Linn får mig att flyta bort

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-31 @ 13:46:03
Det är full fart här. Vad jag än gör me Linn så blir jag svettig


Teknisk 1 åring

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-30 @ 12:51:31
Emilia satt och lekte med Lenas mobil. Plötsligt får Linn en ljudfil skickad till sin mobil. Då hade Emilia lyckats spela in sig själv o sen skickat den till sin mamma. Emilia blir 2 i mars. Hur duktig e hon inte då när hon e 3 ;)
Det där var komiskt :PMen sluta

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-29 @ 16:00:25
Jag brukar ha problem med min arm. Nu är det värre än någonsin. Det började göra extra ont i natt. Snart dags att kolla upp det där tror jag :/
Men men hoppas det känns bättre sen i kväll då vi ska dra iväg. Fick inbjudan i går så vi tänkte "why not" :)
Jag, Linn och Mikkis


Första ögonkastet

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-29 @ 02:02:42
Förr trodde jag på kärlek vid första ögonkastet men råkade aldrig ut för det själv. Sedan på senaste åren så har det bleknat och börjat fundera på att det nog e attraktion istöllet, att kärleks vid första ögonkastet inte finns men idag fick jag ta tillbaka det. För i dag (eller i går kanske man ska säga) så stod han plötsligt där. Mitt hjärta slog dubbla slag. Och när han la armen om mig så blev jag helt varm. Kändes som om jag skulle smälta. Kändes som om jag inte ville lämna hans sida. Dock så har han tyvärr tjej :( Men wooooow vilken kille. Går inte att förklara. Jag är totalt förlorad.
Dag 28 – Det här saknar jag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-28 @ 12:59:10
Det finns en person jag saknar så det gör ont. 1,5 år sedan vi sågs sist. Tänker inte skriva mer eftersom bara det gör ont. Miss you


Så naturligt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-28 @ 10:24:02
Emilia sov mellan mig och Linn i natt. Jag vaknade flera gånger under natten för att titta hur hon hade det. Det kändes helt naturligt. Inget konstigt alls. Jag vet att hon inte är min dotter men jag älskar henne och vill att hon ska ha det bra.


Massa snö

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-27 @ 10:32:29
Jag avskyr vintern men när det väl är vinter och snö så tycker jag att det ska vara ycket snö. I morse när jag kom ut så hade det snöat massor. Snöröjningen var redan i gång. Dock så hade de inte hunnit till mig så på så vis kunde jag se hur mycket det hade kommit sedan i går.

Nu är jag ledig en vecka men när jag kommer tillbaka till jobbet så blir det säkert en och annan brottningsmatch i snön ;)


Dag 27 – Min favoritplats

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-26 @ 23:04:48
Jag vet inte om jag kan kalla det en favorit plats men det är en plats jag tycker mycket om. Absolut på sommaren.
Det finns en mur i Stockholm som jag ibland sätter mig på och ser ut över vattnet. Under sommaren är det jätte mysigt. All grönska. Folket som går nedanför. Nån båt på vattnet. Träden. Gräset.
Ibland går jag dit själv. Ibland har jag en kompis med mig. Ibland sitter jag bara där och tänker. Ibland har jag block och penna med mig.

Jag hittade platsen för många år sedan. En kille jag var förtjust i bodde på gatan åvanför gatan där muren ligger. Ni har säkert nångång tatt er en liten omväg och gått på gatan där den ni gillar bor för tänk om om personen råkar komma gående. på så vis hittade jag muren. Numera bor han inte där längre men jag går fortfarande dit. För murens skull.
Kaos neråt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-26 @ 18:51:46
Det är tydligen kaos neråt i landet. Många bilar ger sig ändå ut. Idag är ju en sån dag då många beger sig hemmåt efter julen. Och mitt i allt det så är det snö problem där nere. Blir nog en hel del olyckor. Snälla folket ta det lugnt på vägarna. Och om det är möjligt så åk hem en annan dag


Dag 26 – Mina rädslor

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-25 @ 22:31:23
Getingar är en rädsla men man säger nog mest fobi om sånt. Får panik bara av att se en på bild. Tecknad går bra så som Surre i Bamse.

Värsta rädslan e ju att något ska händ amin familj och vänner. Hända dem jag bryr mig om.
Att mina närmaste ska dö.

Sen finns ju rädslan över att inte våga saker


Pussas med Magnus Carlsson

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-25 @ 09:45:00
Natten till fredag så drömde jag en massa mysko. Mest jobbiga saker. MEN en sak var dock väldigt trevlig ;) I slutet av drömmen så var jag backstage någonstans med Magnus Carlsson och hans make Mats. Magnus började ge mig kompis pussar på mun hela tiden. Mats bara log. De där pussarna var inte helt fel ;) Men att det just bara var kompis pussar var nog anledningen till att dröm Mats inte blev sur :) Synd att det bara var en dröm dock. Men de där pussarna var jag värd efter allt annat i drömmen :P
Dag 25 – En första

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-24 @ 22:33:21
Det finns en första för allt. Första mötet, första kyssen, första kärleken, första krossande vänskapen osv. Så vad ska jag välja. Vissa av dessa har jag redan skrivit om. Så jag tänker välja mitt första möte med Erik Segerstedt.

Jag gillade han länge innan jag mötte honom. Hade sett honom live men d hade inte blivit så att jag tagit kontakt. Vet inte varför. Eller vi hade mailat men inte snackat live. Men denna dagen för några år sedan så var EMD i Bollnäs för att spela fotboll och sjunga lite. Efteråt så skrev de autografer. Jag hade inte haft nån tanke på att ta en autograf men tänkte "äh vad fan" och räckte fram armen he he. När Erik tittade upp på mig så utbrister han med ett leende
Erik: Det är du som är Maria
Jag: Hur vet du det?
Erik: Dig har jag minsan koll på

Jag fick aldrig veta hur det kom sig (han frågade inte ens, utan det var ett konstaterande att det var jag). Och jag har inte frågat sedan heller. Vi har träffats en hel del sedan den här dagen men han lär knappast komma ihåg varför han visste vem jag var om jag skulle fråga nu. Men nån dag kanske jag tar upp vårt första möte. Kan vara kul att spåna lite i det hela ;)
Först älska, sen hata ;) God jul

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-12-24 @ 22:03:00
9e december
Vi vaknade upp till en underbar matta av kristallvit snö, som täckte varenda centimeter av landskapet. Vilken fantastisk syn! Finns det något vackrare ställe i hela världen? Att flytta hit var det bästa jag någonsin gjort.
Jag skottade för första gången på flera år och kände mig som ung på nytt. Jag skottade både vår uppfart och trottoaren. I eftermiddags kom snöplogen och fyllde trottoaren med snö igen och blockerade uppfarten, så jag fick ta en vända till med snöskyffeln. Vilket underbart liv.

12e december
Solen har smält all vår fina snö. Vilken besvikelse. Min granne säger att jag inte ska oroa mig, vi kommer absolut att få en vit jul. Ingen snö på julen skulle ju vara förskräckligt! Harry säger att i slutet på vintern kommer vi att ha så mycket snö att jag aldrig vill se snö igen. Jag tror inte att det är möjligt. Harry är en trevlig människa. Jag är glad att han är vår granne.

14e december
Snö, underbara snö! Det kom 20 cm i natt. Temperaturen hade sjunkit till -20. Kylan får allting att gnistra. Vinden gjorde mig lite kall, men jag värmde upp mig med att skotta uppfarten och trottoarerna. Detta är livet!

Snöplogen kom tillbaka i eftermiddags och begravde allt i snö igen. Jag insåg inte att jag skulle behöva skotta så här mycket, men jag kommer verkligen i form på det här viset.

15e december
50 cm till. Sålde min van och köpte en fyrhjulsdriven bil i stället. Köpte vinterdäck till frugans bil och två extra snöskyfflar. Frugan vill skaffa en vedspis utifall elektriciteten skulle sluta fungera men jag
tycker det verkar löjligt. Vi bor ju faktiskt inte i Alaska.

16de december
Snöstorm i morse. Föll omkull på isen på uppfarten när jag saltade. Ont som fan. Frugan skrattade i en timme ... Roligt.

17e december
Fortfarande långt under noll grader. Vägarna är för isiga för att man ska kunna ta sig någonstans. Det var strömavbrott i fem timmar. Inget att göra utom att stirra på frugan och försöka att inte irritera henne. Vi skulle nog ha köpt en vedspis, men det erkänner jag inte för henne. Jag hatar när hon har rätt. Jag kan inte fatta att jag fryser ihjäl i mitt eget vardagsrum.

20e december
Elektriciteten är tillbaka igen, men det kom 35 cm till av den där vita skiten i natt. Mer snöskottning. Det tog hela dagen. Snöplogen kom två gånger idag. Försökte hitta en grannunge som kunde skotta, men dom var upptagna med att spela hockey sa dom. Jag tror dom ljuger. Ringde till den enda järnaffären i trakten för att fråga efter en snöslunga, men dom var slut. Dom får kanske hem fler i mars. Jag tror dom ljuger. Harry säger att jag måste skotta annars kommer kommunen att göra det och sedan
skicka mig en räkning på jobbet. Jag tror Harry ljuger också!

22a december
Harry hade rätt om att det blir en vit jul. Det föll 32 cm till av vit jävla snö inatt och det är så inihelvete kallt att det antagligen inte kommer att smälta förrän i Augusti! Det tog mig 45 minuter att klä på mig och gå ut och skotta i morse, sedan blev jag pissnödig. När jag klätt av mig, pissat och klätt på mig igen så var jag för trött för att skotta. Försökte hyra Harry att ta hand om snöröjningen resten av vintern
eftersom han ju har en plog på sin lastbil, men han säger att han inte har tid. Jag tror att den jävla skitstöveln ljuger!!

23e december
Bara 5 cm snö idag. Det är nollgradigt nu. Frugan ville att jag skulle juldekorera huset i morse. Är hon helt jävla slut eller? Varför sa hon inte det för en månad sen? Hon säger att hon gjorde det men jag tror fan. Kärringjäveln ljuger!

24e december
15 cm. Snön har blivit så jävla hårt packad av snöplogen att jag bröt av skyffeljäveln. Tror jag fick en hjärtattack också. Om jag får tag på han som kör plogbilen så ska jag fanimej ta tag i pungen på han och dra han genom snön! Jag vet att det jävla psykot gömmer sig runt hörnet och väntar på att jag skottat färdigt, sen kommer han i 100 knyck och plogar igen allt. Tanten ville att vi skulle sjunga julsånger medans vi öppnade julklapparna men jag var för upptagen med att spana efter plogbilen.

25e december
God jul. 50 cm till av förbannad jävla snö!!. Blev insnöad. Tanken på att skotta får mitt blod att koka. Gud vad jag hatar SNÖ!!! Plogbilsföraren stannade till idag och frågade hur läget va, jag slog
till den jäveln i huvet med skyffeln ...

26de december
Fortfarande insnöad. Vad fan skulle jag flytta hit för, jävla håla!! ch allt var HENNES idé.. Hon går mig på nerverna ...

28e december
Fortfarande insnöad. Satmaran gör mig galen.

29e december
25 cm till. Harry säger att jag måste skotta taket annars kan det rasa n. Jävla dumskalle, tror han att jag är helt sänkt eller??

30e december
Taket rasade in. Plogföraren har stämt mig på 1 miljon för att jag slog onom i huvet och kärringen har åkt till sin mamma ...

31a december
Eldade upp hela jävla hushelvetet. Ingen mer snöskottning här!!

8e januari
Jag mår så bra. Jag älskar dom här små pillren dom ger mig men varför är jag fastbunden i sängen?


God jul på er :)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-24 @ 12:26:15
God jul på er alla :)
Dag 24 – Det här får mig att gråta

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-24 @ 11:34:10
Jag är känslig när det gäller filmer. Jag mins när Titanic kom ut på bio. Jag grät inte när Jack dog utan jag grät när Rose firades ner i båten och såg hur hon lämnade Jack. Min polare slog mig i sidan o väste *inte än* ha ha.

Sen kan jag ju gråta av glädje oxå

Finns en hel del att gråta åt. Djur som slängs ut i vinterkylan, hemlösa, elaka människor, falska vänner


Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-24 @ 11:27:42
Mina vänner helt klart. De finns där. Vet inte vad jag skulle göra utan dem. Alla bidrar med något som får mig att må bättre. Vill tacka er alla för att ni är dem ni är


Jag vet

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-23 @ 21:50:25
Jag vet att jag missat månads listan både i går och idag. Har inte ork. Mycket att göra.
Jag tänkte sova nu. Ja innan 22 och ja jag vet att jag e ledig i morgon

Verkar som mina julkort e på villovägar. alla har inte fått sina

Ingen sprit på nyår som jag planerat. Fick nyss veta att Emilia kommer vara hos Linn hela min vistelse troligen och man ska inte supa inför barn anser jag så det får bli ett nyktert nyår. Nej det är ingen upoffring. det gör jag så gärna för Emilia <3

Nu ropar sängen

zzzzzzzzzzzzzz


Dag 22 – Det här upprör mig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-21 @ 19:32:57
Hur vänner kan vara så falska. Vissa är inte värda att ha en vän så som de behndlar sina vänner.

Sen så är det ju en hel el som upprör mig. Föräldrar som skiter i sina barn
Att djur och människor far illa


POFF där blev det svart

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-21 @ 17:19:25
Jag kröp ner i badkaret eftersom jag frös som en kamel på nordpolen. Lågg där och läste när allt plötsligt blev svart och tyst. Sen började jag höra människor. Mina grannar kanske. Måste vara en propp som gått. Jag lyckades ta mig upp i badkaret. Tog min mobil som jag ofta har med in när jag ska bada utifall nån ringer och lät den lysa så att jag hittade min ficklämpa som fortfarande låg i hallen efter att Linn var här. Jag pillade på mina proppar men inget hände. Då tittade jag ut genom fönstrett. Det var svart hos mina grannar. Det var svart överallt nästan. När jag började fundera på att tända ljus så började allt låta igen och det tändes. Vad hände?

En sak e säkert. Inte kul att ligga i badkaret när strömmen går. Det blir lixom svart då
27 minus

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-21 @ 15:43:37
Nu börjar det kännas att det är vinter här. 27 minus idag. Men jag gissar på att vi kommer få det kallare oxå. Så idag fick ungarna leka inne.

Vissa dagar är man allert och kan hoppa ur sängen o håller på hela dagen. Vissa dagar är en säng dag. Man känner att man inte vill kliva upp. Sängen med täcket och filten vill man stanna kvar med. Det sist nämnda är min dag i dag. Jag har gäspat konstant. Var skönt i sängen i morse. Så när det var dags för frukost så tog jag med den till sängen.

Dagens lärdom. Även en vuxen kan göra illa sig på det vassa på tejphållaren


Tävling

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-20 @ 23:39:49
Jag är med och tävlar hos http://dennism.se/ om en kamera :)
Jag som älskar att fota passar såklart på att vara med i denna tävlingen :)
Dag 21 – Ett annat ögonblick

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-20 @ 13:05:02
Måste säga första gången jag mötte min kärlek. Det är några år sedan nu men mina känslor finns kvar. Redan från start så kände jag att det var något speciellt med honom. Just då visste jag inte vad men det skulle inte dröja länge innan jag var förlorad. Och det där ögonblicket vi möttes för första gången kommer jag aldrig att glömma.
Sömn åt folket

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-20 @ 11:56:28
Jag som ganska länge ändå. Men jag hade svårt att somna så klockan var mycket när jag tillslut kom in i drömmarnas värld. Den första delen av drömmen var härlig. Slutet blev lite jobbigt men det var det värt.
Synd att de som var bra i drömmen inte kommer hända på riktigt. Men drömma kan man ju ;)


En lista

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-19 @ 23:24:27

Ta fram telefonboken i din mobil. Bläddra fram till det namn som har följande plats...

 

Har du kysst nummer 7? Camilla, nej

Brukar du hänga med nummer 19? Fia. nej aldrig träffat henne

Gillar du nummer 26? Mitt hem. Japp ;)

Är 15 din bästis? Emma klassis, nej

Älskar du nr 10? Cissi. Ja :)

Är nr 20 bra? Franssen. Bra på vad? han e trevlig

Har du träffat nr 9 i veckan? Cecilia, nej vi har inte setts på typ 1 år

Har nr 16 gått i samma klass som du? Emma Lengstrand, nej tyvärr

Vet du om nr 31 har ett förhållande? Jess. Ja jag tror hon har ihop det med KentÅh herre min skapare

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-19 @ 23:11:52
Först satt jag och tjomasade. Tillslut fick jag be broder om hjälp. Han fick oxå tjomsa en stund. Men nu verkar det funka. Peppar peppar. Vad det hela handlar om kanske ni får se sen. Beror på hur slut resultatet blir och om både Linn och jag säger ja :P


Dag 20 – Den här månaden

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-19 @ 19:47:12
Jag har nog blivit dement. Jag kommer knappt ihåg vad som hänt den här månaden :P

Var i väg och kollade på kattungar eftersom jag ska skaffa katt. Hittade 2 st. En hane och en hona som ska heta Tissel och Tassel.

Det blev även bio, då jag och Elin var och såg nya Harry Potter filmen

Annars är det julen nu som man väntar på.


Lovin on the side (veckans låt)

Permalink - Veckans låt - Kommentarer (1)
2010-12-19 @ 19:04:54
Skit bra låt med Keith Urban


I can't believe it, guess I'll never understand
Seems to me, I'm lookin' at someone who's
an unchanged man
Tell me, what've I gotta do
To make you see that she's always loved you
Right there waitin' in the wings
Unaware of the foolish things you do, think about it

CHORUS:
She would never do a thing to hurt you
And there is nothing she'd ever need to hide
You're takin everything she gives for granted
You got it all and still I don't know why
You're lovin' on the side

If somebody told her 'bout your secret ways
Do you think you'd ever find another
who could take her place
I'd give everything I own
Just to have what you got at home
But still you are never satisfied
Why do you keep lovin' on the side when you know

REPEAT CHORUS

Tell me what I've gotta do
To make you see that she always loved you
Right there waitin' in the wings
Unaware of the foolish things you do,
well think about it
You're lovin' on the side
Lovin' on the side

REPEAT CHORUS


Raaaap

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-19 @ 17:12:10
Har varit på julbord. Jag brukar inte åka på sånt men i år så. Fan vad jag har ätit. Varför fortsätter man äta när man är mätt. Tja det är gott o man vill väll äta för det man har betalat kanske.
Var en tjej på kanske 5 - 6 år som gick om kring inne i efterätts rummet. Hon såg lite vilsen ut. Och som den barnälskare som jag är så böjde jag mig ner och frågade om hon behövde hjälp med något. Det behövde hon inte. Undra vad hon tog till slut. Perfekt rum för en liten tjej.

Jag passade på att smaka på en hel del saker som jag inte brukar äta eller inte har smakat förr.
Tror det var rökt ren som jag tyckte var väldigt gott.

Känner att jag skulle behöva några timmar på rullbandet nu ha ha.
Men när det är runt jul så tycker jag att man kan unna sig.
Dock så tänker jag inte vänta till efter nyår med att röra på mig. Många har det som nyårslöfte att ta tag i träning osv. Jag kör igång innan nyår.

Nu väntar jag på att Linn ska ringa. jag lär väll somna med luren i handen. Att äta mycket gör en sömnig.


Årets Robinson är

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-18 @ 22:44:17


Erik blev årets Robinson. Han var min andrahands favo. Daniel var den jag hejade mest på. Urs om Helene hade vunnit. Tur att Erik tog det :)

Tråkigt att Robinson e slut nu men det blir en till säsong och jag har sökt till den. Chansen att komma med är liten men söker man inte så kommer man absolut inte med.
Många har varit positiva till att jag har sökt :)

Grattis Erik till vinsten


Dag 19 – Detta ångrar jag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-18 @ 12:37:19
Finns många saker jag ångrar men sakerna har ju även gjort att man lärt sig något. En av de nyaste grejerna e att jag inte sa upp vänskapen tidigare med min exkompis. Jag levde i en dröm att hon skulle ändra på sig. Att ens nämna till henne att hon borde det var som att släppa fram en tiger. Så man försökte mest undvika bråk. Men i allafall så tog jag tillslut steget och jag önskar att jag gjort det mycket tidigare.


Sen finns det en annan sak som jag allt mindre ångrar. Jag ångrar att jag inte tog risken o drog till Stockholm (Var typ 6 år sedan) den där gången när jag hade fått jobb där (hade dock ingenstans att bo) men hade jag tagit risken så kanske jag aldrig hade mött flera av mina vänner så jag tror att det nog var meningen att jag inte skulle dit då.

Vad jag menar med det sista e att vissa saker man ångrar länge kan i slutändan ändras till nått bra


Drog täcket över huvudet

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-18 @ 11:47:48
Det var skönt att vakna i morse o inse att det var lördag. Då drog jag täcket över huvudet och somnade om. jag behövde sova ut. Planen var sen att lägga mig och läsa men kroppen var rastlös. Jag kunde inte ligga still så jag fick lägga från mig boken.

Dagens planer är att fixa klart 2 julklappar som nog tyvärr inte hinner fram till jul
(datorn har ju bråkat)

Städa mitt sovrum

Mysa i soffan till sista avsnittet av Robinson


Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-17 @ 23:40:06
Jag minns knappt mina födelsedagar. Ingen speciell i allafall. Av dem jag mins så är min bästa födelsedag i år. Då jag firade den i Nora med Linn :). Jag kan ju ha haft jätte bra födelsedagar när jag var yngre men av dem jag mins så är det den i år. Okej att jag satt på golvet i Dates buss och fastnade på en spik kanske inte var en bra början av födelsedagen (klockan var ju över 00.00 så det hade hunnit bli 4e augusti) men byxorna höll i allafall och det var ju tur i allafall. Jag lyckades fastna 2 gånger. Det ska vara jag till det ;)Söv mig eller nått

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-17 @ 17:58:44
Detta har inte varit min dag. Verkligen inte.


Its alive even moooore

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-16 @ 18:06:03
Har varit ut en sväng med pappa och när jag kom hem så lyste det i hallen.
Tobbe: HEEEEEJ
Japp min broder var här. Han hade fått lov av mig att använda extra nyckeln och gå in. Han skulle kolla i bios om han kunde fixa så min data ej startar om sig hela tiden. Det som verkligen kan få datan att starta om sig är farmville och det funkade bra när han var klar. Har även varit in själv en sväng sedan han gick. Och än så länge funkar det. Peppar peppar :)
Jag behöver ju mer minne till min dator men istället för att köpa ett nytt för 800 spänn för ett annat märke än det jag har så får jag hans. Och då köper han den där för 800 o jag betalar halva. Så jag sparar typ 400 spänn att överta hans. Min dator kommer må mycket bättre :)

Jag är sugen på en promenad innan Robinson men är inte alls sugen på att gå ut själv. Fan Linn att du inte e här. Där har jag en tjej som gillar att ut och gå precis som jag. Linn har redan varnat mig (Jag anser att hon har förberret mig) att vi ska röra oss mycket när jag kommer till henne. Och du Linn vet du vad, I like it ;)


Dag 17 – Mitt favoritminne

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-16 @ 15:56:56
Just nu är mitt favvo minne en sak som hände för några månader sedan. Då det var gatufesten i Sundsvall. Jag hade vunnit VIP att få träffa EMD och sedan sitta på scen medans de spelade. Blev flera träffar me dem där bak :) och att få sitta där uppe var mysigt. Matte knallade fram till mig med micken.... Äh säger så här, ni kan läsa hela historien här

http://mariachen.blogg.se/2010/august/vip-pa-emd.html


Tycker det är synd att jag aldrig fick tag på alla bilder som togs. T ex dem när vi skulle gå in i huset. Det var som att komma på rödamattan (Var speciella fotografer där). De fotade som tokar. Eller alla bilderna som fotades medans vi umgicks me grabbarna. Aja jag har massa bilder i huvudet och det e ju huvudsaken :)
Det var en toppen dag som jag aldrig kommer att glömma.Its alive

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-15 @ 21:50:03
Datan lever igen. Broder var här och bytte ut en grej i datan. Dock startar datan om sig ibland. Men det får jag tåla. Den behöver lite nya delar. T ex mer minne men man får ta en sak i sänder :)
Den lever åtminstone :) Så nu får den bärbara vila ett tag. Det kan den behöva me tanke att jag ska ut och åka tåg om några veckor och med tanke hur SJ är så lär de där timmarna ( 7,5 tim ungefär) bli det dubbla. Näe inte så mycket men jag lär nog få sitta på tåget bra länge. Jag kommer ta med en pläd för jag vet med erfarenhet att det ibland e kallt på tågen. Och bäst att ta me matsäck för 2 pers istället för 1 utifall jag blir fast ett bra tag på tåget. Då lär jag behöva föda. Bäst att ta med bok oxå utifall strömmen går o datans batteri dör. Jag är förberred

Dag 16 – Min första kyss

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-15 @ 15:38:40
Jag var 14 år. Jag var på badhuset när en kille kom fram och sa att han ville prata me mig. Har för mig att vi snackat lite i vattnet oxå. Han va yngre än mig. Jag följde med honom till ett hörn där inne där telefonen fanns. Där började han kyssa mig. Han märkte ju att jag inte fatta poängen och frågade om jag aldrig hånglat förr. Det är allt jag mins. Detta är inget att minnas. Första kyssen var inge märkvärdigt.


Nu är den totalt död

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-15 @ 13:00:38
Trodde att min andra dator var fixad nu men i dag går den inte att klicka på alls. Det är som om den inte får tillräkligt med ström. Helt mysko. Och jag som har saker på den datan som måste bli klar idag.


Det värmer hjärtat

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-12-14 @ 22:45:12
Sånt här värmer hjärtat <3


Dag 15 – Mina drömmar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-14 @ 20:28:54
Alla har vi drömmar. Me tanke på hur svår min uppväxt var så drömde jag ofta för att kunna överleva. En dröm är att flytta till Stockholm. Det kommer jag att göra så fort jag är redo. Man ska inte stressa för då blir allt fel.
Såklart finns drömmen om en egen familj med man och barn. kommer det så kommer det. kommer det inte så. sen har jag en dröm där alla mina vänner mår bra. Är lyckliga. Samma med min familj.
Drömmen om vännerna och familjen kan inte jag styra. Kan bara finnas där för dem.

Sen finns en annan dröm. Att få spela in en skiva. Nej jag vill inte ut och turnera. Eller bli sångerska. Jag vill bara spela in en skiva med låtar jag gillar :) Jag älskar att sjunga och få göra det på en skiva vore nått extra. Oså göra sin egen framsida. Jag vet redan hur den ska se ut ;)

Drömma ska man. Vem vet. En dag kanske nån av dem slår in :)
Ingenting är omöjligt


Super dagarna i ända

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-14 @ 13:43:16
Man kan ju tro det. Jag tänkte på det nyss när jag gälde upp lite glögg i en mugg. Flaskan ser ut som en vinflaska (vinflaskor har ju olika former men men) och innehållet kan se ut som vin. Vissa vita viner e ju lite gula. Så när jag stod där så garva jag lite för jag dricker av den ofta. Dock ska jag inte köpa nån fler när den e slut men ändå.


Dag 14 – Vad hade jag på mig idag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-13 @ 20:43:05
En ledig måndag. Gå runt naken en stund innan kläderna åkte på.Gråa långkallingar, Ljusgrön bh, rosa/svarta trosor. Blå jeans, lila/vit randig t-tröja. Varma röda sockar. Oså en röd tröja.


Rör inte mina vänner

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2010-12-13 @ 16:22:47
Är det nått jag avskyr mer än att folk e dumma mot mig så är det när nån e dum mot min familj o mina vänner. En av mina vänner har blivit orättvis behandlad nu och jag är så arg. Jag har god lust att åka dit o skrika mig hes. Trycka ner dem i snön (om det finns nån där). De skulle få känna.
Nu gör jag det ju inte av flera anledningar. Men jag har god lust.

Jag e glad att hon ville prata av sig med mig. Jag försökte visa mitt stöd.
Jag finns här för dig Hummern
LOve <3


Ännu en natt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-13 @ 09:56:54
Urs i natt drömde jag om psykopaten. Att jag inte ska få sova bra om nätterna. För i kväll ska jag testa att bädda rent, göra rent dömfångaren, vädra. Sen är det bara att hålla tummarna


Dag 13 – Den här veckan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-12 @ 22:34:20
Hela veckan har varit tröttsam eftersom jag knappt fått den sömn jag behöver så veckan har bara varitt jobb o sen vila. Har lixom inte orkat. Idag har jag somnat 2 gånger. Han aldrig komma till drömmarnas värld.
Idag kände jag att jag måste komma ut lite så jag drog och pantade de burkar o flaskor jag hade här hemma.
På jobbet har vi tränat till lucia med barnen. Annars har inte mycket hänt. En händelselös vecka.


Det här tar musten ur mig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-12 @ 15:15:44
Must? Ååååh julmust, vad gott det vore.

Aja det var inte det jag skulle tala om. I lite över 1 vecka nu har jag sovit dåligt varenda natt. Jag sover men drömmer massa jobbigt. Vilket slutar med att jag vaknar trött och det förblir så. Jag jobbar men sen orkar jag inge mer o faller ihop i soffan. I går morse vaknade jag genomsvettig och blev kall direkt så jag började frysa. Detta tar musten ur mig.Onani med gurka

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2010-12-12 @ 12:00:22
Två väninnor språkar lite om sexlixet:
- Jag har slutat ha sex med min man, jag bara onanerar nu för tiden.
- Jaså, hur gör du då?
- Jag kör med en gurka. När jag är klar skivar jag upp den och lägger den på en smörgås till min man - han måste ju få lite fitta också!


Rösta på mig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-11 @ 14:12:17

Favorit kläder, skor, smycken och mode accessoarer samlade när du handlar online - www.Mylovebasket.com

Gå in och rösta på mig :)Dansbandskampen final

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2010-12-11 @ 13:54:55
De är final i dansbandskampen i kväll. Willez är dem jag hejar på. Tror dock inte att de vinner men att vara i final kan göra mycket. De har fått visa upp sig varenda program och fått massor med fans. De har fått tonart som bokare och de har säkert fått in flera bokningar tills nästa år. Kul med ett nytt band så man får lite variation när man är ute på dans för Willez kommer jag att testa.

Jag tror Elisas vinner i kväll men håller såklart tummarna för Willez
Dag 12 – I min handväska

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-11 @ 13:26:37
Min handväska brukar innehålla det mesta. Vissa saker ska inte ens vara där ha ha.
Just nu innehåller den
* Ett par nya sockar
* Mp3
* Plånbok
* Penna
* Kvitton
* Mobilbatteri
* Kamera batteri (använder inte ens den kameran längre)
* Leppsyl
* Kondom

Min mamma kallar min väska för trunken för hon tycker den är onödigt stor ha ha.


Årets idol vinnare

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-11 @ 13:02:30
Jay vann idol 2010. Inget som förvånade mig och jag tycker att han är en värdig vinnare även om Olle var min favo. Vinnarlåten var en besvikelse. Lätt den sämsta vinnarlåten hitils. Andreas borde ha skrivit vinnarlåten. Han är en duktig låtskrivare.

Hade varit kul att höra Olles version av låten oxå. Även om låten inte är någe vidare. Jag som brukar gilla vinnarlåtarna.

Vem tycker ni borde ha vunnit årets idol? Och nu ska ni tänka musikmässigt och inte vad de har gjort utanför arenan.
Dag 11 – Mina syskon

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-10 @ 23:25:22

Jag ett syskon. En bror. Min broder heter Tobias och blir 22 i januari. Han är en av de bästa sakerna som har hänt mig. Jag var 7,5 år när han föddes. Jag satt och tittade på Mora träsk när mamma o pappa åkte till BB o momme o moffa var där för att ta hand om mig. När pappa ringde och sa att jag fått en bror så sa jag "var det jag visste". Det var även jag som valde hans namn. Han är döpt efter en kille som gick i min klass på den tiden. Jag vet inte var han var adopterad ifrån. Korea kanske. Han är min brors motsatts. Mörka ögon, svart hår, kort (kanske 160), snea ögon. Min bror har mellanbrunt hår, blå ögon och är över 190 lång.

Jag tog hand om Tobbe. Han var mitt liv. Mitt ljus. Jag var väldigt mobbad men det fanns en som jag kände behövde mig. Han kom krypande i hallen när jag kom hem från skolan. Han tyckte om mig.
Såklart har vi bråkat. Jag har ett litet R på armen som bara syns om man vet att den finns efter att han slog med en penna där för många år sedan när vi var på semester.

Nu är han snart 22 år. Har körkort och bil. Tränar på gym flera gånger i veckan
(komiska e att den andra Tobias oxå tränar där), har tatuering, örpercing och jobbar med datorer. Min lillebror har växt upp.

Älskar dig broder <3Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-09 @ 22:57:23

Ett par blå jeans, randig t-tröja, en röd tröja över. Hade tänkt fota men glömde. Nu har jag inga kläder alls på mig. Inte för att det var så mycket att visa upp heller :PSnösup

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-09 @ 16:38:04
Kallsup har man ju varit med om en antal gånger men det är inte ofta man får sig en snösup. Jag stod på busshållsplatsen för att åka hem när tåget kom. Det enda som ligger mellan järnvägen och busshålsplatsen är bussvägen och nått träd. Tåget hade ganska många vagnar och på träden fanns en hel del snö. Ni förstår nog vart jag vill komma. Tack vare tågets fart så blåste det till på träden och massor med snö for mot mig i fullfart. Host och fräs


Dag 9 – Min tro

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-08 @ 20:44:03

Jag tror inte på gud. Inte på jävulen. Dock tror jag att det finns nått där ute.
Andar typ, för dem tror jag på. De finns runt omkring ossLivet

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-08 @ 18:51:28

Livet går upp o ner. Vissa dagar e allt på topp. Andra vill man bara krypa ihop i ett soffhörn o bara glo. Eller ringa en vän och fråga om man får komma över o få en kramSaknar dig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-08 @ 09:10:00

Det gör ont. Så ont. Saknar dig så jävla mycketDag 8 – Ett ögonblick

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-12-07 @ 19:51:04
När man är i en kris så kan ett enda ögonblick betyda så mycket. Detta hände för några år sedan. Jag var ner till Sandviken utanför Gävle. EMD skulle spela där o dagen efter skulle jag till Stockholm så det passade bra.
Det var mitt i natten. Jag satt (med en exkompis) i en soffan som stod i korridoren nästan vid vårt hotellrum när Erik dök upp. Vi snackade lite. Kramades en hel del. Ska inte gå in på detaljer. Men som han är som person, som denna stund var så blev jag så glad. Folk kände inte igen mig dagen därpå.

Man måste ha varit i min kropp för att förstå vad känslan, att förstå vad denna lilla stunden gjorde med mig, för mig. Ett enda litet ögonblick kan göra så mycket


Sugen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-07 @ 16:58:34
I fler dagar nu har jag varit sugen på sånt jag inte har hemma. Kycklinggryta med ris, tacos medmera. Och det är ingen fel på maten jag har i frysen. Är även sugen på salladen jag åt när Linn var här. Men måste tänka lite ekonomiskt just nu. Ät det som finns för det är inge fel på det.
Tacos vet jag att det blir när jag kommer till Linn efter jul. Mums :) Tacos är godare när man är flera.

Kollar på Room Service. Varför ska de där inredarna alltid ha så fula tapeter. Jhonny och Mattias får gärna fixa om hos mig nångång men då ska jag välja tapeter. Och vara hemma oxå och titta på ha ha.

Fan vad jag e hungrig. Har kollat in i frysen och valt ut nått. Gissa om att jag är sugen på att beställa pizza istället men så korkad e jag inte. Så nu ska jag posta detta och bege mig till frysen.


Harry Potter

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-12-06 @ 23:22:47
Var på bio i kväll med Elin och såg Harry Potter. Nu e ju sista boken uppdelad i 2 filmer så jag hoppas att det jag saknade i den här kommer i den andra filmen för annars blir jag sur. Men bortser man från det så var det en bra film. Inte den bästa Pooter filmen men bra. Så funderar ni på att se den så gör det :)


Voldemort tar över Trolldomsministeriet strax efter Bill Weasley och Fleur Delacours bröllop. Harry Potter tvingas fly och påbörja sitt uppdrag att tillsammans med Ron Weasley och Hermione Granger hitta resten av Voldemorts horrokruxer.
Dag 7 – Min bästa vän

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-12-06 @ 14:57:49
Jag har flera nära vänner som jag älskar men det finns en som står mig extra nära oh det är Linn. Hon är som en virvelvind. Man kan inte ha tråkigt med henne. Hon hjälpte mig mig massor när jag skulle säga upp vänskapen med en jobbig vän. Hon har hjälpt mig igenom flera problem och hon hjälper mig att våga.
Hon e min partyprinsessa. Hon är både vacker på insidan och utsidan.

Love youDag 6 – Min dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-05 @ 22:09:17
Vaknade i morse av att jag var genomblött. Jobbiga drömmar. Gick upp o tog min medicin o la mig för att läsa. Somnade igen. Låg i sängen o läste sen i några tim innan jag satt vid datan och snackade me Linn som var lika matt som jag. Sluta me att vi båda tog en varsin promenad.

Min dag har varit ganska degig. Nu sitter jag här i bara trosor och myser i soffan.
Hade tänkt se en film men innan jag e klar så e klockabn för mycket.

Man behöver deiga dagar ibland. Har inte fått nått vettigt gjort alls.

Annat blir det i morgon


Fan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-05 @ 16:27:28
Skrefv ett inlägg nyss och allt försvann. Fan


Dag 5 – Vad är kärlek.

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-04 @ 18:27:37
Finns så mycket olika kategorier i kärlek. De jag känner för familjen, vännerna, honom, musiken. Så det bästa sättet att beskriva kärlek är nog "kärlek nått man känner för nått som är speciellt för en. Ett glädjeämne"
Tissel o Tassel

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-04 @ 12:46:30
Jag tror att jag har hittat de 2 katter jag vill ha. Jag har varit bestämd att det ska vara 2 killar men det blir nog inte så. Hittade några söta på blocket och ska iväg och titta på dem snart. De är leveransklara vecka 2. Tissel blir nog en tjej. Får se när jag träffar katterna om de känns rätt men ack så söta :)Jag borde

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-12-04 @ 00:32:00
Jag borde krypa till sängs men orkar inte flytta mig. Höll dock på att somna vid 17 tiden. Lade mig för att läsa o sedan hedde jag på radion o låg och lyssnade lite. Tänkte att jag lyssar till 17.25 då ghost wisperer börjar. Jag nickade till flera gånger. Var så trött. Förskylningen skulle jag tro. Nu blir det nog dock svårt att sova. Min axel värker som fan. Eller typ strax nedanför axeln där armen börjar kan man säga. Men ska smörja in den o hoppas på det bästa :)

Nej om jag ska ta o stänga av tvn o datan o ta med en bok o slagga tror jag. Kanske somnar med boken i famnen för nu börjar jag gäspa igen. Jag håller på med serien "häxmästaren" igen.

Jag har ingen aning om vad jag glor på. En nått slags komedi program, men utläningen e små rolig. Inget går däremot upp mot Jan Bylund och Mikael Tornving.

Nej nej sängen var det. Ska bara snyta snoken

Tjiiiiing


Nervös

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-03 @ 19:41:07
Jorå snart idol. 3 ska bli 2. Olle förtjänar att gå vidare till final. Kommer han dit så e jag nöjd även om han blir 2a. Allt kan hända i kväll. Hoppas Olles röst håller me tanke att han e sjuk.Dag 4 – Det här åt jag idag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-03 @ 18:50:36
Det har blivit dåligt för magen idag. Ingen frukost hemma. Tog en kopp te på jobbet när jag kom dit. På fikat blev det en liten bit morots kaka o en kopp te. Lunch var nån mysko gulach sås med kött. Potatis till det. Åt inte mycket av det. Sen ett halvt päron. Påvägen blev det nån lussikatt.


Olle

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-03 @ 09:50:00

Fina killen
Dag 3 – Mina föräldrar.

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-02 @ 15:36:44

Min mamma heter Annelie. Många säger att det syns att vi är släkt. Hon är utbildad socionom men praktiserar just nu på en leksaksaffär. Hon har jobbat med allt från mataffär till övervakare. Men när jag var riktigt liten så jobbade hon natt på BB. Hon kom hem vid 7 tiden och ibland satt jag i hallen och väntade på henne.
Mamma är även frivillig nattvandrare vilket jag är stolt över henne för. Gratis går hon omkring på gatorna med några andra och kollar så allt ser bra ut. Om det ligger en full ungdomm i en buske som behöver hjälp osv.

Min pappa heter Ivar och jobbar som svettsare. Han är föredetta boxare men numera är han boxningsdommare tillsammans med sin bror Bertil. Pappa såg ofta min mamma sitta i kassan på den affär han handlade på. Pappa spelade fotboll med mammas kusin Conny som var ihop med mammas kompis Birgitta. På nått vis så föll allt på plats och de fick oss två barn. De hade varit ihop typ 1 år när jag blev till har jag för mig.
De gick dock skilda vägar det år jag skulle fylla 10. Min bror var bara 2 år.

Förra julen var den första sedan de skilde sig som vi firade ihop vilket kändes väldigt bra :)

Mina föräldrar har fått se sin dotter lida. Sett henne göra korkade val. Men vad jag än gjort så har de funnits där och jag älskar dem för det <3;)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-12-02 @ 08:52:00

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder och sov med apor, Snövit bodde med sju män, Pippi blev jagad av polisen och Emil drack sig full i ung ålder! De var alla förebilder då jag växte upp, så var snäll att sluta klaga på .........mitt... uppförande♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2010-12-01 @ 19:58:44
Killtokig har jag varit enda sedan jag var liten men inget har varit speciellt allvarligt. Men när jag var 12 så hände det. Många anser att man inte kan vara kär som 12 åring. Bullshit säger jag. Bara det att en 12 åring kanske inte tänker "åh vad jag vill ligga med han"

Det började en ny kille i min klass i 6an. Inget nytt. Vi hade fått nya varenda år nästan. Dock skilde han sig från de andra. Han var snäll och behandlade alla lika. Han var smart så när han var klar med sitt så hjälpte han de andra. Även mig. Vilket förvånade mig. Jag var van vid att folk var taskiga mot mig. Han kramade mig till o med i kramleken. Det kändes speciellt.

Den dagen jag förstod att nått höll på att förändras så var jag på skolan tidigt. Jag var hos pappa och ibland gick jag tidigare till skolan istället för att sitta hos han och häcka. Jag satt ensam i korridorren och tittade på papperet på dörren till klassrummet. Vi hade fått ta med en bild på våra huvuden och sen fått rita en kropp. Vissa hade en bild på sig som liten. Han hade dock en ny. Jag gick fram och tittade på den och sen pussade jag på honom.
Nått nytt hände.

Det där e över om 1 år, högst sa vissa. De hade fel. Visst han kände inte samma sak men han förändrades inte när han fick veta. Han var fortfarande samma goa Andreas. Jag hade som tradition att skicka honom 2 kärleksbrev per år. En vid sommaren och en på vintern har jag för mig.

Kan medela att som 12 åring var jag nära på att försöka mig på självmord. Mobbad sedan 4 års ålder. Men så blev jag kär. Man kan säga att han räddade mig.

Låten "När jag ser dig le" med Vikingarna kommer alltid att påminna mig om honom.

På högstadiet så satt jag en dag på en bänk med min dåvarande kompis Ida o hennes polare Anna. Anna brukade reta mig. Andreas cyklade förbi
Anna: Oh Maria där e Andreas
Då cyklar han in bakom bänken och stannar
Andreas: Sluta reta Maria
Anna: oh Maria e du kär i Andreas
Andreas: Det är inget mysterium
Sen cyklade han iväg. Jag minns fortfarande det där klart.

Åren gick och vi började gymnasiet. Vi valde olika program men hamnade på samma skola så jag fick se han ofta ändå. På avslutnings kvällen från 1an så gick jag på stan med några när Andreas rusade ifatt mig och gav mig en kram. Jag blev så glad så jag blev gråtfärdig.

Det hade gått 5 år nu och jag var fortfarande kär men nu skulle jag förlora honom. Visst jag hade aldrig haft honom men ändå. Han hade funnits där. Han hade bestämt sig för att lämna stan. 2 år senare såg jag honom igen. Det var dags för studenten och min gamla klass träffades. Andreas var där. Han var den förste jag såg. Nått fanns kvar men det var inte mycket. Jag höll kollen på honom så mycket jag kunde. Sen gick åren igen och den gamla klassen skulle fira 10 år. Jag gick bara dit för Andreas skull. Om han skulle vara där. Jag var nyfiken hur han såg ut nu. Han var sig lik men äldre såklart. När jag skulle gå hem så gick jag fram till honom där han satt och sa "Det var kul att ses igen" och gav honom en kram innan jag vände och gick hem.


Tema: Juryns val

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-12-01 @ 15:37:31

1. Olle Hedberg
Låt 1: Everybody's changing (Keane)
Låt 2: Born to run (Bruce Springsteen)


2. Minnah Karlsson

Låt 1: Total eclipse of the heart (Bonnie Tyler)
Låt 2: When love takes over (David Guetta)


3. Jay Smith

Låt 1: Enter Sandman (Metallica)
Låt 2: In the ghetto (Elvis)RSS 2.0