Första kvaltävlingen i melodifestivalen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2006-02-19 @ 22:34:33
Jaha så var första avsnittet av melodifestivalen över. Fanns 3 låtar som jag tyckte var okej + framförandet då. Men flera var så dåliga så att de fick bananerna att framstå som bra (pinsamt värre). Hannahs låt o framförande var så tråkigt så jag var tvungen att byta kanal. Jag retade mig på Magnus Bäcklunds byxor hela tiden. Det första jag tänkte när hans låt började var *nordman?*. Magnus och bananerna gick till andra chansen. Mina 2 favoriter vann. Linda Bengtzing (eller hur hon nu stavar) och Andreas Johnson (som såg bögig ut me allt smink).

Linda o Andreas

Nästa vecka så är det alltså dax för tävling 2. Och det är då som jag kommer sitta som på nålar för då kommer Magnus Carlsson att vara med. Det är 6e gången nu. Men det är första gången han kommer vara solo. 3 gånger med Barbados och 2 gånger med Alcazar. Heja Magnus. Jag känner på mig att låten e bra. Sverige e smarta om Magnus vinner. Men tänk. Han e jätte poppis utomlands. Och han sjunger bra och är bra på schen. Han skulle passar perfekt.

magnus


Viktor och Måns

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2006-02-18 @ 12:27:44
I går var Viktor verkligen bra i lets dance. Måns var oxå bra men inte lika bra som han varit de andra 2 senaste gångerna. Och när Peppe och Viktor sitter löst så hade jag hjärtklappning. Eftersom folk på nått vis gillar Peppe. Och när de säger att Viktor har klarat sig så andades jag ut.

Måns
Måns såg ut som han var med i grease eller nått men jag tror att det var meningen. Det var även en grease låt som de dansade till. Han har kommit längre i lets dance än vad han gjorde i idol.

Vik
Viktor var en helt annan Viktor i går. Han gav blickar till kameran som gav en hjärtklappning. Woow lixom. Viktor satt löst denna gången. Nu är de bara 4 kvar. Nu kan allt hända. Själv så hoppas jag att Arja åker nästa gång.


I kväll så är det melodifestivalen. Fast den jag hejar på är inte med fören nästa vecka.


Sebastian Karlsson

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2006-02-10 @ 12:56:29
Sebastians singel ligger på 1a platsen på singel listan just nu. Det har han förtjänat.
Min Sebastian klubb _SebastianKarlsson_ på lunar har 300 medlemmar nu. Alla som gillar Sebastian och har lunarstorm borde gå med i den klubben.


Sebastian Karlsson


Stön

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2006-02-08 @ 15:53:29
Gud vad löjlig Magnus är. Det har gått några år nu sedan det där hände. Kan du för fan ta och sluta nu. Och d var säkert lögner du hörde oxå men du bryr dig knappast. Du borde ha lyssnat på båda sidorna innan du fatta ett beslut din idiot. Du är så barnslig.


Ja ja nu ska jag sluta tänka på honom. I kväll är det premiär (jag tror att d är premiär i allafall) för Sebastians första video. Do what you're told. Kl 19.55 på tv4. Jag e så spänd ha ha. Låten e ju kanon och Sebbe is the king of rock :P Nu är inte låten direkt rock men ändå. E väldigt nyfiken på videon.

 
sebbe


RSS 2.0