Döden

Döden kan vara en befrielse men oxå smärtsam. Idag dog min mormor. Hon har fått kämpa hela livet typ och hon fick även kämpa sig in i döden. Jag hoppas hon har det bra där hon är nu.

*RIP* Momme

Föreläsningar

Jag vet inte vad som flög i mig men jag och mamma var till Folkets Hus i går för att lyssna på en massa föreläsningar om Östersund. Guuuud vad trist. Men varför gick jag då. Tja det var gratis oså skulle Mikael Tornving vara en av dem som pratade. Har aldrig sett han live och även om han inte skulle vara komiker under kvällen utan bara stå och ha föreläsning så tänkte jag att det kunde vara kul att se han. Fastern jag visste att jag skulle tycka resten var trist.

Det var typ jag, mamma och en massa överklass folk ha ha. Eller inte överklass kanske men sånna där högdjur och sånt. Som mamma sa, man känner sig som en katt bland hermelinerna.
Föreläsningarna höll på från 18.30 till 22.40 typ. Det var 25 min paus i mellan.
Jag höll nog på att somna ett tag ha ha. Mikael var bra och han fick faktiskt in så att man småskrattade åt han ibland fastern han var allvarlig i det han sa. För han små skämtade till det lite. Eftersom det var han som typ höll i det hela så stod han på scen hela tiden även när de andra människorna föreläste och ibland kunde han inte vara tyst o var tvungen att kläcka ur sig nått och ibland var det nått som fick oss att skratta.

Oså var det en föreläsare som tyckte vi skulle ställa oss upp o röra lite på oss. Då dansade Mikael lite på scen o små juckade. Ha ha jisses. Men talet Mikael höll mot slutet. Bra tal faktiskt och han pratade så högt så att alla skulle fastna o lyssna för det han sa. Jag gillar Mikael. Han är cool.

40984-65

Pappa flyttar

Pappa ringde i morse och berättade att han ska flytta. Det var inget jag väntade mig. Ska jag vara ärlig så blev jag lite ledsen. Nej han lämnar inte stan men lixom jag e uppvuxen i den lägenheten. Jag var 10 år när mina föräldrar skildes och pappa flyttade in i den där lägenheten. Den låg bra till för mig och min bror för det tog bara 2 minuter att gå mellan mamma och pappa. Men vi är vuxna nu. Jag är 25 och Tobias blir 18 nu i januari och jag förstår att pappa tar chansen att skaffa mindre lägenhet nu när den chansen kom.

Ja visst tyck att det är komiskt att jag är lite ledsen över att han säger upp sin lägenhet men det är så här jag är. Jag har minnen där me tanke att jag bott där så pass lång tid i mitt liv. Klart jag har minnen där föresten, det har ju alla angående ställen de bott på.
Men jag har en känsla av att jag kommer vara mer ledsen den dagen mamma bestämmer sig för att flytta. Eftersom jag bara var 3 (skulle fylla 4) när hon och pappa och jag flyttade in där. Hon stannade kvar där när pappa och hon skildes. Så jag har verkligen växt upp i den lyan och har många minnen.

En lägenhet som jag har bara hemska minnen ifrån är den i Karlstad och jag är glad att jag aldrig kommer att sätta min fot i den igen.

Nej ska ta och fortsätta titta på StarWars nu

// M
RSS 2.0