Vintern är på G

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2007-09-23 @ 21:59:10

Oj jag har inte skrivit här på ett tag. Har inte orkat.


Ja nu har jag jobbat en vecka på kattklubben. Många tror nog att det är ett lättsamt jobb. Nja det kan jag inte påstå men det är ett trivsamt jobb. Och jag sitter knappt still en sekund. Full fart mest hela tiden.


Det är nu jag ska försöka minnas allt som har hänt i veckan. Och jag som har världens bästa minne också (ironin osar)


Under veckan så fick jag ont i några tänder. Jippi typ inte. Alla nedre tänder gjorde typ ont. Jag vet ju att det bara var nån tand som var problemet men gör en tand ont så kan det kännas som många fler. Mitt i allt så ringde tandläkaren och sa att det var ett tag sedan jag var där och att det kanske var dags för en ny kontroll. Är de synska eller?
Så jag bokade en tid och gick dit. Jag hade inga hål och fick beröm att tänderna var så fina.
Men de ville att jag skulle komma tillbaka så i morgon ska jag dit efter jobbet. Efter det ska jag till gymmet innan jag ska till ett möte. Blir en del att göra i morgon.


Funderar på om jag ska till mamma och hämta min cykel i morgon. Man vet aldrig när man behöver den så det är kanske lika bra att ta hem den. Kanske man ska passa på att cykla innan snön kommer.
Apropå snö ja. Tidigare i veckan så titta jag ut genom fönstret strax efter jag stigit upp. Och såg till min förfäran att det snöade. Jag trodde först att jag såg fel. Som tur var så försvann den men nu vet man att det kan bli vinter när som helst.


Idag var jag upp till stugan en sväng med mamma, moster, moffa, min bror o hans tjej. Vi tänkte grilla en sista gång innan vintern. Jag passade på att ta en promenad upp för slalombacken. Man vet aldrig vad man kan träffa på där så det gäller att hålla ögonen öppna. Det kan dyka upp en björn eller lodjur. Jag släpade mig upp för hela backen i alla fall *flås*
Fin utsikt när man hade kommit en bra bit upp.


Nej ska ta och göra mig i ordning för att lägga mig snart. Ska bara lyssna lite mer på musik. Musik freak som jag är ;)


Natti

 

      

40984-84

 

 Löven anfaller

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2007-09-15 @ 23:48:48
Idag var jag puckad nog att cykla till mamma istället för att ta bussen. Bra med motion ja men det var storm ute. Det tog extra lång tid att ta sig till mamma och man fick mycket mer motion än som var meningen. Var en aningen knäckt när jag kom fram ha ha.
Jag och mamma skulle gå på djurens dag på travet eftersom några katter från kattklubben skulle vara där och eftersom jag ska börja praktisera på kattklubben på måndag så.
På vägen dit så blev jag nerslagen (ha ha inte riktigt men ändå) av ett löv me kvist som kom farande. Hela tiden när man var ute så kändes det som om man blev överfallen av alla löv.
Det var en kanin som rymnde och krockade me mitt ben när han/hon kom springande i huset. Jag fick träffa kvinnan som jag ska gå med på måndag. Det är tydligen svårt me folk på förmiddagar så de känner sig lättade eller vad man ska säga att jag helst vill jobba förmiddagar.
Jag passade på att äta hos mamma men när jag skulle hem så låste jag in cykeln i deras cykelrum och tog bussen hem. För det blåste fortfarande massor + att jag hade två tunga kassar med mig oxå. Det skulle aldrig ha slutat bra ha ha.

Jag ska byta matta i vardagsrummet. Den jag har nu är vit. Eller den var vit en gång i tiden.
Jag har varit less på den länge och mamma undrade om jag ville ta min matta från mitt flickrum i stället. Den behövs bara göra en tvättning. Ja visst varför inte. Jag gillar den mattan och den skulle passa in i vardagsrummet. Mitt vardagsrum går mest i tarakotta, grönt och brunt. Det är inte många färger som passar till mina tarakotta väggar men grönt går bra och eftersom jag gillar grönt så är det ju bra :) Har gröna gardiner och grön soffa och när mattan kommer så blir det lite mer grönt. När den blir tvättad är en annan femma ;)

Natti på er


Gott med morot

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2007-09-14 @ 18:31:08
Urs idag har det varit en sån där kurig dag. Nog för att det har var kyligt den senaste tiden me en massa regn (och idag var inget undantag) så kändes d på nått vis på ett annat sätt idag. Som det brukar kännas när vintern är på ingång. Jag kände mig väldigt frusen när jag kom hem från träningen. Så istället för mjölk eller vatten så tog jag mig en varma koppen till mina mackor. Men det hjälpte inte så mycket. Då var det skönt att krypa ner i badkaret i det varma vattnet.

Nu har solen tittat fram lite men det är säkert bara för att reta oss lite. Typ "ha ha mig får ni inte se mycket av, visst e jag fin". Typ nått sånt.
Men jag hoppas vintern håller sig borta ett bra tag till.

Sitter o knaprar på en morot *gotti* och lyssnar lite på musik (gud vad ovanligt att jag lyssnar på musik, eller inte *skratt*). Funderar på om jag ska ut och cykla lite men då lär det väll börja regna igen och molnen ser inte så inbjudande ut så jag kanske skippar. Vi får se.

Nu ska jag knapra vidare på min morot och fortsätta glo runt på nätet lite

Tingeling / M


Emma

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2007-09-13 @ 00:04:29
Man ska ta vara på sina vänner. Jag älskar mina vänner. Varenda en av dem.
Den av dem som jag känt längst är Emma. Även kallad Hummern.
Lärde känna henne på den tiden jag bodde i Karlstad. Hon är en liten Göteborgare
Hon lärde känna mig på den tiden som jag mådde jäkligt dåligt.
Hon har varit ett stort stöd för mig.
Jag hoppas att hon vet hur mycket hon betyder för mig.
Jag vet ärligt inte vad jag ska skriva. Ganska svårt att finna ord när man vill ha dem nerskriva.
Men glöm aldrig Emma att jag finns här för dig. Att jag bryr mig om dig och älskar dig.

Jag bestämnde mig för att trixa ihop två bilder på oss.
En som e ganska gammal och en som är tagen i mars i år
och sätta dit en text som jag tycker stämmer.

Tack för att du finns Emma*Gäääsp*

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2007-09-12 @ 00:19:10
Men suck. Hade skrivit klart min blogg oså blir det nått fel så allt försvann och nu måste jag skriva nytt. Om jag ens mins allt jag skrev. Får göra ett försök. Nu lär det stå att det är den 12e när detta postas bara för det men ni får lossas att det är den 11e.

Känner mig väldigt trött och har gjort det i några dagar. Undra vad det kan bero på.
I går (den 10e) hade jag en katt efter mig när jag skulle gå till affären. Kissen ville verkligen ha uppmärksamhet. Han/hon mjauade och slängde sig på rygg och såg bedjande på mig. Jag fick gå slalom en bit för kissen sprang framför mina fötter. Det jobbiga är att jag är en känslosam människa som tänker för mycket. Det gjorde lite ont när jag började fundera på om kissen hade nått hem osv. Jag vill att alla ska ha det bra.

Idag (den 11e) så var jag på akupuntur. Jag har slutat räkna nålarna för ibland sätter hon i nån extra. Men nångång nämnde hon nått om 14 nålar så jag kan i allafall säga att jag har minst 14 nålar i mig. Det jobbiga är när en nål råkar komma åt en tår nerv. För fastern det inte gör ont så kommer det en tår. Ibland kan det gå flera gånger utan att det händer men de senaste två gångerna har hon kommit åt en sån nerv så en tår har kommit.

Topmodel och idol är samma tid så jag brukar spela in topmodel och titta på idol men idag var det tre stycken avsnitt av topmodel efter varandra så det fick bli tvärtom idag. Jag hade inte direkt någon favorit i topmodel men jag tycker nog att rätt person vann :) Nu är det slut på den amerikanska och snart börjar den svenska. den svenska e inte lika bra men ska titta ändå :)
Än så länge har det inte dykt upp någon i idol som jag direkt har fastnat för men jag brukar inte direkt fastna för någon speciell på första audisionen. Det har varit några tjejer än så länge som jag har tyckt varit helt okej. Men en gång har jag faktiskt fastnat för en person första gången jag hörde han. Det var år 2005 och personen jag pratar om är Sebastian som kom 2a i programmet. Han fastna jag direkt för på hans första audision. Ett sånt där halleluja moment.
Nu är det bara att vänta och se vem man kommer att fastna för. För än så länge har ingen dykt upp som fått mig att tänka *oh den personen är grym*. Men det kanske kommer. Vem vet.

Nej funderar på om jag ska gå och natta.
Natti på er och sov gott!

// M40984-82

Denna bilden är inte tagen idag och man ser inte alla nålar men så här ser det ut på ett ungefär


Praktik

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2007-09-07 @ 21:59:57
Man måste ut i arbetslivet på nått vis. De tillåts inte att gå och dröna. Men det är inte lätt att hitta jobb. Inte heller att få praktik någonstans. I allafall så funderade jag på ett ställe men fick höra rykten om att de inte tog emot praktikanter. Så därför blev jag förvånad när jag fick veta att de ville träffa mig och idag åkte jag dit. Stället jag sökte praktik på är kattklubben (även kallad jämtkatten) och är ett ställe där upphittade katter hamnar och väntar på ett nytt hem. Tyvärr är det svårt att få ut katterna till hem och det börjar bli ganska fullt på kattklubben.
Jag måste erkänna att jag var lite nervös.

Jag är ju kattmänniska och jag kände direkt att jag ville plocka med alla hem *skratt* Gick runt och tittade på katterna. På flera av burarna fanns små tavlor me deras namn och vilka färger de har så att man ska veta vilken katt det är. En katt hette Lasseman. Då tänkte man på Lasseman i Arvingarna. Efter en stund fick jag se en katt som hette Larsson. Allmänt roligt eftersom Lasseman i Arvingarna heter Larsson i efternamn. Jag tror jag hade ganska roligt åt det där. Undra om katten Larsson är en hona. Det tror jag inte men ifall han/hon skulle vara det och man parade Larsson med Lasseman så skulle det kunna bli en Lill-Larsson *skratt*
Okej vissa fattar det där.

Jag blev lite kär i en kattunge. Hon var vit och svart. Hennes syskon var mer svart än vit även fast de hade vitt i sig. Hon var tvärtom. Mycket vit och lite svart.

I allafall verkade de gilla mig och jag fick praktiken. Men de ville att jag skulle tänka över helgen och visst det är en bra ide men jag har nog redan bestämt mig för att tacka ja.

Nu ska jag lyssna vidare på musiken och kolla runt på nätet

Tjingeling / M


Doktorn

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2007-09-05 @ 15:22:38
Har varit till doktorn idag. Jag trodde faktiskt att hon skulle ge mig en spruta för höften. Fick det förra gången jag hade ont där. Det var några år sedan och det hjälpte men fick ingen. E både glad och inte glad över det. En kortsion spruta e inte direkt liten och är inte så skön men det skulle ha tatt bort smärtan i höften i allafall.

Jag har gått upp 20 kilo på ungefär 1,5 år och har ett bra tag nu försökt att gå ner. Äter bättre och tränar och håller på men det går ändå åt fel håll. Så jag tog prover även för att kolla om det kan vara nått medicinsk. Har lite sånt problem i släkten så det är lika bra att kolla upp. De skulle kolla en hel del me de där proverna så vi får se om de hittar nått fel på mig. Långt blodtryck hade jag. Väldigt lågt. Jag brukar alltid ha bra blodtryck när jag e hos doktorn så jag blev förvånad. Oså har jag krymt oxå he :P Jag börjar bli gammal. Då krymper man. Okej har bara krymt 1cm i o försig. Jag är numera 173 cm.

Känner mig jätte trött men det kan bero på att de tog en del blod av mig. Kände inget i början men nu blir jag bara tröttare och tröttare så det får nog bli en vilar dag idag. Hade tänkt städa lite men får ta det i morgon i stället *gäsp*

// M


September

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2007-09-02 @ 22:51:19
Japp nu är man inne i september. Det ryktas att det ska bli snöstorm här denna månaden. Jag hoppas de skämtar men ärligt så skulle det inte förvåna mig.

Föresten, ni som gillar dansband (eller är med i ett själv) ska nog ta och kolla in sidan dansbandsdax. Det är en sida för dem som gillar dansbands musik. Finns både publik och dansbands personer där. Man kan göra allt från att lyssna på deras radio (dansbands musik såklart) till att chatta eller snacka i forum osv. Tänker inte rabbla upp allt (dansbanden kan även starta egna fanklubbar där men det är bara själva banden som får göra det) :) Men joina gärna www.dansbandsdax.se


Tjingeling // M


RSS 2.0