Vintern är på G

Oj jag har inte skrivit här på ett tag. Har inte orkat.


Ja nu har jag jobbat en vecka på kattklubben. Många tror nog att det är ett lättsamt jobb. Nja det kan jag inte påstå men det är ett trivsamt jobb. Och jag sitter knappt still en sekund. Full fart mest hela tiden.


Det är nu jag ska försöka minnas allt som har hänt i veckan. Och jag som har världens bästa minne också (ironin osar)


Under veckan så fick jag ont i några tänder. Jippi typ inte. Alla nedre tänder gjorde typ ont. Jag vet ju att det bara var nån tand som var problemet men gör en tand ont så kan det kännas som många fler. Mitt i allt så ringde tandläkaren och sa att det var ett tag sedan jag var där och att det kanske var dags för en ny kontroll. Är de synska eller?
Så jag bokade en tid och gick dit. Jag hade inga hål och fick beröm att tänderna var så fina.
Men de ville att jag skulle komma tillbaka så i morgon ska jag dit efter jobbet. Efter det ska jag till gymmet innan jag ska till ett möte. Blir en del att göra i morgon.


Funderar på om jag ska till mamma och hämta min cykel i morgon. Man vet aldrig när man behöver den så det är kanske lika bra att ta hem den. Kanske man ska passa på att cykla innan snön kommer.
Apropå snö ja. Tidigare i veckan så titta jag ut genom fönstret strax efter jag stigit upp. Och såg till min förfäran att det snöade. Jag trodde först att jag såg fel. Som tur var så försvann den men nu vet man att det kan bli vinter när som helst.


Idag var jag upp till stugan en sväng med mamma, moster, moffa, min bror o hans tjej. Vi tänkte grilla en sista gång innan vintern. Jag passade på att ta en promenad upp för slalombacken. Man vet aldrig vad man kan träffa på där så det gäller att hålla ögonen öppna. Det kan dyka upp en björn eller lodjur. Jag släpade mig upp för hela backen i alla fall *flås*
Fin utsikt när man hade kommit en bra bit upp.


Nej ska ta och göra mig i ordning för att lägga mig snart. Ska bara lyssna lite mer på musik. Musik freak som jag är ;)


Natti

 

      

40984-84

 

 

Löven anfaller

Idag var jag puckad nog att cykla till mamma istället för att ta bussen. Bra med motion ja men det var storm ute. Det tog extra lång tid att ta sig till mamma och man fick mycket mer motion än som var meningen. Var en aningen knäckt när jag kom fram ha ha.
Jag och mamma skulle gå på djurens dag på travet eftersom några katter från kattklubben skulle vara där och eftersom jag ska börja praktisera på kattklubben på måndag så.
På vägen dit så blev jag nerslagen (ha ha inte riktigt men ändå) av ett löv me kvist som kom farande. Hela tiden när man var ute så kändes det som om man blev överfallen av alla löv.
Det var en kanin som rymnde och krockade me mitt ben när han/hon kom springande i huset. Jag fick träffa kvinnan som jag ska gå med på måndag. Det är tydligen svårt me folk på förmiddagar så de känner sig lättade eller vad man ska säga att jag helst vill jobba förmiddagar.
Jag passade på att äta hos mamma men när jag skulle hem så låste jag in cykeln i deras cykelrum och tog bussen hem. För det blåste fortfarande massor + att jag hade två tunga kassar med mig oxå. Det skulle aldrig ha slutat bra ha ha.

Jag ska byta matta i vardagsrummet. Den jag har nu är vit. Eller den var vit en gång i tiden.
Jag har varit less på den länge och mamma undrade om jag ville ta min matta från mitt flickrum i stället. Den behövs bara göra en tvättning. Ja visst varför inte. Jag gillar den mattan och den skulle passa in i vardagsrummet. Mitt vardagsrum går mest i tarakotta, grönt och brunt. Det är inte många färger som passar till mina tarakotta väggar men grönt går bra och eftersom jag gillar grönt så är det ju bra :) Har gröna gardiner och grön soffa och när mattan kommer så blir det lite mer grönt. När den blir tvättad är en annan femma ;)

Natti på er

Gott med morot

Urs idag har det varit en sån där kurig dag. Nog för att det har var kyligt den senaste tiden me en massa regn (och idag var inget undantag) så kändes d på nått vis på ett annat sätt idag. Som det brukar kännas när vintern är på ingång. Jag kände mig väldigt frusen när jag kom hem från träningen. Så istället för mjölk eller vatten så tog jag mig en varma koppen till mina mackor. Men det hjälpte inte så mycket. Då var det skönt att krypa ner i badkaret i det varma vattnet.

Nu har solen tittat fram lite men det är säkert bara för att reta oss lite. Typ "ha ha mig får ni inte se mycket av, visst e jag fin". Typ nått sånt.
Men jag hoppas vintern håller sig borta ett bra tag till.

Sitter o knaprar på en morot *gotti* och lyssnar lite på musik (gud vad ovanligt att jag lyssnar på musik, eller inte *skratt*). Funderar på om jag ska ut och cykla lite men då lär det väll börja regna igen och molnen ser inte så inbjudande ut så jag kanske skippar. Vi får se.

Nu ska jag knapra vidare på min morot och fortsätta glo runt på nätet lite

Tingeling / M
RSS 2.0