Björn Borg parfym

Häromdagen gick jag runt på stan och såg då några parfymer jag inte sett förut. Jag brukar inte kolla bland parfymer. Det var märket Björn Borg. Jag luktade på alla 5 och tyckte flera av dem luktade gott men det var den röda jag fastnade för. Den luktade så gott. Dock brukar parfymer lukta annorlunda när den kommer på huden så alla parfymer passar inte alla. Det fanns tester så jag testade den röda och den verkade passa på mig. Skulle ha bett nån lukta på mig. Nej jag köpte den inte.

Gå och lukta på dem ni oxå


Körde 180 – förlorade körkortet första natten

Natten till i dag uppmärksammade en polispatrull en bil som framfördes i hög hastighet på E 14 i Östersund.
Enligt polisen körde han 180 kilometer i timmen i stället för tillåtna 100 kilometer i timmen. Det visade sig att föraren bara hade hunnit ha körkort i ett dygn. Och nu tog polisen hand om det.

Men duktig idiot. Men ett stort bevis på att han inte ska ha körkort.
Men är man sådär korkad så e ju frågan om han kommer låta bli att köra nu när körkortet är borta.


Andreas och Alice vidare

I kväll är jag inte lika nöjd. Jag tyckte Björn var bäst. Sen var det svårare bland tjejerna men jag valde tillslut Elin. Ingen av dem gick vidare. Det blev Andreas och Alice. Dock gillar jag Andreas oxå. Hade tänkt mig han som ett wildcard.

Jag är nyfiken vilka de 4 wildcarden blir. Om jag får välja wildcards än så länge så tar jag Sebastian, Madde och Björn. Antar att den sista måste bli en tjej men jag sparar henne. Det är ju 2 avsnitt kvar. Och vem vet, kanske jag byter ut nån bland wildcarden. Jag har ju inte hört alla än.
RSS 2.0