Nostalgi låt

Permalink - Youtube - Kommentarer (0)
2011-01-30 @ 14:42:00
Eftersom blogg.se inte vill lägga in videos just nu så får det bli en vanlig länk

http://www.youtube.com/watch?v=TQQ6SfPZggw


Tävling

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-28 @ 20:49:02
Nu kan ni vinna en resa för två till Stockholm och biljetter till TLCs stora kändisfest arrangerad av Bindefeld!

Vill du vinna en biljett till årets fest? Allt du behöver göra är att klicka dig in på www.tlcsverige.se/tavling och beskriva dig själv med tre ord som börjar på T, L och CGe mig sommar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-28 @ 19:11:09
Jag längtar efter sommaren. Bilden är tagen 2009 när jag hälsade på Mikkis.
Om jag får som jag vill så blir det att besöka henne i sommar med (3e året då) och även ta Stockholm i samma veva. För några dagar i Stockholm vill jag absolut vara på sommaren. Då hoppas jag att jag kan sammla folk där och bara umgås :)

Sen hoppas man ju på bra väder oxå. Inte kul om det ska regna och hålla på. Och med tanke att det snöade när jag var liten och hade skolavslutning så kan allt hända ;)
Tänk er att jag simmar här och plötsligt börjar det snöa. Vilken syn.Kommer inte på nån rubrik

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-01-28 @ 17:57:04
Skulle vilja skriva av mig men undrar om det inte blir värre då. Vet att detta är min blogg o att jag ska kunna skriva vad jag vill här men ibland man man starta bråk på det sättet och det är just detta handlar om, bråk. Hon är som en tickande bomb. Som en 14 åring (Man brukar vara känslig i den åldern). Förr 1 år sedan kändes det som om vi var närmare varandra än någonsin och jag var jätte glad över det men sen hände detta. Jag vet inte vad som har hänt men jag kan ärligt säga att jag är orolig för henne. Känns inte som om hon mår bra. Det är därför jag så sällan pratar med henne nu för hon blir så lätt sur. Hon klarar inte av motgångar :(
Hon blir sur om man tackar nej till saker, om man måste boka av något.
Jag bryr mig massor om henne. Annars hade jag inte blivit sårad av hennes agritioner.

Jag var bland annat tvungen att boka av att åka till henne i morgon (jag bokade inte av idag, det var ett tag sedan). Vilket jag försöker att ordna på ett annat sätt. Jag har suttit och kollat runt på massor med datum. kollat min kallender så jag inte ska dubbelboka igen osv. För att kunna åka till henne, för att överaska henne. Jag hade tänkt att föreslå alla de där datumen och se om nån passade. Tänkte ta ledigt en dag från jobbet. Tänkte bjuda henne på middag eftersom vi ses så sällan. Nu har jag ingen lust alls.

Jag hoppas det ordnar sig. Att hon kommer ur detta och blir av med sina agritioner. Hon mår inte bra av dem. Ingen mår bra av att gå runt och bära på sånt. Jag vet ju att hon är mer mogen än så här, men folk runt omkring vet inte det. Jag saknar henne och det vi hade. Jag hoppas på att det kommer tillbaka. Vill inte förlora henne. Men så länge hon har det här humöret så vågar man knappt säga pip :(

Såklart finns det många som inte håller med mig i detta och som kommer höra av sig till mig och säga det ena och det andra men detta handlar inte om er utan hur jag ser det.

Vi borde ses (Det blir så lätt missförstånd via internet) och prata ut men det är ju inte heller lätt :/

Saknar dig


:P

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-28 @ 15:08:18
Wohooo helg :P
Res på dig för fan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-28 @ 11:42:54
Maria din tönt du har mycket att göra men ändå sitter du här. Res på dig för fan. Jag vet att du är trött men du har inte tid att sitta här din idiot. Hörrö jag såg din gäspning men du kommer inte undan med den. Så res på ditt feta ärsle och sätt lite fart för fan. NUUU. Och ät nått för fan så att du orkar nått


Ett blondinskämt

Permalink - Historier - Kommentarer (0)
2011-01-27 @ 14:51:09
En av Dansmaffians mest kända blondiner hade åkt på semester till Australien. Hon ville ha ett par äkta alligatorskor men var mycket tveksam till att betala det höga priset som säljaren i skobutiken begärde.

Efter en stunds prutande blev blondinen mycket frustrerad och skrek:
- Jag ska nog fan fånga en alligator själv istället!
Säljaren sa:
- För all del, var så god. Du kanske har tur och fångar en stor en!

Beslutsam gick blondinen iväg, hon åkte till ett träsk där det fanns mycket alligatorer.

Senare på dagen när säljaren var på väg hem passerade han träsket.
Där fick han syn på blondinen som stod där med vatten upp till midjan och ett hagelgevär i högsta hugg. Han stannade bilen för att titta, just då fick han syn på en enorm alligator som simmar snabbt mot blondinen.

Blondinen siktar mot alligatorn och skjuter ihjäl den på fläcken.
Med stor möda drar hon upp den på land. Säljaren ser då att det ligger ytterligare sex döda alligatorer där och han blir mycket förvånad och imponerad.
Blondinen vänder alligatorn på rygg, blir frustrerad och skriker:
- Fan, den här jäveln hade inte heller några skor!


Tydligen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-01-27 @ 08:01:51
Tydligen finns det fler idioter i min polares liv. Det är så roligt när folk lägger sig i nått de inte vet nått om. Vissa förtjänar inte att vara i hennes liv. Tycker så synd om henne. Om jag ändå kunde krama henne nu.
Tur att hon, jag och hummern har planerat att parta ihop vi 3 och umgås på söndag. Vi tre passar bra ihop <3


Döda maken

Permalink - Historier - Kommentarer (1)
2011-01-27 @ 00:51:04
Rosie kom in på apoteket och ville köpa arsenik.

-Vad ska du ha det till? frågade apotekaren.

-Jo, jag ska ta livet av min man!!! svarade Rosie glatt.

-Men det förstår du väl att jag inte kan sälja arsenik till dig nu när du säger att du tänker ha ihjäl din man!!! sade apotekaren förskräckt.

Då tog Rosie fram ett kort föreställande Beine, naken och i säng med apotekarens fru.

-Åååååh, på det viset... sade apotekaren. Inte visste jag att du hade recept!!!


Flyförbannad

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-01-26 @ 15:01:01
Det alltid hemskt när en förälder gör sitt barn illa. Men det känns såklart extra när det handlar om en vän. Jag vill strypa fanskapet. Hennes pappa alltså, inte henne. Han verkar skita totalt i att han som pappa ska bry sig om sitt barn. Han ska finnas där för henne, peppa henne, hjälpa henne. Inte skita i henne, trycka ner henne, vara elak. Han har ingen aning hur hennes liv ser ut. Han bryr sig inte ett dugg för att ta reda på det. Men enligt han så vet han exakt vad hon gör om dagarna (de bor inte i samma stad). Jag skulle vara en mycket bättre pappa till henne o jag e ändå kvinna. Jag skulle kunna göra pappa saker bättre än han.

Jag har en sådan lust att hoppa på ett tåg o leta upp han och ge han värsta omgången så han lider. Jag vill se han lida. Efter allt han gjort (negativa saker) och inte gjort (positiva) för sina barn. Samtidigt vill jag åka till min vän och ta hand om henne.

Ni jävla föräldrar som inte bryr sig om era barn, ni borde kastreras. Det enda bra denna idioten har gjort är att produserat min vän o hennes bror. Nån borde ha berättat för han att man tar hand om de barn man skaffar. Även när barnet är vuxet så behöver de sin pappa. Jag blir 30 år i år och jag behöver fortfarande mina föräldrar. En förälder finns där för sitt barn i motgångar och i glädje.Stoppad av polisen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-01-25 @ 15:47:09
I morse när jag kom till busshållsplatsen så stod det en hel del folk där. Är van vid att det är 1 eller högst 2 som står där. Då kommer en av männen fram till mig och säger *ursäkta*
Då drar han fram sin plånbok eller vad man kallar det. På ena sidan sitter hans legg och den andra sidan en polisbricka. Han ville se mitt busskort. Han vänder på det och kollar siffrorna. Tror han blev besviken. det handlade tydligen om våldtäcksförsöket som hände i mitt område förra veckan. 3 killar som gav sig på en tjej vid 19 tiden bland affär och hus.

Inte varje morgon man får en polisbricka uppkörd i ansiktet


Garvar ihjäl mig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-24 @ 21:31:24
Ha ha jag tror jag dör. Vilket gäng jag umgås med. De är underbara. Sitter o snackar me flera av mina brudar på facebook och jag kan inte hålla mig för skratt. Ni e toppen tjejer. Man kan ju undra om jag kommer överleva helgen ;)


Mer energi

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-01-23 @ 12:46:51
Idag har jag mer energi än i går. Kan inte påstå att jag är pigg men ändå :) Jag passar på att städa lite. Passar på att tvätta den svarta klänningen med paljetter oxå. Tänker ha den på lördag när jag ska ut. Nya strumpbyxor är oxå inköpta. Peppar peppar att de håller så jag kan ha på söndag oxå :)

Funderar på att ta en liten städpaus och läsa klart Kitty boken jag köpte häromdagen. Gjorde ju ett klipp. 7 böcker för 75 kr. Mest Danielle Steel böcker. Kan vara dags att äta nått oxå. Det är ju lunch tid.

Det blir en dokumentär 14.55 som jag vill se. Den handlar om barn som vill byta kön.
Så först lunch, sen städning fram till 14.55 då det blir en tv paus (kan dock fortsätta när det är reklam).


15 år i ansiktet

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-01-23 @ 00:19:29
Okej jag känner mig som 15 år i ansiktet nu. Jag har vattkoppar. Näe det har jag inte men finnar. Nog för att jag har finnar då och då men sällan så här många på samma gång och ännu mer sällan i pannan där det nu finns 2 st. Men den värsta e ju den på hakan. Det är en sån som typ inte syns men gör förbaskat ont. he sen är de några som spruckit så de ser ut som sår. Så i morgon blir det en ta hand om ansiktet dag. En hela kroppen kanske. Det är tur att folk på gymmet knappt ser på en när de tränar bodypump (har det inbokat på måndag).


En bra låt (Scotts)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2011-01-22 @ 13:27:03

Jennie vet vad hon vill

Hon har tänkt till

Hon tror jag ska svara

Så hon kan få förklara

Att hon ändrat sig

Att hålla fast vid mig

Jennie vet vad hon vill


Jag ser att du ringer upp

Jag lotsas va oberörd

Du tror du kan få allt du vill ha

 

Jennie vet vad hon vill

Hon har tänkt till

Hon tror jag ska svara

Så hon kan få förklara

Att hon ändrat sig

Att hålla fast vid mig

Och jag vet vad hon vill

Ska ta, det alla andra har

Jennie vet vad hon vill


Du tror du leker med mig

Men jag har läst sönder dig

Du tror du kan få allt du vill ha


Jennie vet vad hon vill

Hon har tänkt till

Hon tror jag ska svara

Så hon kan få förklara

Att hon ändrat sig

Att hålla fast vid mig

Jag, vet vad hon vill

Ska ta, det alla andra har

Jennie vet vad hon vill


Fast du har sårat mig så

Har jag svårt att förstå

Att jag kunde gå på

Ännu en lögn från dig


Jennie vet vad hon vill

Hon har tänkt till

Hon tror jag ska svara

Så hon kan få förklara

Att hon ändrat sig

Att hålla fast vid mig


Jennie vet vad hon vill

Hon har tänkt till

Hon tror jag ska svara

Så hon kan få förklara

Att hon ändrat sig

Att hålla fast vid mig

Jag, vet vad hon vill

Ska ta, det alla andra har

Jennie vet vad hon vill

Sova gott? Skulle inte tro det

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-01-22 @ 10:48:15
Vet inte hur länge detta har pågått nu. Men jag sover inte bra. Kroppen tar stryk av det här. I morse när jag vaknade vid 7 tiden så var sängen dyngsur av svett *suck*

Funderar på att köra spikmattan i kväll innan jag somnar. den brukar få mig att slappna av. Kanske det som behövs


Iiiiiiiiih :D

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-21 @ 18:11:03
Inte länge kvar nu. Jag längar så. Längtar längtar. Bara ungefär 1 vecka kvar. Känner hur hjärtat slår extra hårt. Kan inte dagarna gå lite fortare men inte länge kvar hi hi. Längtar massor. Iiiiiih :D


Hm undra

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-01-20 @ 22:12:11
Undra om man ska slå till på denna hårfärg igen
Hjärndöda idioter

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-20 @ 16:04:47
Varje vecka våldtas personer. Varje år våldtas massor med tjejer och killar. Det är vanligare att tjejer råkar illa ut men det betyder inte att killar går säkra. Jag blir alltid upprörd när jag får höra att en hjärndöd har varit i farten igen. Ingen människa med vett i skallen gör nått sånt. Och även i Östersund finns det hjärndöda. I går onsdag våldtogs en tjej inte långt ifrån mig av 3 st killar. Hon stod på busshållsplatsen när de dök upp. Ni kan läsa mer här

http://www.expressen.se/nyheter/1.2298272/flicka-valdtogs-av-tre-maskerade-man

Jag brukar promenera vid den platsen. Om jag känner mig osäkrare nu? Näe för jag har aldrig känt mig säker


Blåmärke på bröstet

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-01-20 @ 00:35:56
Har varit ett blåmärke på mitt bröst i flera dagar. Hur kom det dit? varför?
D enda jag kan komma på är att jag har burit nått inne i broders lya för d var efter d jag fick märket.


John retas

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-19 @ 22:24:21
Inte John Plahn dock utan mr Blund. (Höll på att göra han till tysk, Blünd).
Jag har inte mått hundra idag. När det släppte så åt jag lite o sen lade jag mig för att läsa. Runt 19 tiden känner jag hur sömnen tar över. Jag slockar i nån minut. Sen går jag upp, stänger av allt och lägegr mig igen. Men under täcket så var jag plötsligt klarvaken och det gick inte att somna alls. Testade att läsa lite till men nix


Vilken dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-19 @ 18:36:52
Orkar ingenting. Men jag e glad att huvudvärken är borta i allafall. Kände mig febrig på jobbet så jag tog tempen. Ingen feber. Kanske var huvudvärken som spelade mig ett spratt


Norrläningen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-01-18 @ 21:03:52
+ 15 C
Det blir inte varmare än så här i Norrland, så vi börjar här;
När det är +15 C tar Stockholmarna på sig mössor, vinterjackor och handskar. Norrlänningen solar.

+10 C
Göteborgarna försöker förgäves starta upp centralvärmen i sina hus. Norrlänningen planterar blommor i trädgården.

+5 C
Malmöbornas bilar vägrar starta. Norrlänningen cruisar i en volvo 240.

0 C
Destillerat vatten fryser. Vattnet i Torneälven blir lite tjockare.

-5 C
Folk i Skåne håller på att förfrysa. Norrlänningen grillar den sista korven före vintern.

-10 C
Upplänningen sätter på värmen i sina hus. Norrlänningen tar på sig en långärmad tröja.

- 20 C
Stockholmarna flyr till Mallorca. Norrlänningen slutar fira midsommar. Hösten har kommit.

- 30 C
Folk i Malmö dör av kyla och försvinner från jordens yta. Norrlänningen börjar torka tvätten inomhus.

- 40 C
Stockholm krackelerar sönder i kylan. Norrlänningen köar vid den lokala hembrännarn.

- 50 C
Isbjörnarna börjar evakuera Nordpolen.  F21 senare lägger sin överlevnadskurs i väntan på bättre vinterväder.

- 60 C
Torneälven fryser. Norrlänningen hyr en video och stannar inne.

- 70 C
Den falska Norrlänningen flyttar söderut. Den riktige Norrlänningen blir fustrerad eftersom det inte längre går att lagra brännvinet utomhus. F21 drar ut på övelevnadskurs.

- 183 C
Mikroberna i maten överlever inte. Samernas renar klagar över att mjölkarnas händer känns kalla.

- 273 C
All atombaserad rörelse stannar. Norrlänningarna börjar säga till varandra; " - Helvete vad kallt det känns ute idag!"

- 300 C
Helvetet fryser till is. Norrlänningen är ensam.


Bra översatt?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-01-18 @ 13:18:00
Undra vilken språköversättare personen har använt. Aja budskapet går fram i allafall (hittad på nätet)Ljugobladet

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2011-01-17 @ 14:24:11
Aftonbladet har jag döpt om till ljugobladet. Kom inte på nått bättre namn.Puckobladet kanske? Det är ofta de publiserar saker som man undrar vad de har tänkt med. Idag kom detta upp
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8420371.ab

Nu är det ju inte aftonbladet som kommit på detta korkade. Men de publiserade det. Lixom hallå. Är alla människor smarta då eller? De måste ju vara det eftersom snygghet ligger i betraktarens ögon.
Och om vi ska gå via mina ögon så stämmer det med Anna Anka i sånnafall. Ful som stryk och verkar inte ett dugg smart.

Men näe hallå. Sånna där tester är bara korkade. Finns hur många som helst. Lägg pengar på nått viktigt istället. T ex forskning på sjukdommar


Fame factory favoriter

Permalink - Youtube - Kommentarer (1)
2011-01-17 @ 13:00:00
Fame factory gick i 4 säsonger. Första säsongen tittade jag bara på nått avsnitt. Vilket jag ångrar. Men jag vet ju varför. Dock kollade jag på finalen. Jag hittade 2 st jag gillade. Patrik Rasmussen och Mathias Holmgren. Den jag hejade mest på var Mathias. Båda 2 kom dock till final. Säsong 2 kollade jag dock på och där fick jag en favo direkt i Johan Thorsell som senare blev Mathias make. Dock håller de på att gå skilda vägar just nu. Johan åkte ut precis innan finalen :(
Följde även säsong 3 där jag fick Johan Östberg som favorit. Nu i efterhand undrar jag hur jag kunde missa Andreas Wistrand. Andreas är en kille jag lyssnar mycket på nu. Säsong 4 följde jag inte alls.

Här kommer videos på mina 3 favoriter för att friska upp era minnen :)


Säsong 1


Säsong 2Säsong 3


Bilder från båten (söndag)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2011-01-17 @ 11:45:46
Här kommer lite bilder från söndagen oxå. Jag åkte 2 kvällar i rad.
Denna gången joina lite mer trevligt folk :)
Och som sist, bara vissa bilder visas ;)


Tidsfördriv

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-16 @ 17:33:37

För 5 år sedan:
Blev jag kompis med en person som jag inte borde ha blivit kompis med

För tre år sedan:
Gick jag en buggkurs


För ett år sedan:
Kom jag och Linn varandra väldigt nära


För tre månader sedan:
Umgicks jag med härligt folk

Igår:
Var jag på Ikea

Imorgon:
Blir det nog städning

 

Om ett år:
Bor jag förhoppningsvis i en annan stad. Vilken det blir får vi seBilder från båten (lördag)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-01-16 @ 15:45:12
Jag och Linn gav oss ut på havet. Här kommer några bilder.
Men bara några eftersom vissa bilder på folk ej borde visas.

Men kul var det ;)

Maria sov i 100 år

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-16 @ 14:11:48
Jag har sovit och sovit. Även om sömnen inte har varit lugn så har jag sovit. Me tanke på att jag sovit så dåligt de senaste veckorna så. Men eftersom sömnen var orolig så vet jag inte om det har hjälpt så mycket men man kan ju hoppas. Jag borde klä på mig nu eftersom telen kan ringa när som helst men är mer sugen på att krypa ner i sängen igen med en bok


Kvinna eller lok

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-16 @ 01:09:23
Nisse var stor tågentusiast men nu låg han på sitt yttersta. Hans vänner frågade om de kunde hjälpa honom med nåt och då sa han att han gärna skulle vilja se ett lok som hette **** (vet inte vad lok heter) men eftersom det inte gick att flytta på Nisse fick de be om en annan önskan.
"Det skulle i så fall vara om ni hittade ett naket fruntimmer, för det var så länge sen jag såg nåt sånt".
Det var lättare eftersom gamla Augusta i grannhuset ställde upp på detta.
När hon så hade klätt av sig och visade upp sig för Nisse hördes en svag röst:
"Jaså, ni fick tag på ett lok i alla fall!"


Vad hände?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-15 @ 22:34:24
Åkte till Ikea i morse. Min bror har fått sin första lya. Pappa, mamma o jag hängde på för han skulle inhandla lite saker. Jag tänkte att jag kan kolla på några skålar och duschdraperi.
De hade tagit bort mina skålar (har 6 st hemma i 2 olika färger) och kommit me nån annan form så jag sket i dem (hoppas d ehar tid att diska he he). Duschdraperi glömde jag helt bort ;)
Plötsligt hade jag flera småsaker, en stekpanna, en smal bokhylla och en golvlampa. Hur det det där till? Vad hände?

Plötsligt stod vi framför Janne och hans son Alexander. Man träffar dem aldrig i stan men åker man till Sundsvall 20 mil bort då gör man det ;) Jannes mobil ringer o de är hans tjej (mamma till alexander) som vi känt sedan min bror var liten. Han var bästis med en av hennes söner. Mamma svarar i Jannes mobil. Ha ha Carina blev ganska paff ;) Sen kom hon knallade för att snacka lite.

Vi har varit igång hela dagen. jag gick upp 7 i morse o kom hem strax efter 22. Jag har gått o gått o gått. Skulle fan ha haft stegräknaren på mig ;)

Något som lockar nu är badkaret.


Resväska på egna äventyr

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-01-14 @ 16:33:02
Tänkte berätta om den 27e dec 2010. Jag klev upp på tåget. Satte in väskan på sin plats. Men kände att jag heldre ville ha den så jag såg den så jag gick till andra sidan vagnen. Okej jag såg inte väskan men jag skulle se om nån satt där och rotade i den osv. I Stockholm skulle jag byta tåg. Eftersom det var för kort tid för att handla nått men för lång tid för att stressa till nästa tåg så tog jag det lugnt av. Annars brukar jag nästan vara först av. När jag kommer fram så är det en väska kvar men det är inte min. Denna var mindre och har grått på sig. Jag fatta ingenting. Jag snackar med konduktören och vi börjar kolla runt. Han hittar ett namn och tele nr på väskan som var kvar. I min skalle ekade samma mening om och om igen "Inte igen"
Konduktören testar att ringa snubben men inget svar. Jag skriver av numret för jag måste bege mig till nästa tåg.

Linn verkade först inte tro mig när jag berättade vad som hänt. Jag fick hjälp av henne och hennes mamma att få tag i snubbens mobil nr. Han bodde tydligen i Järvsö. Jag sms a först men inget svar så jag började ringa men han svarade aldrig. Jag började fundera. Tänk om han hoppade av på Arlanda och min väska var på väg till Kina, Polen, Grekland eller nått annat mysko ställe.

Jag hade ständig kontakt med Linn som hade snackat med Tor som bor i Stockholm. OM snubben me min väska hade hoppat av i Stockholm så kunde Tor ta min väska oså skulle jag få den på nått vis. Kanon men först måste man få tag i människan. Plötsligt ringer min mobil. Först trodde jag att det var snubben men det var ett okänt nr. Det visade sig att det var nån annan som haft väskan. De hade samma efternamn men det var allt.
Han måste ha hittat mina medeciner i min väska för där står mitt namn o person nr och på så vis kunnat leta upp mitt nr.

Det slutade med att Tor ringde honom (han var i stockholm killen) och Tor fick min väska. Typiskt nog så var nästa tåg till Örebro inställt men tillslut smiter Tor på tåget, lägger in min väska (Han kände sig som en bombman som placerar en bomb där o kliver av) sen fick min väska ut och åka helt själv i 2 tim på tåg. Bara den inte var rädd ;) I Örebro stod vi. När tåget rullade in så hoppade jag snabbt på och får syn på min väska. Rycker tag i den och hoppar av. Man kan ju undra vad folk tänkte ha ha ;)

Detta e ju bara i korta drag. Det var ju mer besvärligt än vad som skrivs här. Och nu har jag skrivit in namn o nr utanpå väskan. Men tack till alla inblandade som hjälpte till :) kram


Ska det?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-01-12 @ 19:52:40
Ska det bli de 4 galningar på nya äventyr eller blir det bara 3?
Jag hoppas på 4. För då måste ni se upp för då går vi till attack ;)Tjo fling

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-11 @ 16:58:09
Ha ha ingen kan få nått vettigt ur mig just nu ha ha. Efter alla dessa dagar och nätter är jag helt fling hö hö. Tur att jag ska sova om några tim. Om jag nu inte e för övertrött då :PKunde inte låta bli ;)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-08 @ 12:13:00


Detta blir en kul säsong :P

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-08 @ 00:10:25
http://tv.expressen.se/noje/letsdance/1.2282465/sexskamten-fortsatter-efter-sandning-that-was-disgusting

Klicka på länken för att se videon

Oså den här videon måste ju oxå ses :PLets dance again

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-01-07 @ 23:30:48
I kväll var det första avsnittet av årets lets dance. Jag hade 3 st som jag såg fram emot att se dansa. Andreas, Alexander och Jessica. När Andreas hade dansat så kunde jag inte låta bli att skratta. Tony tyckte att Andreas skulle stänga munnen när han dansar. Då säger Andreas till Almeäs *Jag är förvånad att Tony vill att jag ska ha munnen stängd*
Alla i juryn höll på att dö. Andreas har verkligen min humor ha ha.

Jag har inte valt nån favorit än. Väntar tills nästa vecka då en får lämna programmet. Vill gärna se dem dansa igen innan jag väljer.

Undrar om Bagge blir årets Willy
Ur aftonbladet

Efter att Andreas Weise och hans danspartner Sigrid Bernson gjort debut i kvällens ”Let's dance” var det dags för juryn att ge sitt utlåtande om parets cha-cha-cha.

Tony Irvings omdöme var positivt, men han hade en önskan:

– Stäng munnen.

När Jessica Almenäs ville ha Weises kommentar på juryns utlåtande gav han tillbaka – och det ordentligt:

– Jag är lite förvånad att Tony ville att jag skulle stänga munnen.

Det snuskiga skämtet fick såväl publik som jury att brista ut i gapskratt.

– Du förtjänar det inte, en fyra, sade en skrattande Tony under poängutdelningen.


Ur expressen

 

Andreas Weise gick direkt från "Idol" till "Let´s Dance" och tog med sig sin rappa tunga till dansprogrammet i TV4.
I premiären fick han ljummet betyg av juryn.
– Tekniskt så har du alla byggstenar. Men det jag skulle önska är att du stänger munnen, det ser ut som att du fångar flugor, sa Tony Irving.
Efteråt plockade Weise fram en snabb replik – som fick resten av juryn att ducka och vrida på sig.

–  Jag är lite förvånad över att Tony vill att jag skulle stänga munnen.
Då blev det först helt tyst i studion – sedan började de flesta att gapskratta. Juryn hade svårt att senare ge betyg på grund av det plötsliga sexskämtet.
Programledare Jessica Almenäs försökte att få tillbaka fokus i studion:
– Nej, nej, inga snuskskämt i programmet. Tänk att det är många barn som tittar.
Efteråt försökte Weise att släta över sexskämtet:

– Jag skojade. Du är fantastisk Tony.
När sändningen är slut pratar Expressen.se med Tony Irving och Andreas Weise.
- Jag visste att han kunde ta det, säger Weise.
Irving:
- Jag får bjuda på några öl och fråga vad han egentligen menar. Men nu är inte jag den mest vulgära i programmet.


Klockan är snart 14 o inget är gjort

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-07 @ 13:40:12
Sov för länge. Slappat efter det. Inget är gjort. Jag borde få smisk.
Mobilen har skrikit påminnelserna åt mig. Kan se hur den ligger och räcker fuck you åt mig för att jag inte tar upp den och läser vad som ska göras. Bäst jag gör det innan den börjar moona för mig oxå.


Måste sova, måste sova

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-01-07 @ 02:02:30
MEN ÄNDÅ ÄR JAG VAKEN!!!

Jag har massor att göra i morgon. Senare idag snarare. Jag hade tänkt sova senast 00.00 och nu är klockan 02.00. Duktig idiot. Tur att jag är ledig i morgon. Det är 2 ungar på hela förskolan. I allafall så stod det så på schemat i onsdags. Vem vet det kanske bara blir 1. Dock så är inget av barnen från min avdelning och det är flera som ska jobba så jag skulle bara bli överflödig. Men dagen känns ändå för kort för allt som ska göras.
Varför sitter jag och skriver det när jag borde sova istället? jag vet inte.

Tusan Maria. GÅ O LÄGG DIG!!!!


Nyårslöften

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-01-06 @ 23:00:41
Har ni gjort nått nyårslöfte? jag skippade det. Nyårlöften är typ till för att brytas känns det.
Men det är ju olika för alla. de flesta brukar köra med att de ska gå ner i vikt. Träna mer.
Vad valde du?


Yea

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-01-06 @ 16:25:11
I wasnt jealous before we met
Now every woman I see is a potential threat
It was like shooting a sitting duck
A little smalltalk, a smile and baby I was stuck
I still dont know what you have done with me
A grown-up woman should never fall so easily
I feel a kind of fear when I dont have you near


Borde sova men

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-06 @ 00:36:01
Ja jag borde sova men har fastnat. Först gjorde jag klar videon och slängde upp den i facebook klubben. Sen har jag och håller fortfarande på och snackar med Morgan om hans bok. En skit bra bok. Jag kommer att skriva om den innom de närmsta dagarna. Men en sak säger jag redan nu. Läs boken
"kriget är slut" av Morgan Alling
Jag verkligen rekomenderar den.

Sov gott allihopa


Klippa video

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-05 @ 22:10:15
Jag och Linn har skapat en klubb på facebook som heter Maria & Linns funniest home videos.
Alla med facebook får gå med i den :) I den klubben kommer det publiseras videos vi gjort. Nej inga proffs videos. Har redan 2 klara som jag än så länge bara har laggt upp på mitt eget konto men de kommer upp i klubben oxå. Men tänkte börja med en helt ny video i klubben. Ska sätta mig och klippa på den i kväll.


Indier

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-01-04 @ 22:04:15
Bättre med en indier i radion istället för 10 i brevlådan för då blir det svårt att få post


Undrar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-04 @ 16:02:32
Undra om man får testa lite dofter på yves rocher. De har ju en hel del parfymer men man vet ju inte om doften passar på en själv. Jag ska ju på Magnusbåt i helgen så jag funderar på att knalla till yves rocher på t-centralen och fråga om man får testa lite. Jag vill hitta den där speciella doften som verkligen passar mig. Den som jag verkligen kommer fastna för och inte vilja sluta med.


Vad kan man säga

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-03 @ 23:37:48
Kvällen var toppen. Magnus är i en klass för sigJag kommer ihåg när Maria.....

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2011-01-03 @ 01:11:43
Jag kommer ihåg när Maria...
avsluta meningen


Ett test

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-03 @ 01:09:43
Varför inte bli min istället?

1.gå in på raggningsreplik.se

2.klicka sju ggr på slumpa raggningseplik

3.denna repliken är den som funkar bäst för digJag luktar illa

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-01-02 @ 22:35:36
Efter en hel dag på olika tåg + en buss så känner jag mig äklig. Jag vet att jag inte direkt stinker men ändå känns det som om jag gör det. Jag hade tänkt vänta med dusch tills i morgon bitti men jag tror fan jag tar och gör det innan jag nattar. Vad udda det kommer att kännas att vara i duschen utan att höra nån som trippar utanför, spelar musik, sjunger för sig själv. Har ju blivit van vid det nu efter nästan 1 vecka hos Linn.
Det har varit en härlig vecka. Även om jag inte har sovit bra en enda natt :/
Vet inte vad som var fel.

Aja nu kallar duschen. Ska bli skönt :)


Att vara med Linn

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-01-01 @ 22:36:51
Vet inte om Linn vet hur mycket hon betyder för mig. Jag sitter här i soffan med henne brevid mig och jag har tårar i ögonen som jag blinkar bort. Att vfå umgås med henne är något dyrbart. I morgon skiljs vi åt och det är tråkigt. Visst vi ses snart igen men ändå. Hon är så underbar. Jag älskar att umgås med henne.
Hon var den sista länken jafg behövde för att få skedjan komplett. Kedjan som får mig att orka. Som får mig att leva. Jag mår så mycket bättre numera tack vare henne (och mina närmaste).

Just nu skulle jag vilja ställa undan datan och krypa bort till henne och hålla om henne och berätta hur mycket hon btyder för mig. Men jag sitter kvar. Jag vet inte varför. Jag vet att hon ej skulle missuppfatta mig och tro att jag fått känslor för henne. Hon vet att det är vänskap jag känner. Varför sitter jag då kvar här när jag hedlre vill hålla om henne. Jag vet inte.

Men en sak vet jag och det är att hon är min ängel
RSS 2.0