Melodifestivalen, deltävling 4. Gävle

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2007-02-24 @ 21:39:53
Sista deltävlingen. Jag är fortfarande irriterad över förra veckan. Aja.

Mina favoriter idag blev Andreas Johnson och After dark. Nu blev det inte riktigt som jag ville. Andreas vann. After dark kom på 5e plats. Fast jag tycker Sarah var riktigt bra oxå. Det var hon som vann den andra globen platsen. Men jag tycker After dark var bättre.

Nu är det andra chansen som gäller och sen är det stora finalen.

40984-68


Melodifestivalen, deltävling 3. Ö-vik

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2007-02-21 @ 23:42:25
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Nu går jag i taket. FEL FEL FEL. Magnus låt var grymt bra. Visst han var inte helt kry och det ska man inte skylla på men hallå.  Magnus hamna på fel plats. Han borde ha fått en bättre placering.

Nu kommer jag säga en sak som kommer gå emot mig men Måns och Sebbe fick säkert en del röster på grund av idol tiden (fast jag tycker Sebbe var grymt bra så han skulle säkert hamnat som vinnare ändå)
Måns har säkert folk från lets dance tiden oxå.
Måns låt var okej men inte värd att vinna.

En rätt vann i allafall. Sebastian. Han var jätte bra på scen och han sjunger bra och låten var bra. Men den andra vinnaren borde ha varit Magnus. Kunde han i allafall inte kunna få komma till andra chansen
Det är jobbigt när en artist e poppis. Många ringer, linjen blir okuperad. Man kommer inte fram. De borde ha ett tele nr till. Det var skit svårt att komma fram

Jag är så irriterad för tillfället

De rätta vinnarna enligt mig är
Magnus och Sebastian40984-64


Melodifestivalen, deltävling 2. Göteborg

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2007-02-16 @ 12:09:55

Så var det dags för andra omgången av melodifestivalen. Denna gången var den i Göteborg. Jag var på vikingline båt då men de visade den där. Sedan kollade jag igen när jag kom hem.
Jag hade bestämt mig för att spetsa öronen extra när Marie Lindberg skulle sjunga. Nog visste jag att hon kunde sjunga men jag blev så tagen.
Fick syn på Henrik flera gånger i publiken också.
I alla fall så blev jag inte förvånad när det var dags att ropa upp vilka som gått vidare till final och andra chansen och de ropar upp The Ark som vinnare. De hade en bra låt.
Sedan skulle de ropa upp en för andra chansen. Jimmy Jansson o sedan blev det Jessica Andersson. Kvar satt Cosmo4 och Marie Lindberg. Vilken av dem skulle gå vidare till finalen. Jag kände hur jag höll tummen för enligt mig så var Marie bäst den kvällen. Jag hoppades verkligen att hon skulle gå vidare. Och när Luuk ropade upp att Marie gått vidare direkt till final så skrek jag rakt ut och klappade händerna. Jag som inte brukar skrika rakt ut osv inför en massa okänt folk, jag brydde mig inte vad de inne på puben tänkte. Jag var så glad att Marie vunnit. Jag skrek nog så mycket att hela båten måste ha hört mig.


 

För en gångs skull så gick allt som det skulle enligt mig.
Rätt gick vidare till globen och rätt gick vidare till andra chansen. 

40984-67


Nattelinatt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2007-02-09 @ 01:39:16
Har nyss stängt av TVn. Har legat i soffan och tittat på CSI. Ska strax gå och lägga mig *gäsp*
Klockan är över 00.00 så alltså är det fredag nu. I morgon är det lördag. Då ska jag träffa Stina och Jörgen. Wohoo :P Party party eller nått ;) Jag är siste personen ner till Stockholm och Jörgen och Stina kommer att möta mig där nere. Kommer även få träffa Linn och Cissi. De ville dyka upp och hejja :)
Jörgen ser väll fram emot mitt dansande ha ha. Tror han hade roligt åt mig sist då jag fjantade mig. Haaa som att jag var allvarlig me det dansandet. Jag hoppas jag dansar bättre än så ;)

Melodifestivalen på lördag. Hoppas det är bättre låtar då. Jag kommer hålla en tumme för Marie Lindberg. Jag e väldigt nyfiken på hennes låt. Hörde henne sjunga härom dagen (inte MF låten då för då hade hon blivit diskad) och hon sjunger bra.

Du jag har lämnat 4 laxar på ditt skrivbord *pekar*


Näe nu ska jag ta och gå och lägga mig.
Natti på er

// Maria


18 minus

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2007-02-07 @ 21:49:33
18 minus kanske inte låter så mycket men när man går ut så känns det som om tarmarna fryser till is. Jag märkte det när jag sprang för att posta ett brev förut idag. Tar 1 minut att springa dit och sedan 1 minut hem men jag var förfryst när jag kom hem. Eller inte riktigt. Var mer förfryst när jag hade varit ute på en 15 min promenad. Ville inte vara ute längre än så eftersom jag inte är helt frisk än. Lika bra att vara försiktig.

Jag kommit fram till att jag har varit sjuk större delen av 2007. Fast det har varit värre nu mot slutet. Men det verkar gå mot bättringshållet nu i allafall. Hoppas jag i allafall. Tror jag ska skicka den här hostan på posten eller nått så att jag slipper den.

Vad dagarna går långsamt då. Vill iväg och träffa o parta med Stina och Jörgen nu. Nu nu nu NU :P

Härom dagen var jag duktig. Tycker jag i allafall. Jag städade min klädkammare. Ni har inte sett hur den såg ut. Om ni hade det så hade ni fattat vilket jäkla jobb det var. Jag tog mig inte in där. Det tog ett jäkla bra tag innan jag var klar. Men nu så :) Maria duktig hi hi.

Nej ska peta lite liv i Stina nu. Hon sitter o pluggar så det är ovanligt tyst på msn. Rena kyrkogården där just nu.


// Kakis


Saker säljes på tradera

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2007-02-06 @ 11:54:39
Jag har bestämt mig för att sälja lite saker på tradera.
Kolla gärna in och bjud gärna :)


http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=540974Melodifestivalen, deltävling 1. Jönköping

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2007-02-03 @ 21:55:24
Okej så är första omgången av melodifestivalen över och jag måste säga att jag e riktigt besviken. Alla låtar sög verkligen. Jag satt mest och gapade. Men de två som var bäst enligt mig var Andreas Lundstedt och Tommy Nilsson. Och jag blev förvånad när Andreas inte ens kom till andra omgången. Lixom hallå eller.

Att Anna Book vann var ingen överaskning direkt. Jag gillade inte alls låten men den var medryckande, det var den men den var inge bra. Men Addis Black Widow, vad var det egenkligen för skit?
Anderson & Gibson var en av dem som lät någolunda bra.

Så vilka vann? Jo Anna Book och Tommy Nilsson.
Och till andra chansen kom Elin Lanto och Uno & Irma

Näe första omgången av melodifestivalen är helt enkelt skit. Inte en enda bra låt och de bästa var helt enkelt Andreas Lundstedt och Tommy Nilsson


40984-66


RSS 2.0