Snö

Snö snö snö och åter snö. Blir så less. Det är typ snöstorm idag. Ja jag tänker då inte gå ut nått. Okej ut me soporna måste jag men det är då allt.

Jag vill ha vår. Okej jag vet att jag typ bor på nordpolen men jag vill ändå inte ha snö.
Jag vill ha vår

Skönt att jag ska lämna den här stan nästa vecka och vara borta i över 1 vecka.
Neråt är det inte lika snöigt som här uppe

Melodifestivalen final

Jaha då är det över och vi har en vinnare. Det blev The Ark. Och vad tycker jag om det? Tja det är nog ett bra val. Visst jag hejade på Sebastian men jag gillade även The Arks låt så det är lugnt från min sida att de vann :) Sebastian låg bra till, tills det var dax för tittarnas röster (allafall på en bättre plats än den han tillslut hamnade på). Han fick inte en enda röst av dem. Jag blev jätte förvånad. Så då hamnade han på en 8e plats plötsligt. Det var verkligen för lågt. Han skulle ha fått en mycket bättre placering enligt mig.

Okej hur gick det för mina andra 3 då? Jag hade ju en topp 5.
Måns kom med i topp 5. Han blev 3a.
Marie fick bara 4 röster av juryn. Lite tycker jag. Lite mer borde de ha gett henne. Däremot så fick hon en hel del av tittarna så hon hamnade på en 5e plats. Väldigt bra för att komma från ingenstans och aldrig stått på scen förut typ. Så även hon hamnade i topp 5.
Oså Andreas Johnson. Han kom på plats 2. Så jag fick med många av mina 5 i topp 5.
Det är bara Sebastian som inte hamnade med där.

Nu kommer det roliga. Vem fick mest skrik i kväll? Vem fick mest jubel? Vem fick mest klappningar? Jo MAGNUS CARLSSON. Ja han var där för att dela ut röster.
Man såg hur han satt där och log åt allt jubel.
Jag tror att det var så många som trodde att han skulle gå vidare i Ö-vik att de inte röstade på han och då gick det som det gick. Mamma brukar inte tjata om Magnus men nu har hon gjort det. Hon sa att om han hade varit med i kväll så hade han varit ett hot mot The Ark. Och han hade varit en av dem i topp. Jag håller med henne.

Den stora frågan är. Har vi någon chans i Finland? Ja det tror jag att vi har.
Kör så att det rycker The Ark

Känslor

Vissa saker får man helt enkelt inte känna. Man vet att man måste dölja känslorna.
Det är fruktansvärt svårt.
När man är i hans närhet så slår hjärtat extra slag och när man inte är i hans närhet så saknar man honom så mycket så det känns att hjärtat ska brista. Man ser honom stå en bit bort och man vet att man inte kan få honom. Att han inget får veta men han kan säkert misstänka nått när han ser in i mina ögon.
Man vet att man måste släppa honom men man kan inte.

There is no way in, there is no way out
RSS 2.0