Ljus

Det har varit första advent så jag bestämde mig för att tända ett ljus även här i bloggen ;)
Blev lite sött he he :P

Ska strax natta. Jag är så trött så det vore nog smart. Då kanske jag får sova lite bättre i natt.
Ska försöka gå upp lite tidigare i morgon. samma sak på onsdag eftersom jag ska åka med 6 tåget på torsdag.
Verkligen trist att jag får gå ensam på BSB spelningen men det är inte så mycket att göra åt. Vet att både Hummern och Stina e sugna på att gå de med men de har ej råd. är det nån ide att hålla tummen att ett under ska ske och att nån av dem ska kunna gå. Aja värt ett försök :)

Cissi ska möta mig vid tåget klockan 11.00 och sen ska vi umgås ända till kvällens slut eller nått :) Klockan 18.00 ska vi möta Julle och Linn och gå och käka på mitt favo ställe. Jag hoppas även på att få en chans att få träffa Suzz. Vi har inte träffats på evigheter och jag saknar henne.

Har gjort en sallad på morot och palsternacka som jag ska ha till middagen i morgon. Mums :)

Nej nu blir det sängen

Och föresten, Magnus var grym i går

Vinterland

I morse när jag knallade ut så steg jag rakt ut i snön. Det hade snöat en hel del under natten och det fortsätter att snöa. Får se om den stannar kvar.

Jag sitter på jobbet för tillfället och jag gissar att det strax är dags att gå ut. Jag blir förvånad om vi stannar inne en dag som denna. Ungarna vill väll ut och leka i snön.

Efter jobbet ska jag iväg och ändra tiden för min tatuering och sen ska jag iväg till gymmet. Och avslutar dagen med att äta middag hos mamma. När jag kommer hem så måste jag fixa en packningslista. Åker bort på torsdag morgon.

Sitter och smsar med Cissi samtidigt som jag kladdar här

Nej klockan går. Bäst att sätta fart. Dags att jobba

Dansbandskampen

Jag måste erkänna att jag satt och gapade i går när Torgny melins fick guldstjärnan. De var lätt näst sämst denna kvällen och de förstöre min favo rock låt. Även juryn tyckte att de skulle åka ut. Jag tror att Torgny melins fans blev oroliga när juryn var så pass emot bandet så de röstade som aldrig förr.
Hade jag fått välja så hade sannex och shake gått vidare.

Om det kommer en klubb på facebook som vill ha ut melins från dansbandskampen så går jag gärna med i den

Appropå dansbandskampen så ska jag iväg och se en i juryn i kväll. Magnus Carlsson ska vara i en kyrka utanför Gällö. Pappa, mamma, moster och jag ska dit. Jag gav moster biljetten som en för tidig julklapp eftersom hon älskar Magnus. Pappa ska hämta upp dem 16.30 så då borde han vara här typ 16.40.
19.00 börjar spelningen. Jag hoppas på en bra plats :)
RSS 2.0