Regn

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2006-04-28 @ 20:03:11
Jag vaknar och kliver sömnigt ur sängen. Jag möts av en grå morgon. Regner slår mot marken. Tar på mig kläderna och gör mig i ordning och tar ett äpple och traskar ut i regnet. Står sedan och väntar på bussen. Inget paraply och en busshållsplats utan tak. Great.

Dagen fortsätter så. Kliver av bussen. Går en bit i regnet. Måste gå en omväg som såklart e längre för att de håller på och gräver. Är ute en del under dagen. Några timmar senare e jag hemma igen. Måste till affären. Ut i regnet igen. Tar cykeln så att det ska gå fortare. Alltid lika kul med glasögon i sånt här väder. Känner mig som en dränkt katt.

Jag måste skaffa mig ett paraply.


Vår

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2006-04-20 @ 10:56:11
Det verkar som att våren kanske har kommit hit oxå och vädret är på bushumör. I går när jag hade klivit av bussen så kommer det plötsligt en hagelskur. Den varade i typ en halv minut. Det var som att *nu ska vi skoja med Maria* och började hagla tillräkligt för att blöta ner mina glasögon. Men det är nog så här det ska vara i april. I går både regnande d lite och haglade. Idag såg jag några få snöflingor men det var inte många.

Gräset har börjat titta fram och även om det är en hel del snö kvar så känns det som att våren kanske är på G i allafall. Skönt.


Glad påsk

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2006-04-14 @ 23:15:30
Japp påsken är här. Tänker inte så mycket på det. Jag tänker mest på den här snön som ligger här ute och skräpar *skratt* Jag gick till affären idag och ploff så sjunk jag ner när jag gick på snön så då fick man pulsa lite. Jag vill inte se snö. jag vill se gräs. Små söta tussilago.

Glad påsk på er


40984-49


Vart är våren?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2006-04-08 @ 20:25:22
Vart e våren? Här är den i allafall inte. Visst i dag har det smält lite men me säkerhet så är det kallt i morgon och säkert så snöar det. Idag får man simma när man e ute. I morgon lär det bli skridskor. Men det sägs ju att den som längtar efter nått gott, längtar aldrig för länge.
Jag längtar efter sommaren.

Tobias (min bror) hade öppet hus på sin skola idag så jag var dit en sväng.
Man började nästan tänka tillbaka på sin egen gymnasie tid.

40984-48


Känslor

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2006-04-07 @ 22:00:19
Jag e verkligen en känslosam människa. Jag gråter lätt för saker på tv eller bio har jag märkt. Som idag. Satt och tittade på Baywatch och ja jag grät en skvätt. Men det var sorgligt och jag kunde inte rå för det.

Minns för några år sedan när jag var på bio med en kompis och vi såg titanic. Jag började gråta lite väl tidigt kanske och fick mig en smäll av min polare som väste *Inte än*
Jag började gråta när hon sitter i den lilla båten och den håller på att hissas ner och Jack står kvar där uppe och de tittar på varandra och hon åker längre och längre ner. Och ja jag grät senare oxå när hon upptäcker att han e död och hon släpper ner han i vattnet.

Ska avsluta detta nu. See ya later


Hi and goodbye

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2006-04-03 @ 23:37:31
Man förstod det men man ville inte tro det. Man fortsatte hoppas men nu är det bestämt.
De har splitrats.

40984-44

De bildades i slutet av 1998 och 99 kom deras singel mamma mia. Jag fastnade direkt. Jag har följt dem ända sedan dess. De var bara 14 och 15 år när de startade. De skulle bara finnas 1 år. De skulle bara göra en skiva med abba låtar och göra en liten turne men de blev så poppis. De släppte skivor utan abba låtar. De började ha med egen skrivna låtar. Alla 4 är jätte goa och visst d är alltid nån man kommer lite extra nära.

Saknar verkligen dem och deras musik. De betyder mer för mig än vad folk tror.

Det är så mycket jag vill säga men hittar inte de rätta orden. I mitt hjärta så samlar jag alla minnen. I mitt hjärta så finns Amit, Marie, Dhani och Sara kvar. För alltid.

40984-45

Oså kom deras greatest hits album. Redan då förstod man att nått var på G. Bandet tog 2004 en paus på obestämd tid. Man verkligen hoppades att de skulle komma tillbaka. Dhani startade solo och nu även Marie. Men nyligen kom det. Marie säger att A-teens har splitrats. Det kändes som ett slag i magen fasten man visste att det skulle komma.

Deras musik har betytt så mycket och även dom som personer. Åren har gått sedan de startade. Då de var 14 och 15 år gammla. Nu är de 21 och 22.

And you'll be fallin' in love
To the music
So you cannot get enough
Of the music


40984-42

Vad de än väljer att göra i livet så stöttar jag dem.

If you´re lost without me
Wondering where I might be
I´ll be waiting just around the corner of your eye
Like an angel watching
Meet me when you´re dreaming
I´ll be waiting just around the corner of your eye


Tack för allt. Ni är underbara


RSS 2.0