Veckans låt : Buy me a rose - Martinez

Permalink - Veckans låt - Kommentarer (0)
2013-06-30 @ 23:27:06
He works hard to give her all he thinks she wants
A three car garage, her own credit cards
He pulls in late to wake her up with a kiss good night
If he could only read her mind, she'd say:

Buy me a rose, call me from work
Open a door for me, what would it hurt
Show me you love me by the look in your eyes
These are the little things I need the most in my life

Now the days have grown to years of feeling all alone
And she can't help but wonder what she's doing wrong
Cause lately she'd try anything to turn his head
Would it make a difference if she said:

Buy me a rose, call me from work
Open a door for me, what would it hurt
Show me you love me by the look in your eyes
These are the little things I need the most in my life

And the more that he lives the less that he tries
To show her the love that he holds inside
And the more that she gives the more that he sees
This is a story of you and me

So I bought you a rose on the way home from work
To open the door to a heart that I hurt
And I hope you notice this look in my eyes
Cause I'm gonna make things right
For the rest of your life
I'm gonna hold you tonight
Do all those little things
For the rest of your life.
 
 


Gääääsp

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-29 @ 23:54:18

Sitter i karlberg o väntar på pendeln hem. Har varit hos cissi i gnesta o firat henne. Nu är jag så jävla trött. Kristoffer tjatade att jag skulle följa med han ut o festa o sedan sova hos han men jag orkar verkligen inte. Vill bara hem till min säng just nu. Men det har varit en trevlig dag o kväll :)Hur lyckas jag?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-28 @ 23:53:40
Nu har jag sträkt tungan igen. Jag fattar inte hur jag lyckas. Men jag vet åtminsto varför jag har en blåsa på fingret. Min vän platt tången gav mig de som en present.

Annars är allt bra. Glad flicka :) Dock varm flicka. Jag vill inte klaga på värmen men det är jobbigt när man ska sova. Man skulle ha som i hytterna på båten så man kan reglera själv. Då skulle jag ha sänkt en hel del nu.

Nu ska jag i alla fall göra ett försök att sova. Lättare sagt än gjort ;)


Varför

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-27 @ 00:26:05
Varför försvinner sånt man ska ha. Har letat efter en tröja här hemma som jag hade tänkt ha i morgon men den är puts väck. Slår vad om att när jag valt en annan tröja och det börjar bli kväll så kommer den bara att dyka upp. Tröjelände. Näe jag går o lägger mig. Kanske blir klokare i morgon och hittar den


Tävla om en personlig almanacka

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-26 @ 17:11:32
Tävla här :) 
http://patriciaaxelsson.blogg.se/2013/june/tavla-om-en-egendesignad-almanacka.html


Pju

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-24 @ 21:26:23
Pjuuu. Jag är trött, mätt, glad och varm. Varm är kanske lite lätt ord. Väldigt varm låter bättre. Fasten jag var både trött o varm så blev det promenad i stället för buss från båten. Men jag hade ju bra sällskap så då tänkte jag inte på tröttheten. Men han hade väll kunnat skippa att klättra över den lilla muren. Tänk på lilla mig med en tung resväska. Måste ha sett roligt ut när jag fastnade ha ha XD
 
Planen nu är att krypa ner i badet och svalka mig lite. Sen lär det bli en tidig kväll i säng oxå. Ska ju upp och jobba i morgon och då må man vara på allärten. Det heter väll typ så. Om det stavas så är en annan 5a.
 
Vet inte vad jag mer ska skriva. Hade tänkt skriva en hel del men min hjärna kokar så jag har glömt bort allt :P


Små grodorna

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-20 @ 22:18:06
Jungfru jungfru jungfru jungfru koackacka koackacka koackackakakakaa och en räv som traskar. Yepp midsommardax. Fixades en midsommarstång på jobbet i dag och sedan blev det ringdanser med barnen.
Sedan räddade jag en riktig groda ( de är så söta) som studsade omkring på skolgården. Man vet ju aldrig om barnsben skulle kunna komma i vägen för den lilla grodan. Så jag tog med den till höggräset vid sjökanten. Såg en groda till men den vet jag inte vart den tog vägen. Får hoppas att den klarade livhanken.

Låter som om de har kul ute på gården. Jag gissar att det är brännboll eller fotboll eller något. Har inte brytt mig om att kolla. Men mycket klappar och skratt är det :)


Klant

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-19 @ 00:23:00
Ska snart gå o lägga mig men tänkte blogga lite först. Blev nyss klar i tvättstugan så det är därför jag fortfarande är vaken. Blev sen tvätt i dag men nu är allt rent i alla fall :)
 
Frågan e ju om jag ska skriva i dag eller i går nu när klockan är över 00.00 :S
Men får väll skriva tisdag helt enkelt.
Tisdagen blev en klantig början kan man säga. Jag e ju ganska klumpig och har under den senaste tiden lyckats slå mig i skallen flera gånger när jag gått in eller ut från personalrummet. Dörren e ganska låg men ändå och ont som fan gör det. Men det är inte det jag menade me klant. I dag när jag kom till jobbet så lyckas jag snubbla på trappan på väg in så jag jag slår i knät i stentrappan o ramlar in genom dörren. God morgon typ. Tur jag hade långbyxor, annars hade det kanske blivit ett sår. Ett blodigt ett. Nu skrapade jag bara upp lite hud. Nu är det ett rött märke där men det gör bara ont om jag tar på det så det försöker jag undvika.
 
När jag har tid och ork och kommer i håg det så ska jag fixa lite i designen här i bloggen. Inget märkvärdigt. Bara lägga in en bild på mig och kanske ändra lite i presentations texten.
 
 
 
 


Snabba puckar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-17 @ 22:08:00
Förutom sand/barr i ögonen och att jag retat mig på att jag inte fått pengarna i dag som jag var 100% säker på att jag skulle få i dag så har dagen varit bra men varit snabba puckar. Hade jag inte fått åka med en arbetskamrat hem så hade det aldrig gått (var 25 min tills min buss skulle gå). Fast just då visste jag ingenting. Kom hem, klickade på datan, ser att jag fått mail från Leone som undrar om jag vill me på en förhandsvisning som hon har biljetter till. Jag säger ja. Sen blev det att dra i väg. Jag han vara hemma i typ 25 min. Kom hem för kanske 30 eller 40 min sedan.
 
Filmen var bättre än jag trott. Medans Leone tyckte tvärtom. Vi såg The internship
http://www.sf.se/filmer/The-Internship/

Må vara snabba puckar men kul :)


Oooops

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-14 @ 23:55:15

Somna på soffan vid 20.30. Klev upp 23.30. Va inte meningen att det skulle bli så. Så nu blir det sängen. Ligger redan i den o känner hur ögonlocken åker nerråt. ZzzzzzzzVeckan går mot sitt slut

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-14 @ 12:26:00
Ännu en vecka går mot sitt slut. har lyckas att bränna mina armar och axlar. Det var skolavslutning i onsdags för barnen och solen stekte och tog tydligen väldigt bra. Och hela dagen spenderades ute. Blir att införskaffa solkräm eftersom vi är ute en hel del på jobbet. Det var föresten synd att jag inte behöll texten på låten vi lärare sjöng för föräldarna o barnen. Lite roligt att ha kvar. Vi hade ny text på "vilken jävla schlager"
 
Har även blivit 2 danser på grönan den här veckan. Date (där jag umgicks med sötnosarna Marre och Michaela) och Dreams. Funderade dock på att ej gå på Dreams i går då jag inte mådde helt 100. Men blev så att jag åkte ändå. Var dock väldigt trött när jag kom hem så det var skönt att gå och lägga sig.
 
Men än är inte veckan slut. På söndag blir det fika med Cissi och sedan rix fm festival. Dock ska det bli regn. Spöregnar det så veta fan om jag har lust att stå där o digga med till musiken. Men vi får se :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Modernatur är skitso

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-10 @ 23:19:27
I dag måste modernatur vara skitso. Hon vet inte om hon är sol eller regn. Ena studen var det sol, sedan regn, sedan sol, sedan regn osv. Det har hållit på så hela dagen. Såklart regnade det när jag skulle till bussen men som tur är så finns det tak vid busshållsplatsen. Men innan jag klev på bussen så blev det sol igen.
 
 


Vinn smink

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-09 @ 11:11:11
 
Tävla här


Tävla om en personlig almanacka

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-09 @ 10:41:07

personligalmanacka tävling

”Jag tävlar om en personlig almanacka från personligalmanacka hos Beatrice, en tvåbarnsmammaFryst täcke

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-08 @ 22:59:00
Min lya blir lätt varm. Min förra var likadan. Att sova i värme är ingen höjdare. Nu ligger mitt täcke i frysen. Den fick ligga där en liten stund i går och i förrgår oxå. det var skönt. I dag får den ligga där längre så det lär vara iskallt när jag ska sova. Lär inte vara skönt först men sedan så :)


Trevlig dag/kväll

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-08 @ 17:33:00
Häromdagen drog jag i väg hem till helena för att se huset hon flyttat till. Vi skulle unmgås, grilla och sedan dra i väg till grönan där det var dans. Fiia (hennes syster), deras mamma o mammans kompis var oxå där (Och såklart fästman och son till helena). När jag satt på sista bussen som tog mig ut på Ekerö så reagerade jag över ett gatnamn och plötsligt såg jag en kyrka. Allt kändes så bekant. Bussen åkte dock inte mot kyrkan men det gick upp ett ljus för mig. För många år sedan, då jag var 17 så åkte jag och en kompis till Stockholm för att träffa en kille jag haft kontakt med. Vi började snacka eftersom vi hade samma efternamn. Visade sig dock att han var en tölp men det fick jag veta senare. Och han bodde vid den kyrkan. Blev värsta flashbacken där.
 
På grönan sprang jag på flera jag kände (varav Michaela smög upp bakom mig o nöp mig i rumpan ha ha) så det blev en hel del kramar. Det dansades och tjoades. Och fick även träffa Jensa igen. Vi har inte setts på många år men den här kvällen stod han och skötte ljuset för Barbados.
 
Man blev lite sugen på att åka lite. Absolut den nya grejen. Leone har ju sagt att vi måste ta en dga på grönan i år oxå hon och jag.
 
Jag hade extremt ont i fötterna när jag kom hem så det var verkligen skönt att lägga sig och vila dem
 
 
 
 
 


Ny vecka

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-03 @ 21:39:02
Jaha så är en ny vecka i gång. Jag har fått komma ihåg att fotbollar kan vara hårda. När ungarna hade gympa i dag så, tja, aj aj sa fröken när hon fick en boll i skallen ;)

Efter jobbet åkte jag in till stan för att använda upp mitt presentkort på gina. Några nya trosor och en ny BH blev det :) BH´n måste vara ett special fall. Jag tänkte det att denna skulle jag vilja ha men den finns inte i min stolek men jag testar den som är en stolek mindre ändå. Eeeeh den satt som den större stoleken skulle ha suttit. Bra för mig i o för sig men ändå. Jag har inte fått mindre bröst för de andra jag prova var oxå denna stolek men de var för små. Så detta märke måste vara något special fall.

Nått har bitit mig. Måste vara en mygga eller något som lyckades komma åt mitt ben i går utan att jag märkte det. Kliar gör det. Iiiiiiiiiihh.


Söndag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-02 @ 12:59:13
Jaha sista dagen på veckan då. I morgon väntar jobb. Efter jobbet måste jag in till stan. Måste införskaffa ny BH. Under 2 veckor har 2 st gått sönder. Den ena kan jag nog laga (den var föresten ganska ny) men behöver ändå en ny. Har fortfarande kvar presenkortet på gina som jag fick i julklapp så det är dax för det att användas.


Snurr

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2013-06-02 @ 01:36:20

E på väg hem. Det borde finnas alcolås på facebook. Alltid lika intressant att se något man inte minns stt man skrev

Föresten. Saknar dig redanRSS 2.0