Döden

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2007-01-30 @ 17:50:38
Döden kan vara en befrielse men oxå smärtsam. Idag dog min mormor. Hon har fått kämpa hela livet typ och hon fick även kämpa sig in i döden. Jag hoppas hon har det bra där hon är nu.

*RIP* Momme


Föreläsningar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2007-01-19 @ 01:52:33
Jag vet inte vad som flög i mig men jag och mamma var till Folkets Hus i går för att lyssna på en massa föreläsningar om Östersund. Guuuud vad trist. Men varför gick jag då. Tja det var gratis oså skulle Mikael Tornving vara en av dem som pratade. Har aldrig sett han live och även om han inte skulle vara komiker under kvällen utan bara stå och ha föreläsning så tänkte jag att det kunde vara kul att se han. Fastern jag visste att jag skulle tycka resten var trist.

Det var typ jag, mamma och en massa överklass folk ha ha. Eller inte överklass kanske men sånna där högdjur och sånt. Som mamma sa, man känner sig som en katt bland hermelinerna.
Föreläsningarna höll på från 18.30 till 22.40 typ. Det var 25 min paus i mellan.
Jag höll nog på att somna ett tag ha ha. Mikael var bra och han fick faktiskt in så att man småskrattade åt han ibland fastern han var allvarlig i det han sa. För han små skämtade till det lite. Eftersom det var han som typ höll i det hela så stod han på scen hela tiden även när de andra människorna föreläste och ibland kunde han inte vara tyst o var tvungen att kläcka ur sig nått och ibland var det nått som fick oss att skratta.

Oså var det en föreläsare som tyckte vi skulle ställa oss upp o röra lite på oss. Då dansade Mikael lite på scen o små juckade. Ha ha jisses. Men talet Mikael höll mot slutet. Bra tal faktiskt och han pratade så högt så att alla skulle fastna o lyssna för det han sa. Jag gillar Mikael. Han är cool.

40984-65


Pappa flyttar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2007-01-13 @ 19:18:20
Pappa ringde i morse och berättade att han ska flytta. Det var inget jag väntade mig. Ska jag vara ärlig så blev jag lite ledsen. Nej han lämnar inte stan men lixom jag e uppvuxen i den lägenheten. Jag var 10 år när mina föräldrar skildes och pappa flyttade in i den där lägenheten. Den låg bra till för mig och min bror för det tog bara 2 minuter att gå mellan mamma och pappa. Men vi är vuxna nu. Jag är 25 och Tobias blir 18 nu i januari och jag förstår att pappa tar chansen att skaffa mindre lägenhet nu när den chansen kom.

Ja visst tyck att det är komiskt att jag är lite ledsen över att han säger upp sin lägenhet men det är så här jag är. Jag har minnen där me tanke att jag bott där så pass lång tid i mitt liv. Klart jag har minnen där föresten, det har ju alla angående ställen de bott på.
Men jag har en känsla av att jag kommer vara mer ledsen den dagen mamma bestämmer sig för att flytta. Eftersom jag bara var 3 (skulle fylla 4) när hon och pappa och jag flyttade in där. Hon stannade kvar där när pappa och hon skildes. Så jag har verkligen växt upp i den lyan och har många minnen.

En lägenhet som jag har bara hemska minnen ifrån är den i Karlstad och jag är glad att jag aldrig kommer att sätta min fot i den igen.

Nej ska ta och fortsätta titta på StarWars nu

// M


Om jag var vinden

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2007-01-12 @ 19:04:36
Om jag var vinden,
Fanns jag i björken och i linden,
Du skulle höra alla vackra ord,
Jag viskade om kärleken ,
Om igen,
och igen och igen och igen,
Om jag var vinden,
(vinden)
Skulle jag kyssa dig på kinden,
(kinden)
Du skulle känna mig och höra mig,
(Här hos dig)
Och ana att jag fanns hos dig

Det tar nog tid innan vi ses igen vi två,
(ses du och jag),
Här är vi fast i var sin vrå,
(av världen) ,
Det är så långt hem till dig,
Men ändå ,
Så vill jag att du ska förstå

Om jag var vinden,
(vinden)
Skulle jag kyssa dig på kinden,
(kinden)
Du skulle känna mig och höra mig,
(Här hos dig)
Och ana att jag fanns hos dig

Fast det gör ont så slår hjärtat sina slag,
(slår sina slag)
Som för oss närmare varann
(varandra),
Ge inte upp för det gör inte jag,
Och jag flyger till dig om jag kan

Om jag var vinden,
Fanns jag i björken och i linden,
Du skulle höra alla vackra ord,
Jag viskade om kärleken ,
Om igen,
och igen och igen och igen,
Om jag var vinden, (vinden)
Skulle jag kyssa dig på kinden,
(kinden)
Du skulle känna mig och höra mig,
(här hos dig)
Och ana att jag fanns hos dig,
(fanns hos dig)
Och ana att jag fanns hos dig.


Bilder

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2007-01-10 @ 23:30:16
    Dikter kan framkalla bilder. Stina skrev en dikt.

 En ensam jungfru i fönstret sitter.
Längtar efter sin tappre riddare.
Månen lyser upp natten.
Hon har ögonen fyllda av tårar.
Ack döden har tagit honom bort.
Av fasa hon rycker till.   
Ty en ugglas hoande fyller natten
  


Av det ser jag henne sitta vid sitt fönster och en uggla utanför i ett träd.  En tår rinner sakta ner för hennes kind. Jag ser en kille (som jag inte tänker nämna vid namn) som i en dimma uppe på natt himlen bland några små stjärnor. Hon sluter ögonen lite och öppnar dem igen och fortsätter titta upp mot himlen. Bilden är borta. Allt är mörkt, tyst och tomtUnderbara människa

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2007-01-09 @ 14:38:55
Jag har varit knäkt i flera dagar. Så deprimerad och inget har fått mig glad. Och mitt i allt blev jag sjuk oxå. Kändes som jag inte orkade me mitt liv längre. Var så less på allt. I flera dagar kändes det som jag inte skulle orka mer. Tårarna bara ran. Mina vänner fanns där och jag vet att de vill mig väl men hur mycket jag än ville bli glad så gick det inte. Mina vänner jag älskar er så *kramar om*. Men så hände nått.

I går fick jag ett mail från en person som jag saknar så fruktansvärt. En av världens underbaraste killar. Finns ingen som han. Så underbart go och fin e han. Den 11 juli så är det 2 år sedan vi sågs sist. Och det var även länge sedan man hörde nått från honom. Och plötsligt dimper ett mail ner. Jag blev förvånad och jag kände hur jag började le. Och det kom flera mail. Och jag kände att det hemska jag känt innom mig började avta. Att några mail kan göra en så glad. Att en person kan betyda så som han gör (nej jag är inte kär i honom men han betyder massor).

Om han ändå visste hur underbar han är. Om han ändå visste hur mycket han betyder för mig. Om han ändå visste hur speciell han är. Han lyser upp mitt mörker och knappast bara mitt. Finns så mycket jag vill säga om honom men jag hittar inte orden. Jag hoppas han vet att om han skulle behöva någon så finns jag här för honom. Och vad som än händer så kommer jag aldrig att glömma honom.

Så i natt när jag gick o la mig så hade jag ett leende på läpparna och jag mådde inte lika hemskt som jag gjort det senaste dagarna och det är tack vare honom.

Patrik du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta <3


Gör mig frisk nån

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2007-01-08 @ 17:19:48
Jag blir tokig på att vara sjuk. Ja ja bättre nu än om 1 månad typ. Men jag måste få lite krafter så jag orkar städa lyan. Det ser ut som ett bombnedslag här. Har inte orkat göra nått lixom.

Sitter och lyssnar på musik (nähä vad ovanligt) och snackar med Stina och Em på msn. Nej jag orkar inte skriva här mer nu.

/ M

Citat av Stina när jag sa att jag hade svårt att andas

Ska ja komma å spruta dig i näsan?Sjuk

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2007-01-07 @ 19:49:24
Atjooooooooo
Fan jag e sjuk. Jag märkte redan den 5e att nått var på G och i går vaknade jag med halsont som fan och kunde knappt andas. Det är inte bättre idag.
STIIIIINAA du gav mig det här :P *spank på*
Ja den människan blev ju sjuk min sista dag hos henne och jag suger åt mig som en dammsugare som mamma säger.

Var meningen att jag skulle krypa ner i soffan och se på en film förut men precis när jag var på väg så ringde Em. Så då blev det telen me henne ett bra tag. Nu håller hon på att skicka videos till mig. Sedan ska jag ducha. SEN blir det filmen.

Näe ska ta och leta fram 1 mil långt papper och snyta mig

Shao


Nytt år

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2007-01-02 @ 02:35:40
Jaha så är man hemma igen. Den 26e åkte jag ner till Ljusdal för att stanna där tills den 1a Januari. Det var trevligt. Umgicks me Stina och hade det kul. Vi träffade Klara en dag och drog på bio. Vi såg Holiday. Mycket bra film. Jag grät.

Jag och Stina var även iväg och bowlade. Man bowlar för sällan me tanke på all träningsvärk man fick. Det är kul att bowla.
Stina: Jag är inge bra på det här
HAAA Bullshit alltså :P Strike efter strike. Fast även jag fick fler än jag brukar få. Det var tight mellan mig och Stina men hon segrade :P Grattis då.

Det blev mycket filmtittande där nere. Konstigt att mina ögon inte är fyrkantiga *skratt*

Så nu är det 2007. Vad kommer hända detta år? Nått bra hoppas jag.

Det var ingen snö under jul eller nyår men den 1a januari föll snön ner över Östersund. Lite sent nu va *flaxar me armarna*

Klockan är mycket så jag tror jag ska dra mig till sängen.
Nyårslöften? Jadå sånna har jag men jag behåller dem för mig själv.
God natt


RSS 2.0