Dagen före julafton

Har nyss kommit ut ur duchen. Spelade en snabb omgång yatzy på blip och ska strax ta och klä på mig. Har så jäääävla ont i magen. Mensvärk som fan. Bra tajmning typ eftersom jag har en del att göra idag.

I morgon är det julafton. Min första jul utan snö. Det finns nån snöhög som inte hunnit smälta men det är mest gräs ute. Kan sätta på mig en tomteluva och sätta mig i en snöhög och sjunga *nu är det jul här i vårt hus trallalaaa*

Nepp bäst att sätta fart.

/M

Snart jul

Japp snart är julen här. Verkar som det blir en grön jul i år. Vi är inte vana vid det här uppe. Men det är den här klimatförändringen som spökar.

Jag borde gå och lägga mig eftersom det är skola i morgon. Ska bara skicka en sak till Suzz på msn först. En video jag har gjort. Hon ville absolut se den. Jag tror föresten hon har fått en mani att läsa igen HELA min blogg. Jaha ha så kul då Suzz *skratt* Tycker om dig vet du ;)

Eftersom klockan är över 00.00 så är det torsdag nu.

Jag ska inte fira nyår hemma i år. Känns skönt på nått vis. Jag åker ner till Stina i Ljusdal den 26e och stannar till den 1a januari. Så jag drar år 2006 och återkommer år 2007 ;)

Jag har inte skrivit så mycket på sistone och nu menar jag inte här i bloggen utan andra saker. Har inte orkat eftersom jag haft så jävla mycket i skolan. Förhoppningsvis så blir det mer skrivande när skolan är över.

Nej ska ta och avsluta här nu och snacka vidare me Suzz på msn

// Lilla M

Melodifestivalen 2007

Jag var nöjd me att bara en av mina älsklingar skulle vara med i melodifestivalen nästa år. Visst började jag tänka på jokrarna men jag trodde att det var lugnt. Magnus Carlsson ska vara med. Nice. Hans låt e säkert bra tänkte jag. Eftersom d bara var en av älsklingarna som skulle vara me så slipper jag oroa mig vem jag ska hejja på (jag e säker på att Magnus låt e bra) men oså fick jag veta några jokrar. Sebastian ska oxå vara med. Fan oxå typ. Visst jag e jätte glad att han ska vara med men men :) Hoppas han och Magnus inte är i samma delfinal bara.

Hejjar på dem båda. Okej nu kommer snart nån att skriva att man ska hejja på den me bästa låten. Ja jag vet men när det är folk man inte tycker är speciellt bra så är det svårt att hejja på dem men såklart ska jag vara rättvis. Kommer det nån me bättre låt än Magnus och Sebastian så erkänner jag såklart det. Men eftersom jag diggar både Magnus och Sebastian så håller man öronen extra spänd för dem.

Nu är det bara att vänta och se vad som händer :)

40984-64
RSS 2.0