Mysigt

Är det något jag tycker är mysigt så är det när barnen tränar för lucia. Lite tråkigt att några traditionela låtar bytts ut mot något annat. Fast de kanske är de låtarna de kör här nere. Saknar t ex Gläns över sjö och strand. Men vilket fall som helst så är det mysigt :) I dag fick de träna ute för det är inte länge till lucia nu och framträdandet ska vara utomhus. Lucia sången körs inte bara på svenska utan de äldre barnen sjunger den även på italienska (tror jag det var). Väldigt fint :)
 
Jag är inget fan av snö. Jag är till o med glad över att vi har typ vårväder här i dag. Men till och med jag vill ha snö på lucia. Ingen ide att kolla vädret för enligt den så skulle vi haft Sven här på besök i helgen ( Om det var han så behöver han gå i penssion) och även få massa snö (hmm 3 flingor kanske kom) så det är bara att vänta och se.

Blablabla

Ha ha kom inte på någon överskrift.
 
Har nyss sett på Glee. Kan inte ha varit lätt för skådisarna att spela in det avsnittet. Absolut inte för hon som spelar Rachel. Han som spelar Finn dog för ett tag sedan och han var ihop med hon som spelar Rachel. Han har fått dö i serien oxå och dagens avsnitt handlade om det. Urs man blev tårögd.
 
Eva var här över helgen. Vi gjorde inte så mycket men det behövs inte :) Men vi avslutade i alla fall hennes vistelse här med att gå och kolla in Yohio som signerade sin parfym inne i stan. Även om vi velat så hade vi inte kunnat ta oss ut från affären ha ha. Affären var inte stor och det var en hel del folk.
Efter att ha lämnata v Eva vid tåget så åkte jag hem till Leone som ville bjuda på middag. Blev även film och lite standup innan jag drog hem.
 
Och nu är det en ny vecka. Fick tillbaka min mobil i dag. Det tog inte ens en vecka så nu har jag min lilla bäbis hos mig igen :) Tråkigt att behöva lägga till appar och sånt igen men men det får man ta :)
 
Och ni som följer idol kan ju gissa att jag e glad just nu ;) Hi hi
 
Överskriften kanske inte var så tokig ändå med tanke att jag babblar lite osammanhängande här :)
RSS 2.0