 @ 12:30:13Andra chansen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-03-05 @ 18:34:40
Så här vill jag att det går i kvällMelodifestivalen del 4

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-03-05 @ 16:56:22
Jag tänker inte skriva så mycket om det avsnittet faktiskt. Sämsta delfinalen. Den jag tyckte sämst om kom 2a. Den jag ville ha till 2a chansen kom sist. Fanns bara en låt jag fastande något för och det var Linda Bengtzings låt. Näe del 4 var inget att ha direkt


Mysko skylt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2011-03-05 @ 13:17:50
Jag blir jäkligt orolig om jag får syn på en sån här skylt live :PVägen svängde

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-03-04 @ 18:16:31
Vad hände? Något tog plötsligt en vändning. Vägen svängde och naturen blev finare.
Nu undrar ni nog om jag slagit huvet i en sten eller nått. Här kommer en förklaring

Idag kollade jag ut genom fönstret på jobbet. Det var ungefär 1 timme kvar av arbetsdagen. Plötsligt började jag tänka på en föredetta polare. Vilket jag tyckte var konstigt, att det bara hände så där. Och jag kände lite saknad. Det har gått ganska många månader sedan den där dagen då allt försvann.
Eftersom jag gick 5 min tidigare (arbetkamraterna sa glad helg så d var bara att knalla) så satte jag mig vid datan. Jag skulle inte hinna med den tidigare bussen ändå lixom. Såg att jag fått mail och där i inkorgen var hon. Tjejen jag tänkt på 1 timme tidigare. Lite kusligt faktiskt. Helt ärligt så var jag lite nervös när jag öppnade mailet. Vi skildes inte som vänner.

Hon bad om ursäkt för det hon gjort som gjorde att vänskapen dog. Vi mailade lite med varandra när jag kom hem (han bara me ett kort mail på jobbet) och vi har bestämt att vi ska ses i april när jag ska neråt. Det vi behöver nu är att prata. Vi har börjat via nätet men det bästa är att ses. Jag anser att för att vi ska kunna gå vidare och ge vänskapen en till chans så måste vi reda ut allt och hur gör man det bäst om inte på ett cafe med en kopp varmt ;) Jag ser fram emot att reda ut detta. Vänskap är nått viktigt och man ska alltid försöka reda ut det.
Det känns som vi fått en ny chans.


iiiinte min dag idag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2011-03-03 @ 22:14:42
Tänker ta mig katten inte gå in på detaljer men idag har det verkligen inte varit min dag.
Började redan i morse. Så när jag bröt av en nagel mot broders bil nu på kvällen (aj som fan) så kunde jag bara sucka. Som mamma sa *börjar dagen så här så fortsätter den ofta så*
Jo tack du. Om jag går o lägger mig nu, kommer täcket att kväva mig då?


Vem vill köpa? ;)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-03-03 @ 16:03:24Hack hack hack och värsta klippet

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-03-02 @ 20:04:53
Ena grinden på jobbet har varit svår att öppna. Isen har gjort så att ena delen är för långt åt ena hållet så när man lyckas stänga grinden så kilas det fast. Hoppas ni fattar vad jag menar. Så i dag tog jag fram vuxen spaden (hård och vass) och ställde mig och hackade medans jag höll koll på barnen. Såklart var det några barn som ville hjälpa till, vilket gjorde att jag fick vara mer försiktig och att det tog längre tid. Men de tyckte det var kul och det va ju huvudsaken :) jag fick till grinden tillslut. Men frågan är hur länge det håller. Det är mycket snö och is nu. Men våren närmar sig. Ja det är bara mars än men det går ju åt rätt håll. det var bra väder i går och ännu bättre idag. Dock sägs det att det ska bli kallt snart igen. Men det är som vanligt här då.

Det är torsdag i morgon. Snart helg. Skönt. Jag har inga planer på resa eller festa i helgen. Utan det ska bli vila och städning och om vädret tillåter så blir det promenader. Ska även kolla scemat på gymmet och se vad som finns. Förskylningen är mycket bättre nu så i morgon blir det träning. Då invigs mina nya skor. Har jag berättat om dem? Jag tror inte det. Det är så här att jag gjorde värsta klippet häromveckan. jag har ju problem med mina fötter så jag har svårt att gå och springa mycket när jag tränar. Har länge velat skaffa skor på "Gå o löp kliniken" men det har inte blivit av eftersom de är dyra där. Dock så är de väldigt bra. De kan det där med fötter. Men i allafall, mamma berättade att de hade rea där så vi drog dit. Jag provade flera skor i olika former och stolekar och hittade ett par som satt väldigt bra. Var som stötdämpare i hälen. Jag pratade med en som jobbar där vad jag skulle ha skorna till och de jag hade provat först som satt bra var perfekta för mitt ändamål. de jag höll i handen o tänkte prova kunde jag glömma. Dock så var skorna inte direkt snygga men om jag vill att fötterna ska ha det så bra som möjligt så. Skorna kostade 1400 kr typ innan rean. Och vad blev priset när rean sattes på då? Damidamdidaaaam 420 kr. Så jag gjorde värsta klippet ;)

Mina skor liknar den på bilden men mina är gula istället för röd/lilaDet går fört fort ibland ;)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-03-02 @ 17:01:14Nu vet jag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (7)
2011-03-01 @ 15:43:59
Aja nu vet jag att jag aldrig har betytt ett piss för dig. Jag har varit bra att ha när du inte haft någon annan.
ETT bråk på massor med år och du drar och enligt dig finns inget att reda ut. Trodde ärligt inte detta om dig. Dock förvånar det mig att du fortfarande har kontakt med en som du ofta pratar skit om. Fast du kanske tycker att ni är på samma våglängd eftersom hon har sagt flera gånger att du är barnslig och omogen.

Jag har ställt upp för dig många gånger. Jag hjälpte dig till och med me en julklapp som du skulle ge bort förra året. Jag satt flera timmar med den. Jag ansåg att man ställer upp för sina vänner. Jag blev glad över att du blev glad och över att personen du gav din julklapp till blev glad. Ändå ongrar jag mig inte, att jag gjorde den till dig. Konstigt jag vet.

Något som är mer konstigt är att jag saknar dig. Jag önskar att du ville prata om detta. Att vi kunde reda upp allt. Börja om.

Alla bråkar men betyder man nått för den andre så reds det upp. Jag försökte, flera gånger efter detta bråket. Du försökte inte alls. Så om du nu var ute efter att såra mig, låta mig inse att du bara lekt med mig i alla år så grattis, du lyckades :´(
RSS 2.0