Så fin

Det är lite irriterande när man hittar ett klädesplagg som man blir kär i och man känner att man inte kan lägga ut pengar på den. Gissa om att jag var sugen. Den satt väldigt bra på mig. Folk anser nog att 400 spänn är rimligt för den men min plånbok håller tyvärr inte med :(
 
Denna blev jag kär i
https://cubus.com/sv/7195786_F941

Melodifestivalen

Nu har två deltävlingar varit. Deltävling ett var inte bra tycker jag. Förutom programledarna. Jag är väldigt nöjd över årets programledare faktiskt. Fanns ingen låt som jag kände att "den här vill jag ha på min spotifylista".
Den enda låten som funkade (inte tillräkligt för min lista dock) var Nano.
 
Annat var det i går. Då var det betydligt bättre låtar. Hittade två låtar som kommer hamna på min lista. Den ena gick direkt till final (Mariette) och den andra gick till andra chansen (Dismissed).
Jag förstod dock på allt tjoande att Benjamin skulle gå direkt till final. Låten var helt okej men för mig kändes den mer som andra chansen.
 
Men kvällen stjärna var utan tveckan David Lindgren. Hans pausnummer alltså. Woow.
Den killen är grym. Synd det inte gick att rösta på honom ;)
 
 
Ni kan kolla på hans framträdande här
 
 
 
 

Man vet inte

Man vet verkligen inte hur man ska klä sig just nu. Ena dagen är det 2+ som känns som 2-. Andra dagen känns 2+ som 4 +. Eller som i dag. 2- som kändes som 6- typ.
Mina vantar värmer inte så mycket som de ser ut att göra. Och när jag tänker efter så värmer inte mina handskar så bra heller. Tänker inte införskaffa nya just nu. Det får vänta till hösten/vintern. Nu får jag köra med vantar innanför handskarna. Okej okej jag vet att det är typ vinter nu. Men orka :P
Skulle vara om jag råkade snubbla över ett bra grymma handskar när jag är och shoopar nån gång :)
 
En unge sa i dag *Varför heter det långkallsonger? Då borde det finnas långtrosor oxå*
Ja jo i o för sig XD
RSS 2.0