Ha ha

Ha ha vilken nöt jag är. Jag har i några veckor nu fått för mig att min termometer behöver nya batterier. När Stina var här för några veckor sedan så var det väldigt varmt i min lägenhet och vi kom fram till att det som termometern visade måste vara fel. Det måste vara varmare än det som den visade.
Idag titta jag på den innan jag gick ut. 23 plusgrader kunde inte stämma tänkte jag när jag kom ut. Var riktigt kyligt jö. Måste verkligen byta batterier. När jag kom hem så snackade jag med mamma i telefon o då titta jag på termometern o sa att 28 grader e verkligen fel. Ja ute kanske men inte inne sa hon då. Jag tog upp termometern och kollade närmare på den. Det som jag hela tiden trott va ute var snarare inne och tvärtom. Inte alls fel på termometern. Bara jag som är en sådan nöt o ser fel :P

Cyklade till badet idag. Annars brukar jag åka buss men tänkte vara duktig o cykla idag. Även om vädret inte var det bästa. Himlen bara skrek om att det kunde börja regna när som helst och det blåste kalla vindar. Men jag trottsade vädergudarna och hoppa upp på cykeln o drog iväg. Känner mig duktig idag. Cykla till o från badhuset. Simma lite längder. O sedan varit ute på en kort promenad. Kom just in.

I kväll blir det bingolotto (tro det eller ej ha ha). Ladies night ska tydligen komma dit och det kan vara kul att se. Och sen är det Beck på tv. Har redan sett filmen men jag gillar Beck filmer så jag har inget emot att se den igen

Nej nu ska jag pilla vidare

// M

Lördag

Jag tror jag har fått nått i mitt vänstra öga. Det känns irriterad på nått vis.
Var meningen att jag och Tobbe skulle åka iväg med min filmkamera idag. Den har varit konstig ända sedan jag fick den. Videorna hoppar o hackar o håller på och hur kul är det på en skala. Tråkigt när man filmar nått man verkligen vill ha kvar oså blir det inge bra sen ser man när man ska kolla på det. I allafall så blev det inte så att vi åkte iväg me den idag. Blir på måndag i stället.

Jaha idag är det sista spelningen för Henrik med Date.
Måste verkligen kännas för honom eftersom han har varit med i bandet sedan de bildades 1993.
Jag hoppas att han kommer trivas me det han kommer göra nu efter han har slutat i Date.

Det känns lite ledsamt men det är väll inte så konstigt egenkligen

Du kommer att bli saknad Henrik


40984-81

Vilka är ni?

Skulle vara kul om alla ni som brukar läsa min blogg lämnar en liten komentar på detta inlägg så jag får se :) Kul att se vilka som läser.

Okej nu e det säkert flera som vill vara hemliga men ni andra då :)
RSS 2.0