Sommarkrysset från förrförra veckan i bilder

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-08-26 @ 09:42:26
 
 
 


I bland har man tur

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-08-25 @ 18:42:07
Tur i oturen att förkylningen kom den här veckan och att jag praktiskt taget har blivit av med den redan. Mycket sömn har det blivit. Från att ha haft 100% förkylning så ligger jag nu på 5%. Jäkligt nice. Alla ungar är ju tillbaka nu så det är inte konstigt att förkylningarna börjar sätta i gång. Det där med tur i oturen är ju att nästa helg blir det 3 kryssningar och då vill man inte vara förkyld lixom :) Och det är folk jag känner som åker alla dagar oxå så jag slipper vara själv :) Fredag är det Eva. Lördag är det Cissi och söndag är det Marre och Linda :)
 
Det är i slutet av augusti men det märks inte. det känns fortfarande som värsta sommaren. I år har Stockholm tur med värmen. Vi kan inte klaga på sommaren i år. Hoppas bara att det inte betyder att vintern blir kallare än vanligt. Brrrr. Men även fast det känns sommar fortfarande så vet jag att det kan slå om jätte fort och att man kan vakna en morgon och höstkylan har dykt upp.
 
Är så bio sugen. Skrev nyss en efterlysning på facebook om någon mer är sugen. Leone svarade jätte fort att hon alltid är sugen. Hoppas hon inte har sett den nya med Sandra Bullock än för den vill jag se och jag vet att hon oxå vill det. Den med Bra Pitt har jag för mig att hon redan har sett. Får hoppas den går ett tag så kanske jag kan få med någon annan på den någon dag :)
Mailar med Leone nu. Hon hade såklart sett den med Sandra Bullock. Typiskt ;) Och den var bra tydligen :P Så nu diskuterar vi en film som heter blue jasmin. Den verkar bra när jag läser om den. Kanske blir bio redan i kväll som det ser ut :) http://www.sf.se/filmer/Blue-Jasmin/
 
Så jag borde väll sluta blogga och ställa mig i duschen. Känner mig inte så fräsh i dag. Hade ju som tanke att städa lite sen dusha o sedan lägga mig men nu blir det andra planer :)
 


Lite bilder

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-08-25 @ 12:08:18
Cissi har tömt sin kamera och här är några bilder från sist vi var på kryss tillsammans som hon fotade :)
 
 


Jag vann

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-08-23 @ 19:35:09
Jag vann tillslut över min säng mowhahaaa ;)
Ha ha näe men det är så att hur stort lakan jag än har, hur bra jag än drar till det så lyckas jag på något vis under natten rulla in mig i det. Så i måndags var jag på IKEA och köpte ett dra på lakan. Och jag har inte rullat in mig i lakanet en enda natt sedan dess. Mowhaha ;)


Gästbloggare om idol

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-08-20 @ 19:20:58
Jag älskar ju idol så nu under dessa idol tider så kommer jag gästblogga hos Leone om mina tankar om idol. Så kolla in hennes blogg o följ allt som skrivs där :)
http://www.finest.se/Leonemilton


Idol

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-08-20 @ 17:10:14
I går drog ett av mina favo program i gång igen. Idol. Och redan i avsnitt ett fick jag en favorit. Det trodde jag inte. Han var sist ut och så fort han öppnade munnen så tänkte jag woow.
Så nu är jag extra nyfiken på resten.
 
 
Kevin%20Walker%20-%20Soldier%20(hela%20audition)


Kläder

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2013-08-18 @ 19:52:52
När man kollar i fönster på stan så heter det fönsterhandlar. Men vad säger man när det gäller nätet då. Nätethandlar låter ju som om man verkligen handlar. Ögonhandlar kanske :P Vilket fall som helst så har jag varit inne på Halens hemsida och tittat på lite saker. Dessa gillar jag
 
Gillar båda färgerna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Hej hopp

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-08-15 @ 20:52:00
Åååh hej med farbror frej
 
Jag hade tänkt blogga på rasten i går men appen ville inte vara med så det blev inget av.
 
Ni vet hur vissa dagar kan vara. Att man aldrig vill gå ur duschen för det är så skönt. I går var en sådan dag. Stod i duschen på morgonen och bara njöt. Men man kan ju inte direkt ringa jobbet och säga *Hej jag kan inte komma i dag för jag ska stå i duschen hela dagen*
XD
 
Har ju inte bloggat så mycket på sista tiden. Dumma mig. Men slänger upp några bilder från sista tiden :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Saker på G

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-08-09 @ 20:38:35
I morgon får jag besök. Jag fyllde ju år förra helgen och tänkte i morgon ha födelsedags fika. Ska bli trevligt :)
Fikat är inhandlat och klart. Köpte kaffe för Cissis skull ;) Kaffe kåta kvinna :P
Visst jag dricker kaffe men har det aldrig hemma ändå. Dricker det typ bara på jobbet eller om jag är hos någon polare.
 
Och dagen efter och säker de andra dagarna oxå ska jag i väg och lyssna på Johan, Andreas och gänget. Det är när det blir sånna där ställen som man är glad för sin ålder. Är ju 23 års gräns där. Fast lite yngre kan jag ju ha varit. Är ju ett stort hopp mellan 23 och 32 :P Undra om det blir lika mycket folk som sist. Var verkligen varmt.
 
Första veckan efter semestern är slut. Första veckan är alltid värst innan kroppen kommer in i det igen så det känns som om veckan har gått ganska långsamt. Men nu är helgen här :)


Sommarkrysset i bilder

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-08-06 @ 21:14:20
 


RSS 2.0