Dax för mys

Snart ner i tvättstugan för att hämta tvätten. Sen blir det mys i soffan.

Har suttit och blockat några på insta. Visst det finns fler jag kan blocka men tänkte att jag tar så här nu. Förut tyckte jag att det var komiskt att dessa ville följa mig fasten jag ej vill ha dem i mitt liv. Tycker det fortfarande men tänkte äääh varför lixom :)

I dag var jag och klippte mig. Tar alltid elev. Billigare och det blir bra men stackars elev att få mitt hår att jobba med ;)

Nej nu ropar tvätten. Tjing :)

Melodifestivalen. Deltävling 1

Jaha då var cirkusen i gång igen. Men en rolig cirkus.
Det tråkiga var ju att det var så lätt att hitta sina 2 favoriter som man ville ha direkt till final. Jag vill att det ska vara svårt. Att det ska vara så många bra låtar så det är svårt att välja. Kan ju vara tvärtom oxå. Att alla suger så man har svårt att välja där och det är inte heller roligt. Men som sagt. Nu var det 2 st jag gillade och då ville jag ha dem till final.
 
Ingen surprise direkt att dockorna skulle bli barnens favorit. Har minnsan fått höra på jobbet i dag hur bra dockorna var. Själv så hade jag inte ens velat ha dem till omgång två.
 
Bara ett avsnitt har varit och redan har folk börjat gnälla att den och den åkte ut på grund av det och det. Flera stycken som anser att Molly åkte ut bara på grund av att det inte gick att rösta via appen. Fast hade man laddat ner den direkt när programledarna nämnde den så hade man hunnit rösta. Och att den hängde sig berrode inte bara under Mollys framträdande (Man hade bara kunnat lyfta luren och ringt i stället när man såg att den hängde sig). Så att Molly ska ha åkt ut på grund av appen tror jag inte ett dugg på. Inte när telefonrösterna visar det resultatet på henne som de gjorde.
 
Andra chansen hade jag faktiskt velat ha Molly i. Och Elize Ryd & Rickard Söderberg. Men andra chansen blev inte som jag ville. Men det blev däremot de 2 som gick direkt till finalen och det är ju huvudsaken. Till final gick Jessica Andersson och Eric Saade. Så jag är nöjd :)
 
 
RSS 2.0