Hemma

Har sjukanmält mig för i morgon. Jag va ett pucko som jobbade när jag inte var frisk. Om man vill bli frisk så måste man vila men jag drog ändå till jobbet förra veckan och idag men tillsist insåg jag att jag pallar inte. Så nu är det vila som gäller. Tyvärr så måste jag städa upp här hemma lite men får ta det lugnt. Ska städa upp i köket o sen lägga mig och vila och läsa lite.

I helgen fick jag än en gång bevis på att det är äldre som dricker sig fulla och gör bort sig. Man hör äldre klaga på ungdomar men ändå är det mest äldre jag ser. Jag och mina vänner brukar sitta och prata om de vi ser på kryssningarna. Visst det är 23 års gräns på båtarna (ibland 21) men det är ändå de som är yngre som åker med tillsammans med nån målsman. Och visst dricker de och partar MEN det är de som är 40 och äldre som blir värst. Det slår aldrig fel. Och i helgen var det dax igen. Fast denna gången på en dansbana. Det slutade med att en gubbe på över 50 började strippa framför scen.
Jag slutade räkna de fulla människorna tillslut och försökte fokusera på bandet och musiken som inte var det lättaste när man fick putta undan fulla människor från en hela tiden.
Hände en annan sak på den dansen som jag inte tänker dra upp här men ni som har adress och lösen till min hemliga blogg kan ju titta där om ni har lust.

Nu ska jag återgå till köket så att jag kan krypa ner i sängen nångång

Vem är...

Såg en sak i Zara's blogg som verkade intressant så jag testade det.
Jag sms frågan
Vem är Maria Bredin
till 118100 och fick svaret
Vi tror att Maria Bredin är en ung och glad tjej. Maria umgås gärna med sina vänner. Hon har ett stort intresse som hon även är väldigt duktig på

Sedan testade jag med frågan
Vem är mariachen.blogg.se
och fick svaret
Maria är en 26 årig tjej från Östersund som tycker om Jan Bylund och en förkärlek för sångaren Magnus Carlsson

Ha ha detta var latjo ;)
Vilket stora intresse som jag är duktig på vet jag ej men jag brukar få komplimanger för det jag gör i photoshop

Får skylla mig själv

Jag e dötrött idag men det var värre förut. Men jag får skylla mig själv. Prata med Stina i telen mellan 19.00 - 00.30 ungefär i går. Var länge sedan vi snackade så länge och så pass sent på en och samma gång. Annat var det förr på den tiden då jag var arbetslös. Då kunde vi tjattra klockan 3 på natten utan problem. I allafall så blev det lite sent i natt. Oså upp tidigt. Tja man var inte direkt pigg om jag säger så. Oså är vädret helt dötrist oxå. Mörkt och regnit. Ungefär som på hösten. Fast det var inte kallt ute som tur var. Men ni vet hur man blir av sånt väder. Precis, trött. Och jag som redan var trött ha ha. Tack för den

På jobbet var det städning som gällde. Det är sommar så vi vill göra rent hus om man säger så. Passa på när vi har lite mindre barn oxå. Tvätta kuddfodral, kolla pennor, städa ur lådor (dammigt det var) och rengöra här och där. Gick ganska bra fastern man hade ungar runt bena.

I natt när jag och Stina var igång så satt hon och läste igenom lite av mina äldre bloggar på en hemsida. Oj jag har bloggat där sen många år tillbaka tydligen. Hon läste upp lite saker då och då och ibland skratta man till. Vissa saker väckte minnen till liv. Både bra och dåliga. Och personer jag inte tänkt så mycket på, på sistone dök upp i huvet när jag kröp till sängs. Man funderade lite. Svårt att låta bli. På nått vis så kändes d bra att Stina läste upp lite. Kan inte förklara varför för jag vet inte ens själv.

Ska strax krypa ner i badkaret. Får hoppas jag inte somnar där he he ;)

Tjing
RSS 2.0