Nu är hon här <3

Nu har det landat en ängel, hon la sitt liv i min famn,
i hennes ögon kan kärleken le, en verklighet,
(vandrar i en värld) som bara änglar kan se.
 
I går så kom ännu en ängel till jorden. Cissi och Emil blev föräldrar till lilla Amanda. Är så glad för deras skull och jag ser fram emot att följa henne genom livet, att se henne växa upp :)
STORT grattis till eran underbara dotter.
Välkommen till världen Amanda <3
 
I hennes blick står det skrivet, det finns en mening med livet
 
 
 
 
 

Ut på det blå

I lördags så drog jag och Eva ut på kryss. Andreas skulle vara trubadur. Att kryssningen oxå skulle visa hur dålig man verkligen är på att känna igen en person visste vi inte när vi klev på. Personen jag pratade om bodde i hytten mitt i mot oss. En väldigt trevlig kille. Vi snackade lite och det visade sig att han kände Andreas. Det var när han började prata om den gången han sprang på Andreas under mello som det började gå runt i huvudet på mig. Har du varit med i mellon frågade jag. Ja det hade han. Jag som följer mellon lixom. Jag kunde inte koppla. Han gick tydligen till andra chansen där han åkte ut. Eva och jag satte oss och funderade och plötsligt klack det till vem han var. Jag minns att jag hoppades att han skulle gå till final det året för jag gillade hans låt. Ja jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag är verkligen dålig på ansikten. Jag kan dock inte köra med att jag inte ens skulle känna igen Rolf Lassgård ens om jag sprang på han på centralen för jag har gjort det och jag kände igen han ha ha.
 
Gissar att ni nu funderar på vem killen var.
 
 
Kryssningen var väldigt trevlig. Även fast jag gäspade en del. Den senaste tiden är jag väldigt trött på kvällarna. Det är i o försig positivt på vardagarna för då somnar jag i tid och är inte jätte trött när jag ska till jobbet. Fast även om vi la oss ganska sent ändå så var vi vakna i tid. I väldigt god tid faktiskt. Osis för Andreas som bankade på våran dörr för att han trodde att vi sov. Han verkade besviken att vi var vakna ha ha. Osis grabben ;)
 
 
 
 

Ont lite här och där & Snökonstverk

Hej och hå. I dag har jag ont på lite olika ställen. Det är dock bättre nu än i morse. Olika delar av fötterna beror ju helt klart på att jag inte hade skor på dansen i går. Man fick inte ha sina uteskor på sig inne där. I början tyckte jag det var skönt att slippa ha skor men det blev tillslut jobbigt för fötterna ( Vi satt inte mycket i går) och då spännde jag mig så det är väll därför det har blivit lite smärta här och där i kroppen. Men helt klart värt det :) Jag fick ju till o med ont i mungiporna i går för att jag log och skrattade så mycket :)
 
Eva följde med mig hem efteråt för att sova några timmar innan hon åkte tillbaka till Eskilstuna. Hon hade ju skolan att tänka på. Det komiska e att hon kommer tillbaka i morgon kväll ha ha ;) Vad hon flyger o far eller hur man nu ska säga ;)
 
I dag passade jag på att sitta i massagestolen i rektorhuset. Skön smärta. Alex har dock rätt i att man känner sig som en gurka (Ni vet, man böjer sig när det tar i).
 
Några av barnen gjorde snökonstverk i dag och målade dem med vattenfärg. Det var snögubbar, ödlor/drakar, färgade stora snöbollar medmera. Ungarna gillar ju att det var tösnö i dag så de kunde hålla på och bygga. Vi i personalen var väll inte lika glada ;)
 
En arbetsdag kvar och sedan är det helg :)
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0