Nyår

Sista dagen på året. Kommer skriva lite om 2012 nån annan dag då jag har datan. Tänkte ta med lite bilder oxå från året.

Bävar lite för kvällen. Nyårsaftån brukar inte vara så bra för mig. Brukar inte sluta med glädje men jag hoppas att det är slut med det nu. Funderade till o me att stanna hemma ett tag men man måste ju våga för att vinna eller hur. Så kvällen kommer spenderas med sarah o sofie. Vi börjar hos sofie o sedan får vi se vad som händer. Ut ska vi i allafall :)

Torget

I går mötte jag upp Cissi för att gå ut och äta. Vi har ett ställe som vi verkligen gillar och vi har pratat länge om att gå dit igen. I går blev det av. Vi satt där i flera tim och passade även på att byta julklappar. Dock får jag en senare oxå för en han inte komma i tid. Men den jag kunde öppna i går var en mugg som föreställde mig och magnus carlsson. Jaha o den ska jag kunna dricka ur? Kommer ju vara rädd att diska den :P Får bara bli för speciella tillfällen jag använder den :P
 
Mathias Holmgren skulle avsluta kvällen med att vara DJ. han dök dock upp flera timmar innan och hade såklart bokat bordet brevid oss. När han satte sig upptäkte han vem som satt i bordet brevid. jag ;) Och då skulle det pratas. Inte lätt för mig att äta då när han skulle snacka :P Kände mig lite ohyffsad.
 
Jag och Cissi drog när han ade spelat i 1 tim ungefär. Bra musik var det. Dock fick han mig att lova att nu när jag bor i stockholm så ska vi ses oftare. Och enligt hans turneplan så har han en del grejer i stockholm i januari och februari så jag får väll pricka in någon av dem då :)
 
Bilden på mig och cissi blev inge vidare men lägger in den ändå :)
 
Det var kul att se Anders igen oxå. Han jobbar där. Vi bodde grannar när vi var små och hans syrra gick i min klass.
 
 
 
 

Glöm det jag skrev

Sist jag skrev så sa jag att det inte snöade. Det fick jag äta upp. Senare i går så började det snöa och utanför fönstret nu så faller flingorna ner. Så det har snöat varenda dag sedan jag kom.

17.30 går tåget mot Stockholm och om allt går som det ska så ska vi vara framme 23.33. men med tanke på att det är vinter och jag åker med SJ så kan allt hända.

Jag tror mamma har en hund. Slänger man iväg fjäder grejen så springer Busan efter och kommer tillbaka med den. Mysko katt. Och hon tycker att det är kul

Nej ska ta och packa det sista. Ska bli intressant och se hur jag ska få med detta på tåget :)
RSS 2.0