Melodifestivalen

Nu är årets mello över. Och jag måste erkänna att det var ovaligt många låtar jag gillade i årets final.
Om jag tänker efter så är det tre jag inte gillade och resten var antingen okej, bra eller väldigt bra.
Och jag lovar att jag går emot strömmen nu men jag fastnade verkligen inte för Bishara och hans låt som alla andra gjorde. Enda anledningen (tror jag) till att folk var som tokiga i hans låt är för att han bara är 16 år. Hade han varit lika duktig med samma låt och varit 26 så hade han inte alls varit lika poppis. De andra två jag inte fastnade för var Malou Prytz och Nano.
 
John Lundvik vann. Vilket jag ändå är nöjd med. Visst han var inte den jag hejade på men han var min 2a så jag är ändå nöjd. Kan faktiskt tänka mig att det kan gå ganska bra i Eurovision med honom.
 
Lite roligt att bli överaskad oxå. Jag gillar inte Anna Bergendal. Men i år hände hände något. Det var något med henne och hennes låt. Jag gillade det.
 
Min favorit var Arvingarna. Ärligt talat så har jag haft svårt för de låtar som de har släppt de senaste åren. Inte alla då men de flesta. Jag blev glatt överaskad här och fastnade för I do direkt. Gillade även deras framförande. Utlänska juryn tyckte så där om Arvingarna. Hade dock varit kul och veta hur det hade gått om texten hade varit på engelska.
 
Men nu håller vi tummarna för John i Eurovision :)
RSS 2.0