Trist

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2008-08-31 @ 15:58:52
Jag hade en trist kväll i går. Aldrig kul att gå på dans själv men extra trist när det är nonstop och det är ett band man inte pallar. Var på Jannez och Mickeys i går. Har nog aldrig gillat Jannez. Inte blev det bättre när det kändes som om de pajjade 2 låtar för mig. Bland annat Jennie let me love you. Och när de satte igång med 7mila kliv så hade jag lust att börja ropa på Anders Larsson (Date´s ledsångare) eller Martin Stenmarck.
Det är dessa två som kan göra låten bra.
Jag ska inte dra upp alla grejer. Ryser bara jag tänker på en av sakerna ha ha ish.
Men Mickeys var bra som vanligt. Hälsade såklart till Markoolio från Anna Book (Internt skämt) he he.

Sitter här och äter gröt. orkade inte göra nått annat och nått måste jag få i magen innan jag ska iväg och träna. Ska testa på nått nytt idag. Ska bli spännande eller hur jag nu ska utrycka mig. Jag skiter i att byta buss istan, utan åker lite extra med 4an. Visst den går inte ända fram men då får jag en liten uppvärming i form av en promenad.

21 dagar kvar

Ska slänga i mig resten nu och sedan slänga ner grejerna i ryggan och dra.

Tjing


Irriterad

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2008-08-30 @ 11:24:18
Ja jag är lite irriterad just nu. När man lägger in en annons på blocket och INTE skriver ut sitt tele nr så vill man att personen ska maila. Inte börja leta upp en på t ex hitta.se och börja ringa eller smsa. Det finns faktiskt anledning till att folk inte skriver ut sitt tele nr. Och bara för att jag har ett ovanligt efternamn så är jag lätt hittad.
Om jag ville bli uppletad så skulle jag ha skrivit
*Hej jag skriver inte ut mitt nr men du har min tillåtelse att börja leta upp mig*

*Suck* Nej nu ska jag ta och hoppa ner i badkaret.

Tjing


Videos

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-08-29 @ 22:53:18

En av de få låtar min favo (Nicky) sjunger på skiva. Han borde få sjunga mer


Och när jag ändå satt och kollade på videos så hitta jag denna. Var länge sedan jag titta på den.


Och här är en länk till en annan video (den ville inte läggas in som video). Jag gillar verkligen låten.
http://www.youtube.com/watch?v=U9jXTQ9gMcw


Melodifestivalen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-08-28 @ 15:25:59
Nu har man läst en hel del om melodifestivalen och jag säger då det. Verkar inte som SVT vill att det ska gå bra för oss. Härom dagen läste jag att de vill ha med en utlänsk jury. Tro de verkligen att det går bättre då? Det var ju en utlänsk jury som gjorde att Charlotte Perelli tog sig in i Eurovision. För det var ju så att när Charlotte kvala in så skulle både tittarna och en jury rösta. Hade inte juryn röstat så hade hon inte kommit med.
Juryn rädda henne och se hur det gick.
Jag har sagt det länge och jag säger det igen. Skit i juryn. Testa med bara folkets röster.

Såg att de skrivit upp lite artister som kan vara aktuella för nästa melodifestival. Fanns nått enstaka namn som skulle kunna slå i eurovision om man nu tänker på artisten/bandet innan man hört låten. Vissa av dem har redan fans utomlands. MEN det gäller att de har en bra låt oxå. Men ett band/artist som har fans utomlands och även får en bra låt, ja då kan det gå skit bra.

Det där gnället från Svenskarna att andra länder bara kompis röstar, lägg ner. Vi är ju likadana. Eller inte jag men många av Svenskarna. Tror aldrig jag har röstat på nått av våra grannländer (de gånger jag har röstat). Jag går efter bra låt + bra framförande osv. Och det där om att vi aldrig har en chans i allafall. Jodå, sluta gnäll.
Om vi tar oss i kragen och skickar rätt låt + artist så.

Tyvärr verkar SVT vilja göra allting sämre. Tänk efter lite för tusan. För det märks att det har ni INTE gjort nu.


Bort med juryn

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-08-26 @ 20:11:42
Läste på aftonbladet att de ska göra om melodifestivalen. Jag säker bara en sak.
UT MED JURYN!!!


Säljes

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-08-26 @ 07:24:30
Hej Östersunds bor. Jag säljer min gröna 3manna soffa och en fåtölj. Här är adressen till annonsen.

http://www.blocket.se/vi/17738883.htm


Måndag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2008-08-25 @ 12:20:15
En ny vecka har börjat. Jag sitter på jobbet för tillfället. Solen skiner ute. Känns nästan lite sommar känsla för det är ganska varmt ute. Kollar ibland ut genom fönstrett på ungarna som springer omkring. Ska snart ut till dem men än så länge är det en stund kvar på rasten.

Märkte förut att mitt ena öga rann och att ögonen sved. Fattade inte varför. Men sen när vi satt och åt lunch så titta jag ut genom fönstrett och såg en massa pollen flyga omkring. Aha där kom svaret på mitt problem.

Nej ska passa på att kolla runt på lite andra sidor oxå innan rasten är slut

Tjing


Reklam

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-08-24 @ 19:03:35
Vissa reklamer stör man sig så på. De två jag är mest tokig på nu (negativt) är två radio reklamer. En tjatar om pasta och den andra är om 118. Brudens röst på 118 reklamen stör mig. När den reklamen kommer i min mp3 (lyssnar ofta på musik när jag är ute) så brukar jag plocka ur öron snäckan (ja jag har bara ena i så jag har kontroll på saker runt omkring).
Ha ha jag har snäckan i öra *ASG*
Okej jag är lättroad. Inte många som fattar den där.


Tjoms

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-08-23 @ 10:08:00
Gårdagen var inge vidare, till en början. Ända fram till 20.45 typ så gick det mesta under dagen helt åt skogen. Inge kul alls. Kvällen däremot var bra. Ärligt så hade jag INTE velat haft tvärtom.
Heldre att dagen gick åt skogen än kvällen.Följ min blogg med bloggkoll


Tisdag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-08-19 @ 21:48:35
Yepp jag har noll fantasi idag. Därför får ni stå ut med en tråkig överskrifft.
Var ute och åt med mamma och lillebror idag. Försenad födelsedagsmiddag. Yepp jag fyllde ju den 4e.
Vi har som en tradition att gå ut och äta vid vissa högtider. Mmm gott var det.

Men snälla nån. Jag vet inte alls vad jag ska skriva. Jag har för mig att jag tänkte skriva nått annat oxå.

Funderar om jag ska in och leka lite i photoshop fastern jag är trött. Härom dagen gjorde jag klart 2 grafiker på Erik Segerstedt till 2 bekanta :) Verkar som de blev riktigt nöja :) Den ena blev jag skitnöjd med. Till och med Stina fick spader över den och annars brukar hon bara säga nått med *ser bra ut* och hon är själv en sån som leker i photoshop så det kändes kul att hon gilla det ;) Även om det viktigaste var att Jessica och Pernilla gillade dem :P
Men jag var för en gångs skull nöjd över nått jag gjort :)

Nej nu ska jag hitta på något annat

Tjing


Bevaka mig :)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-08-18 @ 20:31:38


Ha ha

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-08-18 @ 19:16:20
Fick mig ett gott skratt förut. Vissa människor e bra roliga. Det finns tydligen en person som tror eller enligt henne så vet hon väll (ha ha) saker om mig. Tja roligt att vissa människor tror att de vet mer om en än vad man själv vet. Tack för infon typ ;)

Nej men allvarligt talat. Har inte folk bättre för sig än påstå saker om en som inte är sant. Har sett mycket av sånt under mitt liv. Ibland kan sånna saker förstöra folks liv oxå. Vissa människor vet inte hur mycket skada de gör me sakerna som de påstår och som inte är sanna.

Min data har fått en knäpp sedan jag fick nya saker till den. Borde vara tvärtom. Den lever sitt eget liv. Kan bara få för sig att starta om sig. Gäller att man sparar hela tiden när man håller på med något.
I morgon ska jag, mamma och Tobbe ut och äta. Försenad födelsedagsmiddag.
En tradition som vi 3 har. Ska bli gott :)

Nej ska väll försöka göra nått vettit

// M


Ny vecka

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-08-18 @ 14:54:52
Trist väder idag. När jag vakna i morse så sucka jag bara när jag såg den gråa himlen och regnet. Som tur var så kom jag ihåg att ta med paraplyet. Idag var första dagen på flera veckor som jag skulle få träffa mina barn igen. Först hade jag semester 1 vecka. Sen när jag kom tillbaka så skulle jag vara på en annan förskola eftersom vi slagit oss ihop med den i 4 veckor. Och då var det typ inga av min förskola där. Och förra veckan var vi tillbaka igen men inga barn på min avdelning så jag hjälpte till på en annan. Idag däremot hade det kommit några st. Gud vad mycket ett litet barn kan växa bara på några månader. Och det märks ju så mycket på de små oxå som är typ 2 år.

Nej kanske dax att ta tag i städningen. Tänkte jag skulle försöka få till lite idag när det är detta trista vädret.

Tjing // M


Semester

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2008-08-17 @ 20:43:43
Ja nu kommer det om min semester. Jag är seg jag veeeeet ha ha.
Och nej det blir ingen novell. Blir dag för dag i korta drag :)5e juli
Jag och Stina satt på tåget vid 8 tiden. Trötta var vi eftersom vi varit ute på dans kvällen innan. Och jag har börjat bli åksjuk på tåg. Suck. Vi hoppa av i Sundsvall och mötte upp Tiia och åkte hem till henne och lämnade packningen innan vi drog ner till centrum igen. Vi var tidiga men ändå inte först.
Vad pratar jag om? Jo vi skulle se E.M.D.
Jag är van vid att artister typ aldrig sätter igång i tid så döm av min förvåning
att precis på slaget så börjar musiken och grabbarna kommer farande. Danny och Erik flög omkring så man bara väntade på att de skulle flyga av scen ha ha.
Grymt duktiga var de alla 3. Sen på kvällen såg jag, Stina och Tiia på lite filmer innan vi slocknade.

 

6e Juli
Tidigt upp för mig och Stina. Det gick inga bussar än så vi fick ta taxi ner till stan. Sen blev det att sitta på en buss i flera timmar ner till Stockholm. Det hade ju varit buss strejk i Stockholm men tur för oss så la den ner bara nån dag innan vi skulle ner för annars hade vi fått problem. Väl i Stockholm så köpte vi vårt 7 dagars kort. Nu skulle vi inte stanna där så länge men det var billigare me ett sånt än det som vi behövde så. Just då visste vi inte att vi skulle behöva 7 dagar men jag kommer till det. Efter att ha lämnat väskorna i Nacka där vi skulle bo så åkte vi in till stan och åt innan vi åkte ut till Stinas ex Magnus en sväng. Skulle hämta en biljett som vi skulle använda på en kryssning. Jag tror Magnus och hans polare Henrik ville driva mig till vansinne. Innan vi åkte tillbaka till Nacka så åkte vi runt lite. På ett ställe fick Stina syn på en plansh på E.M.D (inplastad och allt) och river ner den (spelningen hade redan varit) och gav den till mig. Tackar ;)7e Juli
En av de dagar jag verkligen sett fram emot. Först träffade vi Jörgen och var ute i regnet och blev dynsura (Utom Julle för han hade paraply) vi tog en fika och gav en försenad födelsedagspresent till Julle. Sen åkte jag och Stina hem och bytte till torra kläder och åt innan det var dax att dra igen. Ner till slussen för att ta bussen till Värmdö där vi skulle på allsång. Mathias Holmgren och Brolle skulle vara där. Stina fick syn på Mathias ganska så snabbt (Stina: Jag ser nått grått) och han kom fram och snackade o kramades. Tur att buss strejken gick över så att du tog dig hit sa han. Ja det kan ju jag hålla med om. Kul allsång var det men så klart så dök Gabriel Fors (som hade hand om allt) upp vid mig med micken när det var en låt jag inte kunde oså her han micken för texten oxå ha ha. Efter allsången så fick jag träffa Mathias man Johan för första gången. Jag blev faktiskt blyg så Stina fick pucha mig. Han e ju bra rolig oxå. Han gav mig Mathias penna för att han (Johan alltså) inte kom ihåg mitt namn. Hm hur skulle han kunna det när vi aldrig träffats förr? Fast i o försig, vissa andra verkar ju kunna det så....
Skulle ta kort med Johan, Stina hade Mathias hängande över axeln. Han skulle kolla hur bilderna blev. Innan vi var klara så hade det blivit 3 bilde rpå mig och Johan. Inte mitt val. Det var deras. Bra skulle det bli tydligen haa.

     

8e Juli
Idag träffade vi Cissi för att ta en fika på mitt och Cissis torg ( Maria torget he he, vi heter båda Maria) fast det verkar alltid bli olika fika ställen där men nu kasnke vi har hittat vårt ställe?. Jag och Cissi bytte födelsedagspresenter. Jag gillar det där fika stället. Får gå dit fler gånger. Sen drog vi iväg och handlade lite innan Cissi drog till vikingline terminalen och jag och Stina åkte och hämtade våra väskor i Nacka. Vi skulle ut på kryssning. Trevlig kryssning var det och det var Mickeys som spelade. På nått mysko vis så fick vi in 3 av 4 i hytten på party. Jag vet inte hur det gick till *kliar huvet*
Jag och Andreas skulle posera på en bild och se grymma ut. Han lyckades, jag ser mest ut som jag försöker hålla mig för skratt

   

9e Juli
Buffe mums. Jag åt så jag trodde jag skulle spy. Såg ut som det satt 6 pers i stället för 3 vid det där bordet ha ha men man passar ju på. Sen gick vi och kollade när Mickeys spelade igen. Andreas och Mias son var med på båten och fick sjunga lite. Gulligt (han e typ 2 -3 år) ;)
När vi gått av båten så följde Cissi med oss till Nacka när vi lämnade väskorna, sen drog vi ut på lite äventyr. Åka runt lite i Stockholm. På ett ställe så hände en sak som jag inte tänker gå in på. Inget hemskt men jag vill gärna glömma det ändå. Sen stack vi och åt. Cissi och Stina tyckte jag var ovanligt tyst. Jo jag hade min anledning.
Samma kväll bestämde jag och Stina oss för att försöka stanna i Stockholm 2 extra nätter. Om det skulle funka visste vi inte men tänkte försöka i allafall men då kunde vi inte bo i Nacka. Måste hitta en lösning för den 10e skulle vi åka hem.

10e Juli
Vi lyckades fixa så att vi kunde stanna 2 extra nätter (Jippi!!)
Vi skulle sova hos Magnus. Jag skulle bli tokig ja men vad gör man inte ;)
Vi passa på att träffa Jörgen idag igen och åkte och kollade var Blue moon bar låg. Japp vi skulle dit kvällen därpå.
Vi drälde runt lite i gammla stan oxå

11e Juli
Hämtade ut biljetterna för november idag (Ska på Barbados med Magnus Carlsson då i Göteborg). Jag och Stina var bara en liten sväng i stan idag. Måste hem till Magnus i god tid och göra oss i ordning. Hade kollat upp allt med nattbussar, tunnelbanor osv. Ingen lust att bli strandsatt i stan mitt i natten. Vi var tidiga till BMB så vi satte oss utanför en kyrka eller nått och drack lite (passande ställe ha ha)
Jag gillade stället (blue moon bar, inte kyrkan). Hade fått höra att grabbarna skulle börja vid 23 tiden. Jag tyckte det lät mysko. Annars brukar ju musiker börja vid 00 tiden eller så men men. Gissa hur rätt jag hade då ;) 00.30 kom E.M.D. ut på scen. Japp det var de som var där för att lyfta taket. And we like it
Tyvärr så kunde vi inte stanna så länge efteråt eftersom vi skulle upp tidigt. Vi skulle få sova 3 tim ungefär. Kanske 4. Nånstans där i mellan.

        

12e Juli
Deppig dag. Dax att bege sig hemmåt. Vi var inte alls trötta, inte ett dugg ;) Men det var värt det :) Bara att bege sig in mot Stockholm. Vi skulle åka buss till Hudik där jag skulle ta tåg till Östersund. Stina skulle bli hämtad. Såklart var mitt tåg försenat. Det är det alltid numera. Alltid nått fel. Men kom hem tillslut i allafall. Veckan hade gått för fort. Backa tiden någon.


Everything changes

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-08-14 @ 19:11:59
Even though that I just meet you,
And we've only said hello.
I can tell that you are special,
Don't ask me how I know.


SJ = problem

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2008-08-06 @ 20:32:03
Har suttit och läst flera artiklar på aftonbladet om SJ och jag kan säga att de inte överdriver.

SJ tjatar om att de inte är dyra. Men ursäkta men nästan 2000 kr för enkel resa till Göteborg från mig är fan inte billigt. Ta mig katten billigare och flyga. Det är väldigt ofta det är dyrt att åka nånstans. Vart man än ska. Nån enstaka gång om man har tur kan man få till det ganska billigt.
Detta låter komiskt men i långa loppet är det faktikst billigare med bil. Plus att det är större chans att man kommer i tid oxå. Kan till och med vara skönare att åka bil ibland. Jag vill gärna hjälpa naturen, inget snack om saken men när SJ håller på som de gör så måste jag göra på andra sätt.

SJ skulle tjäna på att sänka sina priser. Då skulle fler ha råd att åka och folk skulle åka oftare. Färre skulle ta flyget och bilen. Och naturen skulle tjäna på det. SJ skulle med säkerhet tjäna nån extra krona på detta. En krona är alltid en krona. Men de som har hand om detta tänker inte längre än näsan räcker.

Dax att tänka till


Pappa Jan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-08-06 @ 11:07:05
Jan i Date har blivit pappa. Han och Marie fick en dotter natten till tisdag.
Och om media har rätt så föddes hon 01.20.
Hade hon kommit några tim tidigare så hade vi fått samma födelsedag.

Grattis till Jan och Marie :)


Grattis på mig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2008-08-05 @ 00:26:20
Ah så är man 27 år då. Den 4e augusti fyllde jag år. Fira det nere i Ljusdal. Stina hade bakat lite ;)
I o försig så fira vi mest nån dag innan me paket och tårta (tog en bit den 4e oxå såklart) men skulle ju hem på kvällen samma dag jag fyllde så. Kul att spendera 4 timmar på resande fot på sin födelsedag ;)

Det komiska är att mitt tåg skulle vara i Östersund 22.13
Ha ha det var då jag föddes för 27 år sedan.
Och för en gångs skull så var tåget i tid. Kan inte minnas när det hände senast

Men men grattis på mig ha ha :P
I´m not alone

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2008-08-01 @ 21:41:35
I can hear your voice, hear your breath
How could I forget
I'm not alone, alone

I can see your face, see your smile
If only for a while
I'm not alone, alone
Like an endless dream, a movie scene
Playing on and on
Like a melody, haunting me
I'm not alone

My tears are here to stay now
No matter what I do
Got your pictures on the table
They always help me through
A suitcase full of memories
To take me back to you
I'm not alone, I'm not alone
I'm not alone

In this hollow house
Empty rooms
Traces left of you
I'm not alone, alone

Every word you've said
Every line
Echoes in my mind
I'm not alone, alone
And I looking back on me & you
Is all I've got left to look forward to
Because I know
There's no letting go

My tears are here to stay now
No matter what I do
Got your pictures on the table
They always help me through
A suitcase full of memories
To take me back to you
I'm not alone, I'm not alone

Every morning with the dawning of the sun
I start thinking 'bout things I should've said and done
So I guess when you miss someone the most
Doesn't matter where that someone goes
Your mind will find a way to keep them close

Oh, my tears are here to stay now
No matter what I do
Got your pictures on the table
They always help me through
A suitcase full of memories
To take me back to you
I'm not alone, I'm not alone
I'm not aloneRSS 2.0