Björn Borg parfym

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-09-29 @ 19:52:45
Häromdagen gick jag runt på stan och såg då några parfymer jag inte sett förut. Jag brukar inte kolla bland parfymer. Det var märket Björn Borg. Jag luktade på alla 5 och tyckte flera av dem luktade gott men det var den röda jag fastnade för. Den luktade så gott. Dock brukar parfymer lukta annorlunda när den kommer på huden så alla parfymer passar inte alla. Det fanns tester så jag testade den röda och den verkade passa på mig. Skulle ha bett nån lukta på mig. Nej jag köpte den inte.

Gå och lukta på dem ni oxå
Körde 180 – förlorade körkortet första natten

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-29 @ 13:52:45

Natten till i dag uppmärksammade en polispatrull en bil som framfördes i hög hastighet på E 14 i Östersund.
Enligt polisen körde han 180 kilometer i timmen i stället för tillåtna 100 kilometer i timmen. Det visade sig att föraren bara hade hunnit ha körkort i ett dygn. Och nu tog polisen hand om det.

Men duktig idiot. Men ett stort bevis på att han inte ska ha körkort.
Men är man sådär korkad så e ju frågan om han kommer låta bli att köra nu när körkortet är borta.
Andreas och Alice vidare

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-28 @ 22:57:05
I kväll är jag inte lika nöjd. Jag tyckte Björn var bäst. Sen var det svårare bland tjejerna men jag valde tillslut Elin. Ingen av dem gick vidare. Det blev Andreas och Alice. Dock gillar jag Andreas oxå. Hade tänkt mig han som ett wildcard.

Jag är nyfiken vilka de 4 wildcarden blir. Om jag får välja wildcards än så länge så tar jag Sebastian, Madde och Björn. Antar att den sista måste bli en tjej men jag sparar henne. Det är ju 2 avsnitt kvar. Och vem vet, kanske jag byter ut nån bland wildcarden. Jag har ju inte hört alla än.


Linda och Chris vidare

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-27 @ 22:57:20
När jag fick veta vilka som skulle tävla mot varandra i kväll så tänkte jag *tjitt* för det fanns flera där som jag gillade men bara 2 skulle vidare. När alla 6 sjungit klart så tyckte jag att Chris och Madde var bäst men att Linda och Sebastian oxå var väldigt bra. Det blec Chris och Linda som gick vidare. Vilket betyder att jag är nöjd. Sebastian och Madde har fortfarande en chans.

Nu vilar vi upp oss till i morgon för att se vilka som sjunger och går vidare då :)


En helt vanlig måndag eller?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-27 @ 19:23:50
Jag brukar aldrig tvätta håret på morgonen innan jag ska till jobbet. Mitt hår e tjockt så de tar tid på sig att torka och kör jag med hårblåsen så blir håret matt. Men idag och en morgon för nån vecka sedan gjorde jag det ändå (tvättade håret alltså) och båda gångerna har folk reagerat på jobbet. Inte att det är nytvättat utan jag har fått kommentarer som *Har du gjort nått med håret*
Kanske jag ska tvätta det mer på morgonen och mindre på kvällen.

Jag hade lite otur idag. Vi var på väg in för att äta lunch o jag skulle lägga nått på ett av barnens hylla och lyckas på nått vis slå till med tummen och träffa nageln så den går av en bit. Aj. Den såg ganska rolig ut om man nu ska se det roliga i det hela ;)

Inget biggest loser i kväll. Det är idol istället


Mat i KD

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-09-26 @ 11:41:59

Från sommarenÖstersunds kille i Robinson

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-25 @ 16:21:24

Från Länstidningen

Den tolfte säsongen av tv-programmet Robinson äger rum på Filippinerna där avsnitten spelades in i maj och juni i år. Premiär blir det den 7 oktober. Daniel Sjöqvist är 36 år och uppvuxen i Odensala. Han gick gymnasiet på Palmcrantzskolan. För 15 år sedan flyttade han till Gotland där han bland annat driver en outletbutik och en crosskartbana. Under många år jobbade han säsong och reste över hela världen resten av året. Han beskriver sig själv som en överlevare.

– Jag är van att ta reda på mig själv och bra på att ta tag i saker. Jag har jagat och fiskat hela mitt liv, många av de andra deltagarna kunde inte ens rensa en fisk, säger Daniel, som nyligen är hemkommen från älgjakten i Laxsjö där hans föräldrar bor numera.

När han landade i sydöstra Asien blev han först förvånad över att ingenting var ordnat i förväg.

– De körde ut oss på en strand och det var bara att börja leta mat direkt. Jag trodde att de skulle ge oss lite mat när inte kamerorna var på, men inte. Jag gick ner väldigt mycket i vikt och kräktes nästan av koksnötter till slut.

Trots det var det inte hungern som var allra värst enligt Daniel.

– Nej, det var tristessen. När man inte letar mat eller tävlar sitter man bara där på en strand.

Precis som förra året är det Paulo Roberto som är programledare och inför den här gången har han själv varit med och valt ut deltagarna. I fjol fick programmet kritik för att det var många som självmant valde att hoppa av produktionen.

– Det var en hård omgång. Förra gången valde tre personer att åka hem, den här gången var man tvungen att stanna om inte läkaren skickade hem en. Annars var det bara att vänta på att bli utröstad.

Daniel får givetvis inte avslöja hur det går för honom i dokusåpan, men en sak är säker: Att vara strandsatt på en öde ö har fått tvåbarnspappan att omvärdera livet.

– Man började tänka mycket på familjen och hur bra man egentligen har det. Att det bara är att öppna kylskåpsdörren och ta för sig. Man borde njuta mer av måltiderna och stressa mindre.
Efter samlaget

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-09-25 @ 13:48:09
Efter samlaget och full av hopp frågade hon: Vad ska ungen heta? Han drar av gummit, Knyter knut på den och svarar: Kommer han ut härifrån ska han heta Joe Labero


Cissi = Fika

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-24 @ 21:13:13
Något jag verkligen tycker om att göra med Cissi är att fika. Såklart tycker jag om att göra annat oxå med henne men fika är vår grej tillsammans. Då tar vi oss nått varmt att dricka. Kanske nått att mumsa på och sen sitter vi där o pratar o pratar, fotar och umgås. And I like it


Vet du vad det bästa är

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-24 @ 12:23:55
Vet du vad det bästa är, leksaker från BR

Gaaaah blir tokig. Den reklamen är på radio hela tiden och den sätter sig fast i mitt huvud.


Julklappar och födelsedagspresenter

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-09-23 @ 17:25:32
Det är september och jag har redan bestämt julklappar.
Oså 2 födelsedagspresenter. Jag har inte köpt nått än dock.
Eller jo 2 st kom jag på Men de presenter i huvudet som är till vänner som är klara e
Tiia (e klar)
Mikkis
Linn (bara födelsedagspresenten än)
Hummern (Bara födelsedagspresenten än)
Cissi
Nina ( e klar)

Har dock fler att fundera ut på


En dotter

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-09-23 @ 15:50:22
EMD Mattias har fått en dotter. Jag gissade på en pojke dock.
Verkar som alla runt omkring mig får tjejer.
Betyder det att jag oxå får en flicka eller ska jag vara udda? ;)
Linn = Emilia
Emma = Fanny
Klara = En dotter som ej är född än

Jag slår vad om att Cissi blir nästa att bli gravid :P

Grattis till Matte och Cattis till eran lilla tösNu är det jul igen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-22 @ 19:29:16
Ha ha gissa vad jag såg när jag kom in på rast idag. Eftersom jag inte fått i mig nån frukost i morse så tog jag och drack upp min nyponsoppa som jag hade kvar. När jag satt där i soffan så började jag kolla på det som låg på bordet och såg då denna kattalog.Bussen påkörd

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-09-22 @ 17:02:01
Snacka om att jag inte varit rolig att umgås med idag. Det är inte det att jag röt åt allting. Det var mer som att jag hade sålt smöret och tappat pengarna.

Överskriften ja. Jag satt på första bussen påväg till jobbet när folk flämtar till. Vi hade blivit påkörda av en minibuss. Det gick bra i allafall. Hade kunnat sluta ännu värre.


Underbart folk

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-09-21 @ 22:01:25
Det är toppen att ha underbart folk omkting sig när jobbiga saker händer. Även om inget kan muntra upp mig nu så känns det bra att veta att det finns toppen folk bakom mig. Som finns där för mig. Folk jag kan prata med.

Har suttit och snackat lite med Hummern nu och det känns skönt att få lätta sitt hjärta.
Jag satt vid datan och suckade. Har hänt flera saker men idag kom spiken som slog igen kistan och plötsligt skriver Hummern på msn och undrar hur det är. Känns så bra när det händer. Hon dök upp när jag behövde nån.

Jag vet att det finns flera stycken som jag kan maila/ringa för att gnälla av mig lite. Folk som finns där för mig och jag vill att ni ska veta att ni kan göra samma till mig. Jag finns här för er med <3
I ur och skur. Var inte rädda för att höra av er om ni behöver någon att prata med älskade vänner.

Tack för att ni finns. Det betyder mycket <3


Inlåst i ett hus. Du?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2010-09-21 @ 18:23:18
Om du skulle bli inlåst i ett hus med 3 st svenska kändiskillar, vilka 3 skulle det då bli?
Eftersom alla har så olika smak så kan detta bli riktigt intressant ;)


Ändringar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-09-20 @ 20:00:22
De ska ta bort com hem här i huset. Vilket jag inte gillar. Com hem har funkat väldigt bra för mig. Dock inte lika bra för min kusin men det beror kanske på områderna, vad vet jag för han har ofta problem men bor på Körfälltet medans jag bor i Torvalla området. Sappa ska ta över tvn. Det enda som händer då e att mvt blir ztv. I dont care. Dock funderar jag på att köpa tv4 paketet. Så tv grejen är väll inget problem. Värre är det med bredbandet. Jag har ingen aning vad jag ska välja och tiden börjar bli knapp. Min bror ska kolla upp lite och ge råd osv så får vi se. För sappa gäller tydligen bara tvn.

Nu blir det biggest loser


Har du röstat på SD så ta bort mig från din vänlista

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2010-09-20 @ 16:41:14
Ja precis. Sånt läser man på flera statusuppdateringar på facebook. Så jäkla löjligt. Jag avskyr moderaterna men inte fan säger jag upp kontakten med folk för att de röstar på dem. Alla gillar inte samma partier och det är något alla måste acceptera. Inte är jag ett fan av SD heller. Väx upp folket. Ni kanske avskyr SD men måste ni avsky era vänner för det. Fråga istället personerna varför de röstade som de gjorde. Kolla deras syn på det. Du skulle själv tycka folk var löjliga om de ville ta bort dig för det som du röstade på.

Jag är inte den ende som har reagerat på statusuppdateringar på facebook där det står att de vill att de som röstat på SD ska ta bort dem från sina listor för de vill inte ha med sånna idioter att göra.
Det är lixom så att om nån av mina vänner röstat nått annat än mig så är det upp till dem. Visst kan jag tycka att de röstat fel men det är som sagt upp till dem.


På tur i Karlstad

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-09-19 @ 17:55:02

Ha ha 1 video då jag och Mikkis var i Karlstad under sommaren

 

Inte göra någonting söndag?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-19 @ 15:11:17
Dagen blev inte som planerad. Tobias skulle ha kommit på besök. Så blir det dock icke. Så vad ska jag hitta på idag då. Har varit och röstat och varit och handlat. Jag får hitta på nått. Träningsveckan är planerad oxå. I morgon är tanken att det ska bli en hel del kondition. Nej vad tusan. jag stänger av musiken och lägger mig o läser lite.


Men helsike, inte konstigt då

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-09-18 @ 23:09:00
Inte konstigt det gick som det gick på båten. Jag äter fan medicin. All den där spriten + min medicin. Ett under att jag somnade i Linns hytt och inte gick ut på däck och gjorde nått dumt. Att jag inte kom att tänka på det fören idag, fy satan. Nu har jag i allafall en förklaring till allt. Och jag äter inte bara en sort heller lixom.

Jag kan ärligt säga att jag aldrig kännt mig sådär förut och jag var för borta för att inse att något var fel. Jag kan mycket väl förstå om Linn och gänget inte räknar in mig i party/dans gänget längre men när jag tänker efter hur allt hade kunnat sluta så känns det som en baggatell. Och nu är det där bara en tanke. De kanske tycker synd om mig. Bara de som vet vad de tänker men jag kommer att visa dem hur jag verkligen kan vara :)

Nu ska jag ta och diska upp lite innan jag kryper ner i soffan för att se på film klockan 00.00
Men jag har en känsla av att jag kommer att somna till den *gäsp*


Rösta rätt, rösta rött

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2010-09-18 @ 19:30:30
Jag trodde aldrig att jag skulle sitta och skriva en hel del om politik i min blogg men det har blivit så och jag ber alla som tänker rösta blått att tänka om. Tänk på människorna runt omkring er oxå.
Under dessa åren som blåa sidan har styrt så har jag sett hur allt fler människor har tryckts ner, mår dåligt och vissa tar till o med sina liv. Blåa sidan tänker på pengar och då pengar till de som har pengar. Det var nån som beskrev den blåa sidan som Robin hood men tvärtom. Ta från de fattiga och ge till de rika. Låter som prins John i mina öron. Och tyvärr stämmer det.

Den blåa sidan lockar med sänkt skatt. Jag kan förstå att folk går på den grejen. Vem vill inte få mer pengar över. Tänk efter. Skattepengar går till sånt som behövs. Sjukvård bland annat. Sänks skatten så blir sjukvården ännu sämre, som den redan blivit under de blåas styrning. Sänkta skatter = lika med högre kostnader för den enskilde medborgaren när det gäller sjukvård, A-kassa, sjukförsäkring, m.m.

Jag vill ha utveckling, trygghet och solidaritet! Inte avveckling, otrygghet och egoism! Därför gör jag det enda rätta, röstar rödgrönt
Ni som kommer på att ni faktiskt inte klarar av att stå för Borgarnas politik och har förtidsröstat, ni kan ändra er genom att rösta igen och rösta rätt, i vallokalen i morgon. Ta med legitimation

Att se hur blåa sidan behandlar folk får mig att gråta. Det gör ont innom mig. Snälla ni, tänk efter.
Ni gör så många människor illa.

Jag vet att det finns folk där ute som vill att de rödgröna ska vinna men ändå inte tänker rösta. Det finns ni som anser att det inte är någon ide att rösta på de rödgröna i morgon för de blå vinner ändå. Jo men tjenare. Det har du ingen aning om. Det kanske är just din röst som avgör. Så masa dig upp från den jävla soffan och stick och rösta. Och är du för sjuk för att ta dig dit själv så be nån du känner om hjälp. Det är nu det gäller.

Jag postar lite länkar + en video som ni gärna får kolla in lite längre ner.

Jag röstar för en rödgrön regering, jag röstar med hjärtat <3
http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2140050/annicas-dotter-reinfeldt-ljuger-for-hela-svenska-folket

http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2140178/lars-57-svart-skadad-kritiserade-sitt-parti

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7808181.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7806487.abHjälp oss att bry oss

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-18 @ 17:04:49
Hej alla ni som läser det här.
Om någon av er just nu känner att ni inte orkar bry er, inte orkar rösta för att *ingen* bryr sig eller ser dig..
Jag bryr mig jag SER dig....
Det är därför jag lägger min röst på det rödgröna. Jag vill hjälpa al...la er som mår dåligt av Alliansens politik att få människovärde, att ni blir respekterade och behandlade så som alla människor skall ha rätt att bli.
Jag lägger min röst på det rödgröna för att hjälpa dig. Men jag behöver din hjälp att nå ända fram.
DU är viktig därför ger jag DIG min röst och ber dig nu om att vilja hjälpa mig och alla andra som röstar rödgrönt att verkligen kunna HJÄLPA dig ..
Gå och rösta. Din röst är viktig, *DU* är VIKTIG.
Om någon av er nu läser detta och känner någon som har gett upp som inte orkar göra sin röst hörd. Hjälp dem att orka. Tala om för dem att vi alla som röstar rödgrönt BRYR oss om den personen..
TILLSAMMANS*ÄR*VI STARKA!!

Sänd gärna vidare denna texten om du vill hjälpa oss hjälpa.


Detta får mig att gråta

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-18 @ 15:28:50
Detta får mig att gråta. tyvärr är detta ganska vanligt numera :(

http://klamydiabrevet.blogspot.com/2010/09/sveket.html#comment-form


Tjejerna regerar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-09-17 @ 18:56:40
Sitter och kollar på idol från i onsdags. Ska även kolla gårdagens innan det blir på tv i kväll. Nu har man ju inte fått höra alla som gått vidare sjunga men efter det jag har hört hitils så verkar tjejerna regera i år. I allafall i mina öron. Fler bra tjejer än killar. Får se vad mina öron säger sen


Uj uj misstag misstag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-17 @ 16:30:17
Alla gör vi misstag. Kvittar i vilken ålder vi är. Och jag gjorde ett misstag under veckan. MEN jag lärde mig nått av det :) Så nått gott fick jag ut av det i allafall om man nu ska tänka igenom saken. detta får mig att tänka att linn aldrig har fått se mig parta som man ska på en båt. Vi ska ju på Highlights kryssning i oktober så jag har bestämt mig för att visa henne vad jag kan :) Jag hoppas hon kommer att jubla eller nått. Okej lite överdrivet kanske men ni fattar poängen ;)

Så vad hände? De senaste gångerna har jag kunnat ddricka vad som helst och en hel del utan att bli full. Jag hade fått tanken att jag ej kan bli full längre. Korkad tanke jag vet. Så jag tänkte inte på vad jag gjorde på båten och blev totalt packad. Jag somnade i Linns hytt. Hon hade fått en hytt med fönster så de var tvungen att ha hennes hytt. Dock fick hon ej betala merför den om jag förstod rätt. Jag mådde bättre när jag vaknade och kanske hade det fortsatt att vara så om inte det blev storm. Vågorna nådde upp till våning 9 på båten. Och jag som kan bli sjösjuk. Som Linn så snällt beskrev det så spydde jag upp 1 års förbrukning av sprit. Jag lägger till mat oxå. Fy fan.

Vad har jag lärt mig utav detta?
Jo att ta det lugnt med drickat. Bara för att jag inte blir full på flera gånger så betdyder det inte att jag ej kan bli det.

Linn var dock underbar i går och tog hand om mig. Kollade till mig ibland. Bredde på mig täcke. Hämtade vatten och cola. Jag blev rörd <3
Peter försökte få mig att le när jag satt och kollade in dem på morgonen. Han gav sig inte fören mina mungipor gick upp lite. Jävla vågor. men att åka bussen till t-centralen var ett helvete. Vart har han fått sitt körkort. Och när vi höll på att åka av bron så fick jag nästan spader. Man hörde ljudet när min sida av bussen ristades mot brokanten.

Uppskattar att Cissi kom och sa hej när hon var på väg hem på kvällen. Jag fick sitta ett bra tag på centralen eftersom tågen inte går så bra. Jag la mig på en bänk och vilade och eftersom jag hade med en kudde (som jag skulle ha på natt tåget) så måste det ha sett ganska roligt ut. Men låt folk titta hi hi ;)

Jo just det. JAG har kört karaoke live. okej jag var full och det var inte så mycket folk där MEN det var live. Ett steg i rätt riktning. Jag ska släpa med Linn dit på highlights kryssen oså kör vi samma låt igen (Eloise) och då e jag nykter. Det blir steg 2 :) Är det mycket folk där inne så blir det steg 3 på samma gång *gulp*

Ja ni märker att jag har tagit kryssen ganska bra ändå. Dock så har inte min mage hämtat sig än.


Askungens bror

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-14 @ 17:26:16
Å så var det Askungens bror Jonas som hade lite problem med att få tag i tjejer.
Han var väldigt angelägen att bli av med sin oskuld eftersom han var 32 år, så det var liksom dags.
Han frågade en god vän till råds och fick tipset att getter är utvecklade ungefär som kvinnor så prova en get blev rådet!???

Nåväl sagt och gjort.
En höstkväll så smög han in i gethagen och letade upp en "läcker" get som han började uppvakta!!
När han hade fått djuret i stämning så tassade han runt och ställde sig bakom och tog av sig kläderna.
Men i samma ögonblick som han tryckte in sin kötthammare i geten så blev hon livrädd och satte av i sken genom skogen.
Jonas hade inte så mycket att välja på så han greppade tag i hornen och försökte hålla sig kvar så gott det gick.

Allt hade säkert gått bra ,och ingen hade nog fått reda på detta, om det nu inte varit för att Algot och Ebba varit ute och plockat lingon i den skogen som ekipaget brakade igenom.
Som tur var för Jonas så var det gamla paret ganska skumögda så när Jonas med fästmö hade försvunnit utom synhåll så tittade båda låååångt efter dem, sen vände sig Algot till Ebba, skakade på huvet och sa:

- Jaaaa, den där Jonas blir man inte klok på??? Kläder på kroppen det har han inte råd med MEN vit moped det ska han ha???


Ha ha dessa barn

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-14 @ 17:14:49
Barn 1: Jag tycker om Tacos
Barn 2. Jag har en kompis i tacos. Han heter Alice
Kan poängtera att vi har ett ställe i jämtland som heter Hackås. Troligen det barnet menade ;)


Olycka på min gata

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-09-13 @ 21:14:54
Idag hände en olycka vid min gata (Skogsbruksvägen) och tyvärr slutade det med att en dog :/
Visst kan man se att tidningarna skriver lite olika men hur det gick till och att han dog samma i båda.


Det var strax efter klockan 14 i dag som motorcyklisten kom körande på Basvägen. Från Skogsbruksvägen skulle en bilist svänga ut och stod då stilla och väntade på att motorcyklisten skulle passera. Av någon anledning tappade motorcyklisten herreväldet över motorcykeln och slungades av. Mannen slungades in i sidan på den stillastående bilen. Han ådrog sig så svåra skador att han avled. Motorcykeln fortsatte sedan 150 meter innan den stannade i ett dike. Kvinnan i bilen klarade sig från några fysiska skador.

// Östersundsposten


Olyckan inträffade i korsningen Basvägen-Skogsbruksvägen just före klockan 14, måndag eftermiddag. MC-föraren färdades längs Basvägen när han körde in i en bil som befann sig på Skogsbruksvägen just i färd med att köra ut på Basvägen. Av okänd anledning tappade mc-föraren kontrollen över sitt fordon och körde rakt in i sidan på bilen. Föraren slungades mot bilen och motorcykeln fortsatte rakt fram. Enligt uppgifter från platsen kan motorcykeln ha slungats i väg så långt som 25 meter. Räddningstjänst, ambulans och polis kallades till olycksplatsen. Och arbete för att rädda motorcyklisten påbörjades, men ansträngningarna var förgäves. Vid 16-tiden stod det klart att mannen som färdades på mc:n dött till följd av de allvarliga skador han fick vid kollisionen. Bilföraren klarade sig utan fysiska skador. Vägarna var avstängda under den tid räddningsarbetet pågick.

// Länstidningen
Nyårslöfte i förtid

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-12 @ 11:27:47
Jag har gett mig ett nyårslöfte i förtid. Allt ska fixas innan nyår så man kan gå in på nytt år utan problem, drama, mörka moln osv. Nytt år, nya möjligheter :)


Trött.nu

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-12 @ 01:38:15
1. Har suttit och sett på en skräckfilm tills nu. Annars hade jag somnat för länge sedan. Bra film utom slutet. Slutet sög. Jag kollade på Drömfångare

2. Har varit hos pappa hela dagen med broder och renoverat i pappas sovrum. I morgon (senare idag snarare) så fortsätter vi. E väldigt slut.

3. Nu går jag och nattar. Hej då

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzz


Dorsins valvisa om Jan Björklund

Permalink - Youtube - Kommentarer (0)
2010-09-11 @ 12:26:54Snacka politik

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-09-11 @ 00:11:26
Om det är något jag undviker med vänner som tyvärr är på blåa sidan så är det att snacka politik. Jag anser att man som vän inte ska göra det när man är i olika färger. Blir så lätt bråk då. Och det är det sista jag vill. Kanske nått småprat kan gå bra men det gäller att vara försiktig. Politik är ett känsligt ämne.


Huvudet är det ej fel på

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-10 @ 21:55:45

Fredrik Reinfeldt hjälpte en gammal tant över gatan. Sedan sa han:
- Nu röstar väl tant på mitt parti?
- Nej, det är mina ben som det är fel på - inte huvudet!Ombyggnad

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-10 @ 19:51:35

Det kan se lite mysko ut i min blogg ett tag nu. Håller på och gör om denÄr han med i kväll?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-09-10 @ 19:05:10
För 2 år sedan steg en kille in hos idol. Han kom vidare men höll inte ända vägen fram tills vi tittare skulle få börja lägga oss i. Han var jätte bra. Förra året sökte han igen. Men då fick vi inte sa han inför juryn. Man fick se en bild av han i typ 2 sek att han gått vidare men inte heller denna gången gick det ända fram. Ska han söka i år igen? Blir det 3e gången gillt? Jag hoppas det. Han är från Karlstad och i kväll är det från Karlstad. Jag vet att jag inte ska hoppas för mycket men en tumme kan jag hålla i allafall att Erik Ljung är med.


Till dig

Permalink - Youtube - Kommentarer (0)
2010-09-09 @ 22:22:25

En låt till dig. Saknar dig.Linns blogg fixad

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-09 @ 16:30:19
Blir inget jobb i morgon. Fick veta det idag. Blev en aningen irriterad. Och eftersom det är den tiden på månaden som man bli lättare irriterad så gjorde ju inte det saken bättre. Men för att få bort känslan så tog jag en sop och började sopa bort grus från assfalten. Fick strax sällskap av Tobias. Får tacka honom oxå för den irriterande känslan försvann ganska fort. Jag tog ut den på gruset + att Tobias piggar upp mig.
Dock känner jag mig så trött idag. Vet inte om det beror på att det är torsdag eller om det är vädret.

linn har haft problem med sin blogg en längre tid. Det har bland annat ej gått att ändra bakrund eller kommentera. I går satte jag mig och försökte fixa det. jag är inte så jätte bra på koder så det tog sin lilla tid men jag löste det. Jag ville pigga upp henne lite :) Gå gärna in på hennes blogg http://www.lodjurets.blogg.se och lämna gärna en kommentar hos henne :P

Jag är utråkad alltså. Nu är det jag som skulle behöva piggas upp ha ha.
Näe fan nu tänker jag krypa ner i badkaret en stund med en god bok. 


Sära på bena

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-09-08 @ 17:58:39
Idag insåg jag att jag kan sära på bena mer än jag trodde. Och vad tänkte ni nu snuskon ;)
En 2 åring kom cyklande mot mig och svängde inte så jag särade på bena (varför hoppade jag inte bara undan?) och ner lite i huk för att hålet skulle bli mer brett så han skulle komma igenom. Och igenon kom han. Såg lite roligt ut.

Jag skulle inte ha jobbat på fredag men nu ska jag det. Tobias sa att det är synd att jag ej ska jobba på fredag och då började jag tänka. Det skulle faktiskt vara bra om jag jobbade då. Me tanke på lönen osv. För jag kommer vara borta nån dag den här månaden. Flera på jobbet ska på möte på fredag så avdelningarna slåss ihop så hjälps vi som är där åt.

Föresten. Ni som inte vet det. Det finns en fråge grej på vänster sida av bloggen. Ifall ni har nån fråga till mig.

I går målade jag mina naglar gröna. Idag sa ett barn "Varför har du gröna händer?"
Händer? Ibland kan man inte låta bli att le ;)


Idol topp låtar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2010-09-07 @ 21:23:17
I kväll börja idol igen. Vilket gör mig glad. Och jag är såklart nyfiken på hur årets vinnarlåt kommer att låta. Jag har gillat alla vinnarlåtarna även om jag gillar vissa mindre. Så här ser ordningen ut just nu för min topplista.

1. Everything changes (2006)
2. With every bit of me (2008)
3. Higher (2009)
4. Right here, right now (2005)
5. Coming true (2004)
6. This moment (2007)

Juryn
Anders Bagge, numera gift
Laila Bagge Wahlgren, numera gift
Andreas Carlsson fortfarande lika snygg (påminner om en vampyr) och skrev With every bit of me


Jag har en lista på spotify där jag bara har vinnarlåtarna.

Vem vinner i år?
Vad kommer vinnarlåten att heta?
Vinner rätt person?
Frågorna är många och svaren får vi vänta på.
Nu är idol tillbaka


Små saker

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-09-07 @ 16:33:55
Småsaker kan förstöra en dag och de kan förgylla en dag.
I går hände flera småsaker innan klockan ens slagit 9.00 och då ville man inte veta hur resten av dagen skulle bli och man gick bara runt och tänkte på det. Och idag är det en bra dag. En liten sak hände och sen gick man runt med ett leende. Man kanske skulle börja varje dag på det viset ha ha. Som sagt, små saker kan göra en hel del :)


Nämn 3 saker

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2010-09-04 @ 19:20:32
Om du hade ett eget parti och vann valet. Vilka 3 saker skulle du se till att fixa? Om du bara fick välja 3 saker.


Planer

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-09-03 @ 22:24:55
Jösses vad jag har mycket planer. Jag har till o med en plan för 2011 och en för 2012 ha ha.
Men för tillfället inriktar jag mig såklart på i år. Har redan bestämt vad som ska göras på nyår. Än så länge blir det jag, Linn och Tobias. Ska bli kul :). Men det är ett tag till nyår men innan man vet ordet av så sitter man på tåget på väg dit vi ska fira ihop. Jag känner på mig att årets nyårsafton kommer att bli ihågkommen :D

Jag kommer känna mig rik i januari.
Rik? det är ju då man är som fattigast pucko
Ja kanske innan den 18e men sedan blir det annorlunda
Jaha har du vunnit på lotto då eller ha ha
Ha ha näe men jag är klar med min CSN skuld ;) När många betalar typ 400 i månaden till CSN så har jag betalat mycket mer. 1800. Ja det har varit tight vissa månader och jag har fått skippa mycket. Och när CSN räkningen har kommit så har jag suckat och undrat varför jag gör så. Men att veta att jag bara behöver betala året ut gör det lättare nu mot slutet. Tack vare att jag betalat så mycket varje månad så är jag snart klar.

Jag har mycket att fira på nyårsafton. Mycket säger man hej då till och välkomnar ett nytt år med en ny start. Och jag får fira det med härligt folk. Tänk om jag hade kunnat ha alla mina vänner där. Det hade varit toppen. Men det är svårt. Alla bor på så många olika ställen. Vi får fira nyår ihop när vi ses ;)
Mikkis fixa bubbel till nästa sommar ;)


I`m back

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-09-03 @ 18:13:43
Yepp har haft lite off från bloggen. Hela nätet faktiskt. Kunde inte sitta vid nätet när jag hade annat som behövde göras. men nu har allt fallit på plats. Tur jag har toppen vänner som kan komma med råd, ideer osv. Nu väntar bara eldprovet.

Nästa vecka ska jag träna ganska mycket. Eftersom jag vet att saker kan komma ivägen så ska jag träna varenda dag nästa vecka. Varför? Jo för då komemr min kropp fastna i träningen och det blir lättare att träna sen när jag ska köra min 3 dagars i veckan grejs. Har haft skit svårt att ta mig till träningen efter semestern. Visst jag har varit iväg men ja. Så här kommer nästa vecka se ut

Måndag: Box (Har ej provat det förut, det är typ boxning)
Tisdag: Bodypump eller vattengympa
Onsdag: Dansarobic (Ej testat)
Torsdag: Vattengympa
Fredag: Bodypump
Lördag: Gymmet eller simning
Söndag: Vattengympa

Jag kommer träna olika muskler så kroppen får vila på vissa delar och jag vet att jag kommer bli tvungen att ställa in nån av dagarna


RSS 2.0