Mer blogg

Vad jag bloggar idag :)

Lets dance i kväll. Måste erkänna att Kicken såg väldigt bra ut i skinjacka och solglasögon
Jag har inte emot skinjacka men tycker inte att det är nått speciellt. Jag är mer för jeansjacka. Men Kicken passade bra i det där som sagt :)

Bara för att jag nu säger * i morgon ska jag sovaaa*
Så kommer jag väll vakna tidigt och inte kunna somna om ha ha.
Får se om jag kan få tag i Cecilia i helgen eller om jag får vänta med att snacka med henne tills på måndag

Nu är det snart lång reklam i Lets dance. (Gilla Lailas klänning). Hm funderar på att ta mig ett bad nu under den långa reklamen.

Tjoflöjt

Fredag

Tjoflöjt

Jaha så är det dax för helg dåra. Tycker den här veckan har gått ganska så fort för en gångs skull.
Har tatt mig en liten paus från städandet nu och ätit soppa till middag. Gott :) Men snart är det dax att sätta igång igen.

En sak jag har tänkt på. Hur kommer det sig att så fort man skriver nått någonstans så måste man mena nått speciellt med det? Eller mena nått annat än det som står lixom. Börjar tycka att det börjar bli en aningen löjligt nu. Men vad göra, jag kan inte trolla. Egenkligen borde jag inte lägga ner energi på det men ibland är det svårt. Jag vet inte vad jag ska göra längre eftersom eller nej jag ska inte sitta här o klaga. Och vissa saker ska man helt enkelt inte skriva öppet om.

Jag längtar efter våren. Värme. Bort med snön. Man ser ingenting för all snö.
Alla skidåkare lär vara på toppen humör i allafall ;)
Åre lär vara rena rama paradiset för skidfolk just nu :P

Det är en sak jag skulle vilja göra men jag är rädd för resultatet

Aja nu ska jag inte sitta kvar här på mitt ärsle ;)

Tjing

Glad överaskning och brum brum med bilen

I går när jag kom hem så låg ett brev i hallen. Man väntar sig mest gratis tidningar eller räkningar men detta var ett vanligt brev. Såg att det var från Cissi. När jag öppna det så fanns det pengar, några bilder på Amit och ett vykort med. Positivt överaskad. Annars brukar jag alltid få påminna folk massor med gånger innan de betalar tillbaka pengar de låna. Jag hade inte sagt ett knyst till Cissi. Då blir man glad. Hon gratta även mig på namnsdagen i förskott he he. Ja det där ja. Namnsdagar är inget jag egenkligen tänker så jätte mycket på men angående namnet Maria så är det så att första gången jag och Cissi möttes live så var det runt just den dagen. Om det till och med nog var just exakt på dagen som det var Maria. Cissi heter Maria i andra namn och sedan den dagen har det blivit som vår dag. Om jag varit i Stockholm i februari så har vi tagit oss en fika på Mariatorget för att fira kan man säga. Som en kul grej och det vore kul om vi fortsatte med det :) Nu vet jag inte hur februari ser ut nästa år för mig men vi får se :)
I allafall, tack för brevet Cissi :)Idag var jag och övningskörde. Förra gången jag körde så gick det verkligen åt skogen. Då hade jag i oförsig huvudvärk som gjorde mig totalt okoncentrerad. Och solen verkligen lös i snön som inte kändes bra för mitt huvud. Är man oerfaren bilförare så kan det vara svårt att köra med huvudvärk. I Framtiden så ska även det kunna gå bra :) Och att det var fredagen den 13e då har inte med det hela att göra. Jag hade bara otur att det var fredagen den 13e då ha ha. Äh tror inte på sånt ;)
Idag var jag och körde igen. Jag hade lovat mig själv att köpa en semla om jag klarade körningen som godtjänd i allafall. Alltså absolut inte som sist ha ha ha. Jag åt ingen selma i tisdags. Så hur gick det? Köpte jag mig nån selma? ja faktiskt :) Gick okej idag. Vi har alltid radion på när vi är ute och kör. det uppskattar jag. musik får mig att slappna av. Det var någon lista idag och plötsligt hör jag en välbekant röst. Andreas i Mickeys. Deras version av mambo nr5 strömmade ut ur högtalarna. De var tydligen nya på den där listan.

*Gäsp* nu ska jag ta ett stort kallt glas vatten och sen tänkte jag ta och städa upp lite här hemma.
Tänkte det skulle se någolunda ut här hemma när lets dance börjar i kväll. Då ska jag ta med mig semlan och krypa ner i soffan. Måste operera den oxå. Äter inte mandelmassa. Tur att jag fick tag i en semla där de inte hade blandat mandelmassan med grädden.

Tjing
RSS 2.0