Melodifestivalen, deltävling 4. Gävle

Sista deltävlingen. Jag är fortfarande irriterad över förra veckan. Aja.

Mina favoriter idag blev Andreas Johnson och After dark. Nu blev det inte riktigt som jag ville. Andreas vann. After dark kom på 5e plats. Fast jag tycker Sarah var riktigt bra oxå. Det var hon som vann den andra globen platsen. Men jag tycker After dark var bättre.

Nu är det andra chansen som gäller och sen är det stora finalen.

40984-68

Melodifestivalen, deltävling 3. Ö-vik

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Nu går jag i taket. FEL FEL FEL. Magnus låt var grymt bra. Visst han var inte helt kry och det ska man inte skylla på men hallå.  Magnus hamna på fel plats. Han borde ha fått en bättre placering.

Nu kommer jag säga en sak som kommer gå emot mig men Måns och Sebbe fick säkert en del röster på grund av idol tiden (fast jag tycker Sebbe var grymt bra så han skulle säkert hamnat som vinnare ändå)
Måns har säkert folk från lets dance tiden oxå.
Måns låt var okej men inte värd att vinna.

En rätt vann i allafall. Sebastian. Han var jätte bra på scen och han sjunger bra och låten var bra. Men den andra vinnaren borde ha varit Magnus. Kunde han i allafall inte kunna få komma till andra chansen
Det är jobbigt när en artist e poppis. Många ringer, linjen blir okuperad. Man kommer inte fram. De borde ha ett tele nr till. Det var skit svårt att komma fram

Jag är så irriterad för tillfället

De rätta vinnarna enligt mig är
Magnus och Sebastian40984-64

Melodifestivalen, deltävling 2. Göteborg

Så var det dags för andra omgången av melodifestivalen. Denna gången var den i Göteborg. Jag var på vikingline båt då men de visade den där. Sedan kollade jag igen när jag kom hem.
Jag hade bestämt mig för att spetsa öronen extra när Marie Lindberg skulle sjunga. Nog visste jag att hon kunde sjunga men jag blev så tagen.
Fick syn på Henrik flera gånger i publiken också.
I alla fall så blev jag inte förvånad när det var dags att ropa upp vilka som gått vidare till final och andra chansen och de ropar upp The Ark som vinnare. De hade en bra låt.
Sedan skulle de ropa upp en för andra chansen. Jimmy Jansson o sedan blev det Jessica Andersson. Kvar satt Cosmo4 och Marie Lindberg. Vilken av dem skulle gå vidare till finalen. Jag kände hur jag höll tummen för enligt mig så var Marie bäst den kvällen. Jag hoppades verkligen att hon skulle gå vidare. Och när Luuk ropade upp att Marie gått vidare direkt till final så skrek jag rakt ut och klappade händerna. Jag som inte brukar skrika rakt ut osv inför en massa okänt folk, jag brydde mig inte vad de inne på puben tänkte. Jag var så glad att Marie vunnit. Jag skrek nog så mycket att hela båten måste ha hört mig.


 

För en gångs skull så gick allt som det skulle enligt mig.
Rätt gick vidare till globen och rätt gick vidare till andra chansen. 

40984-67
RSS 2.0