Däckad

Jag somnade fort i går. Jag skrev mitt inlägg. Stängde av datan och gick o lade mig. 10 min senare sov jag. Vaknade en gång under natten för ett toa besök sen sov jag igen. Fortfarande jobbiga drömmar men inte lika jobbiga som de andra 3. Vaknade 30 min innan väckarklockan. Somnade om. vaknade 10 min senare. Somnade om och vaknade av klockan. Skönt att inte vara helt död på bussen mot jobbet för en gångs skull.

Har irrat runt här som en idiot för att leta en biljett. Har haft den i min ägo sedan juli. Inte konstigt om den är putts väck nurå. men tillslut fann jag den så nu ligger dne här så att den inte försvinner tills den dagen jag behöver den. Det är lönlöst att lägga saker på ställen så att man vet vart man har dem för då hittar man dem inte.

Mer död än levande

Hoppas den här napen blir lugn. 3 nätter med jobbiga drömmar räcker. Känner mig mer död än levande. Kan knappt hålla ögonen öppna. Natti

Letar

Har börjat samla på "Mary, Lou" böcker. Det är gamla böcker. Typ från 70 talet. Så vill man ha sånna så får man leta på begagnat affärer eller fråga runt om nån har dem hemma och vill bli av med dem. Hittade 5 st i dag. 4 på ett ställe på frösön som inte alls var bra. Vi 4 ansåg att vi ej kommer komma dit igen. Men jag hade tur med dessa böcker i allafall. Sen hittade jag en bok på ett ställe i stan. Böckerna kostade 25 spänn tillsammans. Inte illa. 5 spänn styck.

Om nån av mina vänner läser detta så kolla gärna hemma eller me era föräldrar om det finns "mary, lou" böcker som gärna vill ha mig som ny ägare ;)


RSS 2.0