Låt 6

Martin Stenmarck - Not a day goes byJust ja

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-19 @ 18:39:22
Glömde berätta att jag fick statist rollen :)


Låt 5

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-19 @ 18:33:00
Candela – När du ser på mig
spotify


Låt 4

Erik Segerstedt - Everything changesLåt 3

Arvingarna – Förlorad I Dig
Spotify även idag


Fel? Undrar de ja ;)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-17 @ 20:21:26

Jag är de grönaPå jobbet

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-17 @ 14:12:56
Sitter på jobbet. Gissar att min rast är slut när som helst.
Från och med torsdag så ändras mina arbetstider. Gillar mina nya tider bättre än dem jag har nu så det tackar jag för :)

Idag började vi dagen på ett lekland. Jätte kul :)
Barnen trivdes som fisken i vattnet :)

Jag skulle ha varit på ett lekland i går oxå men Emilia fick magsjuka stackarn :(
Så det får bli en annan gång. Vi hade säkert haft jätte kul :)

I kväll blir det träning igen. Blivit en del träning på sistone.
Det jobbiga är ju inte själva träningen. Eller jo det är ju jobbigt men det är ändå jobbigare att ta sig dit. Bara man är där så går det ju lixom.
Idag måste jag försöka mig på mer kondition. Har blivit en del cykling och magträning men måste börja springa mer

Nej åter till arbetet :)


Duktig flicka

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2012-04-16 @ 23:02:20
De som känner mig vet att jag är jävligt morgontrött. Att jag då idag när jag är ledig går upp så tidigt som jag gjorde är ett mysterium. Strax efter 7 i morse så mötte jag upp Leone och sedan i 1 tim så powerwalkade, sprang så fort vi kunde korta sträckor och sprang i trappor.

Sen på kvällen begav jag mig till gymmet men istället för att ta tbanan till gubbängen där jag skulle ta bussen så gick jag dit. I o fördig bara 10 min promenad men ändå. Sedan blev det ungefär 867 kalorier på cykel och 50 omgångar magövning så ja jag e trött nu


Låt 2

Highlights – Tills natten blir dag
Ingen video idag. Det fick bli spotify


Låt 1

Kirsten Dunst - Dream of me14 dagars utmaning

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-14 @ 22:43:52
Jag ska under 14 dagar posta en låt som jag skulle vilja sjunga in på en platta (med mig på sång alltså). Låtarna är utan inbördes ordning. Kommer att börja från och med i morgon :)


Spa helg?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-14 @ 21:58:40
Nått jag skulle vilja göra är att åka på en spa helg. Några dagar där de tar hand om hela min kropp. D vore nått :) Det lär dock vara ganska dyrt. Ska kolla bara på kul.

Nej mitt huvud dödar mig så jag ska ta och krypa till sängs


I natt e jag din

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-11 @ 15:58:49

I natt är du min.

Den dök bara upp i skallen i natt.

I går var jag iväg för att ta en bild. Har sökt som statist o de ville att man skulle komma förbi en sväng. I helgen får jag veta om jag får vara med.

I kväll är det xfactor som gäller. Som publik alltså. Har inga planer på att söka nått sånt där :)Förföljelse del 2

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2012-04-09 @ 16:19:28
Ni som läste när jag skrev om förföljelsen vet ju vad det handlar om. Nu har det dykt upp mer

http://andreaswistrand.se/index.php?option=com_content&view=article&id=181%3Ahjaelp-&catid=1%3Ablogg&Itemid=2


Någon som vill?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-08 @ 23:41:25
Tjoflöjt

Nått jag har varit sugen på länge nu är att ta med lite bränsle, grillpinnar och saker att grilla (korv, marshmallows osv) och nått att dricka och mysa runt elden. Är det nån av mina nära o kära runt Stockholm som är sugen på att göra det med mig?Snyggast?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2012-04-07 @ 21:39:11
Vilken gillar ni bäst?
Jag tycker den första :)Tävling: sällskapsspel

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-06 @ 23:30:48

Vinn 1 av 6 sällskapsspel från Kylskåpspoesi!

 Härliga Kylskåpspoesi AB ger hela sex av er chansen att vinna ett av deras nya sällskapspel!
Tävla här
http://vittellersvart.blogspot.se/2012/04/kylskapspoesi-tavling.html


Förföljelse

Permalink - Allmänt - Kommentarer (6)
2012-04-05 @ 12:11:15

Världen är full av idioter. Och när de ger sig på oskyldiga människor som inte har gjort dem något så blir jag arg. Jag kommer att posta en länk här till en blogg av en musiker som har fått känna av dessa människor. Samma människor har även varit på hans ersättare i bandet och även på vissa fans. Det är helt enkelt förjävligt.

Andreas väljer nu att gå ut med information. Han har varit med i tidningar om detta o det har även Micke varit.

Gå in på länken och läs. Man undrar hur vissa människor är funtade :/ och det e bara bra om länken sprids. Och vet ni något mer så hör av er till andreas

http://andreaswistrand.se/index.php?option=com_content&view=article&id=180%3Adags-foer-att-sanningen-kommer-fram&catid=1%3Ablogg&Itemid=2Har beställt denna

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2012-04-03 @ 21:17:19
Har beställt denna
Man kan ta av axelbandet om man vill. Vad tycks?Skor

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-03 @ 19:33:42
Är det nått jag behöver så är det nya finskor som funkar att dansa i. Har bara ett par som jag haft i flera år och de håller inte måttet längre. Skulle även behöva sy in en ny knapp i dem. Kommer inte at kassta dem utan kommer ha dem som ombyte. Kan vara bra med 2 par. Satt och kollade på skopunktens hemsida och hitta ett par för bara 99 kr. Så jag ska ta och åka in och testa dem om de sitter bra att röra sig fort i bså man ej tappar dem i dansen. Så här ser de ut. Vad tror ni?
Folköl och dunkadunka

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2012-04-03 @ 16:24:37

Nja ingen folköl men dunkadunka är det i skallen. Men hade tur att d bara var 1 tim kvar av arbetsdagen när den dök upp o att jag tydligen hade alvedon i handväskan. Nu sitter jag på bussen påväg från jobbet o musiken flödar i lurarna. Har fastnat lite extra för denna låtenApril april

Permalink - Historier - Kommentarer (0)
2012-04-02 @ 14:39:20
Kan ni vänligen tala om hur gammal ni är? frågade försvarsadvokaten. - Jag är 86 år gammal, sa den lilla tanten. - Berätta nu, med egna ord, vad som hände kvällen den 1 april 2009. - Ja, jag satt ju där på verandan, sa tanten, när min unge granne kom och satte sig bredvid mig. Han berättade att han tyckte om äldre kvinnor och att jag var väldigt sexig. Han började smeka mig på låren. - Hindrade ni honom? frågade förvarsadvokaten. - Nej det gjorde jag inte, sa den lilla tanten. - Varför inte? - Det kändes så skönt. Ingen har gjort så med mig sedan min Albert dog för 30 år sedan. - Och sedan? - Han började smeka mina bröst. - Hindrade ni honom? - Nej det gjorde jag inte. - Varför inte? - Hans smekningar gjorde mig alldeles varm i hela kroppen, jag har inte mått så bra på åratal. - Vad hände sedan? frågade försvarsadvokaten. - Jag kände mig så upphetsad att jag bara la mig ner och sa: - Ta mig unge man, ta mig! - Nå, tog han er? - I helvete heller! Han skrek bara: "April, April!!" Och det var då jag sköt den jäveln.


Hunger games

Permalink - Film - Kommentarer (2)
2012-04-02 @ 14:16:07
Nämnde ju för ett tag sedan att jag hade varit på bio. Filmen jag såg var Hunger games. Jag hade inte hört talas om den fören dagen innan. Satt och läste metro och såg en notis om den. Det skulle tydligen vara nya twilight fenomenet. Nästa dag frågade Leone om jag ville gå o se filmen me henne o eftersom jag skippade träningen den dagen då jag ej mådde 100 så sa jag ja. Jag förvänade mig inget av filmen. Kanske var det bra, jag vet inte men i allafall så var den väldigt bra. Både jag och Leone ger den bra betyg. Jag ger den en 4a och Leone ger en stark 4. Av 5 alltså :)

Det finns tydligen flera böcker så jag hoppas det blir fler filmer. Har hört det ryktas om det. Gissar att det tar nått år innan nästa film kommer. Jag e ju ingen twilight nörd (menar inget illa med det) men detta får väll bli min nördhet då ;) Fast inget slår sagan om ringen filmerna.

Har ni inte sett Hunger games så se den :) Här kommer trailern och lite infoHungerspelen är baserad på Suzanne Collins succéroman med samma namn, om en gastkramande framtid som är grym, rå, falsk och egentligen bara handlar om en sak – att hålla folket i schack.

Varje år direktsänds Hunger games som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt lottas två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta i tävlingen. De skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stylas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer, för att sedan delta i spelet där bara en vinner – den som överlever. Katniss Everdeen är sexton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungergames har hon inget skydd. När det är Prims namn som dras i lottningen ser Katniss ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen.Tröttis

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2012-04-01 @ 20:51:28

En riktig tröttis idag. Sov länge i morse o somna en sväng i kväll. SnaaarkRSS 2.0