Regn

Jag vaknar och kliver sömnigt ur sängen. Jag möts av en grå morgon. Regner slår mot marken. Tar på mig kläderna och gör mig i ordning och tar ett äpple och traskar ut i regnet. Står sedan och väntar på bussen. Inget paraply och en busshållsplats utan tak. Great.

Dagen fortsätter så. Kliver av bussen. Går en bit i regnet. Måste gå en omväg som såklart e längre för att de håller på och gräver. Är ute en del under dagen. Några timmar senare e jag hemma igen. Måste till affären. Ut i regnet igen. Tar cykeln så att det ska gå fortare. Alltid lika kul med glasögon i sånt här väder. Känner mig som en dränkt katt.

Jag måste skaffa mig ett paraply.

Vår

Det verkar som att våren kanske har kommit hit oxå och vädret är på bushumör. I går när jag hade klivit av bussen så kommer det plötsligt en hagelskur. Den varade i typ en halv minut. Det var som att *nu ska vi skoja med Maria* och började hagla tillräkligt för att blöta ner mina glasögon. Men det är nog så här det ska vara i april. I går både regnande d lite och haglade. Idag såg jag några få snöflingor men det var inte många.

Gräset har börjat titta fram och även om det är en hel del snö kvar så känns det som att våren kanske är på G i allafall. Skönt.

Glad påsk

Japp påsken är här. Tänker inte så mycket på det. Jag tänker mest på den här snön som ligger här ute och skräpar *skratt* Jag gick till affären idag och ploff så sjunk jag ner när jag gick på snön så då fick man pulsa lite. Jag vill inte se snö. jag vill se gräs. Små söta tussilago.

Glad påsk på er


40984-49
RSS 2.0