Resan över

Först gick d hur långsamt som helst innan dagen kom. Sedan gick allt så fort. Jag fick änkligen träffa Emma och hon var lika underbar live. Om inte underbarare ;) Jag, Emma och Stina röjde och hade kul. Det gick alldeles för fort.

Jag anlände till Stockholm 1 timme innan Emma och gick runt och tråkade på T-Centralen. Emmas tåg var försenat så jag satt på en bänk vid hennes plattform och väntade. Måste erkänna att jag faktiskt var nervös. Vi åkte tillsammans till vikinglineterminalen där Cissi redan var. Sedan kom Stina. Cissi höll oss sällskap tills vi skulle gå på.

Tja vad kan jag säga. Det var en jätte bra resa :) Älskar er mina tjejer <3
Nu ser jag fram emot resan ner till Emma den 2a november.


40984-63

Hej i natten

Sitter här mitt i natten o kladdar lite. Jag måste vara musikoholick (om det ens finns ett sånt ord)
Musiken är mitt liv. Kan inte leva utan musik. Musiken är mitt syre.

Apropå musik så gick Erik vidare i fredags. Skönt. Jag röstade. Jag e nyfiken på vad nästa tema är. Jag är alltid nyfiken på det.

På fredag kommer Stina. Jag och pappa ska hämta upp henne vid tåget och sedan drar vi. Ja jag vet att det är fredagen den 13e men det där me otur, jag tror inte på det. Däremot tror jag på att det är nått speciellt me just d datumet. Så russinkakan ta me dig ditt glada party humör så kör vi :P

Jag funderar på att göra mig en macka och krypa ner i sängen me en bok innan jag ska sova. Men första ska jag läsa igenom Stinas blogg från topp till tå :P
Så natti på er

// M

Erik Segerstedt

Så var den första riktiga fredagen i idol klar. Erik hängde löst men fick vara kvar. Jag tycker att han var bra. Synd att fler inte kunde se och höra det. Många som lyssnar mer på juryn än på sig själv tyvärr. Men Erik kan bättre och jag hoppas han får vara kvar länge så han får chansen att visa hur bra han kan vara.

Nu på fredag kommer jag inte vara hemma så jag kan inte se idol i direktsändning.
Jag får se reprisen men jag håller tummen för Erik.

40984-62
RSS 2.0