Idol. Kvalveckan

Nu börjar Idol komma i gång. Jag är inget fan av början av Idol (auditions) men brukar titta ändå. Föredrar när det är live och röstning. Den här veckan är det kvalveckan då de 21 som juryn valt ut ska bli 12.
Det är även 4 st som får en ny chans som tittarna fått välja fram och 1 av dem kommer tävla mot de andra (de som gått vidare från varje program den här veckan) idolerna på fredag.
 
Jag har inte fått något hallelujahmoment men har hittat några jag har fastnat lite för. Två av dem var med i kväll. En av dem har jag fastnat lite extra för (Bragi) och han gick vidare. Tyvärr inte den andre (Gonzalo). Men finns fortfarande chans för honom att komma till fredagen då juryn ska välja ut fyra st wildcards
 
Detta betyder inte att jag kommer att blogga om varenda program. Vi får se. Fick helt enkelt feeling den här gången :)
 
 

God morgon

God morgon på er. Har nyss vaknat. Eller vaknat o vaknat. Känner mig inte så vaken än :p

Även om den här veckan har gått ganska fort så känns det ändå som att dagarna går långsamt. Men är alltid så när man ser fram emot något och när dagen till slut kommer så går dagen jätte fort och sedan är det över. Lite irriterande :p

Höst

Vad hände? Det känns som om det var i går som jag gick runt på gården på jobbet och kollade på träden för att se om det knoppades eller om något blad var på väg. Och nu står man här och ser löven börja få andra färger och faller av. Det är som om bara några månader sa POFF.
Typ Mars, April, Maj, POFF, September.
 
Jag är inget fan av kyla och mörker men jag försöker att se något positivt i allt.
Nu får man mysa ner sig under filt, tända ljus och dricka te.
Men kommer (har redan börjat) att längta efter april/maj igen för då är sommaren snart här igen.
RSS 2.0