Måndag är det idag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-10-24 @ 12:18:31
Här håller det på att städas. Just nu är det sovrummet som görs. Ja inte just nu då. Satte mig ner en snabbis bara för att se om det kommit upp fler bilder på fb. ha ha jag e knäpp. det är redan massa bilder uppe hos henne men ändå vill jag bara se mer och mer. Älskar henne så <3 Men jag driver nog hennes mor till vansinne me mitt tjatter om bilder ha ha. Förlåt.
Längtar tills den dagen jag kan finns där för henne till 100% istället för 30 :(
Men det är inte det lättaste när man bor 60 mil bort men hennes mor vet att jag ändå finns där för henne <3
Tvivla aldrig på det Linn. Uppfattat?? Och detsamma gäller dig, finns där för dig <3

Mitt rum är fullt med böcker och då är det inte i bokhyllorna. Jag har tagit en ny bok o läst o sen bara slängt på golvet. Inte bra. Så därför ska det tas ut disk, plockas grejer, damsugas osv där inne idag. det borde rensas bland gamla tidningar, papper osv oxå men det får bli senare. Nu är uppgiften att städa hela lyan först så det ser bra ut. Sen får det bli rensning. Tänkte ha loppis oxå så det blir att kolla sånna saker oxå efter städningen.

Vilket väder ute. När solen ligger på så blir det som en bastu här så jag öppnade balkongdörren. Hopaps jag slipper getingarna bara. För de jävlarna är inte döa än. De verkar digga mig på bussarna. Vart jag än sätter mig så ska de vara hos mig. men vad fan stick. Eller nej försvinn menar jag. Om jag är riktigt duktig med städning så ska jag fira med en promenad sen. Klockan e ju inte ens 13 så jag tycker vädret borde hålla i sig några tim till :)

Negativt mail fick man i morse oxå. Suck. Häng mig eller nått. Aja bara att fortsätta hoppas på att det händer snart. Kom igen nu. PLEASEEEEEEE

Nej nu får jag sluta att lata mig. Dags att börja krypa in under sängen

Tjipp


Andre Gjörling död

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-10-23 @ 21:54:48
Jag hade ingen aning. Satt och kollade solstollarna videos på youtube och fick syn på en video som hette "Till minne av Andre Gjörling"
Han dog i mars i år av hjärtsvikt. 41 år blev han. Hade jag inte suttit ner så hade jag satt mig ner med en duns.

Andre var en av mina favoriter i Solstollarna (troligen i Toffelhjältarna oxå) när jag var yngre. Tyckte han var så snygg.

André i SolstollarnaAndré som Oliver i Toffelhjältarna


När han blev vuxen så var han med i en serie som jag följde. Då hade jag ingen aning om att det var han. Kände inte igen han. Vissa tycker att han påminner om Ola Rapace till utseende.
Serien jag snackar om va Skilda världar.

 

Ni kan se fler bilder och läsa mer om honom här

http://www.solstollarna.se/medverkande_barn_andre.htm

http://solstollarna.nu/blogg/?p=512

 

RIP Andre

 Hur man ger katten piller

Permalink - Historier - Kommentarer (3)
2011-10-23 @ 14:50:27
Hur man ger en katt ett piller,
1: Lyft upp katten och håll den i ditt armveck så som ett spädbarn. Placera höger hands pekfinger och tumme på var sin sida om kattens mun och tryck försiktigt så munnen öppnas. Låt pillret rulla in i munnen
2: tag upp pillret från golvet och hämta katten bakom soffan. Upprepa sedan punkt 1.
3: hämta tillbaka katten från sovrummet och släng det blöta pillret
4: tag fram ett nytt piller, håll katten i vänster arm med ett hårt grepp om baktassarna. Tvinga upp käken och tryck in pillret längst bak i munnen. Håll igen munnen och räkna till tio
5: ta upp pillret från akvariet och ta ner katten från bokhyllan. Ropa på din sambo
6: ställ dig på knä och håll fast katten hårt i både fram och bakben. Be din sambo hålla fast huvudet , kör in en linjal i munnen och låt pillret glida längs linjalen samtidigt som du gnider kattens hals för att stimulera sväljreflexen
7: ta ner katten från gardinstången, res upp cd-stället och glöm inte att laga gardinstången senare.
8: lägg pillret i ett sugrör , tvinga upp munnen och blås in pillret
9: drick ett glas vatten för att få bort den vidriga smaken och konrollera att det inte är skadligt för människor. Plåstra om sambon och torka blodet från mattan
10: stoppa katten i ett köksskåp och stäng så att endast huvudet sticker ut. tvinga upp munnen med en sked och skjut in pillret med ett gummiband
11: sätt upp köksluckan med skruvmejsel. Ring din husläkare och fråga när du senast fick din stelkramsspruta. Släng din nerblodade t- shirt
12: be din sambo köra dig till akuten. Sitt still när de syr dina fingrar med tolv stygn och plocka ut resten av pillret ur ditt högra öga. Åk till en möbelaffär på hem vägen och kompletera lite.
13: ring djurens vänner och be dom hämta katten. Köp sedan en hund

Hur man ger en hund ett piller
1: vira in pillret i en skiva bacon och akta fingrarna!


Om boken jag nämnde

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-10-23 @ 13:10:34

1913
En liten flicka hittas ensam och övergiven på ett passagerarfartyg på väg mot Australien. Det enda flickan minns är en mystisk kvinna som har lovat att ta hand om henne. Flickan kallar kvinnan Sagoberätterskan, men nu är Sagoberätterskan spårlöst försvunnen.

1975
På sin ålders höst företar Nell O´Connor den långa resan från hemlandet Australien till England för att ta reda på sanningen om sin familj. Hennes sökande för henne till Cornwalls vindpinade kust och det gamla herresätet Blackhurst Manor, som en gång i tiden ägdes av familjen Mountrachet. Enligt legenden vilade det en förbannelse över familjen.

2005
När Nell dör efterlämnar hon allt till sitt barnbarn Cassandra. Bland tillhörigheterna finns en sagobok med skräckberättelser skrivna av Eliza Makepeace, en författare som på ett mystiskt vis försvann i början av 1900-talet. Testamentet innehåller också ett överraskande arv: ett litet hus som kallas Klippstugan. Huset står på ägorna till en stor lantegendom i Cornwall. Enligt byborna döljer det gamla herresätet mörka hemligheter om en adelsfamilj som för länge sedan bodde där.
Men det är i Klippstugan och dess glömda trädgård som Cassandra kommer hela historien på spåren och även upptäcker sanningen om en liten flicka som för många år sedan hittades övergiven på en båt på väg mot Australien ?

Den glömda trädgården är en romantisk, gripande och oavbrutet spännande roman, vars handling utspelar sig på flera olika tidsplan parallellt. Lager för lager avtäcks en sällsam historia som under århundraden påverkat många människors liv
Jag lyckades

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-10-23 @ 11:39:29
Jag somnade faktiskt. I o försig inte fören 1.30 men det beror på att jag läste en bok jag hade svårt att lägga i från mig. I morse läste jag ut den. Började läsa nästan direkt efter att jag vaknat.

Magen är bättre idag. Nästan helt bra så idag måste jag få en massa gjort här hemma. Om jag bara kunde sluta gäspa. Jag kanske har fått för mycket sömn, man kan ju bli trött av det oxå.

Sänder en tanke till Linn och Lena <3


Dagen e slut

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-22 @ 21:25:57
Jag sov bort mycket av den här dagen. Kände av magont i morse men det blev bättre efter ett tag. Bestämde mig för att ta en promenad och då började magen igen. Jag fortsatte att gå men magen ville inte haka på. Tillslut var jag tvungen att ge upp. Ett tag undrade jag om jag ens skulle palla mig hem men jag lyckades. Det blev nästan 3 kilometer i allafall. Bättre än inget. La mig för att vila (läste lite) men slutade me att jag släkte lampan och sov. Undra hur tusan jag ska kunna somna i kväll. Magen e bättre nu i allafall. Inte helt bra men bättre. Den uppskattade tydligen att jag somnade.

Nu är tanken att jag ska krypa ner i soffan och titta på en film som heter "allt för min syster"
Har aldrig sett filmen men jag har läst boken. Om jag inte minns fel så är den verklighetsbasserad. Men hittar inget om det så jag kan ha fel.

Amerikanskt drama från 2009. När Kate var två år fick hon diagnosen leukemi och sedan den dagen har hennes föräldrar, Brian och Sara gjort allt för sin dotter. Tack vare sin syster, Anna, som är en perfekt medicinsk donator, har Kate lyckats leva och mot alla odds får hon uppleva sin 16-årsdag. Men nu när Anna blivit tonåring fattar hon ett beslut som vänder upp och ner på familjen. Hon vill inte längre vara donator till sin syster och framförallt vill hon ha rätt att själv välja. För att få kontroll över sitt eget liv stämmer hon sina föräldrar medveten om att hennes beslut kan leda till att Kate dör.


Vill ha fredag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-22 @ 14:45:36
Jag vill ha fredag NUUUUUU!!!
Gudmor älskar dig <3AKHD 12 nov

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-10-22 @ 10:51:01

Alla krossade hjärtans dagModeraterna får mig att gråta

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-10-20 @ 17:52:51
Har aldrig gillat Moderaterna men nu har de verkligen fått mig att dra öronen åt mig.
Ni har säkert läst om detta med Ganna. 91 årig, halvblind, sjuk tant som till på köpet är dement. Chansen att hon skulle klara en flygresa är liten. Hon har sin familj här i sverige och känner ingen alls i sitt hemland. Men ändå vill Moderaterna att hon ska tillbaka. Gannas dotterdotter slogs som en idiot för att Ganna skulle få stanna. Vi andra i sverige försökte hjälpa till. Folk protesterade via mail, telefonsamtal och på flygplatsen. Tobias Billström vägrade ge med sig. Så vitt jag vet så är mord olagligt så han borde buras in.

Verkar jag lugn? Ja kanske. Men jag ska försöka att inte låta mitt humör synas här. Men hade jag skrivit häromdagen så hade jag inte kunnat hålla mig.

Ganna är inte den ende äldre personen som råkat ut för detta. Och detta får mig att fundera på hur de tänker.
Det kommer hit utläningar och gör brott (nej jag drar inte alla över en kam. Många utläningar är bra) men blir de hemskickade? NÄÄÄÄEEEE DÅ!!! Men gamla sjuka människor som inte har nån i sitt hemland åker ut. Sen gnäller Reinfelt eller hur fan han nu stavar sitt namn den jävla pungkulan (förlåt alla pungkulor) att de inte har råd att behålla dessa äldre. Om de istället skickade ut brottslingarna så skulle de kunna behålla fler äldre.

Jag vet att jag har vänner som röstade på moderaterna och jag hoppas att ni vet att jag inte tycker sämre om er för det. Det är inte er jag avskyr utan moderaterna.

Tydligen vill alla de andra partierna ändra lagen. Men pungkulan vill inte det (han och hans parti)
Men hade det varit hans jävla släkting så hade det säkert låtit annorlunda.

Om ni inte är så insatta så vill jag att ni läser någon av dessa artiklar. Klicka bara på de rosa för att komma till de olika artiklarna

Efter Ganna-fallet vill alla se förändring – utom Reinfeldt

Svaret: Det blir för dyrt

Svenskarnas enorma stöd för Ganna, 91

Hon kan få min plats

Sverige krävs på svar om Ganna

SLÄNGS UT UR LANDET

Myndigheterna kan lika gärna putta ut Ganna i en eka i sjön

Det sägs att SD håller me moderaterna men det är väll inte förvånande direkt.
Vem vet, de kanske ändrar åsikt de oxå. Ska försöka hålla kollen.

Vissa är verkligen hjärtlösa och korkade


Detta får mig att tänka på en annan grej som det skrevs mycket om för ett bra tag sedan. En man dödade sin fru. Mannen buras in. Barnen blir föräldralösa. Farbrorn (eller om det var morbro) tog hand om barnen. En släkting som de kände sig trygga med. Vad händer? Farbrodern blir utvisad. Pappan får stanna i sverige.
Rätt? Nej FEEEEEEEEL.
Vet inte hur det gick. Om barnen hamnade i olika fosterhem. Tror jag ska ta och se om jag hittar nått om det.

Utvisa Pungkulan och låt han ta sin idiot till polare med sig.


Kattvakt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-19 @ 21:18:06
Jag ska vara kattvakt från och med onsdag nästa vecka. Åt 3 okända katter. Jag älskar katter och när de via mamma fick veta det så frågade de om jag kunde se efter dem. De gånger jag åker bort så är broder här. För jag kommer ha dem väldigt länge och dessa planer är redan kirrade lixom. Man undrar hur hur katterna är. Om de studsar på mig om nätterna. För några år sedan var jag kattvakt åt 2 katter. Den minsta anföll mina fötter hela tiden när jag sov och den större (som hette Elvis) satte sig på min mage vid 7 på morgonen (om inte tidigare) och sjöng en serinad för mig. Heter man Elvis så gör man.

Nu ska jag ta mitt onda ben (jag föll idag igen o slog andra knät, dock inte lika hemskt fall som sist) och ta ett bad tror jag. Lär nog bli ett fint blåmärke det där. Vem fan har polerat lite av mitt vardagsrumsgolv. Det är svinhalt. Jag får ta o se om jag kan få det mindre halt. Livsfarligt.

3 dagar med bara helsike. Hmmm skulle fortfarande vilja höra nått positivt so give it to me :)


och värre

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-19 @ 18:35:16
Tror inte jag går upp i morgon. 3 dagar me otur? Nu får de ge sig


Det kan bli värre

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-10-18 @ 15:47:44
I går tänkte jag "Det kan inte bli värre"
Tänk aldrig den tanken för då blir det värre

Jag sitter o gråter av ilska. Först bryta ihop och sen bita ihop. Jag är en kämpe. Jag kämpar vidare


Vilken jävla dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-17 @ 19:10:06
Fy fara o vilken dag. Jag avskyr denna dag. Jag tänker inte gå in på detaljer men kan säga att jag är så jävla irriterad och frustrerad och arg. GAAAAAAAA!!!!
Gissa om att jag har beov av att skrika rakt ut. Så högt så att grannarna flyger ut genom fönstrett av skrikets styrka.

Om någon har någon bra nyhet så kom med den. Vad som helst. Jag behöver höra nått glatt nu.


Fy fan vad läskigt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-10-16 @ 22:03:13
För ungefär 30 min sedan fick jag värsta paniken innom mig och jag fick inte bort den. Den bara dök upp. Har en kompis som har panikångest så jag började fundera om det var något sånt.

O att jag var helt själv gjorde inte saken bättre. Så jag tog upp mobilen. Jag måste prata. Så jag slog Linns nr. Jag är van vid att hon sällan svarar. Hon brukar ha på ljudlöst och så men någon ville att jag skulle få prata med henne för hon svarade efter bara 2 signaler. Och efter en stundspratande så kände jag hur kroppen började lugna ner sig. Det kändes som en lättnad.

Som jag sa till Linn (jag erkände i slutet av samtalet om min panik) så är det tur att jag ska till Göteborg snart (snart o snart, om några veckor) så att jag får umgås med trevligt folk.
Fredagens idol

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-16 @ 21:03:03
Okej vad hände? Var det för att jag gillade Denise i fredags? För jag har inte gillat henne alls innan. Fanns 3 stycken som platsade att åka ut. Andre, Linni och Emil men ingen av dem satt löst. Lixom va?
Kolla man på facebook så sa många den eller den borde ha åkt ut. De flesta tog den ene helt olik de andra fbarna men en var alltid detsamma. Linni. 9 av 10 på min facebook sida ville att Linni skulle ha åkt ut.

Denise gjorde en låt jag aldrig gillat men när hon gjorde den så kunde jag lyssna. Samma sak med Molly.
Amanda Persson har jag haft svårt för men den här kvällen gillade jag henne. Hennes låt kände jag igen tack vare att Linn spelade upp den för mig i Gävle.

Utmaningen på fredag är "Från sverige till världsstjärna"
Det jag gissar är att de ska göra låtar av svenska artister som blivit väldigt stora utomlands.
A-teens vore ett bra val där men ingen lär ta nån av deras låtar


Missing

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-14 @ 22:01:05Bättre

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-14 @ 18:43:58
I morse när jag vakna så trodde jag att jag skulle få spader. Ni vet hur det kan vara när man e förskyld. Näsan e täpt så man andas gernom munnen hela natten. yepp min mun och hals var som sandpapper när jag vaknade. Min frösta tanke var *hur ska jag palla att jobba?*
Men det är alltid värst på morgonen. Visst är jag trött nu men det är skillnad från i går den här tiden. Jag märkte att jag orkade med arbetsdagen bättre än i går. Kanske är en kort förskylning denna gången. Låter bra för jag har planer på att träna på söndag ;) I morgon kommer jag gå mycket så det blir träning på sitt vis.

Fick föresten svar på en av sakerna jag skrev om tidigare men nu måste jag vänta på ett nytt svar ha ha. Men det går åt rätt håll i allafall :)


Vet ni

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-13 @ 18:43:19
Vet ni vad som är irriterande? Det är att vänta på svar om något. Jag väntar svar om 2 saker nu. Den ena viktigare än den andra. Varje dag (flera gånger om dagen) kollar jag mailen ifall det har kommit ett svar. På jobbet går jag till min garderob och plockar fram mobilen för att se om jag har något missat samtal. Men hela tiden är det tomt eller så har man bara fått reklam i mailboxen.

Samtidigt är man orolig för att svaret man ska få är negativt.

Kom igen. Svara i morgon nurå!!!


Ho ho

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-10-13 @ 10:38:57

Ligger i soffan på jobbet med en kopp te brevid mig. Tjock i halsen så det lär bli mycket te idag. Magen kurrar av att känna doften från köket. Klockan tickar, rasten är snart slut.Se på fan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-12 @ 21:14:20
Ha ha kolla vilken rolig kommentar jag fick i dag

Cissi om Ha ha jag dör:
bla bla bla "den som ligger sist på min lista" m.m. Måste du tjata om det jämt din feta kärring? Vi vet redan att du gillar de andra två tråkfjomparna.
IP: 213.64.253.90


Jämt? Se på fan. Undra när jag nämnde det sist :P Läs inte då ;)

Om ni undrar vad hon dillar om så kan ni läsa det här :)
http://mariachen.blogg.se/2011/october/ha-ha-jag-dor.html


Dessa politiker

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-11 @ 21:47:40
Jag pratar sällan politik. Jag avskyr allt som har med det att göra men nu måste även jag lägga mig i här. Allt detta tjoms med Juholt. Som att han är den förste? Brukar det vara sånt här ståhej när de andra gör så här? Kanske, jag vet inte. Men i går skrev Titti och Benjji från radio rix en fråga på sin facebook. Litar du på Juholt längre.
Min tanke då var "Han är politiker, klart jag inte litar på han"
Dock föredrar jag han framför skallepär. Politik är skit men när det är dags för val så får man ta klicken med minst skit. Som det står på mitt Helgon
Bryr mig inte - Lögnare och puckon hela buntenPutts putts

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-11 @ 18:46:28
Hej jag heter Rulle, chokladrulle

Håller på och piffar i köket. Såg att det lilla fönstrets insida behövde sig en omgång så den har jag puttsat och jag kan medela att jag har världens träningsvärk idag. Att sträcka sig upp o ner mot fönstrett (orka inte dra fram en stol) kändes i röven ;) Testade ju "mage, rumpa, lår" i går. Och den känns. Idag har jag vilodag. Har ju ändå tränat 3 dagar i rad så kroppen måste få sig lite vila.

Såg ni 2 och en halv män i går? Tycker det var roligt. Visst serien är Charlie men tycker ändå den var bra utan honom. Och man insåg hur rolig Alan är. Jake däremot är inte lika rolig längre. igår var han inte me så mycket men har reagerat under förra säsongen oxå. han var bättre som liten. och om 1 år så är han inte halv längre. Dags att låta han flytta hemifrån och ta in en ny unge? Alan kanske har en unge där ute någonstans. Eller varför inte Charlie? me tanke hur han knulla runt ;)

Nej nu ska jag halsa vatten, fixa lite mer i köket innan det blir fixning på mig oxå innan Top model.


Tävling

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-10 @ 22:26:35

kalaslagretJag är med och tävlar hos Petra – mamma till Kevin och Nathalie om ett valfritt kalasset från Kalaslagret


Neje

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-10 @ 17:04:15
Affären där jag hittat en julklapp till Cissi har slagit igen. Fan oxå. Får kolla om den finns i Sundsvall då jag och familjen ska dit innom de närmaste veckorna. Ska dit över dagen och hälsa på Birsta. Men det ska ju vara en dag då alla 4 kan oxå. 4 pers som bor i 4 olika lägenheter med 4 olika liv.

Känner mig helt matt i bena efter dagens träning. Och ändå gick jag 15 min tidigare för att magen bråkade som fan. Fan vad ont det gjorde. Som tur var så var den snäll under massagen. Men direkt efter den så, ja det blev att låsa in sig på toa ett tag om man säger så. Men nu mår man bra ;)
Bara synd att magen började bråka 3 minuter innan passet och inte 20 min innan. Men har tränat 3 dagar i rad så jag behöver inte få dåligt samvete.

Har suttit och kollat runt på julklappar igen (och födelsedagspresenter) och hittat en till present till Linn. Både hon och hummern fyller år snart o sen är det jul oxå så där blir det dubbelt upp för dem. Har dock inte kunnat köpa några än.

Nej för fan, jag borde städa. Föresten, angående mitt förra inlägg om serier. Vilka serier följde ni runt 80 och 90 talet?


Serier från förr. Del 1

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-10 @ 10:41:53
När jag var liten så följde jag Fem i familjen. Senare i serien blev de sex men de kunde ju inte byta namn till sex i familjen (ja jag hör hur det där låter) så fasten de nu var 6 familjemedlemmar så fick serien fortsätta heta fem i familjen. När jag var sjuk o var hos pappa och inte mådde för dåligt så brukade jag gå ner till affären som låg i huset brevid och köpa en glass som jag tyckte så mycket om. Den finns inte numera. Sen kröp jag ner i myssäcken framför tvn och tittade på den här serien. Vissa minnen sitter kvar ;)Så sant

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-10-09 @ 20:04:49Linn i alla mina drömmar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-09 @ 12:24:10
Linn har tydligen bestämt sig för att vara med i alla mina drömmar om nätterna den senaste tiden. I förrgår så bråkade vi som fan. Vi skrek åt varandra och höll på. Jag har aldrig bråkat så mycket med någon som jag gjorde då. Plötsligt var allt över och vi pratade på som vanligt. Eeeh?
I går minns jag inget av drömmen. O i natt så var det nån som var ute efter oss. Cissi var oxå med då. Ena stunden var vi vid indalsälven o sedan vid östersjön. De flöt ihop i natt. Lyckat ;)
Jaha vad ska vi göra i natt då? Kan vi snälla ta en bra dröm då för de senaste 3 nätterna har varit jobbiga drömmar på ett eller annat vis. Ja nu minns jag igår drömmen lite. Vi var på kryss o mycket mer minns jag inte. Inte mer än att det var en negativ dröm.

Nej för fan nu ser vi till att nattens dröm blir bra. Kanske vi kan hoppa hand i hand på en blomsteräng?
Eller springa runt på en lekplats och leka med Emilia, Kristin och Lillian?


Ha ha jag dör

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2011-10-08 @ 16:01:18
Erik Segerstedt var på radio idag. Dock missade jag det men tänkte att jag surfar in på p3 och kollar om det finns några bilder från idag. Nog fanns det bild alltid. det första jag ser är en bild på MIG!!!. What the fuck? det visade sig vara Kittys blogg (programledaren) som jag hade hamnat i. Ha ha hoppas inte folk tror att jag är tjejen hon skriver om ;) Ni kan kolla här
http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2907&grupp=13564&artikel=4737257

Skrev 2 kommentarer. I den ena att det är okej att hon använder bilden o i den andra att det inte är mig på bilden som texten handlar om ;) Och de som känner mig vet att OM jag skulle ha lite trevligt me någon i EMD så är Danny den som ligger sist på min lista.

Undra vart hon hittade bilden föresten *kliar huvudet*


Tränings dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-08 @ 09:08:17
Första träningen sedan olyckan. Det får bli i vatten eftersom det är skonsammare. Vattenzumba blir det. Aldrig testat. Är dock för trött för att träna men tänker inte låta det stopa mig.

Det är ett fasligt liv i trappen. De håller på och bär ut saker från lägenheten mitt i mot men det låter mer som om de håller på och renoverar trappen ;)


Kvällens idol

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-07 @ 22:54:19
Efter kvällen idol så kan jag säga att jag inte är förvånad att hon åkte ut men jag hade heldre sett Emil åka ut. Molly är helt klart bäst. Tony var min stora favo men eftersom han inte kom med så fick 2an för mig ta över och det blev Molly så nu är hon alltså nr 1. Jag börjar gillar Amanda F allt mer oxå efter i kväll. Denice och Amanda P har jag lite svårt för. Linni och Andre vet jag inte riktigt vart jag ska sätta dem.
Och Robin gillade jag ganska mycket i kväll.

Synd att de har tagit bort teman i idol :( Jag som jämt var så nyfiken vilket tema det blev. men det var topplistan i kväll. det är väll ett tema? Eller ska de köra topplistan jämt?

Ha ha höll på att dö när bagge sa fel ;)
Kallade Laila för sin fru ;)
Läs mer här
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article13747711.ab

Nu väntar jag med spänning (ja faktiskt) vilka låtar det blir på fredag :)


Tårar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-07 @ 19:37:33
Var på bio med mor idag och såg "Jag saknar dig" Inte världens bästa film direkt men den var sorglig. och det känns ju extra när man vet att den är verklighetsbasserad. Många tårar kom. Mot slutet skakade jag. Bion hade problem när vi kom och kunde inte skriva ut biljetter men vi lyckades ändå få se filmen. Dock fick vi se den ensamma ;) det positiva med det var att vi kunde prata lite. Inte för att vi sa så mycket men ibland ville man ge en kommentar. Den där Stefan hade jag velat gett mig på. Ja ibland lever jag mig in i filmerna. Sen fick jag gå in med röda ögon när vi skulle handla + på telia då jag ville säga upp min hemtelefon. Har den året ut.

Nej nu är det snart dags för idolJul på systemet

Permalink - Historier - Kommentarer (0)
2011-10-06 @ 22:03:53
Tidigt på julaftons morgon ringer telefonen hemma hos föreståndaren för Systembolaget i Sundbyberg. En herre frågar korrekt:
- Jo, jag undrar när öppnar ni butiken?
- Det är ju som ni kanske vet julafton i dag, och då har vi stängt, blir svaret.
Nästa morgon ringer telefonen igen och samma röst frågar lite mindere korrekt:
- Unnrar alltschå när ni öppnar idag?
- I dag är det ju juldagen, svarar föreståndaren med tillkämpad artighet, så vi har faktiskt stängt idag också!
På annandagen morgon ringer det igen och samma röst, fast nu ännu ostadigare, frågar:
- Jo, goa föresctåndaren, en annan unnrar alltschå när ni öppnar egentligen?
Föreståndaren blir jätteirriterad och svarar barskt:
- Nu har ni ringt och stört mig varenda dag under julhelgen och vi har faktiskt stängt idag också. Men i morgon kommer jag och öppnar klockan nio och då ska jag se till att ni personligen blir insläppt.
- inschläppt? Jag vill inte bli inschläppt. jag vill bli utschläppt!!


Gasta om ni vill

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-10-06 @ 19:43:54
I november så ska man ner till Stockholm för att fira Linn. Dock åker jag ner redan på fredagen (firandet är på söndagen) för att ha kul :) På lördagen ska jag o Linn umgås med Cissi eftersom Cissi ej ska me på båten så ville hon fira Linn dagen innan. Jag har haft ett favo fik i Stockholm. Ett ställe som jag till o me trivdes att fika själv på. Men de har tatt bort fiket och säljer kläder där nu :( Så hädanefter jag är i Stockholm så ska jag testa nya fik för att hitta ett nytt speciellt fik. Om någon har lust att haka på under 18e-20e november så säg till :) Sen är det en grekisk resturang på söder som jag skulle vilja på igen. Samma där, säg till om nån är sugen ;)


Meeen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-10-06 @ 08:51:07

Står i stan o suckar. När jag kom me bussen så var det on om tid. Min andra buss stod inne. Snubben brevid mig var seg att kliva upp o bussen hade lastbilar framför sig som skulle tjomsa. Jag sprang av o rusar till bussen. Öppna han för mig? Nej. Han ansåg tydligen att han ej hade tid utan trampa på gasen o drogVilken dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-05 @ 17:50:06
Idag är en sådan dag då jag är irriterad. Det har dock släppt liiiite nu. Hade det inte varit för benet så hade jag tagit en promenad för att jobba av ilskan. Men efter 1 dag på jobbet så orkar inte benet mer. Måste erkänna att jag är förvånad hur fort benet blir allt bättre. Trodde det skulle ta längre tid (dock är inte knät vackert att se på). Har även haft på mig ett handledsskydd idag. Bra stöd på jobbet. Fick dock äta med vänster hand, vilket jag inte är van vid.


Vill

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-10-05 @ 00:25:28
Jag vill, jag vill, jag vill göra det där på fredag. Men jag kan inte.


Klantärsell

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2011-10-04 @ 13:21:44
Jag skulle ju vara hurtig i går och gå till mötet. Hade dock räknat fel på tiden. Det tog längre att gå än jag trodde. Så mot slutet när jag kom till skogen så började jag springa. Stigen var full me stora hala rötter. Så var olyckan framme. Jag tror jag halkade. Kan lika gärna ha snubblat. Landade med en smäll men studsade/gled vidare så att jag fick mig en extra smäll. Öronsnäckorna for ut och där låg jag på stigen och kunde inte röra mig. Hörde Nsync sjunga en bit ifrån mig. Hade tappat luften och jag kved av smärta. Såg hur myrorna började klättra på mig. Efter en stund som kändes som en evighet så lyckas jag få fram mobilen och skickade ett sms till mamma där jag skrev att jag ramlat så att hon visste varför jag var sen. Jag lyckas tillslut ta mig upp och precis då ringer mamma för att kolla hur det var med mig. Jag grät i luren och kämpade efter luft. Jag gråter sällan när jag gör illa mig men nu jäklar.

Jag tog mig till mötet som pågick i flera tim och mitt knä bultade som fan.
Jag hade slagit i höger knä, handflatorna, höger arm och vänster handled.
Knät hade tagit mest stryk.


Norge historia

Permalink - Historier - Kommentarer (1)
2011-10-03 @ 21:12:40
En amerikan, en ryss och en norrman diskuterade rymdfart.
Ryssen; vi var först i rymden!
Amerikanen; vi var först på månen!
Norrmannen; vi ska vara först att åka till solen !
Solen? Sa de andra det är inte möjligt där brinner ni upp!
Norrmannen; Ja om du åker på dagen men vi ska åka på natten.


Inte på lat sidan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-03 @ 10:59:04
Vad gör man om man vaknar med ryggvärk och har bodypump inplanerat. Ja då blir man tvungen att boka av. Men jag tänker fan inte ligga på lat sidan för det. Jag ska på möte sen men istället för att ta bussen så tänker jag gå dit. Det blir ju ungefär 45 mins promenad tror jag. Mellan 30 - 45. Ska ha på min promenad app för att se. Så det blir i allafall lite träning. Det hade varit så lätt att ta bussen men det tänker jag fan inte göra.

Mötet ja. Är det nått jag avskyr (snarare är livrädd för) så är det att prata inför folk. Absolut de jag inte känner. Och det ska jag göra idag. Det sjuka e att jag gör detta frivillig. Om jag nu avskyr det så mycket, varför gör jag då det? Jo för att hjälpa en liten flicka med hennes liv. Kan jag vara till hjälp och få någon att må bättre så gör jag det. Detta kommer ta flera timmar så jag vet inte när jag kommer hem men innan jag börjar gå så ska jag ringa (och äta lunch) och störa pappa på jobbet för han fyller 60 år idag :)


Näe

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-02 @ 22:56:42
Näe jag e fan inte riktigt klok. Jag vet det.
Men mina vänner beskriver mig ju som galen o jag må ju leva upp till det eller? ;)
Jisses, jag och mina ideer


Namnam

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-02 @ 18:53:21
Bjuder på den här ;) Tagen för några veckor sedan i GävleFråge grej uppe

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-10-01 @ 16:49:35
Nu är fråge grejen uppe igen som ni finner på vänster sida. Så om ni har några frågor så är det bara att fråga :)
Så ska jag göra mitt bästa att svara :) Ingen fråga är för dum :) Så fråga på :)

Kram

Har även laggt upp mer länkar till andra bloggar.
Dem hittar ni längst ner på vänster sida


Ännu en lördag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-10-01 @ 12:59:53
Godmorgon/eftermiddag. Beror ju på när ni vaknade. Vissa av er kanske inte ens har vaknat än. Jag har varit vaken i några tim men gäspar fortfarande. Ännu en natt där jag är fast någonstans. Man är glad när man vaknar.
Tanken är att jag ska städa lite innan jag kryper ner i badkaret. Råttboet på min skalle behöver sig verkligen en omgång och sen blir det dans. Jag gillar folkets hus (som de har döpt om till osd) för det är som en balkong efter väggarna så om man känner för att bara sitta och se på banden som spelar (det är 3 st i kväll) så är det den perfekta platsen om man inte vill bli pådansad. Jag har ingen förköpsbiljett för man kunde bara köpa förköp om man skulle gå båda kvällarna (var 3 andra band i går) så jag får vackert vara där i god tid och hoppas på att jag kommer in :)


RSS 2.0