Valborg

I kväll / natt kommer många stå vid majbrasor, några kommer bli skadade av raketer, några kommer dricka sig redlösa och vissa har det bara mysigt. Ja valborg är öppet för det mesta. Man vet att i morgon kommer man få läsa ett och annat i tidningen.

Jag ska inte till någon brasa. Jag håller mig hemma. Försöker städa lite fastern jag inte är helt kry.
Blev dålig i går (mag problem, matthet och illamående) men är bättre i dag.
Sen ska jag krypa ner i badkaret med en bok en stund innan det är dax för topmodel.
Ska även bädda rent i sängen. Alltid mysigt att krypa ner i fräsha lakan :)

Jag håller på att bli galen. Hela tiden nått som försöker gå i mellan min och Mikkis resa på lördag. Så fort vi har kommit igenom ett problem så dyker det upp ett nytt. På fredag får vi veta om vi lyckas komma igenom det nya problemet. Bara att hålla tummen.

I morgon ska jag till mamma. Moffa fyller år medans jag är borta så vi ska äta middag hos mamma i morgon med moffa så att jag får fira han lite i förskott.

Ha ha nu tror jag att pollerna är igång. I morse när jag satt på första bussen (måste åka 2 bussar för att ta mig till jobbet) så började jag plötsligt nysa och det ville aldrig sluta. Jag nös och jag nös. Men jag är inte säker på att det var pollen men om det är så, så har jag medicin här hemma utifall det slår till ordentligt.

*Gäsp* Jag borde fortsätta här. Trevlig valborg på er.
Och ska ni hålla på med raketer och smällare så var försiktiga.

Tjing

Ha ha ha snyggt

Ha ha sitter och lyssnar på rix topp 6. Jag bestämnde mig för att ringa och rösta. Ja hör och häpna jag ringde. Jag med min teleskräck. Jag kom fram i allafall.
Erik: Rix fm Erik
Jag: Tjenare Erik
Erik: Tjenare vad heter du?
Jag: Maria
Erik. Vad ska du göra i morgon då?
Hm var inte så där jag hade tänkt att samtalet skulle gå. Jag hade bara tänkt säga vad jag skulle rösta på. Ha ha och jag kläcker ur mig att jag inte vet. Erik sa nått att ja det är ju valborg. Ja städa kanske säger jag. Då skratta han. Konstigt? Näe ha ha. Vem skulle inte ha skrattat åt det. Jag va såklart artig och frågade vad han själv skulle göra. Jobba verkade det som. Sedan berättade jag att jag ville rösta på E.M.D.
Det skulle han fixa.

Fråga mig inte vart jag fick rycket ifrån att ringa. Har ringt och röstat där förr men det var länge sedan. Nått år sedan till och med och ja jag tyckte det var jobbigt att ringa men det är väll så när man har teleskräck men då känner man sig duktig de gånegr jag klarar det he he. Och eftersom han spelar in samtalet (han svarar under låtarna) så kan man vara berred att höra sig själv i sändning nån minut efter att man lagt på. Har varit med i sändningen 2 gånger he he. Paff jag blev att höra mig själv då. Satt där helt lugnt och plötsligt hör man sig själv i högtalarna ha ha. Mins att Linn hörde av sig på den tiden och sa att hon hört mig.

Mår lite illa och har ont i magen. Vet inte om jag ska skylla på chokladkakan eller ej. För det började efter att jag åt den. Fast det kan ju hända att det skulle ha dykt upp ändå. Träffade Tessan och en polare till henne för en fika innan jag åkte hem från jobbet (jag mellanlandar ju ändå i stan, byter buss alltså) och vi tänkte testa ett ställe vi ej varit på förut. Jag tog en chokladkaka med grädde. Den var god utom den där hårda chokladsmeten som var åvanpå. Det var i slutet av fikat som jag började känna en konstig känsla i magen. Men det var inte fören jag kommit hem som jag blev jätte trött o inte ens kunde sitta upp utan var tvungen att lägga mig i soffan. Tog mig ett bad för ungefär 1 timme sedan och nu känns det lite bättre. Får hoppas jag är bättre i morgon. Mikkis föreslog att jag skulle dricka avslagen cola och äta mariekex mot illamåendet. Har inget sånt hemma. Avslagen cola mins jag att jag brukade dricka när jag var barn och hade typ magsjuka eller nått sånt. Funderar på att gå till affären och köpa lite mariekex och kanske en liten cola. Kan ju vara skönt att komma ut lite oxå.

Än så länge har jag inte kommit i direktsändning så jag kanske slipper idag ;)
E nog lika bra som jag svamlade ha ha.

Riktigt fint väder idag. det trodde jag inte i morse när jag tittade ut. Då var det mulet och det såg ut att bli regn när som helst men det sprack upp.

Nu dök låten som jag röstade på upp.
E.M.D. - Jennie let me love you
Diggar den låten. Vore kul att se grabbarna live nångång.
Har sett Erik live en gång men då som solo

Nej ska ta och klä på mig och gå till affären. Får hoppas lite luft gör susen

En ny Dateare är född

Yepp Anders har blivit pappa och det blev som jag gissade, en son.
En liten mini Anders :)
Grattis :)

I allafall så har jag varit till apoteket idag och fixat pollen grejs. Har inte känt av något än men det lär ju komma. Lika bra att ha till hands. Ska ju neråt i Sverige på fredag oxå och där kan det ju finnas.

Såg blåsippor idag :) De första för i år. Och snön har smält bort ganska så bra nu.
Nästan hela dagisområdet är snötomt nu. Nån dag till bara så ska allt vara borta där.

Hm magen kurrar. Snart dax att ta nått att äta tror jag.
Annars finns det väll inget mer att berätta för tillfället. Så ni får ha det så bra tills vi höres eller läses igen ;)

Tjing
RSS 2.0