Nu räcker det

Dansbanden kommer allt mer i skymundan. För varje år som går så plockas det bort allt mer dansmusik i media. Svensktoppen gjordes om, dansbandslåten togs bort och detta är bara några av sakerna som ändrats. Ju mindre dansbanden syns och hörs, desto färre får höra om dem och går ut och dansar till dem. På nått vis så måste vi som gillar musiken får dansbanden att synas igen. Visa att vi inte går med på det här. Men det är lättare sagt än gjort. Många säger att det kommer aldrig att gå och ger upp direkt.

Det är det sista man ska göra.

Hur ska dagens folk få höra om dansbanden och känna suget att få gå ut och lyssna och dansa till dem när de varken vet att de existerar eller hur de låter?

 

Dansbandslåten var ett populärt program för oss dansbands gillare och dansband för alla smaker fick chansen att visa upp sig. Nästan som en dansbands melodifestival.

Men tyvärr så togs det bort som mycket annat.

Men nu har det tagits fart att försöka få TV att starta upp dansbandslåten igen.

 

En namninsamling har startas. Ingen säger att det kommer att funka men man vet inte fören man har försökt och ju fler som skriver på, desto bättre. Vi måste försöka om nått ska hända.

Länken till namninsamlingen:

http://www.namninsamling.com/Tillbaka_med_dansbandslaten

 

 

Ingen kan göra allt men alla kan göra nått litet. Så skriv på du också, det har jag gjort.


 

 

Överskrift eller nått

Rolig överskrift va ;)

Hade tänkt skriva igår men av vissa omständigheter så blev det inte så.
I måndags var jobbet stängt så man fick lite extra ledighet. I går när man kom till jobbet så hittade jag en ölburk på gården. Tur att det var jag och inte nått av barnen som hitta den. Men det var inte nog. Visa sig att de som tydligen hade haft fest på dagisgården under påsk nog inte hade mått så bra av all sprit.
Yepp vi hitta saker som verkade vara spyor.
Bara att sätta igång att försöka få bort det så inte ungarna skulle leka med det.
Tänker folk över huvudtaget numera?
Festa på en dagisgård och sedan lämna både ölburkar och spyor efter sig. Tänk på barnen för fan.

Förkyld som satan är man. Fick det som påsk present.
Köpte näs spray i går så att jag kan andas. Snacka om att man hade problem att ta sig ur sängen igår men men bara att tvinga sig upp (kände mig inte alls kry) och ge sig iväg till jobbet.

En på jobbet sa i dag att det tydligen ska bli varmt nästa vecka så att snön smälter.
Undra om man kan ha sådan tur.
RSS 2.0