Nu är hon här <3

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-25 @ 15:32:18
Nu har det landat en ängel, hon la sitt liv i min famn,
i hennes ögon kan kärleken le, en verklighet,
(vandrar i en värld) som bara änglar kan se.
 
I går så kom ännu en ängel till jorden. Cissi och Emil blev föräldrar till lilla Amanda. Är så glad för deras skull och jag ser fram emot att följa henne genom livet, att se henne växa upp :)
STORT grattis till eran underbara dotter.
Välkommen till världen Amanda <3
 
I hennes blick står det skrivet, det finns en mening med livet
 
 
 
 
 


Ut på det blå

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-24 @ 16:03:03
I lördags så drog jag och Eva ut på kryss. Andreas skulle vara trubadur. Att kryssningen oxå skulle visa hur dålig man verkligen är på att känna igen en person visste vi inte när vi klev på. Personen jag pratade om bodde i hytten mitt i mot oss. En väldigt trevlig kille. Vi snackade lite och det visade sig att han kände Andreas. Det var när han började prata om den gången han sprang på Andreas under mello som det började gå runt i huvudet på mig. Har du varit med i mellon frågade jag. Ja det hade han. Jag som följer mellon lixom. Jag kunde inte koppla. Han gick tydligen till andra chansen där han åkte ut. Eva och jag satte oss och funderade och plötsligt klack det till vem han var. Jag minns att jag hoppades att han skulle gå till final det året för jag gillade hans låt. Ja jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag är verkligen dålig på ansikten. Jag kan dock inte köra med att jag inte ens skulle känna igen Rolf Lassgård ens om jag sprang på han på centralen för jag har gjort det och jag kände igen han ha ha.
 
Gissar att ni nu funderar på vem killen var.
 
 
Kryssningen var väldigt trevlig. Även fast jag gäspade en del. Den senaste tiden är jag väldigt trött på kvällarna. Det är i o försig positivt på vardagarna för då somnar jag i tid och är inte jätte trött när jag ska till jobbet. Fast även om vi la oss ganska sent ändå så var vi vakna i tid. I väldigt god tid faktiskt. Osis för Andreas som bankade på våran dörr för att han trodde att vi sov. Han verkade besviken att vi var vakna ha ha. Osis grabben ;)
 
 
 
 


Ont lite här och där & Snökonstverk

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-20 @ 18:11:49
Hej och hå. I dag har jag ont på lite olika ställen. Det är dock bättre nu än i morse. Olika delar av fötterna beror ju helt klart på att jag inte hade skor på dansen i går. Man fick inte ha sina uteskor på sig inne där. I början tyckte jag det var skönt att slippa ha skor men det blev tillslut jobbigt för fötterna ( Vi satt inte mycket i går) och då spännde jag mig så det är väll därför det har blivit lite smärta här och där i kroppen. Men helt klart värt det :) Jag fick ju till o med ont i mungiporna i går för att jag log och skrattade så mycket :)
 
Eva följde med mig hem efteråt för att sova några timmar innan hon åkte tillbaka till Eskilstuna. Hon hade ju skolan att tänka på. Det komiska e att hon kommer tillbaka i morgon kväll ha ha ;) Vad hon flyger o far eller hur man nu ska säga ;)
 
I dag passade jag på att sitta i massagestolen i rektorhuset. Skön smärta. Alex har dock rätt i att man känner sig som en gurka (Ni vet, man böjer sig när det tar i).
 
Några av barnen gjorde snökonstverk i dag och målade dem med vattenfärg. Det var snögubbar, ödlor/drakar, färgade stora snöbollar medmera. Ungarna gillar ju att det var tösnö i dag så de kunde hålla på och bygga. Vi i personalen var väll inte lika glada ;)
 
En arbetsdag kvar och sedan är det helg :)
 
 
 
 
 
 


Migrän från helvetet

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-18 @ 14:17:06
Ja det råkade jag ut för i går. Fy satan säger jag bara. Det var en sådan där som man mår illa av.
Jag har haft huvudvärk flera dagar i rad och när jag fick det även i går så tänkte jag att *glöm det, jag har saker att göra*. Och precis som att huvudet tänkte *det kan du glömma* så pang.
Hummern ringde o jag la mig i soffan för att snacka och då kom den. Nu låter det som om det var Hummern fel, oops.

Så jag fick avsluta ganska snabbt o gick o lade mig. Men ni som haft den där stora jävla migränen vet att hur man än har huvudet så känns det fel. Slutade med att jag hämtade en hink utifall att. Han knappt tillbaka till sängen fören jag var tvungen att använda den. Det var en sådan smärta så tårarna kom. Fy farao.
 
Tillslut så somnade jag och vaknade vid 20.30 ungefär. Då klev jag upp och gjorde några mackor för att få något i magen. Tittade på criminal minds och sedan tog det inte lång tid innan jag gick o la mig igen. Migränen var borta. Det var bara den vanliga huvudvärken. Snacka om lättnad.
 
Berättade för en på jobbet som verkade förvånad att jag kom till jobbet i dag. Ja man brukar kunna känna sig mörbultad. Ingen huvudvärk än i dag. Peppar peppar.
 
 


Våren försvann

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-17 @ 10:12:01
Jag visste att det var för bra att vara sant. Jag bara väntade på ett bakslag men jag kunde ändå inte låta bli att hoppas. Tussilagorna som hade tittat fram. De söta videkissarna. Nu ligger tussilagorna där ute under snön och kämpar för sin överlevnad.
 
Det ska bli regn senare i dag sa de på nyheterna. Jag hoppas att det är sant och att den tar bort all snö. Ja det är bara mars men tycker ändå att våren kan få vara här.
 
Bilder från förra veckan
 
 
 
 


Veckans låt: Blender - Minnen från lyckliga dar

Permalink - Veckans låt - Kommentarer (0)
2014-03-15 @ 11:35:17
När det blåser som mest och kylan drar fram
Då stannar jag inne och håller mig varm
Sen plockar jag fram dom
dom bilder jag har
Och tittar på minnen från lyckliga dar

Där har tiden stått still bland lekar och skratt
Jag grips av dom stunder som kommer ifatt
Det känns som om vi för alltid är kvar
bland ljuvliga minnen från lyckliga dar

JAG SKULLE GJORT MER FÖR ATT FÅ DET ATT VARA
JAG ÅNGRAR DOM STEGEN DEN RASTLÖSE TAR
I DAG FÅR JAG TRÖSTA MIG SJÄLV MED ATT LEVA
I VÄRLDEN AV MINNEN FRÅN LYCKLIGA DAR

Jag undrar ibland om det finns en chans
Om ödet kan föra oss bort någonstans
Där allt är förlåtet
Där vi kan bli kvar
Och leva bland minnen från lyckliga dar

JAG SKULLE GJORT MER FÖR ATT FÅ DET ATT VARA
JAG ÅNGRAR DOM STEGEN DEN RASTLÖSE TAR
I DAG FÅR JAG TRÖSTA MIG SJÄLV MED ATT LEVA
I VÄRLDEN AV MINNEN FRÅN LYCKLIGA DAR

JAG SKULLE GJORT MER FÖR ATT FÅ DET ATT VARA
OCH LYSSNAT PÅ DIG NÄR DU SA;
"STANNA KVAR"
I DAG FÅR JAG TRÖSTA MIG SJÄLV
I VÄRLDEN AV MINNEN FRÅN LYCKLIGA DAR
 
I VÄRLDEN AV MINNEN FRÅN LYCKLIGA DAR
 
 


Har du ett varmt hjärta?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-14 @ 18:44:09
Det är 2014 men ändå får inte människor älska den de vill. Man och man, kvinna och kvinna är fortfarande en skam enligt många. Enligt mig så är kärleken något vackert. Vare sig det är man o kvinna, man o man eller kvinna o kvinna. Nu har bandet Date oxå satt ner foten. De har nu släppt en låt där alla intäkter från försäljningen av inspelningen kommer oavkortat att skänkas till ”Insamlingsstiftelsen RFSL”.

Jag hoppas du är en av dem som köper den. Det kostar inte mycket och du är med och hjälper till. Har du ett varmt hjärta att vilja hjälpa till? Ingen kan göra allt men alla kan göra något.
 
Postar in det som de har skrivit och där hittar du även länk till låten
 
 
 
ALLA KAN GÖRA NÅGOT

Varje vecka kan man läsa om det i tidningar, se det på nyheterna eller höra om det på radio. Under OS i Ryssland var det demonstrationer och flera gripanden. Uganda lagstiftar om det. Även flera stater i USA har lagt förslag om nya hårdare lagar.

Det handlar om människors rätt att leva sina liv med vem de vill.

I vår upplysta värld, år 2014, borde det vara en självklarhet att få visa sin kärlek offentligt oavsett ens sexuella läggning. Så är bevisligen inte fallet. Frågan man kan ställa sig är om man som en enda liten människa kan göra någon skillnad? Vi tror att man kan det. Alla kan göra något men ingen kan göra allt. Om vi däremot hjälps åt kan saker förändras.

Vi har spelat in låten True Colors. Alla intäkter från försäljningen av vår inspelning kommer oavkortat att skänkas till ”Insamlingsstiftelsen RFSL”. De stödjer flera internationella projekt där de samarbetar med organisationer i flera länder bl.a Uganda och Indonesien.

Genom att ni köper låten på iTunes är ni med och bidrar till en värld där alla ska kunna älska vem man vill. Dela gärna vårt budskap - alla kan göra något.

//Date

iTunes-länk: https://itunes.apple.com/se/album/true-colors-single/id836576743

Detta meddelande finns även tillgängligt som PDF för delning: http://www.d8.nu/press/True_colors.pdf
 
 
 I morgon är det dax

Permalink - videor - Kommentarer (0)
2014-03-14 @ 17:34:00
I morgon börjar gladiatorerna igen. Det är något jag har sett fram emot.
Det är dock extra kul att se barndomskompisen Mikael (Prime) mosa sina utmanare :)

Tittar du på gladiatorerna? Vem är din favorit gladiator?
 
 


Till er

Permalink - Youtube - Kommentarer (0)
2014-03-12 @ 13:31:41
Den här låten tillägnar jag mina vänner :)
 
 
)


Sånna här dagar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2014-03-11 @ 14:33:41
trivs jag extra med mitt jobb. Det är härligt väder i dag. Trodde inte det skulle vara det när jag såg att det bara var 1 plus i morse. I o försig så var klockan inte så mycket då. Jag är ju ute en hel del på mitt jobb och solen har värmt en del i dag. Det hade såklart fått vara ännu varmare men nu är det ett steg i rätt riktning ;)
Jag gillar inte kyla så ni kan ju säkert gissa hur mycket jag njöt på jobbet under vintern ;) Mmmm precis :P
 
Sommaren känns dock en bra bit bort men det är redan dax att börja kolla upp när man ska ha semester. Vi har ju stängt några veckor så semester blir det automatiskt då. Skulle dock ändå ha valt de veckorna så det passar ju bra in. Får sätta mig ner och kolla och tänka om jag ska ta ut mer semester än det som är stängt.
 
Föresten, såg denna artikeln. Ha ha snacka om klockrent XD
Parkeringshämnden: Snälla, föröka dig inte
http://www.expressen.se/nyheter/parkeringshamnden-snalla-foroka-dig-inte/


Snart dax

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-10 @ 22:34:43
att krypa i säng. Det har ju varit tyst här några dagar. Jag lovar, jag har inte glömt bort er. Och det blir inte så långt nu heller. Ska ju strax krypa i säng så jag tar mig upp till jobbet :)
 
Var till doktorn i dag för att förnya ett recept. 200 spänn för att komma dit o säga *Ja jag mår bra och medicinen funkar bra* och sedan få det förnyat. Ja hujedamig ;)
Han tyckte dock (Hade en vikarie som såg ut som 90% Jimmy i Joey och 10% Tommy i Arvingarna) att vi ska dra ner dosen lite. Visst why not. Nu kommer det roliga. Han skrev ut 2 olika doser då den dosen jag ska ta ej finns. Så jag måste dela några tabletter. När jag skulle hämta ut medicinen så undrar de på apoteket hur han hade tänkt för de är inte delbara. Hmmm detta blir kul ;) Ska dit om en månad igen för att kolla hur allt gått :P
 
Och våren har varit här och smugit. I går var det jätte härligt ute. Man lixom bara njöt :)
 
Nej nu ropar sängen :)


Om jag får bestämma

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-08 @ 18:31:43
Om jag fick bestämma så skulle det se ut så här i kväll
 
 


Snart helg

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-06 @ 19:25:00
Den här veckan ha gått ganska snabbt ändå. Men bara för det lär väll morgondagen gå jätte långsamt ;) Men sedan är det helg. Lördagen kommer med självklarhet att spenderas i soffan och melodifestivalen. Trist att det snart är över. Visst eurovison finns ju oxå men är inget stort fan av det. Det är mellon som gäller :)
 
Såg att det är en film med Brad Pitt i kväll som jag inte sett. Min gissning är att jag kommer att krypa upp i soffan och se den sen. Den börjar inte fören 21 så jag tror jag ska ta en skön dusch innan :)
 
 
Hösten 1939 lämnar Heinrich Harrer sin gravida hustru för att följa med en expedition med målet att besegra en av Himalayas högsta bergstoppar. Kort tid efter att andra världskriget bryter ut i Europa blir expeditionens medlemmar internerade i ett brittiskt fångläger i Indien.

I rollerna: Brad Pitt, David Thewlis. Regi: Jean-jacques Annaud.

 

 

 Vilken ska jag ta?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2014-03-04 @ 20:11:33
Tänkte färga håret den 18e men vet inte om jag ska ha rött eller mörkbrunt.
Vad tycker ni? Rösta i omröstningen under bilden :)
 
 
 
 
 
 


Snart dax för final

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2014-03-02 @ 12:00:47
Jag älskar mellon så det känns nästan lite tråkigt att det är final på lördag. Även om finalen är det roligaste avsnittet. Blir lite av ett tomrum när allt är över. Hade jag fått med Martin i går så hade jag varit väldigt nöjd över hur det ser ut i finalen (även om vissa inte borde vara där enligt mig). Men jag har i alla fall en topp 3. Om någon av dessa 3 på min lista vinner så blir jag nöjd men blir så klart extra nöjd om den som jag har som nr 1 vinner ;)
 
 
 


Melodifestivalen. Andra chansen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-01 @ 22:09:00
Ni som läser min blogg och även ser på mellon fattar nog att jag inte är nöjd nu. Jag får väll vara glad att Martin gick så långt han gick men när jag såg att han skulle köra mot Svenning så förstod jag att det var kört. Sällan man vinner över barnens favorit. Men jag försökte hålla modet uppe.
 
Att Helena vann mot rockarna förvånar mig inte ett dugg. Hade Martin oxå gjort.
 
De två jag ville ha vidare är svår att säga. Martin är ju solklar för mig men sedan. Helena troligen men jag gillade även JEM och Ammotrack
 
För mig är du en vinnare Martin
 
 
 


I kväll hoppas jag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-03-01 @ 16:38:24
på att denne mannen går vidare från andra chansen
 
 


RSS 2.0