Påväg hem

Saknat mig? Ja det har varit ganska dött här när jag varit borta. Har knappt varit vid internet. De få gånger jag jag suttit vid nätet så har jag antingen jobbat eller typ kollat facebook. Har inte hunnit med annat. Har nyss gått  igenom alla bloggar *flås*

Jag åker 1a klass så jag har gratis internet så därför passar jag på att blogga. Kommer blogga mer när jag kommer hem. Då ska jag uppdatera er om vad som hänt i både text och bilder. Okej inte exakt allt men lite i allafall ;)

SJ i ett nötskal alltså. 15 min efter vi skulle ha åkt så fick vi gå på tåget. Sen så fick man leka snögubbe. Tja antingen blir man kokt eller snögubbe. Då föredrar jag snögubbe för då kan jag klä på mig om det blir outhärdligt.
SJ gör så att min spotify vill gå offline hela tiden. Lite irriterande. Funderar på att gå och hämta lite te och klicka på nått att titta på i datan. Rederiet. Får se. Än så länge är det några tim tills jag är hemma.

Försvinner

I morgon försvinner jag. men det betyder inte att jag ej kommer att blogga. Jag försvinner bara från Östersund. Blir borta till den 27e juli. Det ska bli både kul och skönt och jag kommer att ha massor att göra :)

Börjar känna mig lite hungrig. Undra om Linn oxå är det. Just nu är hon i duschen.
Vi har haft karaoke här hemma. ha ha man inser att man låter värre än man trodde. Men när man väljer låtar åt varandra så finns risken att man får en man ej kan.

Min bror ska bo i min lya medans jag är borta föresten. Jag gillar inte att ha folk här medans jag ej är hemma men det är lika bra han bor här eftersom jag ska vara borta så länge. Nån måste ändå vattna mina blommor. Elin lär oxå hänga här.

Ska INTE bli kul att släpa på den här väskan ha ha. Jag gissar på att den är väldigt tung men ska man vara borta länge så ska man. Ska träffa en massa trevligt folk :)

Hmm undra när jag kan få Linn i säng då (Det där lät ju bra oxå)

Nej ska fylla min mp3 med mer musik nu innan jag ska jaga Linn ;)
RSS 2.0