Ha ha

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-12-30 @ 14:58:15
Ha ha känner att jag måste skriva av detta. I o försig är det roligare att se och höra men ni får nöja er me detta.
Sebastian Karlsson och Marie Serneholt tävlade lite i vinterkrysset i går.
Jag går direkt till omgång 2 i tävlingen.


Här dyker en tavla med bilder upp. Leken är vem ska bort.
Gry: Marie börjar. Damerna först. Men du får bara tänka i 5 sekunder.
Marie: Ja
Gry: Nej vi börjar med Sebastian. Förlåt. Det blir så dumt annars. Du kommer förstå sen. Vem av dessa har inte varit med i en uppsättning av Grease?
Sebastian: Wells.

Gry: Då går vi till nästa. Här kommer en fråga till dig *pekar på Marie*. Du får gärna tänka högt och berätta hur du resonerar. Vem av dessa har du haft mest sex med?
Marie: Oj det blir jätte svårt (spelar dum). Får jag bara 5 sekunder på mig att tänka? Åh herre gud.
Sebastian: *pekar på Gert Fylking*
Marie: Han ser väldigt glad ut *smeker en bild på Måns Zelmerlöw* så jag väljer han.
Gry: Du väljer honom
Marie: Får jag pluspoäng nu?
Gry: 1 poäng får du om det är rätt.
Sebastian: För att du har legat med honom?
Marie: Nej men gud
Gry:  Förstå hur konstigt det hade blivit
Sebastian: Ha ha ha
Marie: Men asså vad jobbigt det blev
Gry: Men förstå hur konstigt det hade blivit om vi hade kastat om frågorna
Marie: Tänk om jag hade valt Gert lixom
Gry: Nej men om jag hade ställt frågan till honom *pekar på Sebbe*
Sebastian: Ja jag hade kunnat svara på den oxå ;)


Nu måste jag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-29 @ 20:10:53
Sitter och kollar på vinterkrysset. Jag ville bara kolla eftersom Marie Serneholt och Sebastian Karlsson skulle visa upp från svenska Grease. De var först ut så jag hoppas det betyder att de kommer tillbaka.

I allafall så innan programmet så ville jag se musikalen nästa år. Nu när jag har sett lite så MÅSTE jag se musikalen. Jag satt och skratta och digga me Sebastian. Jag gillar verkligen han i den där rollen. Och avis på Marie blev jag oxå när hon fick en puss av han o när han smekte upp för hennes ben hi hi.

Nu är det reklam ser jag. Men jag ska inte sitta stilla under programmet. Håller på och fixar här hemma men ska hålla kollen på tvn. Hoppas de kommer tillbaka :P


Hmmm

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-12-29 @ 15:48:50

Sitter och funderar på min blogglayout. Hur länge jag ska låta det vara jul i den. Jag har en ide till en ny men jag tror jag väntar ett litet tag med den. Det jag har mest problem är att komma på vilken bakrundsfärg jag ska ha. Kanske återgå till grön?

I morgon är det Cecilias sista dag på jobbet. Kommer sakna henne där. Hon e nån som jag kan snacka med där. Hon vill inte sluta men hon måste. Men vi kommer fortsätta ha kontakt. Vi tränar ihop ibland. Oså ska hon få ge sig på mina ögonbryn igen i framtiden. Jag blev nöjd med det hon gjorde förra veckan.

Nu måste jag övervinna tröttheten och sätta fart här hemma. Jag får lixom besök i morgon.

TjingInget mer gym detta år

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-12-29 @ 00:05:04
Gym? Näe. Jag har suttit och tänkt. Flera st har sagt åt mig att min trötthet kan bero på att jag var sjuk för ett tag sedan. Kan vara ett virus som ej vill släppa. Är då 2 dagar värt att riskera det på? För på onsdag kommer Stina och då blir det inge gym medans hon är här. Så jag har bara tisdag och onsdag morgon på mig (innan jobbet). Och under dessa 2 pass hinner jag knappt komma igång innan jag ska va utan träningen i flera dagar. Jag riskerar bara att bli mer trött eller nått. Jag rör mig ju en hel del på jobbet och jag tar promenader. Så det är ju inte så att kroppen inte rör sig. Så jag skippar gymmet dessa 2 dagar och kör igång när Stina har åkt hem. Nästa år alltså. Låter ju skit långt bort men det är det ej. Då kanske även tröttheten har släppt.

Nytt år nya tag. Jag har ju varit duktig med träningen i år men kan såklart bli bättre. Tar ett steg i taget.
Ska ta tag i budypumpen igen istället för bara vara i gymmet. Kanske nån annan gruppträning oxå. Vi får se.

Nej nu ska jag sova. Blev senare än tänk. Som vanligt då (fast i går la jag mig tidigare, duktig idiot he he)


Fix för nya året

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2009-12-28 @ 22:56:01
Stina kommer upp på onsdag och ska fira nyår här. Såklart ska vi mysa (det där lät lite fel) och vila men jag vill (tror jag nog Stina oxå vill) planera för Date´s fanclub 2010 oxå. Ja jag vet att vi säkert kommer komma med nya ideer under året och nya planeringar men det är alltid bra att ha en grund. Nu har vi haft hand om fancluben i några månader och börjar bli varma i kläderna. Vissa planer har vi redan ha ha. Och det har med slutet av 2010 att göra. Vadå vara ute i god tid ;) Men i sånna här fall är det bra att planera. Och vi får alltid vara berred på att saker kan gå fel. Vi har varit med om flera redan men så är det ju i början och nu vet vi vad som kan hända. Alla är vi barn i början. Jag är nöjd över det vi har åstakommit hitils. Vi försöker få till att den ska göra det och den ska göra det men vi har aldrig direkt diskuterat det ordentligt och d borde vi oxå göra så allt flyter på extra smidigt. Men allt sånt får vi ta under mini mötet (jag kallar möten bara mellan henne o mig för det) sen får vi se när det behövs bli ett stor möte (med det menar jag vi 2 och Date). Även det ska jag och Stina planera in.

Ja jag vet att det är ett jäkla jobb bara me planeringen. Vi är ju ändå 2 personer och har 2 olika viljor så sånt kan ta tid men jag e säker på att vi tillslut kommer fram till nått vi båda gillar. Och ja det tar tid men jag tycker detta är kul. Annars skulle man aldrig palla med det även om det är ett tillhörande till vårat intresse. Ni fattar poängen. Och ni ska veta vilka komiska o löjliga saker man kan komma fram till när man är två. det blir mycket skratt och det behövs :)

Och en sista sak. Tycker ni ska bli medlemmar ;)
Kolla in hemsidan för fancluben
http://www.datefanclub.se

Oså blir det ju att fira in det nya året. Hej då 2009 och välkommen 2010
Sen får vi se vad vi hittar på. Vi får passa på att umgås helt enkelt.
Är det inte för kallt så kanske vi kan ta oss en promenad i detta vinterland.
Kan leka brevbärare ;) Stina du fattar vad jag menar :P

Vadå detta tjat om fancluben? Tja det är mitt intresse o jag vill skriva om det för det tillhör mitt liv :)
En positiv sak i mitt liv.

Nu ska jag snart ta och krypa till sängs. Ska till gymmet innan jobbet i morgon.

Tjing


Nu är du fast

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-12-28 @ 14:40:06
Satan (skrev datan först) vad kallt det är. När jag gick till jobbet i morse så kunde jag inte låta bli att hoppas att vi skulle vara inne idag.

Idag har jag även sett att mina näshår kan vara vackra. När det är så här kallt så blir det massa frost på näshåren även om man bara är ute i kylan i 5 minuter. Det så ganska roligt ut.
Så Stina, ta me massor me varma kläder. Typ en mössa med hål för ögon och mun som du kan dra över hela huvet.

En bra nyhet är att den där jäveln har åkt in (Inte Stina). Ni som läser min blogg vet att jag blev bestulen för flera månader sedan. Jag och min mamma är 99% säker på vem det var. Han har gjort en hel del brott. Nyligen gav han sig på en vän till mig. Han skulle absolut in i hennes hus men hon ville inte så han misshandlade henne. Nu har han åkt dit för knark. Fick 1 år hörde jag. Men de kommer ju kolla upp alla anmälningar han har på sig och förhoppningsvis ger det honom fler år. Men man vet hur rättsystemet är så jag väntar mig inte så mycket. Men nu är han bakom lås och bom i allafall där han hör hemma.


Söndag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-27 @ 14:28:51
Ibland har man ide torka på titlar.

Sitter och väntar på att mamma ska ringa och säga att de är på väg. Jag ska ut och åka med henne, Tobias och Angelica. Jag har aldrig träffat Angelica. Hon är i stan och hälsar på.

Jag börjar bli less på min trötthet. Tröttheten börjar säkert bli less på mig med ha ha. Fasten jag är trött så stretar jag på. I morgon ska jag t ex på gymmet. Tröttheten vill bara att jag ska sova ;)

Jaha nu ringde Tobias. Dags att avsluta här.

Vi hörs folket


Förändringar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-12-25 @ 22:45:28
2009 ska avslutas med att reda upp saker. Det är lika bra att ta saker redan i år för då kan man släppa allt och börja på nytt år 2010. Som jag sagt förut så känns det som om jag kommer att minnas 2010. Nu är det dags för Maria att ta för sig.

Sitter och snackar med min kusin. Vi brukar inte snacka så mycket på nätet. Är väll det vi tar igen nu för fan vad vi snackar. Vi borde fortsätta med det. Kan ju oxå vara en grej för 2010 :P

Om några dagar kommer Stina hit. Hons ka fira nyår här. Det är nått vi har gjort nästan varenda år sedan vi möttes. Antingen hos henne eller hos mig. Bara ett nyår som det inte har blivit så. Men nu blir det av.

Katttavlan ska ner i mitt sovrum och en svart ängel ska upp innan hon kommer


God jul

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2009-12-24 @ 23:04:57
God jul på er.

Det har varit en bra jul. Först var jag och Tobbe till pappa. Sen följde pappa med oss för att fira jul hos mamma. De har inte firat jul ihop sedan de skilde sig. Och jag skulle strax fylla 10 när de gick skilda vägar.
Till mamma kom även moster, kusinen och moffa.

Jag fick pengar och det gjorde mig glad för jag behöver nya vinterskor. De jag har e utslitna och jag kan knappt gå ut i dem utan att bli kall. Och jag har ett ute jobb. Lyckat. Så jag funderade på att kolla under mellandags rean efter ett par skor. Jag hittade ett par innan jul men de kändes inte rätt me min plånbok. Men de verkade varma och även bra när det är halt. De skulle passa mig. Och vad finner jag inte i ett paket? Jo skorna. Perfekt. Mamma var lixom med när jag kollade på skorna så hon la det väll på minnet ha ha.

Men såklart har jag tänkt på de mindre lyckligt lottade idag.
Jag hoppas jag kan hjälpa nån av dem i framtiden på nått sätt.
Ni som läser min blogg vet att jag är full med omsorg för dem.

Nu går det mot årets slut. Dags att lämna negativa saker bakom sig och mötas av nya men även saker som skänker glädje. Har en känsla av att 2010 kommer bli nått att minnas.


Reklam för nya Grease

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-12-22 @ 20:04:22


Julens tid är här

Permalink - Allmänt - Kommentarer (27)
2009-12-21 @ 16:11:49
Runt vintern och julen så tycker jag extra synd om de som inte har något hem. Folk härjar hit och dit för att fixa massa julklappar. Om alla människor köpte en julklapp mindre och gav pengarna till någon insamling som t ex till de hemlösa så skulle det bli bättre för många av dem. När man tänker på hur många människor som finns där ute som har tak över huvet.

Vissa artister ställer upp för att hjälpa hemlösa. Några av dem är Mattias, Erik och Danny i E.M.D.
De har gjort konserter där pengarna går till hemlösa. Gjort en dokumentär så att folk där ute ska få se hur det står till. De har även spelat in en julskiva där 10 kr för varje såld skiva går till childhood. Tänk om fler var som dem. Finns många kändisar där ute som skulle kunna ta hjälp av sitt kändiskap för att sprida glädje.

Till nästa jul så ska jag starta mig egen insamling bland folk i min närhet och ge pengarna till de som hjälper hemlösa. Det ska bli min julklapp till dem och självklart ska jag skänka själv. Folk som har mat på bordet och tak över huvudet vet inte hur bra de har det. Det är så lätt att glömma.

Jag har redan haft en insamling till hemlösa en gång. Jag gjorde det som en födelsedagspresent till Erik. Jag visste att han skulle bli glad och på samma gång gjorde man fler männisor glada. När han var med i körslaget så skulle vinstpengarna gå till saronhuset i uddevalla. Tyvärr vann inte Erik så pengarna jag samlade in tillsammans med hans fans skulle gå till saronhuset. Och glad blev han. Saronhuset är ett ställe som bjuder hemlösa på mat och sånt.

Fler människor borde ge pengar till sånna här orginisationer. Det behöver inte vara mycket. Många bäckar små som det heter. Så tänk igenom detta gott folk. Ingen kan göra allt men alla kan göra nånting. Tillsammans kan vi göra mycket.


Tydligen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-12-20 @ 22:38:10
Nu är en kändis död igen. Men denna gången vet jag inte vem människan är. Jag känner bara igen hennes namn. Kan ju hända att jag sett henne i nån film men jag känner inte igen henne när jag ser på henne. Och jag kollade hennes film lista på wikipedia och jag tror inte jag har sett nån av de filmerna. Aja man kan inte ha koll på alla :) Men det är alltid trist när folk dör. Undra vem den näste blir. Tror inte jag vill veta.

Nu ska jag glo klart på filmen


Uppdatering

Jag har faktiskt sett en film med henne. 8 mile. När de nämnde att det var den om Eminem så kom jag ihåg. Mins även att jag tyckte filmen var dålig. Såg den när jag bodde i Karlstad. Jag snackar om Brittany Murphy.

Nu ska jag stänga av musiken och krypa till sängs


Hoppsan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-20 @ 19:09:52
Ha ha gardinera är för långa i köket. Det ser inte klokt ut. Men det ska jag lösa med nålar tänkte jag för som det ser ut just nu så vill jag inte ha det. Det blir bra i slutändan.

Det känns som om jag inte har gjort annat än diskat idag. Men jag är snart klar med det, skönt nog.
Jag hade tänkt sluta med städningen för dagen till One tree hill men jag tänker göra lite till. Sen blir det dusch och sen ska jag se på film klockan 21.00. Sen blir det sängen så man orkar upp till jobbet i morgon.
Om jag förstått det rätt så kommer vi vara färre personal från och med i morgon eftersom det är runt jul. Undra om vi ska slå ihop alla avdelningar i år oxå. Aja jag märker i morgon.

Jag hoppas att knäet håller i morgon. Förra gången jag var på gymmet så la mitt knä av efter en stund. Jag kunde inte göra nån maskin som handlade om ben. Jag ville inte skada knät mer och tvinga det att träna. Så jag fick göra annat. Jag har inte märkt av någon smärta i knät efter den dagen som tur är. Så i morgon ska det funka hoppas jag.

Nej jag kanske ska ta och fortsätta :)


Städ dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-12-20 @ 13:37:57
Söndagar ska vara vilo dag. Inte här. I dag har jag en städ dag. Har nyss diskat och plockat lite i köket och även bytt 2 lampor i vardagsrummet. Ska strax göra lite lime vatten och sen fortsätta med köket. Ska bland annat upp med nya gardiner. Ska ta en paus 14.15 för att äta lunch och se på scrubs. Sen ska jag fortsätta. Vid 18 tiden är det one tre hill så det blir nog middag till det.

Visst jag e jätte trött men jag kan inte låta det komma ivägen för städningen idag.
Jag har varit jätte trött sedan jag var sjuk. Får hoppas jag inte somnar i badkaret i kväll.

I morgon blir det jobb och sen gymmet om allt går som det ska.
Måste kolla upp med mamma vilken dag vi ska på stan. Vi har en tradition hon, jag och min bror att gå på stan nån dag innan jul och gå på resturang.

Ska se om jag kan få till blogg inläggen i dag oxå som jag skulle ha postat förra veckan.

Nej nu ska den här gäspande gnutten sätta lite fart här

Tjing


Du du du

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-12-20 @ 00:50:11
Dig vill jag rulla i tjära o doppa dig i fjädrar
Dig vill jag smeta in i hårdbortagningsmedel mowhahah
Dig vill jag knyta fast i ett träd och sticka dig med massa vassa saker
Dig vill jag slå i huvet och tippa i sjön

Men inget kan göra dig lika illa som du har gjort mig


Inte rätt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-19 @ 22:09:03
Jaha nu är finalen av dansbandskampen över. Date åkte ut redan i första omgången tillsammans med Blender. Helt fel anser jag. Torgny melins borde snarare ha åkt ut först. Det var inte rätt att Date åkte ut så tidigt. Men hur det än gick i kväll så har Date fått sig en revanch med tanke hur det gick förra året. Grattis killar. Ni ska veta att hos mig så är ni de rätta vinnarnaFärjan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-19 @ 17:14:28
Tydligen ska det bli ett avsnitt med Färjan som är ett special avsnitt. De har samlat saker från alla 3 säsongerna. Nu tror jag knappast de tar me när jag var med men tror jag ska se avsnittet ändå för man vet ju aldrig.

Ja det har hänt en hel del det senaste året. Varit med i tv, börjat jobba för Date, skrivit autograf, blivit interjuvad, lärt känna underbart folk med mera. Såklart har det hänt en massa negativt oxå men dem skiter jag i att nämna. Bättre att försöka minnas de positiva :)

I kväll är det dansbandskampen finalen. Det blir tufft. Hur det än går för Date så är de vinnare för mig. De förtjänar vinsten. Lycka till grabbar


Årets kräksjuka extra aggressiv

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-12-18 @ 16:12:36
Den överskriften kommer varenda år. Dags att förnya sig? Om den blir extra aggressiv varje år så är väll alla döda år 2026 eller nått.

Frågan på aftonbladet är
Orkar du oroa dig för ännu en smittsam sjukdom?
Jag valde Nej, blir man sjuk så blir man.
Skulle man oroa sig för alla sjukdommar som dyker upp så skulle man bli ett nervvrak


Det regnar manna

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-12-17 @ 23:30:31
Det regnar manna från himlen. Vad konstigt kallt det känns. Oj jag glider.

Förlåt jag kunde inte låta bli att göra narr av de som bor längre ner i Sverige.
Det kommer lite snö och plötsligt är det kaos där nere. De blir lika förvånad varje gång det snöar.
Vissa har (korkat nog) fortfarande sommardäcken på. Sure om det inte är snö men det är ändå tillräkligt kallt där nere för att det ska bli halt. Okej om ni vill ta era egna liv men tänk på dem som inte vill dö som ni kanske kör på.

Nej vi är inte perfekta här uppe (det där lät ju bra). Även vi åker åt helvete. Men vi vet i allafall att det kan komma snö varje år. Tänk efter lite gott folk.


Onsdag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-16 @ 07:47:51
God morgon

Idag mår jag bättre. Inte helt bra men bättre.

Hade svårt att komma i säng i går och det får jag igen idag. Jag gäspar käkarna ur led typ. Kan garantera att det inte blir lika sent i kväll.

Brrr nu ska jag ge mig ut i kylan. Inget jag längtar efter

Tjing


Blubb

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-12-14 @ 23:17:01
Hej era nötter, I´m back again

Trött och mätt men nöjd. Såklart så var det 30 min tills min buss skulle gå när jag skulle hem så jag tog en promenad. Av flera anledningar. Jag hade nått att göra. Jag slapp frysa oså fick jag motion. 3 flugor i en smäll.

Jag kommer ha svinmycket att göra den här veckan. Jag kommer inte hinna med mig själv. Men det gäller att göra ett försök. Jag får göra en lista som jag får beta av. Fast då hänger man väll sig nånstans om man inte hinner me det som står där ;)

I morgon kväll ska jag testa det andra gymmet. Får se om Cecilia kan möta upp mig klockan 17 i morgon nurå. Hon verkade inte direkt sugen. Annars tränar jag själv. Får se om de har lite annan utrustning på det här stället.

Vi har fått en hel del snö och om ni inte är snälla så slänger jag ner er i en snödriva ;)


Ut o äta

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-12-14 @ 16:43:24
Jag ska tydligen snart ut och äta. Jobbet ska träffas. Jag ska strax göra mig i ordning och sen bär det av.
Ska möta upp Cecilia i stan vid 18.15 typ. Jag fick reda på detta först i dag ha ha. Har ju lixom varit sjuk.

Ibland läser man att den spriten är bra och den spriten är bra. Nu tycker tidningar att man ska dricka bubbel för det ska vara bra. Tja då kan de som dricker bubbel på nyår vara glada då :P
Själv så blandar jag till nått av det jag har hemma. Jag behöver inte bubbel för att fira in det nya året. Och det hemma ska ju drickas upp det med. Och med tanke på hur sällan jag dricker så kan det ju få stå där hur länge som helst.

Undra om snöstormen har lugnat sig. Det var inte kul att vara ute när den var i farten. Bara att gå till bussen från jobbet var en pärs.
Men på förmiddagen innan det började var det mysigt att vara ute. Frös lite först men efter jag brottats lite me en unge så blev jag varm. Kom igen, nån som vill brottas? ;)

Nej dags att börja fixa sig

Tjing


Må ju

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-12-13 @ 20:03:43

Måste ju visa upp den här videon igen ju :)Fly förbannad

Permalink - Allmänt - Kommentarer (13)
2009-12-13 @ 11:15:22
Jag är chokad. Jag är förbannad. Att människor kan göra nått sånt här. Till och med vuxna människor. Inte konstigt att världen är på väg utför.

Jag ska ta det från början. Det var idol i fredags. Erik vinner. I all glädje så kom hans pappa o flickvän upp på scen (vet inte om det var fler). Erik blir glad. Tittar sin tjej djupt i ögonen medans han sjunger för henne. Man ser glädjen och kärleken i hans ögon. Man ser hur lycklig hon är för hans skull. Och vad händer? Bara för att de är så glada, bara för att hon kom upp på scen så börjar en häxjakt på henne. Det startas en massa (och då menar jag en massa) klubbar på facebook för att mobba den stackars tjejen. De säger hur de hatar henne, hur pinsam hon var (undra vem som är pinsam här. Inte är det hon i allafall) Nu gjorde hon inget fel (det fanns vakter där av en anledning) och även om hon skulle ha gjort det så har ni ingen rätt att starta sånna där klubbar. Hon är bara en helt vanlig tjej som var lycklig för sin killes skull. Minst hälften av dessa människor är avunsjuka.

Barn gör inte som vuxna säger. Barn gör som vuxna gör. Och att se hur många vuxna som är med i dessa klubbar gör mig mörkrädd. Ni skäms för en tjej som inte gjorde nått fel. Jag skäms över ER för att ni HAR gjort fel. Och folk undrar varför Sverige ser ut som det gör.

De som har gått me i dessa klubbar, om det hade varit deras dotter, då hade det blivit hus i helvete för då är det ju en annan sak tydligen. Fast skulle de ändå gå med i en sån här grupp även om det var deras dotter då... nej jag finner inga ord. Det är sjukt hur man än vrider och vänder på det.

När man är ingen, går i skolan och har hela skolan efter sig. Det är ett helvete. Hur ska då inte denna tjejen känna som har halva Sverige efter sig. Okej det var överdrivet men ni fattar vinken. Enda "felet" hon har gjort är att älska sin kille. Och enligt Erik så var detta med henne på scen ett sätt att slå tillbaka mot alla ryckten om dem. Att visa att de är fortfarande ihop. Han VILLE ha henne där.
http://www.expressen.se/noje/idol/1.1811519/erik-grat-av-lycka-tillsammans-med-flickvannen

Stå på dig tjejen. Du gjorde rätt. Jag med min scenskräck skulle lätt ha gjort samma sakGäääääsp

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-12 @ 22:32:13
Har varit ute på ärenden hela dagen. Fast de flesta ärenden var inte ens mina. Men efter flera timmars rännande så här nära inpå sjukdom så blev jag jävligt trött. Så det var väldigt skönt att krypa ner i soffan och glo på tv. Jag fick zappa mellan Dansbandskampen och Robinsson men jag kollade mest på kampen. Tycker att Blender var bäst i kväll. Jag var inte så förtjust i Casanovas röst. Och Bhonus var lite tråkig. Titanix har jag lessnat på. Det sista bandet, the playtones. De är medium för mig. Men av banden i kväll så blir det guldstjärna till Blender och 2a till Playtones för mig.

Funderar på om jag ska lägga mig snart. Kanske krypa ner med en bok. Ögonlocken är ganska tunga.
I morgon ska jag hem till mamma o baka. Blir bland annat negerbollar och pepparkakor och då vore det bra att vara pigg. Jag har en känsla av att jag blir där hela dagen. Känner jag min mor rätt så blir det en del att göra.
Jag ska troligen ta med mig mitt bakbord oxå. Folk får väll glo på bussen då ;) Tar jag me mig en deg så kan jag ju baka när jag ändå sitter där och åker ha ha.

Men fan vad jag gäspar.
Tror jag avslutar nu.

Tjiiiing


Lite vett

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-12 @ 10:35:08
Jag hade tänkt träna idag. Men eftersom jag har lite vett i huvet så lät jag bli ;) Jag har just börjat bli frisk. Det vore att utmana ödet att träna idag. Även om jag är väldigt sugen. Jag får hålla mig till tåls tills på måndag.
Ja mitt gym är stängt måndag, tisdag och onsdag men jag fick reda på att vi kan få använda det andra gymmet de dagarna. Har aldrig tränat där förut men får testa på måndag efter jobbet :)

Idag ska jag på stan med mamma o Tobbe. Nu tror de i o försig att jag är på gymmet så det vore nog smart att slå dem en pling och säga att de får hämta mig här hemma istället.
De skulle ändå ner på stan och eftersom jag har några presentkort att utnytja så följer jag med :)

Jag införskaffade Eriks låt i går men fick inte hela låten *mutter*
Betalar jag så vill jag faktiskt ha hela


JAAAAAAAA

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-11 @ 23:06:34
JAAAAA. För en gångs skull vann rätt person. Trodde fan aldrig jag skulle uppleva det i idol.

2004: Daniel Lindström vann. Jag såg inte det året mer än finalen och där var Darin bäst
2005: Agnes Carlsson vann. Sebastian Karlsson var bäst enligt mig
2006: Markus Fagervall vann. Enligt mig var Erik Segerstedt bäst
2007: Marie Piccaso vann. Jag tyckte bäst om Mattias Andreasson
2008: Så vann Kevin Borg. Då kom inte ens min favorit med till själva programmet. Erik Ljung
2009: Så vann Erik Grönwall och ja han är min favorit. Det var fan på tiden att rätt vannSTORT grattis ErikErik Grönwall

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-11 @ 21:52:09
Nu har Erik och Calle sjungit sina låtar. Nu får vi vänta en stund tills vi får veta vem som vinner. Hur blir det i år. Blir det som vanligt att den riktiga vinnaren blir 2a eller kommer det bli rätt som vinner för en gångs skull.

Det har varit mycket snack om vinnarlåten. Att den ska vara så jäkla bra. Nja. Inte den bästa av vinnarlåtarna men inte heller den sämsta. Men den som gjorde vinnarlåten bäst var lätt Erik.

Den rätta vinnaren är Erik Grönwall. Nu får vi se hur det går
Mamma

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-11 @ 15:20:29
Ska äta middag hos mamma idag. Ännu en dag då jag slipper fixa egen middag.
Måste snart göra mig i ordning.

*host* jäkla hosta


Idol final

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-11 @ 12:46:42
I kväll är det idol final. Jag är inte direkt förtjust i Calle även om jag tycker bättre om han nu än förut. Förra veckan var nog första gången jag tyckte om nått han gjorde :)

Erik har varit en favorit från start. Ibörjan hade jag 4 favoriter men Erik var lite extra favorit. Om jag hade fått som jag velat så hade det varit Erik och Eddie i final. Eller Erik och Mariette.

Hur tror jag det går i kväll? Såklart hoppas jag på Erik men jag tror Calle vinner. Calle har fått ta över många av Mariettes fans. Och sen tror jag att Eriks fans är så säkra på att Erik kommer att vinna så de kommer inte att rösta. Och då står Calle där som vinnare.

Vinnar priset ser annorlunda ut i år oxå. Förr har vinnaren fått skivkontrakt och fått göra en skiva. Nu ska vinnaren få göra 2 st. Det är bra för då har vinnaren större chans att överleva. Det ska ju vara en vinst att vinna.

Jag hoppas att jag har fel att Calle vinner. Vi får se hur det går i kväll.
Heja Erik :)
Uppe länge

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-11 @ 12:22:43
Det blev inte som planerat i går. Jag hade tänkt lägga mig i tid. Jag var berred att stänga av datan och allt när jag började snacka med en trevlig snubbe. Och innan jag visste ordet av det så var klockan 2 på natten. Hjälp.

Jag mår bättre nu. Fortfarande sjuk men det går åt rätt håll i allafall :)


Kolla in

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-10 @ 20:16:09Where is it?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-10 @ 13:21:25
The snow is almost gone. Ja tyvärr. Så nu blir det mörkt igen. Snön lös upp mörkret lite. Men jag håller tummarna att den snart återvänder :) Varför kan inte snö vara varmt för. Jag avskyr kylan. Men om snön var varm så skulle det vara bättre för då kunde d vara varmt ute oxå :P Fast då skulle det bli svårt för den att smälta bort.

Jag ska äta middag hos pappa idag. Jag blir hämtad eftersom jag är sjuk. Skönt att slippa laga mat själv.
Bli lite ompysslad. Jag har bestämt mig för att vara frisk till på måndag. Punkt slut. Oj vad bestämd man kan vara ;) Tyvärr så är gymmet stängd i några dagar i början av nästa vecka så jag får nöja mig promenader de dagarna. Men det är kanske lika bra.

Nej jag kanske borde klä på mig


Fel

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-10 @ 10:37:35
Jag hade tydligen fel om årets glöggsmak. Det är tydligen celemtin. Men jag diggar den smaken oxå så jag vill ändå testa :)

Drömnde att jag inte kunde andas genom näsan. Och det kvittade hur mycket nässpray jag hade in i näsan. Det hjälpte inte. När jag vaknade så var näsan täpt. Inte konstigt jag drömnde sådär ;) Men skillnaden var att lite nässpray funkade nu :)

Godmorgon föresten. Jag är ganska nyvaken. Jag hostade ganska mycket innan jag skulle sova så jag var ganska matt.

Tänkte ta mig lite nyponsoppa snart. Det är så skönt för halsen :)


Har du smakat?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-12-09 @ 22:07:12
Det sägs att årets glöggsmak är hjortron. Är det någon här som har smakat den?
Jag älskar hjortron men har inte smakat denna. Jag har inte druckit glögg alls i år.
Men jag ska se till att göra det snart. Tror jag ska fixa lite julmys till finalen av Dansbandskampen.
Tända lite ljus, dricka glögg, käka pepparkaka. Jag ska ställa upp och hjälpa mamma baka pepparkakor tillsammans med en liten tjej och då ska jag flörta till mig några pepparkakor hem ;) Oså en liiiiiten flaska julmust oxå ska jag införskaffa. Och innan kampen kan man klicka på en julskiva med Magnus Carlsson. Hittar jag inte julkänslan då så finns det bara en sak som kan hjälpa och det är att åka hem till mamma på julafton (är redan planerat i o försig) för hon brukar julpyta så det står härliga till ha ha.

Är det för tidigt att sätta upp gardiner me tomtar nu? Funderade på att göra det i helgen.
Har ett par nya gardiner som jag tänkte ha i köket. Hittade dem på dollarstore


Hur är det idag?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-09 @ 15:03:05
Jag gav upp. Jag blir hemma hela veckan. Men vad ska jag göra. Jag kan inte tvinga mig till jobbet när jag är sjuk. I detta läge kan jag vara en smittofara där + att jag säkert skulle bli mer sjuk om jag började jobba nu.

I morse vaknade jag med massa hosta. Det känns bättre nu doc. Men jag nyser hela tiden.
Tack vare nässprayen så kan jag andas. Halstabletter för halsen.

Till Jan Bylund: Näsan exploderar inte om man rapar och nyser samtidigt


Ha ha ha ha

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-09 @ 13:51:24

Ha ha ha ha ha
Grease

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-12-08 @ 20:50:55

Det ska komma en svensk version av Grease. Istället för namnen Sandy och Danny så blir det Sanna och Danne. Det kommer såklart att spelas upp i Stockholm. Jag skulle nog inte ha tänkt på att gå fasten jag gillar Grease om det inte vore för dem som spelar Danne och Sanna.Yepp Sanna spelas av Marie Serneholt och Danne av Sebastian Karlsson. Jag gillar dem båda. Så jag tänker åka och se musikalen. Är det någon som vill följa?? Det börjar den 4e februari och håller på fram till 28e mars om jag har förstått det rätt :) Jag måste välja antingen en fredag eller lördag. 


Parkett rad 1 tom 24
595,00 SEK Ordinarie

Balkong rad 1 tom 11
595,00 SEK Ordinarie

Balkong rad 12-13
495,00 SEK OrdinarieJa jag antar att de för typ 600 spänn är bättre platser. Men vad är bäst. Parkett eller balkong? Har en känsla av parkett. Åker jag ner så vill jag såklart ha en sån bra plats jag kan få. Så, vem är med mig? :P

Här är några fler bilder :)

     


Det håller i sig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-12-08 @ 11:19:33
Jag fick i allafall sova hela natten och en av drömmarna gillade jag. Ett steg åt rätt rikting. Näsan är sämre doc. Pappa ringde nyss för att kolla hur det är me mig och sa att han kunde köpa nässpray. Snällt :)
Om grannarna hör mig så undrar de väll vad som händer för jag nyser hela tiden typ.

Fick ett mail från CSN oxå. Ha ha det var som jag trodde. December nästa år är jag klar. Aja 1 år till och sen är det över. Även om jag hade hoppats på tidigare men det hade kunnat vara värre :)

Iiish jag e törstig men att dricka vatten eller mjölk går inte. Det smakar hemskt :/
Får ta nyponsoppa men det släcker inte törsten så bra.


Sugen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-12-07 @ 16:33:43

Vad sugen jag plötsligt blev på att krypa ner i en soffa med Linn och
dricka glögg och äta pepparkakor och bara mysa och snacka.Piggare

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-12-07 @ 16:31:53
Jag är lite piggare nu. Känns bra. Hoppas det håller i sig :)
Hoppas på att jag kan jobba i morgon. Måste snacka med mina arbetskamrater känner jag då de inte fick min sjukanmälan idag och sökte mig som tusan. Nu vet de i oförsig att jag är sjuk men vore dumt att vara hemma mer än nödvändigt. Men tar man sig knappt till badrummet från sovrummet utan att tycka det är jobbigt o sånt där då är det ganska kört. Pappa kommer hit sen med nyponsoppa. Tack pappa :)

Fick mail av CSN. Jag hade haft rätt :)
Det är så här. Vaje månad betalar jag jätte mycket till CSN. Lite väl mycket kan många tycka och det gör ju såklart att min ekonomi kanske inte är den bästa. men det har gett resultat i allafall :) Nästa år är jag klar. När nästa år vet jag inte. Det kan lika gärna bli december 2010 men det är ändå nästa år :P
CSN vet inte själva eftersom det blir nya betalningsplaner för varje år men jag ser fram emot att se den nya ;)
Ju tidigare 2010 destå bättre :)

Jag är påklädd för första gången på 1,5 dar. Har inte orkat. Har mest legat ner.


Sjuk

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-12-07 @ 11:21:53
Sjuk. Suck. Jag som trodde jag skulle orka till jobbet idag. Ingen röst hade jag i morse heller. Fick smsa jobbet.
Inte kan jag träna heller. Förhoppningsvis så mår jag bättre i morgon. Då har jag lite att göra. Ska använda mina presentkort och sen köpa frimärken så utskicken kommer iväg nångång. Oså ska jag börja julstäda. Ta ett rum i taget och rensa och hålla på. Det kommer ta sin lilla tid men när det är klart så kommer det vara rent från topp till tå :) Härligt. Får hoppas jag mår tillräkligt bra bara. Blir det inte i morgon så får jag ta det på onsdag.

Posten kom nyss. En påminnelse. De hade ju avskrivit den här för ett tag sedan ju eftersom jag skickade tillbaka paketet. Suck vilket strul. Har mailat båda företagen nu så vi får se vad som händer. Lär säkert sluta me att jag blir tvungen att betala för nått jag inte har men heldre det än att jag ska få kronofogden efter mig.

Väntar mail från CSN oxå. Fick höra nått som jag blev glad över men måste kolla upp det för man vet ju aldrig. det kanske ej stämmer. Bäst att kolla för säkerhetens skull :)
Ha nej jag är ej klar me mina utbetalningar till dem än.

Nej ska se om jag kan tvinga ner nått i min mage
Måste få i mig nått för att bli frisk


Nytt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-12-06 @ 15:27:44
Eftersom det snart är jul så har jag julpyntat lite i bloggen :)

Jag undrar en sak. Saknar ni veckans låt?


Sjuk

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-06 @ 09:57:19
Blir att kurera sig idag. Vaknade i fredags o kände mig hängig. Blev värre i går. Söndag = bli frisk för fan


Kallt eller varmt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-02 @ 21:02:04
Nu svettas jag. Förut frös jag. Har frusit mest hela dagen. Men det är det att kylan e verkligen här nu. Fasten jag var påpälsad så frös jag. Min näsa som tyvärr inte hade nån mössa blev förstenad. När jag kom hem så lade jag mig i badet efter middagen. Kylan försvann o nu svettas jag istället.

Jag håller på att packa. Nej jag packa inte så mycket i går. Det blev typ som vanligt.
Har även slagit in paket. Ska ha med paket till Julle, Suzz, Linn, Linns dotter och Cissi.

Jag trodde jag skulle få mer att göra idag. Stina råkade ju få me sig frimärkerna hem och skulle skicka upp dem. Jag trodde att de skulle ha kommit idag. Planerna var att fixa alla utskick och posta dem innan jag åkte. Men frimärkerna e försenade. Gissar att de kommer i morgon men då är jag ej hemma. Men då finns de här när jag kommer hem på lördag. Då ska jag ta och fixa utskicken då och lägga dem på lådan på måndag på vägen till jobbet. Då får folket dem på tisdag. Senast onsdag :) det blir kanoners.
Häftapparat är fixad i allafall

Nu ska jag ta och fortsätta här så jag blir klar nångång :)
06.00 går tåget i morgon


Uppe innan tuppen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-12-02 @ 08:53:28
Klockan ringde 05.01. Jag låg kvar en stund innan jag klev upp och packade det sista i ryggan, åt frukost och klädde mig. Strax innan 6 knallade jag ut till bussen. Eftersom det var en stund tills den skulle gå så tog jag en liten promenad och mötte den. Sen åkte jag till gymmet. Var skönt att stå i duschen efteråt :)
Nu är jag på jobbet. Ska strax ta på mig ytterkläderna och sticka ut i snön med ungarna.
Jag känner mig riktigt duktig idag ;)


Minnen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-01 @ 22:07:56
Ha ha minnen. Hitta den här och började tänka på när jag var yngre.
Pappa brukade spela den här i bilen och jag började gilla den
Tjom tjim araxlim

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-01 @ 18:14:53
Tjena på er nötter :)

Jag känner tröttheten komma krypande men det är för tidigt för att sova.
Och jag lär ju vara pigg igen klockan 22 ha ha.
Men ska tvinga mig i säng ändå vid den tiden.

Jag tänker faktiskt för en gångs skull packa i tid denna gången. Så jag ska börja packa i kväll. Kan inte packa allt eftersom det är lite som är blött men jag kan i allafall packa det mesta och det händer typ aldrig att jag börjar med det i tid ;)
Oså ska jag slå in julklappar. Maria ska leka tomte på torsdag :)

Får se om Stinas frimärken kommer i morgon för då ska jag slänga lite brev i brevlådan.
Ni kan aldrig gissa vad det handlar om ;)

Ska bara pilla klart med en sak och sen ska jag hoppa i badet tänkte jag :P
Gör det du oxå. Det är skööööönt ;)
Jag tar med mig en badbomd och en bok :)


Mätning

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-12-01 @ 16:22:56
Pappa hämtade mig på jobbet idag och sedan drog vi till Bonus möbler. Jag skulle kolla på bokhyllor. Det är så här att jag älskar att läsa och fasten jag har en hel del bokhyllor så räcker inte platsen till. Skulle även behöva mer plats för tidnings hållare och pärmar. Men däremot så har jag ont om plats hemma för en bokhylla till. Jag hittade 2 st bokhyllor som kan tänkas få plats i mitt sovrum (lite mindre bokhyllor). Nu gäller de att hitta måttbandet så jag kan mäta lite väggar.
Jag brukar få pengar i julklapp så kanske jag har råd med en bokhylla efter jul :)
Vi får se hur det blir men det skulle vara lättare att hålla ordning här hemma med en till bokhylla.

Nu ska jag fixa middag. Det blir macaronipudding. Mums :)
Och ska se Vem dömer Amy medans jag käkar.


06.00

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-12-01 @ 07:45:20
Mmm 06.00 öppnade jag ögonen. Hade svårt att ta mig ur sängen men lyckades. Känner mig som en levande död.
Och snart ska man bege sig ut i mörkret *suck*
I kväll är planerna att gå och lägga sig redan 22.00. Det ska bli intressant ;)

De har börjat avslöja några artister som ska vara med i nästa melodifestival. Inga roliga än direkt. Finns 2 st som jag tycker är bra. Andreas Johnsson och Ola Svensson. Men ingen artist som jag ropar JIPPI för. Men såklart ska jag titta ändå. Det är ju ändå låten och framförandet man ska gå efter och inte artisten. Och vem vet, jag kanske hittar nån ny att gilla. Men visst hoppas jag att det kommer nån JIPPI artist för mig oxå


RSS 2.0