Nyår

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-31 @ 14:29:09

Sista dagen på året. Kommer skriva lite om 2012 nån annan dag då jag har datan. Tänkte ta med lite bilder oxå från året.

Bävar lite för kvällen. Nyårsaftån brukar inte vara så bra för mig. Brukar inte sluta med glädje men jag hoppas att det är slut med det nu. Funderade till o me att stanna hemma ett tag men man måste ju våga för att vinna eller hur. Så kvällen kommer spenderas med sarah o sofie. Vi börjar hos sofie o sedan får vi se vad som händer. Ut ska vi i allafall :)Torget

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-29 @ 13:30:42
I går mötte jag upp Cissi för att gå ut och äta. Vi har ett ställe som vi verkligen gillar och vi har pratat länge om att gå dit igen. I går blev det av. Vi satt där i flera tim och passade även på att byta julklappar. Dock får jag en senare oxå för en han inte komma i tid. Men den jag kunde öppna i går var en mugg som föreställde mig och magnus carlsson. Jaha o den ska jag kunna dricka ur? Kommer ju vara rädd att diska den :P Får bara bli för speciella tillfällen jag använder den :P
 
Mathias Holmgren skulle avsluta kvällen med att vara DJ. han dök dock upp flera timmar innan och hade såklart bokat bordet brevid oss. När han satte sig upptäkte han vem som satt i bordet brevid. jag ;) Och då skulle det pratas. Inte lätt för mig att äta då när han skulle snacka :P Kände mig lite ohyffsad.
 
Jag och Cissi drog när han ade spelat i 1 tim ungefär. Bra musik var det. Dock fick han mig att lova att nu när jag bor i stockholm så ska vi ses oftare. Och enligt hans turneplan så har han en del grejer i stockholm i januari och februari så jag får väll pricka in någon av dem då :)
 
Bilden på mig och cissi blev inge vidare men lägger in den ändå :)
 
Det var kul att se Anders igen oxå. Han jobbar där. Vi bodde grannar när vi var små och hans syrra gick i min klass.
 
 
 
 


Glöm det jag skrev

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-27 @ 13:22:54
Sist jag skrev så sa jag att det inte snöade. Det fick jag äta upp. Senare i går så började det snöa och utanför fönstret nu så faller flingorna ner. Så det har snöat varenda dag sedan jag kom.

17.30 går tåget mot Stockholm och om allt går som det ska så ska vi vara framme 23.33. men med tanke på att det är vinter och jag åker med SJ så kan allt hända.

Jag tror mamma har en hund. Slänger man iväg fjäder grejen så springer Busan efter och kommer tillbaka med den. Mysko katt. Och hon tycker att det är kul

Nej ska ta och packa det sista. Ska bli intressant och se hur jag ska få med detta på tåget :)


Hemresan närmar sig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2012-12-26 @ 12:21:23
I morgon kväll bär det av hem till Stockholm igen. Dagarna här i Östersund har gått ganska så fort och jag tror detta är första dagen här som det inte snöar. fast i o försig, dagen e inte slut än. Läste på Helenas status på facebook att det regnar i stockholm. Kanske inte är så mycket snö kvar när jag kommer hem då. Inte för att det gör mig något. Julen är över nu och då kan snön få försvinna :)
 
 


Granen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-25 @ 15:01:21Oså en jullåt

Permalink - Youtube - Kommentarer (0)
2012-12-24 @ 21:35:22


God jul

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-24 @ 21:29:30
Maten är uppäten och juklapparna är öppnade. Fick en hel del behövliga saker. Så som nya träningsbyxor. Ser fram emot att testa att träna i dem. Sport BHn jag fick har jag inte provat än men byxorna och de passade :)
Har några få månader kvar på det gym jag är skriven på. Sedan ska jag byta. Sedan jag flyttade så kom jag så pass långt bort från gymmet. Ska dock utnytja de sista månaderna till fullo.
 
Känner att jag e för trött för att skriva


Införskaffad

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-23 @ 10:57:02

Har införskaffat ett stort block. Det ska bli som ett fotoalbum för 2013. 2 sidor per månad. Det ska sättas in bilder, skrivas text o kanske dekoreras :) efter varje månad fixar jag det då jag har månaden i färskt minne :)Lördag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-22 @ 18:14:00

Full fart idag. Jag o mor drog ner på stan för några ärenden. Belocket jag skulle köpa var dock slut på guldfynd så får kolla i stockholm. Sen hämta pappa upp oss o körde runt oss på andra ärenden. Sen hem till mamma o pynta o koka knäck o nu dödade sessan en tomte :/.

Ja några knäckar e väldigt mörka men de ska vara det :)

Nu är middagen i ungen. Ska bli skönt att slappna sv lite o äta. Magen knorrar

 Fredag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-21 @ 15:00:17

Kom inte på någon bra överskrift. Just nu sitter jag i moffas bil på väg till gammelfarbror tillsammans med mamma. Rune lär inte minnas att vi hälsat på men han e ju glad en stund för besöket i allafall :)

Sen blir det den årliga vesöket på athena. En resturang vi alltid går till vid jul. Det blir mor, bror o far o jag.

I går åt jag o mor på pizzeria oden. Golvet var halt så stackarn som kom med våra pizzor föll omkull. Det flög pizzor, tallrickar och vitlökssås. Allt gick sönder och vilken smäll. Stackarn. Hade ju kunnat gå illaHej mitt vinterland

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-20 @ 18:59:38
Mjukchokladkaka och mjukpepparkaka är i ugnen och jag har sprutat på snö på köksdörren. Mamma pysslar med tomtar. Under dagen var jag ner till stan för att tjomsa med östersundshem som inte har gett min hyrare hyresavier. Svårt att betala hyra utan dem och när hon har bett omd em så har hon ej fått dem för det är bara den som äger lägenheten som kan hämta ut. Alltså jag (hyr ju ut i andra hand). Så var där o prata med dem idag så nu är det löst. 2 månader till har hon lägenheten. Har ju sagt upp den nu. Allt har ju gått bra när det gäller Stockholm så jag behöver inte ha kvar lägenheten längre och Fia får bara hyra den 1 år av östersundshem. Vilket snart har gått.
 
Sedan köpte jag klart julklapparna till familejn. Hitta till sarah oxå. Jag som redan utsett ens ak i Stockholm. Aja hon får väll 2 paket då ;) Fast ena paketet innehåller 2 saker.
Johannas håller jag på och mixtrar med. Eftersom vi inte har setts så jätte mycket de senaste månaderna så har hon inte fått sin födelsedagspresent. Först var jag inte klar me den tills hon fyllde och sen blev det ej av. Så nu gör jag den större så får det bli kombinerad födelsedagspresent och julklapp :)
Resten av folket får jag införskaffa till när jag kommer till Stockholm igen. Blir efterskotts julklappar till alla mina vänner


Hola

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-19 @ 12:00:13

Goddag eller nått. Står just nu i sundsvall o väntar på byteståget. Små eller nu blev det storgäspar för mig själv. Tåget e lite försenat men bara me 5 min än så länge. Får vara glad att det inte va tåget jag kom med som var sent. Om några tim är jag i östersund och om 2 månader är det 1 år sedan jag flytta därifrån ungefärMen snälla tanten

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-18 @ 15:15:13
Läste en artikel som fick mig att tänka *men snälla tanten*
Läs den först innan ni fortsätter läsa här
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article15947462.ab
 
Någon kanske borde upplysa den icke bråkmajan att 1947 är före 2000 så om det är någon som ska anmäla så är det ju boken som ska anmäla hennes familj då ;)
Känns mer som om hon vill ha uppmärksamhet :P
Översättningen är inte heller exakt överensstämmande med familjens efternamn.
 
Bredin e ju inte jätte vanligt efternamn. Inte jätte ovanligt heller. Men om någon i ringen filmerna skulle heta Bredin. T ex Gollum Bredin (han om någon vill man ju inte förknippas med) då skulle jag fan garva :P
Sarah sa samma sak och hennes släkt är de enda som heter Gardegren.
 
Snälla tanten, se det som en kul grej istället


Från i går

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-18 @ 10:53:14

Bjuder på några bilder från i går. Och ja jag ser allt annat än fräsh ut men sak samma ;)Läkning?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-17 @ 21:55:45
Jag tror grejen på kinden har börjat läka. Vet ju hur det brukar vara med sår och sånt. Att det brukar klia när det läker. Och jag kanske inbillar mig men tycker den känns liiiite annorlunda när jag tar på den. För er som undrar så fick min kind ett psykbryt efter bollnäs. Allt in och ut i kyla o värme den dagen gjorde så en liten plätt på kinden torkade ut. Johanna sa i dag att det såg ut som jag hållit en biltändare mot kinden. Tja ja så kanske man kan säga :) Men jag har bra saker hemma för ansiktet så detta ska bli bra snart :)
 
Ska föresten testa det där som de ofta dricke ri utlänska filmer. äggtoddy eller vad det heter. Jag har aldrig druckit det. Så jag och sarah ska testa det i kväll. Hon sitter och kollar recept just nu.
 
Har införskaffat lite julklappar idag. Slår dock in dem när jag kommer till Östersund. Ska bli intressant och se hur tågresan blir på onsdag :P Absolut me att jag ska göra ett byte på vägen ha ha. Tror fan jag packar med en filt. Lika bra att vara förberred ;)
 
Insåg häromdagen att jag nästan gått ner 11 kilo sedan februari. Det är inte lite. Absolut me tanke på att jag har svårt att gå ner i vikt. 3 hekto kvar tills 11 kilo. Det är inte illa :)
 
Nu började damen i soffan klappa i händerna så jag tror snart det är dags för äggnoggen/toddyn


Så jävla sant

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2012-12-16 @ 21:35:00
Jag vill verkligen hylla den här killen. Jag kunde inte ha sagt det bättre själv. Så jävla bra skrivet!!!!
 
 


Snart sova

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-16 @ 01:35:55
Klockan är över 00 så det är en ny dag men om man ska gå efter det som Lasse säger så är det inte en ny dag fören man har somnat så jag antar att det fortfarande är lördag ;)

Hoppas jag drömmer lika härligt som jag gjorde i natt/morse. Du var med. Gud vad jag saknar dig. Det var du, jag och Johanna. Vet inte vad Johanna hade gjort men vet att jag var väldigt glad tack vare henne. Och även du gjorde mig glad. Drömmen var så mysig och när jag vaknade så kunde jag inte sluta att le. Tänk om alla drömmar kunde vara som den här.


Hobbit

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-15 @ 18:16:00
Att gå på bio med Leone är en fara för hälsan :P Hon är värre tidsoptimist än vad både jag o sarah e tillsammans ha ha.
 
 
Tanken var ju att vi skulle fika innan men slutade med att det blev mat i stället. Vi var på ett ställe som heter Honey honey. Jätte gott var det :) Synd vi ej hade mer tid. Kände mig lite stressad men jag går gärna dit igen nån gång :)
 
Sen drog vi på bio och såg Hobbit. Den var bra. Inte lika bra som de andra 3 men ändå bra. Kul att se flera skådisar från de andra 3 filmerna även i denna men kan inte rå för att jag saknade Legolas ;)
Jag kommer att köpa den när den kommer ut på försäljning så jag rekomenderar att ni går och ser den :)
 
På vägen hem så missade jag pendeln med typ 3 minuter. Vad jag inte visste var att sarah oxå skulle åka den pendeln men även hon missade den så vi båda hamnade på nästa pendel. Lite komiskt ;)
 
Visst ser det gott ut? Blev tusan sugen på det nu när jag ser bilden


Hmmm

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-14 @ 19:26:11

Dags o kolla synen när det kommer en mannlig indian o jag tror att det är leoneBio i kväll

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-14 @ 12:46:38
Skönt att bloggappen funkar som den ska igen. Händer ju ganska ofta att jag tar upp mobilen och bloggar lite.
 
Idag får min lägenhet besök av okänt folk. Jag gillar inte att ha folk jag ej känner hemma hos mig när jag inte är hemma. Inte när jag e hemma heller ;) men absolut inte när jag ej är hemma. Man vet aldrig om det är ärligt folk. Och en gång var jag med om att de glömde låsa efter sig. De ska tydligen hit och byta lite saker. T ex duschslang osv. Ska bytas i flera lägenheter. De skulle tydligen komma mellan 8-17. Jag får väll inviga den nya duschslangen i kväll då innan jag ska i väg och möta Leone. Vi ska på bio och se Hobbit.
 
Jag älskar ju Sagan om ringen filmerna så jag har höga förväntningar på Hobbit. Ja jag vet att man inte ska ha det för då blir man lätt besviken men svårt att låta bli :)
 
Vill ni läsa leones blogg så kolla in här
http://www.finest.se/Leonemilton


Glad lucia

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-13 @ 15:46:00


Instagram

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-12 @ 19:45:49

Kan på peka att jag har instagram om någon är nyfiken på mina bilder. Sök bara på mariachen81Började dåligt men slutade toppen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-12 @ 10:24:02
Halloj. Tänkte jag skulle skriva om resan till Bollnäs. Har ju totalt glömt det :)
 
Vi åkte till Sofie kvällen innan för att sova där utifall det skulle bli krongel me pendeln (hon har ju både pendel o tbana vid sig) och passade på att umgås med henne oxå :) Vi hade xfactor på i bakrunden och kunde med lättnad se att Isak åkte ut först och att Awa gick och vann allt. Skönt. Tycker dock att det skulle ha varit Awa, JEM och Malcolm skulle ha varit i final.
 
Dagen D var här och allt gick som planerat. Tills vi hade ungefär 20 minuter kvar till Bollnäs. Då stannar vi för tågmöte mitt i skogen. Får sedan veta att ett träd åkt ner så vi måste åka tillbaka till Gävle. Fast först fick vi info att vi skulle sitta där nån timme tills det kom folk o fixade det. Efter dne där timmen fick vi info att de inte skulle komma än på flera tim men vi ej kan åka tillbaka till Gävle än för det andra tåget hade blivit trasigt och tåget som nyss åkt förbi oss för att hämta det tåget hade problem. Och de tågen måste förbi först. Slutade med att vi satt där i 3,5 tim innan vi började åka till Gävle igen. Vi hade fått info om att vi skulle åka en annan väg från Gävle. Efter att ha suttit i 1 tim i Gävle får vi veta att vi måste byta tåpg för sista vagnen i detta tåg kronglade. Så det skulle bli att vänta i över 1 tim till. Sedan var det tåget sent. Och när det dök upp ett annat tåg som vi misstänkte skulle gå via Bollnäs så frågade Sarah om vi kunde få åka med det istället. Som tur var gick det bra och det tåget blev 15 min sen till Bollnäs. Vi blev 7 tim sena. Jippi.
 
Nu blev det stress men det gick. Vi han med nöd o näppe i tid för att möta upp Annica med sitt gäng. Kul att träffa henne igen :) Fast med tanke på hur bra kvällen blev sedan så antar jag att vi var tvugna att få negativt på dagen för att väga upp det. Om det var värt det? Oh ja :)
 
Vi började med glögg innan vi gick in för att sätta oss för julbord. Sen hade vi gott om tid att piffa till det som vi inte hunnit med på hotellet innan dansen till Barbados började. Då blev det röjj :)
 
Trevlig kväll, mat, dricka, trevligt folk och bra musik :). Fast det bästa under hela kvällen var ändå pussen under misteln ;)
 
Vi somnade trötta men nöjda den natten. Vi kom inte tillbaka till rummet fören vid 3
 
 
 
 
 
 


Städning pågår

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-11 @ 16:18:49
Eller pågår och pågår. Just nu sitter jag ju här. Men det fixas här hemma eftersom James kommer i morgon och sover över. När det kommer gäster så ska det vara fint :)

Han e ju rolig
När kommer du?
Någon gång mellan 14 och 18
Ja det var ett jäkla hopp ;)


Vill ha

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-10 @ 20:53:15
De här trosorna skulle sitta fint :)
 
En snygg kopp för att ha varma drycker i nu i denna kylan
 
Ett par sockar sitter aldrig fel
 
Äger inga snapps glas så dessa vore ju något
 
Dessa saker skulle jag vilja ha. Mest trosorna o sedan glasen


Spring spring

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-06 @ 23:00:32
Känns som om jag knappt suttit ner en sekund idag. Dock har jag ju det men me tanke på allt spring så. Jag har verkligen fått min del av motion idag. Just nu sitter jag med färg i håret. Nu när sommaren är över och hösten har gått in i vinter så känner jag för att mörka håret igen. Så mörkbrunt ska det bli. Ett under att jag inte somnar med det i. En sak är säkert, jag packar i morgon. Hade tänkt packa allt i kväll så att det är gjort men orka.
Åker inte fören lördag morgon men med tanke på hur trafiken är här nu så har jag och Sarah frågat Sofie om vi får slagga där. Hon bor vid både tbana och pendetåg. Så kronglar den ena så kanske den andra går. Av dessa två så är det mest pendeln som kronglat (snön är här) och det är den man bor vid lixom. Sen att man får umgås me Sofie oxå är ju ett plus :) Tåget går tidigt på lördag så det gäller att dra i tid. Bättre att vara för tidig än för sen.
SJ har ju oxå haft problem med snön men det har börjat fixa till sig. Som tur är så ska vi bara till Bollnäs.
 
Nej nu måste jag ta och kolla in en hemsida. Tjing


Klockrent

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-05 @ 15:19:50Frusen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-04 @ 19:40:13
Idag har jag varit extremt frusen. Jag skämtar inte när jag säger att jag badat 2 gånger bara för att få in värme i kroppen. Kom just upp från nr2. Nu kokar jag istället. Kokt räka någon?


Magnus

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-03 @ 14:44:28
Magnus julspelning var underbar som vanligt. Han firar ju 5 år med den nu och jag har faktiskt varit och kollat under alla 5 åren. 4 olika kyrkor. Satt och kollade igenom gamla bilder och satte ihop dem till en. Postar den här nedan sen.
 
Jag har då aldrig varit med om så mycket folk men hans julspelningar är tydligen populärare än någonsin i år. Flera ställen som är slutsålda. Jag hade med mig Sarah och hon tyckte att det var så bra att om det blir fler år så vill hon gå.
 
Nog för att många låtar är bra men det är ändå en låt som man väntar på. Som han har haft med de flesta år. Undra om den inte till o med har varit med alla år. Han gör den så jävla bra så man ryser. Oh helga natt
 
Jag gillar att han utnytjar sin kändis status positivt. I år har han gjrot så att 10 kr från varje biljett går till childhood. Och med tanke på hur många spelningar han har och att flera ställen är slutsålda så blir det en bra summa.
Mats snacka nått om 600 pers efteråt men vet inte om han menade 600 pers för just den spelningen eller om han räknade ihop båda spelningarna i den kyrkan (den första var slutsåld så de hade satt in en extra).
Men räkna själva så ser ni att bara på 600 pers så blir det en bra summa.
Tänk om fler kändisar kunde tänka som Magnus
 
Vi stannade kvar en stund efteråt för att prata lite. Sen tog jag 2 st broshyer som han hade fixat till i år som han fick signa åt min mor och moster :)
Goa killen
 
Jag fotade inget under själva spelningen så jag lånar en bild som Mats fotade
 
Innan spelningen så knallade jag och Sarah in på en irlänsk pubb som låg brevid kyrkan. Hon tog ett glas rött o jag en cider. Tänkte inte på att den var irlänsk fören jag kom in. Komiskt me tanke på att hon ska åka till Irland nästa år :)
 
 
 
 
 
 
 
 


Glögg o magnus

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-01 @ 17:08:00

Sitter på sarahs jobb o väntar på att hon ska sluta. Det är onödigt för henne att åka hem innan magnus så vi ska käka någonstans o bara ta det lugnt tills det är dags. Magnus har 2 spelningar i kväll. Den första blev slutsåld o vi ska på nr 2 som börjar 20.00. Längtar :)

Jag har införskaffat glögg som vi ska dricka efteråt. Jag hade svårt att välja. Vi hade bestämt blossa o då tror man att det inte ska finnas så många o välja mellan. Tji fick jag. Sluta med att jag tog orginalet.

Så först magnus julspelning och sen glöggmys

 Länken fixad

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-12-01 @ 09:55:00
Såg att länken till artikeln om Andreas inte funkade.
Den som var i samma inlägg som videon. Men nu ska det vara fixat


RSS 2.0