Drar

Som vanligt är jag ute i sista minuten. Varför? Jag fattar inte. Och ändå sitter jag här helt lugnt. Jag måste vara helt från vettet.

Jag ska strax stänga av datorn och fixa det sista innan Tobbe hämtar mig och kör mig till tåget.
Sundsvall idag och Stockholm i morgon. Jag kommer vara skit trött.
Varför? Jo det är så här att jag har haft biljetetrna till Stockholm bokade ett tag. Jag åker från östersund i morgon 8.00. Men nyligen såg jag att Magnus ska vara i Sundsvall och det vill jag såklart på. Och det kostar typ 700kr från sundsvall till Stockholm och jag skulle få vänta till typ 8 på morgonen eller nått. Men tar jag tåget tillbaka till Östersund klockan 4.00 på morgonen så blir det bara nått på 400 tur o retur (ösd - sundsvall) oså slipper jag sitta ute och häcka så länge.
Så Framme i sundsvall strax efter 19 i kväll. Runt 23.30 börjar Magnus på en klubb jag aldrig har varit på.
De stänger 2.00. 400 går tåget. Hemma vid 6.30 och 8.00 går tåget till Stockholm. Sen på måndag natt ska jag åka tåg hem. Natt tåg även där. Vilket snurr ;) I Sundsvall blir jag tyvärr själv men vad göra.

Nej nu måste jag rusa

Scotts

Scotts släpper nytt album. Har lyssnat på en av låtarna som finns på youtube och den gillar jag.
Slänger in den härEfterlysning

EFTERLYSNING!! Fredrik Reinfelt söker med ljus och lykta efter "Kroniska sjukdomssymtom" och handikapp. Då han i höst kommer att bli arbetslös måste han på något vis försörja sig och då tycker vi att han kan ta våra sjukdomar och handikapp. Sen ska han jobba minst 24 tim/dag och leva på 3500:-/mån i socialbidrag då han går in i väggen.
RSS 2.0