Hemma

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-06-30 @ 14:02:05
Har sjukanmält mig för i morgon. Jag va ett pucko som jobbade när jag inte var frisk. Om man vill bli frisk så måste man vila men jag drog ändå till jobbet förra veckan och idag men tillsist insåg jag att jag pallar inte. Så nu är det vila som gäller. Tyvärr så måste jag städa upp här hemma lite men får ta det lugnt. Ska städa upp i köket o sen lägga mig och vila och läsa lite.

I helgen fick jag än en gång bevis på att det är äldre som dricker sig fulla och gör bort sig. Man hör äldre klaga på ungdomar men ändå är det mest äldre jag ser. Jag och mina vänner brukar sitta och prata om de vi ser på kryssningarna. Visst det är 23 års gräns på båtarna (ibland 21) men det är ändå de som är yngre som åker med tillsammans med nån målsman. Och visst dricker de och partar MEN det är de som är 40 och äldre som blir värst. Det slår aldrig fel. Och i helgen var det dax igen. Fast denna gången på en dansbana. Det slutade med att en gubbe på över 50 började strippa framför scen.
Jag slutade räkna de fulla människorna tillslut och försökte fokusera på bandet och musiken som inte var det lättaste när man fick putta undan fulla människor från en hela tiden.
Hände en annan sak på den dansen som jag inte tänker dra upp här men ni som har adress och lösen till min hemliga blogg kan ju titta där om ni har lust.

Nu ska jag återgå till köket så att jag kan krypa ner i sängen nångång


Vem är...

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2008-06-27 @ 19:01:30
Såg en sak i Zara's blogg som verkade intressant så jag testade det.
Jag sms frågan
Vem är Maria Bredin
till 118100 och fick svaret
Vi tror att Maria Bredin är en ung och glad tjej. Maria umgås gärna med sina vänner. Hon har ett stort intresse som hon även är väldigt duktig på

Sedan testade jag med frågan
Vem är mariachen.blogg.se
och fick svaret
Maria är en 26 årig tjej från Östersund som tycker om Jan Bylund och en förkärlek för sångaren Magnus Carlsson

Ha ha detta var latjo ;)
Vilket stora intresse som jag är duktig på vet jag ej men jag brukar få komplimanger för det jag gör i photoshop


Får skylla mig själv

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-06-23 @ 16:44:26
Jag e dötrött idag men det var värre förut. Men jag får skylla mig själv. Prata med Stina i telen mellan 19.00 - 00.30 ungefär i går. Var länge sedan vi snackade så länge och så pass sent på en och samma gång. Annat var det förr på den tiden då jag var arbetslös. Då kunde vi tjattra klockan 3 på natten utan problem. I allafall så blev det lite sent i natt. Oså upp tidigt. Tja man var inte direkt pigg om jag säger så. Oså är vädret helt dötrist oxå. Mörkt och regnit. Ungefär som på hösten. Fast det var inte kallt ute som tur var. Men ni vet hur man blir av sånt väder. Precis, trött. Och jag som redan var trött ha ha. Tack för den

På jobbet var det städning som gällde. Det är sommar så vi vill göra rent hus om man säger så. Passa på när vi har lite mindre barn oxå. Tvätta kuddfodral, kolla pennor, städa ur lådor (dammigt det var) och rengöra här och där. Gick ganska bra fastern man hade ungar runt bena.

I natt när jag och Stina var igång så satt hon och läste igenom lite av mina äldre bloggar på en hemsida. Oj jag har bloggat där sen många år tillbaka tydligen. Hon läste upp lite saker då och då och ibland skratta man till. Vissa saker väckte minnen till liv. Både bra och dåliga. Och personer jag inte tänkt så mycket på, på sistone dök upp i huvet när jag kröp till sängs. Man funderade lite. Svårt att låta bli. På nått vis så kändes d bra att Stina läste upp lite. Kan inte förklara varför för jag vet inte ens själv.

Ska strax krypa ner i badkaret. Får hoppas jag inte somnar där he he ;)

Tjing


Gratis bio

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-06-19 @ 14:56:47
Bli medlem via denna länken http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=46518 så kanske du oxå får hem ett presentkort på valfri butik. Eller kanske vill du hellre gå på bio? Du väljer själv :)
Men en sak är säkert, det är enkelt att samla poäng.


Orka

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-06-19 @ 14:18:00
Jag hade inte tänkt skriva om detta men nu har till o med jag fått nog. Denna jäkla fotboll. Nej jag tycker inte det är fel att Sverige vill spela fotboll. Det e lugnt att det står om det i tidningar och det hörs om det i media. Alla har vi olika intressen. Det jag (och många fler) retar mig på är all hysteri kring Zlatan.
Visst kan jag förstå att han är poppis och visst kan jag förstå att folk gillar han så det blir nån låt om han. Det är snarare det att media skriver om han som om han vore nån jäkla gud. Visst han kan spela fotboll men media får det att framstå som om resten av laget typ inte existerar. Att det är Zlatan som är hela laget. Hade inte han varit med i laget så hade det varit någon annan som gjort mål. Om folk påstår att det inte hade blivit mål utan Zlatan så kan ju jag medela att det vet inte du. Man kan ju faktiskt inte backa tillbaka till en match som varit och byta ut Zlatan för att se. Jag påstår inte heller att någon annan hade gjort just det målet om Zlatan inte varit med. Man vet lixom inte. Men utan resten av laget så hade inte Zlatan kunnat göra de mål som han har gjort.

Nej jag skriver inte detta för att reta er Zlatan fans. Han e säkert duktig på det han gör men han är inte gud.
All denna media hysteri om HAN, inte resten av laget retar mig.
Hade varit en annan 5a om hysterin hade varit om hela laget.
Man kan ju tro att det springer runt en ensam kille från Sverige på plan och spelar själv mot ett helt lag.
Han har tallang ja men han är inte gud som man ibland kan tro att media tror.
Utan resten av laget så vore Zlatan ingenting.


Studenten och annat

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-06-18 @ 22:17:49
Ja jag vet att det är länge sedan jag bloggade. Det har sina anledningar som jag inte tänker gå in på

I allafall så har det hänt nått i allafall sedan sist jag skrev. Bland annat så tog min bror studenten den 5e juni. Oj vad tiden går. Känns som det var nyligen som han var bäbis och en stolt stora syrra på nästan 8 år satt med han i famnen. Men nu är han 19 år och har gått ur skolan.
Jag måste erkänna att jag blev lite tårögd där jag stod.Har föresten en polare som ska flytta och säljer en del av sina saker på blocket. Ta dig en titt
http://www.blocket.se/vi/16667454.htm?ca=4_s

Införskaffade nya skor i går. Det behövdes verkligen. Det var köp 3 och betala för 2 så jag införskaffade 2 par för mamma skulle oxå ha ett par. Kan ju medela att jag redan har skavsår ha ha. Lämna skorna på jobbet och tog tofflorna hem eftersom jag skulle gå runt på stan för att leta en bikini och det var inte det lättaste men lyckades tillslut i allafall.

Fick värsta söta mailet idag. Ett leende som inte kunde försvinna dök upp i mitt nylle *skratt*

Nu när man ska skriva så står det still i min skalle alltså.
Jag har i allafall råkat ut för värsta hostan. De på jobbet trodde att jag hade svalt en fluga en dag så som jag hostade. Ha om det ändå bara hade varit det. Snart 2 veckor har jag haft hostan nu. Men har införskaffat nått som nog ska kunna hjälpa. Bara att hålla tummen nu.

Nej om jag kommer på nått som jag har glömt som jag säkert inte kommer att komma ihåg me tanke på mitt minne men i allafall så lovar jag att nämna det ifall jag råkar komma på det. Ha ha det där lät väll bra ;)

HJÄLP!! Fick sms och gud vad rädd jag blev. Tack för den Stina :P

Tjing tjing


RSS 2.0