Snart är helgen här

Oooh i morgon är det fredag och jag slutar tidigare i morgon. Perfekt :) Kvällen kommer bli pizza, kanske en öl och idol och mys med Eva. Perfekt avslut på arbetsveckan. Bra fredag :)

Hösten är här

Ja nu kan man verkligen säga att hösten är här. Gäller att klä sig varmt nu med tanke på att mitt jobb oxå består i att vara ute. Det är blandat mellan lektioner, raster och fritids. Och under fritids är vi mest ute.
 
I dag provade jag jacka på jobbet för att se vilke stolek jag ska ha (har fått 2 st tröjor men ska även få en jacka och ett par ute byxor). Så nu är det beställt eller ska beställas i min stolek. Bra att ha när det blir ännu kallare. De på jobbet anser att när norrläningen klär på sig, ja då är det kallt. Även fast jag kör med tröjor och de med jackor än så länge ;) Men jag tar med mig hallstuk osv utifall att. Och skulle det bli för kallt så kan jag låna jacka på jobbet. Finns reserver. Men snart är det väll dax även för mig att ha på mig jacka när jag går till jobbet.

Larverna är här

Barnen på jobbet ska lära sig allt om fjärilar. Så vi har beställt fjärilslarver från England och nu är de här. Barnen fick en varsin larv som de fick döpa och ta hand om (Vi lärare hjälper så klart till). Sen fick de välja mellan ett dopbevis eller namngivningsbevis. Namngivningsbeviset fixade jag till. Blev riktigt nöjd faktiskt. Det blev dock en larv över och det blev så att jag fick döpa den. Det blev Magnus. Barnen tyckte det var ett roligt namn på en larv. Jag förklarade att den heter efter min idol Magnus Carlsson. Då ansåg barnen att larven måste heta Carlsson i efternamn. Så varför döper man en larv efter sin idol. För mig så är Magnus en vacker fjäril och en dag kommer även denna larv att bli en.
 
 
RSS 2.0