Twilight

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2009-09-30 @ 15:49:38
Alla tjatade (ja praktiskt taget) om Twilight när den filmen kom. Folk älskade den. Så det slutade me att jag såg den jag oxå. Jag kanske hade för höga förväntningar för jag blev besviken. Filmen var okej men inte mer än så.
Jag kommer fortsätta se filmerna. Men jag kommer inte köpa dem.

Stina har ett tag försökt få mig att börja läsa böckerna. Jag vet att böckerna ofta är bättre än filmerna men det tog ändå ett tag för mig att öppna första boken jag lånat av henne. Första kapitlet gillade jag inte men tvingade mig att fortsätta läsa och nu tycker jag boken är ganska bra. Jag har inte läst ut den än men jag lär ha gjort det innan jag ska till henne nästa gång. Och jag antar att det blir så att jag komemr låna bok nr 2 då.

När jag läst ut första boken så ska Stina se en Beck film ;)
Hon är inte en sån som direkt gillar Beck, medans jag älskar Beck filmer.
Och hon lovade att se en Beck film när jag läst boken he he

Nu är det snart middag. Har plockat ut lite kött ur frysen.
Ska bli gott


Massor

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-09-29 @ 13:49:54
Har inte skrivit så mycket på sistone. Har hänt en hel del. Inte bara det som nämndes här nedan om stöld och sånt.

Idol har kommit fram till stadiet när vi tittare ska få börja rösta på de vi vill ha vidare.
Jag är fortfarande lite sur att Erik Ljung inte kom vidare i år heller ;)
Men av det jag har sett hitils så verkar årets artister bättre än förra året. Förra året sög verkligen.


Måste klargöra

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-09-23 @ 10:11:10
Det är lätt att missuppfatta det jag skrev i förra inlägget :)
Vissa tror att jag menade att jag själv förstorar upp detta. Jag menade att ni SKA förstora upp det när ni läser det jag skrev för då kan ni på ett ungefär förstå hur jag kände det. För det är svårt för mig att beskriva känslan :)


Pekar neråt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2009-09-22 @ 19:09:13
Oj oj vad det har hänt mycket de senaste dagarna. Tyvärr mest negativt.

En känslomässig grej hände så jag blev helt knäckt och fortfarande är

Sen blev jag bestulen (filmkamera, olika kablar, tröja, dop present mm)

Sen fick jag sitta på en resturang helt själv i 1,5 tim utan att folk dök upp (eller det dök upp folk efter 1,5 tim o stanna i typ 15 min)

Råkade ut för en liten bussolycka (min mamma flög genom bussen o hamnade framme hos chauffören)

Sträckte benet / knät så jag fick svårt att gå

Sen hände små negativa saker som d inte är nått att bry sig om i vanliga fall men som i detta läge kan bli för mycket och sen dök det även upp en stor grej till och sen fick jag även veta att jag inte får nån hjälp av försäkringsbolaget för stölden.

När jag skriver ner detta så här kort så ser det inte lika farligt ut som när det upplevdes. När ni läser detta så förstora upp det, ganska mycket oxå så kanske ni förstår. Finns flera av sakerna som ej nämns som känns extra förjävligt. Och allt detta hände bara på några dagar. Skulle vara jobbigt nog om det var utspritt på 1 månad *suck*

Försökte hålla humöret uppe på jobbet idag. Först var jag svintrött eftersom det var första natten på flera nätter som jag kunde sova någolunda och då ville kroppen ta igen allt. Och sen så har det ju hänt så mycket. Men det syndes i allafall att jag var knäkt på jobbet. Fick sms av en arbetskamrat efter hon gått hem
*Hej jag hoppas du mår bättre snart, såg verkligen hur dåligt du mår*

Det sägs att efter regn så kommer det solsken.
Måste bli en jäkla stor sol då i sånnafall


.......

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-09-16 @ 16:20:59
Lämna mig inte ;(


2011

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-09-13 @ 17:35:14
Satt och snackade med Hummern förut. Och vi kom in på resor. Hon brukar åka utomlands då och då. Jag däremot har bara varit till Norge och Finland. Och Finland gills inte riktigt för jag har aldrig klivit av båten ha ha. Vi kom fram till att nångång ska vi göra en resa ihop. Hon föreslog då Spanien. Det nappade jag på direkt för jag har alltid känt mig en dragning dit. Dit och Orlando Florida. Vi bestämde att i mars eller april 2011 så ska vi åka till Spanien i 1 vecka bara hon och jag :) Ska bli jäkligt kul.

Jag och Hummern ses så sällan. 1 gång per år typ. Har väll hänt nångång att det blev 2.
I år har vi inte setts än. Sist var i november (tror jag det var) förra året. Nästa gång blir den 18e november i år. Så att åka bort på 1 veckas resa ihop blir kanon. Då får vi tid att umgås :)


Blir så less

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-09-12 @ 16:42:58
Jösses vad jag blir less. Jag har en blogg med en polare och våra bilder blev snodd från bloggen. Vi hade skrivit copyright och allt på dem. Och såklart blev det tjoms så det sluta med att jag sa att jag måste kontakta stället de har sin blogg på för att bilderna ska försvinna. Det såg de som ett hot. Men de tog bort bilderna tillslut. Och det verkade bli frid o fröjd igen. Tji fick jag. Nu har nån av deras vänner börjat lägga sig i. Man börjar ju undra hur gamla dessa är. De verkar då inte förstå. Ni ser bilden jag la upp på Date. Ja den skulle minsan denna bruden anmäla mig för bara för att jag fick de där brudarna att ta bort våra privata bilder från sin blogg. Det roliga är ju att denna tjejen inte ens brydde sig om att kolla upp om jag verkligen snott bilden. För det roliga i det hela är att jag har kontakt med fotografen för bilden och han har gett mig lov att använda den. Var ju till och med han som gav mig den från första början. Så ett tips är ju att folk kollar upp innan de hoppar på en. Ett annat tips kan ju vara att inte lägga sig i. Men jag hoppas vi alla kan lägga detta bakom oss och börja om för jag tycker bara det är onödigt att man ska vara osams. Absolut när man inte ens känner varandra :)

Annars så har jag inte fått så mycket gjort idag. Har en vilo dag idag. Jag hade tänkt åka och träna i morse men insåg att jag borde låta min kropp vila. Jag har ju gått upp tidigt och flängt runt i nästan en vecka. Jag måste låta mig själv vila i allafall en dag.

Nu fick jag en kommentar på min blogg från en av tjejerna som snodde bilderna. Jag som hade tänkt dra ett streck över detta och börja om, jag börjar undra om de ens är värda att lägga ner energi på. Börjar tro att de bara är ute efter bråk. Aja nu skiter jag i det här :) Det är deras problem

Nu ska jag fortsätta digga till radio rix och fixa till lite i köket

Tjing


Ny chans?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-09-12 @ 11:03:04
Ja gud jag hoppas verkligen det. Jag snackar om dansbandskampen. Läste i dansbandsbloggen att på tisdag avslöjas det vilka som är med i årets dansbandskamp.

Nu är det så här. I förra säsongen var Date med. Men det gick åt skogen. Men det var inte Date´s fel. Så man tycker ju att SVT skulle ha gett dem en ny chans. Men fick de någon? Näe. Det var en aningen förvånande. Många såg som en självklarhet att Date skulle få en ny chans men SVT gav dem ingen.

Jag hoppas att SVT har tänkt på detta i år när de har valt ut banden. Att om de har sett Date på ansökningslistan även i år, att de tar med dem. För då får killarna en ny chans. En chans att visa hur de verkligen är. För jag kan säga att alla som inte hört dem förut och såg när de var med sist fick helt fel syn på killarna. Så det vore inte mer än rätt att de fick vara med i år igen.

Här är en artikel från förra säsongen. Tycker Gunilla har fel. Date skulle klart ha fått en ny chans eftersom felet ej var deras. Jag som har hört och sett framträdandet ute på danser till den här låten vet att de kan MYCKET bättre.
http://www.expressen.se/noje/1.1349915/date-det-var-svt-s-fel-att-vi-akte-ut

Kom igen SVT. Gör rätt nu :)
Jag håller alla tummar jag kan hitta
Veckans låt: Martin Stenmarck - Not a day goes by

Permalink - Veckans låt - Kommentarer (0)
2009-09-12 @ 00:45:53

Got a picture of you
I carry in my heart
Close my eyes to see it
When the world gets dark
Got a memory of you
I carry in my soul
I wrap it close around me
When the night gets cold
If you ask me how I'm doing
I'd say "just fine"
But the truth is, baby
If you could read my mind

 

Chorus:
Not a day goes by
That I don't think of you
After all this time
You're still with me, it's true
Somehow you remain
Locked so deep inside
Baby, oh, baby
Not a day goes by

 

I still wait for the phone
In the middle of the night
Thinking you might call me
When your dreams don't turn out right
And it still amazes me
That I lie here in the dark
Wishing you were next to me
Your head against my heart
If you ask me how I'm doing
I'd say "just fine"
But the truth is, baby
If you could read my mind

 

Chorus

 

Minutes turns to hours
And the hours to days
Since it's been forever
That I felt this way

 

Chorus


That I don't think of you

Friday

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-09-11 @ 13:30:56
Veckan är till ända kan man säga. Eller den var det redan i går för mig för jag är ledig idag. Men det betyder inte att jag sov ut i morse. Halv 9 stod jag på busshållsplatsen och väntade på bussen. Jag hade bestämt mig för att dra till gymmet och köra powerplate och sen lite kondition. Jag vet att det räcker med en omgång powerplate. Min instruktör sa att jag behöver absolut inte träna nått mer än det på ett träningspass för det tar så bra på hela kroppen. Men jag kände att jag ändå ville göra lite mer idag. När jag frågade om sladden i receptionen så sa hon att Jonas precis tagit den. Tack för det Jonas (Han är en annan av instruktörerna) så jag satte mig på en cykel medans han och hans elev körde powerplaten. Han fick syn på mig när jag klev av cykeln och jag lossas skälde på han för att han hade snott sladden. Så när jag stod på en skidåkar maskin så kom han och la sladden på maskinen. Ha ha tack du. Efter att ha kört mitt powerplate pass så tog jag en tripp på springbandet oxå. Svetten verkligen rann när jag klev av. Sen in i duschen och ut i bassängen för att simma 10 längder. Kändes som ett bra avslut med några få längder. Sen satt jag i bastun och myste.

Jag brukar skriva om idol eftersom det är ett av mina favo program. Visst kommer jag göra det i år med men inte så mycket här i denna blogg även om det kommer komma nått här med. Jag har startat en idol blogg som jag kommer (har redan börjat) skriva i. Kolla in den vet ja :)
http://www.mariasidolblogg.blogg.seKaboooom

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2009-09-06 @ 10:15:33
Jag lider av mörkrädsla. Inte när jag är ute men här hemma. Jag kan sova i mörker men gå runt i lägenheten när det är mörkt är en annan 5a. Jag tror det beror på en grej jag var med om för några år sedan. I allafall så hade jag gått och lagt mig. Hade just kollat väckarklockan och släkt lampan när jag hör världens brak ute i hallen. Fick panik. Eftersom jag brukar sova naken så hade jag ingen lust att smyga ut dit. Tänk om det var nån där. Som tur var så hade jag för en gångs skull morgonrocken i mitt sovrum. Tog på mig den och smög ut i hallen. Där på golvet låg min tavla som har suttit på väggen i flera år. Den hade ramlat ner med ett brak på hyllan under och rivit med sig grejer ner på golvet. Nu måste jag skaffa en ny ram. Men fy fan vad rädd jag blev. Tog ett tag att somna sen


Sicken dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-09-05 @ 22:48:51
Vaknade när klockan ringde halv 7. Kände verkligen inte för att kliva upp.
08.05 gick tåget. Var tvungen att hoppa av i Ånge och byta till buss där.
Framme i Sundsvall så drog jag iväg på mötet. Givande möte :). Detta blir nervöst men kul.
Sen drog jag och Stina iväg och mötte upp Tiia och vi gick och åt. Blev tacos för mig.
Jag kommer se ut som en gurka snart så som jag får i mig gurka hela tiden.
Träffade även Maria idag. Mycket trevlig tjej som jag hoppas på att få träffa mer :)

17.54 gick tåget hem. Som tur var slapp jag byta på vägen. Jag gillar inte att åka tåg. Jag blir bland annat lätt åksjuk av tåg. Även idag. Och det har inte gått över än.
I allafall så var det tur att pappa hämta mig på stationen me tanke på den tunga lådan jag hade me mig hem. Jag är verkligen svag. Så nu slapp jag släpa d till en buss.

I morgon drar jag upp till stugan över dagen. Tobias hämtar mig 11.15 så jag får sova betydligt längre i morgon ;)
Tror det blir sängen här snart


Friday

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-09-04 @ 19:22:04
Tjo tjim

Jag använder sällan nagerlack. Eller snarare färgat nagerlack. Tänkte jag skulle göra d idag men insåg att de jag har e för gamla. Så när lönen kommer i slutet av månaden så tror jag att jag ska införskaffa nån färg.
Vilken färg tycker ni? :)
Den jag brukar använda annars är genomskinligt med glitter.

Var på körskolan idag. Det gick både ganska bra och mindre bra. Eller ganska bra? Den delen gick mer än ganska bra föresten. Jag fick beröm av min körlärare. Då blir man glad. Jag hade verkligen lagt på minnet det vi tränade förra gången. Tyvärr var det annat som gick sämre istället men det kan ju bero på att jag var så koncentrerad på det andra. Så nästa gång kanske jag kan sätta ihop dem ;)
Fick köra en helt annan bil idag oxå eftersom den andra har dött. Hmm lite trånga sätten i denna eller så har jag för stor röv :P Jag gillar däremot växelspaken i den här bilen. Den var skön att använda.
Efter körningen så satte jag mig vid datan på körskolan och gjorde ett test o skrev ut det jag måste plugga mer på. Ska ta och fixa det o åka dit en sväng nästa vecka o se om jag får bättre poäng då :)

Asså varje gång jag genar över gräset så kollar jag mot tantens ballkong utifall hon ska komma utfarande. Nej jag är inte rädd för henne och nej jag genar inte för att reta henne. Jag gör bara som jag alltid har gjort sedan jag flyttade hit. Däremot så undrar jag om den där biten mark som hon har planterat på tillhör henne.

Disken ligger i blöt, 2 tepåsar ligger i varmt vatten snart klar att dricka. Citron vatten i en tillbringare brevid mig och inte lång tid tills CSI börjar.


Minimum

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-09-03 @ 19:00:03
Ja inte är det mycket träningsvärk jag känner idag. Lite i benen o rumpan men inte så farligt. Däremot så känner jag nått annat. Smärta i nederdelen av ryggen och i högra höften. Det är nått jag inte behöver nu. Det i ryggen har jag känt av lite från och till i några dagar. Jag hoppas den är puttväck till på lördag. Samma med höftsmärtan. Vill kunna koncentrera mig på mötet utan att känna smärta. Och sen ska man ju träffa Tiia oxå. Vill ju passa på när man ändå är i Sundsvall. Så jag, Tiia och Stina ska gå och äta tacos. Ska bli gott.

Stina har döpt mig till Molle. Så fort hon säger Molle så ser jag min vän Mollin framför mig. Hon kallas jämt för Molle. I början trodde jag hon hette det men jag hade fel. Hennes rätta namn är Mollin men jag kommer fortsätta att säga Molle. Det gör ju andra som känner henne. Apropå smeknamn så kallar Suzz mig för Majlis. Gud vad jag känner mig som 70 år då ha ha. Fast går inte ryggvärken över o jag behöver käpp så kanske d passar ;)

Var och åt middag hos pappa idag. Jag har inte ätit drottningsylt på hur många år som helst. Mums var det :)
Så nu sitter jag här mätt och belåten :)
Kolla gärna in www.emdtour.blogg.se och kolla nya layouten där. Stina har varit framme igen. Nästa gång ska jag försöka men frågan e om jag lyckas få till en lika bra som hon lyckas få till. Kanske hon har lust att lära ut lite knep. Jag har en liten ide till en men det är skillnad att ha en ide och att få till den.

Nej nu ska jag ta och kolla upp om jag har den där kudden som man kan värma och lägga på ryggen. Kanske hjälper på min rygg.

Tjing :)


Upprättelse

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-09-02 @ 21:37:19
Jag vet nu varför jag fick kattalogen. Ska jag berätta varför? Tja varför inte. Tidigare i år så beställde jag lite från en porrig hemsida. Bland annat en kakform i form av en snopp. Jag bakade en tårta i den i sommras till en polare ;) och tydligen tyckte sidan att de ska börja skicka Maria kattaloger. Aja :)

Jag var iväg på mitt första pass med powerplate idag. När jag knallade till bussen så höll gnälltanten på att klättra omkring på sin ballkong. Och vad gjorde jag när jag kom runt huset? Jo jag gick på gräset. Hon sa inget men jag märkte att hon tittade efter mig. Jag tänker inte sluta gå på gräset bara för att hon vill det.
När jag var klar med powerplaten så sa Maria som är min träningsledare att hon blir förvånad om jag inte har träningsvärk i morgon. Den som lever får se :)

Jag är trött men ska inte sova riktigt än. Får se om jag får ett samtal som jag väntar på. Nu vet jag inte hur sent hon kan tänkas ringa men efter 22.00 så tror jag inte hon ringer. Så då får vi höras i morgon.
I morgon ska jag äta middag hos pappa. Blir pannkaka. Det är som en tradition som han håller fast vid. När farmor levde så brukade pappa och min farbror Bertil åka dit på torsdagar o äta pannkaka och ärtsoppa. Jag höll mig till pannkakan.

Nu ska jag fixa lite saker så får vi se när jag kommer i säng

Tjing


Mysko

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-09-01 @ 17:59:43
Hm ja vart ska jag börja.

När jag kom från jobbet idag så gör jag som jag brukar och genar över gräsmattan vid mitt hus. Då öppnar en tant sin ballkongdörr (hon bor längst ner på marken) och vill prata med mig. Hon undrar varför jag går över gräset. Hm vad är det för en fråga? Ja det går fortare sa jag. Då börjar hon gnälla. Nått i stil me att så mycket fortare går det inte och gräset blir utnött osv. Hm hallå tanten, jag går inte på din egendom och det finns ingen skylt om förbjudet att gå på gräset tänkte jag. Hon gav sig inte heller så jag suckade och knallade vidare. Jag kunde höra henne ända tills jag rundade hörnet. Jag förväntade mig nästan att hon skulle dyka upp i trappen oxå men det gjorde hon ej.

När jag kom hem fick jag en ny överaskning. Där låg en kattalog med en aningen porriga kläder / grejer. Hm hallå denna har jag inte beställt. Någon måste ha beställt den åt mig. Aja kanske kan vara bra att ha. Det är snart jul så kanske hittar jag nån julklapp där till nån


RSS 2.0