Mer blogg

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-02-27 @ 21:26:22
Vad jag bloggar idag :)

Lets dance i kväll. Måste erkänna att Kicken såg väldigt bra ut i skinjacka och solglasögon
Jag har inte emot skinjacka men tycker inte att det är nått speciellt. Jag är mer för jeansjacka. Men Kicken passade bra i det där som sagt :)

Bara för att jag nu säger * i morgon ska jag sovaaa*
Så kommer jag väll vakna tidigt och inte kunna somna om ha ha.
Får se om jag kan få tag i Cecilia i helgen eller om jag får vänta med att snacka med henne tills på måndag

Nu är det snart lång reklam i Lets dance. (Gilla Lailas klänning). Hm funderar på att ta mig ett bad nu under den långa reklamen.

Tjoflöjt


Fredag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-02-27 @ 18:13:41
Tjoflöjt

Jaha så är det dax för helg dåra. Tycker den här veckan har gått ganska så fort för en gångs skull.
Har tatt mig en liten paus från städandet nu och ätit soppa till middag. Gott :) Men snart är det dax att sätta igång igen.

En sak jag har tänkt på. Hur kommer det sig att så fort man skriver nått någonstans så måste man mena nått speciellt med det? Eller mena nått annat än det som står lixom. Börjar tycka att det börjar bli en aningen löjligt nu. Men vad göra, jag kan inte trolla. Egenkligen borde jag inte lägga ner energi på det men ibland är det svårt. Jag vet inte vad jag ska göra längre eftersom eller nej jag ska inte sitta här o klaga. Och vissa saker ska man helt enkelt inte skriva öppet om.

Jag längtar efter våren. Värme. Bort med snön. Man ser ingenting för all snö.
Alla skidåkare lär vara på toppen humör i allafall ;)
Åre lär vara rena rama paradiset för skidfolk just nu :P

Det är en sak jag skulle vilja göra men jag är rädd för resultatet

Aja nu ska jag inte sitta kvar här på mitt ärsle ;)

Tjing


Glad överaskning och brum brum med bilen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-02-27 @ 14:19:05
I går när jag kom hem så låg ett brev i hallen. Man väntar sig mest gratis tidningar eller räkningar men detta var ett vanligt brev. Såg att det var från Cissi. När jag öppna det så fanns det pengar, några bilder på Amit och ett vykort med. Positivt överaskad. Annars brukar jag alltid få påminna folk massor med gånger innan de betalar tillbaka pengar de låna. Jag hade inte sagt ett knyst till Cissi. Då blir man glad. Hon gratta även mig på namnsdagen i förskott he he. Ja det där ja. Namnsdagar är inget jag egenkligen tänker så jätte mycket på men angående namnet Maria så är det så att första gången jag och Cissi möttes live så var det runt just den dagen. Om det till och med nog var just exakt på dagen som det var Maria. Cissi heter Maria i andra namn och sedan den dagen har det blivit som vår dag. Om jag varit i Stockholm i februari så har vi tagit oss en fika på Mariatorget för att fira kan man säga. Som en kul grej och det vore kul om vi fortsatte med det :) Nu vet jag inte hur februari ser ut nästa år för mig men vi får se :)
I allafall, tack för brevet Cissi :)Idag var jag och övningskörde. Förra gången jag körde så gick det verkligen åt skogen. Då hade jag i oförsig huvudvärk som gjorde mig totalt okoncentrerad. Och solen verkligen lös i snön som inte kändes bra för mitt huvud. Är man oerfaren bilförare så kan det vara svårt att köra med huvudvärk. I Framtiden så ska även det kunna gå bra :) Och att det var fredagen den 13e då har inte med det hela att göra. Jag hade bara otur att det var fredagen den 13e då ha ha. Äh tror inte på sånt ;)
Idag var jag och körde igen. Jag hade lovat mig själv att köpa en semla om jag klarade körningen som godtjänd i allafall. Alltså absolut inte som sist ha ha ha. Jag åt ingen selma i tisdags. Så hur gick det? Köpte jag mig nån selma? ja faktiskt :) Gick okej idag. Vi har alltid radion på när vi är ute och kör. det uppskattar jag. musik får mig att slappna av. Det var någon lista idag och plötsligt hör jag en välbekant röst. Andreas i Mickeys. Deras version av mambo nr5 strömmade ut ur högtalarna. De var tydligen nya på den där listan.

*Gäsp* nu ska jag ta ett stort kallt glas vatten och sen tänkte jag ta och städa upp lite här hemma.
Tänkte det skulle se någolunda ut här hemma när lets dance börjar i kväll. Då ska jag ta med mig semlan och krypa ner i soffan. Måste operera den oxå. Äter inte mandelmassa. Tur att jag fick tag i en semla där de inte hade blandat mandelmassan med grädden.

Tjing


3 låtar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2009-02-23 @ 22:28:06
Jag har fått en knäpp på 3 låtar just nu. Jag lyssnade mycket på den här gruppen när jag var yngre.
Min favorit sjunger i alla 3 låtar. Vem som är favvon får ni lista ut själva

2 av videorna gick inte att lägga in här så det får bli en länk till dem

http://www.youtube.com/watch?v=y2e_hoL9DcA

http://www.youtube.com/watch?v=xO1GD5Kd0WUMelodifestivalen, del 3

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-02-21 @ 22:05:36
Vad kan jag säga mer än JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Ha ha ;) Ja som ni förstår så har jag hört och sett ett toppen framträdande.
Här kommer det hur jag tyckte i kväll.

 


Jag ska ärligt säga att när jag lyssnat på alla kortisar i går så blev jag besviken på EMD´s låt. Hade trott att den skulle vara bättre. MEN som så många gånger förr så har det blivit så att jag hört en snutt av en låt, inte gillat den, sen hört låten i sin helhet och då har den ibland blivit en favorit. Så där satt jag i soffan och höll andan o gapade på samma gång. Det var ju skit bra. Nog för att jag vet att EMD är fulla av tallang men ändå.
Nu lär alla skribenter på tidningarna rasa och säga att alla 14 åriga brudar röstade upp sin veckopeng. Ja tidningarna drar alla över en kam. De skiter i att kolla upp info först innan de skriver. Jag vet att EMD har många fans i 14 års åldern men jag vet även att killarna har många fans som är över 20. Sug på den ni skrivbenter.
Och föresten, skrivbenterna skriver så som att 14 åringarna inte är värda nått. Deras tycken och röster är precis lika mycket värda som våra. Jag har läst så mycket som skrivbenterna har skrivit genom åren så det är därför jag reagerar ;)
Alla skrivbenter är såklart inte sånna här men väldigt många. Har man ju sett på vissa tidningars hemsidor

Aja Mollys låt känner jag fortfarande igen. Jag satt och tänkte *vart har jag hört den förut* men jag kunde inte komma på det. Men den tjejen kan sjunga men jag hade satt henne på andra chansen men det gör inget att hon gick direkt till globen. Hon är duktig och en helt okej låt. Däremot hade jag tippat BWO som en av dem som gick till globen. Tyckte deras låt var bra men de går säkert vidare från andra chansen. Men i o försig så kan allt hända.

Jag håller med min moster när det gäller låt nr2. När den låten var klar så läste jag ett sms från henne där det stod nått i stil med att melodifestivalen har ont om artister i år. Ha ha fattar vad hon menar. Blev förvånad att de kom så pass långt. Däremot blev jag inte förvånad att juryn valde ut Sofia. Utlänskt jury + utlänsk låt. Väntat lixom :)

Men men impad av EMD är jag :) Grattis killar, ni förtjänade att gå direkt till finalen


Mellon i kväll

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-02-21 @ 10:45:29
För första gången så har jag lyssnat på låtarna innan. Brukar jag aldrig göra. Och ja jag blev besviken men jag vet oxå att jag är en sådan som behöver höra låtarna i sin helhet innan jag borde säga nått. Det är så många gånger jag har hört en snutt av låt och antingen har jag tänkt *denna e ju skit bra* oså har den inte alls varit det när jag hört hela, eller *denna e sisådär* oså har den blivit en av favvisarna sen.

När jag hedde på Mollys låt så började jag direkt tänka *den här känner jag igen*
Hm det kan ju inte stämma ;) Men sjunga kan hon helt klart.

Jag kommer inte säga vilken jag tyckte var bäst och sämst fören jag har hört låtarna i sin helhet. Och att se låten framföras live på scen kan oxå göra mycket.

Föresten, jag får ofta irriterande eller sura komentarer här i bloggen. Det är alltid samma personer som skriver dem. Och nu är jag less. Inte det att jag blir ledsen och sätter mig och gråter. Utan jag blir helt enkelt bara less. Sure alla kan inte tycka lika men när personerna alltid, typ 98% av gångerna skriver nått negativt så blir man less tillslut. Så nu har jag bestämt mig för att sluta läsa komentarerna från dessa personer. Visst risken finns att jag kanske missar en snäll komentar av dessa personer (den risken e ju stor oxå typ inte) men då får det bli så. Jag har slutat blogga en massa, slutat skriva om det jag vill skriva om bara för att jag vet att detta kommer den och den att reagera över och så borde det inte vara. Så nu får det vara nog helt enkelt.

Idag ska jag på bio. Var länge sedan. Sen när jag kommer hem tänkte jag fixa lite i vardagsrummet innan mellon börjar i kväll.

Och nu vill jag ge alla mina vänner en stor kram. Tänker på er alla :)

tjing


;)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-02-17 @ 21:30:45


Ont

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-02-17 @ 20:15:26
Jag märkte av det ganska tidigt. Huvet började göra ont och jag hade inga piller med mig. Toppen. Att ha ett röligt jobb som till på köpet är en förskola är ingen höjdare när man har huvudvärk. Till på köpet så var alla 18 ungar där idag. Ingen var sjuk eller ledig. Jag trodde jag skulle få spader. Jag kämpade på och klarade av dagen på nått mysko vis. Sen hade jag en sak inbokad oxå. Jag funderade på att avboka men genomförde det ändå. När jag kom hem så tog jag av mig alla kläder och kröp ner i sängen (efter att jag tagit piller dåra). Sen tog jag mig en dusch + ett bad. Det var skönt men jag blev så avslappnad så jag höll på att somna i badkaret.

Känner mig väldigt trött. Ska se om det blir en tidig kväll i kväll. Kan behövas för i morgon är det onsdag. Den jobbigaste dagen varje vecka.


Söndag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-02-15 @ 20:35:11
Det pirrade just till i min mage. Både av nervositet för nått som kan vara negativt och för nått som kan bli positivt (det är flera olika saker jag pratar om nu ja). Den där som kan bli negativ ska jag vänta lite med. Ska kolla upp en sak först.
Det där som kan bli positivt är det bara att sätta sig ner o vänta på och hoppas. Ja jag e klurig idag.

E på väg till badkaret nu. Ska krypa ner med en bok och slappna av lite. I morgon börjar en ny vecka.


Melodifestivalen 2009, del 2

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-02-14 @ 21:48:35
I kväll var det dax för del 2 i melodifestivalen. Har sett att många skriver i sina bloggar vilka de tror går vidare osv. Själv skriver jag om dem som jag vill ha där och där, inte vilka jag tror ;). Så hur mycket stämde det med mig och svenska folket idag då? Halvt kan jag säga.Först ville jag ha Lasse Lindh och Jennifer Brown till 2a chansen. Men när jag hört lite av låtarna igen så ändrade jag mig lite och bytte ut Lasse till Lili & Susi. Lili & Susi gick till 2a chansen. Men Jennifer kom inte ens till andra omgången.

Ja vilka jag ville skulle gå till globen ser ni på bilderna och där fick jag som jag ville med båda 2 :)
Och den jag tyckte bäst om i kväll var Måns. David Stenmarck hade varit med och gjort låten till Heat. Han brukar göra bra låtar. Han skrev bland annat 7milakliv med sin bror Martin

Var bättre låtar i kväll än förra lördagen. Och jag kan inte rå för det men jag retar mig på programledaren. Det enda jag kan trösta mig med är att inte Carola är programledare i allafall som det var prat om.

Nästa vecka så är det MF från Leksand. Det avsnittet som jag ser mest fram emot.
Håller alla tummar jag kan hitta


Lördag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-02-14 @ 15:48:01
Såg att jag fått en liten rolig komentar som jag tog bort. Personen bevisade ganska bra att hon (tror det var en hon) inte har någon koll. Skriver först o tänker sen. Om hon ens tänkte efteråt :)
Det negativa i det hela är ju att hon säkert har spridit ut det hela och kan hända att folk tror på det.
Men så är livet. Jag är inte gud och jag kan inte se till att folk får höra osanningar om mig.

I går var det fredagen den 13e. E nog första gången så vitt jag vet som jag faktiskt hade otur den dagen.
Men det beror inte på datumet. Jag är inte skrockfull :)

Väntar på att bilen ska komma. Jag ska ut och äta med mamma och Tobias.
Kan hända att Tobias tjej oxå följer med.
Tycker klockan kan gå fortare för jag är hungrig ;)

Och i kväll är det melodifestivalen. Får se om jag och svenska folket tycker lika i kväll

Tjing


Melodifestivalen 2009, del 1

Permalink - Allmänt - Kommentarer (5)
2009-02-12 @ 22:24:31
Jaha så har första deltävlingen varit igång. Jag såg den inte eftersom jag satt på ett tåg just då. men jag spelade in. Tog mig några dagar men nu har jag tittat. Så här kommer det hur jag tycker.Snacka om dåliga låtar. Fanns en låt som var bra. Och en låt som var halv bra. Typ okej sådär. Sen var det typ bara skit.
Besviken på Scotts. Henrik sjunger bra men deras låt var inte alls bra. Och jag kunde inte ens lyssna på ugglan. Jag försökte men jag var tvungen att spola. Det är INTE ett bra betyg. Och jag hade även förväntat mig nått bättre av Shirley.

Jag gillar det där med Martin Stenmarck och Charlotte Perelli.
Undra om det kommer nått liknande nu på lördag.

Ha ha och Magnus är då med varenda år på ett eller annat vis. Han fick då dyka upp på lite bilder här och där ;) Även Arvingarna, där ser man. Undra om man får se nått mer av Magnus.

Men men de låtarna som jag hade velat se gick vidare då. Det komiska e att den ena låten inte ens gick till andra omgången. Och jag har hört flera säga att de är förvånade över det. Marie Serneholt, hennes låt var okej men hade väntat mig nått bättre. Men me tanke av alla låtar som sög så tycker jag att Marie borde ha fått gå vidare. Oså har vi den enda låten som jag tyckte var bra. Alcazar. Gillar inte Hedlund men hon gjorde det bra. Så att Alcazar gick vidare var rätt.
Så ett rätt och ett fel enligt mig då.

2dra chansen då enligt mig. Ha ha ledsen Scotts men ni borde inte fått den platsen. Nina och Jonathan kunde ha fått dem. Och ugglan skulle verkligen inte ha den.

Får se om jag och svenska folket håller med varandra nått nu på lördag. Vi höll ju bara med varandra angående en enda låt förra lördagen.
Väntan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2009-02-10 @ 14:45:40
Sitter på t-centralen och väntar på att det ska bli dax att åka till Östersund. Såg just lite bilder från rix fm i fjällen och fick syn på en bild på mig. Ha ha ha det ser ut som jag har hela världens bekymmer på mina axlar. Tack för det där rix ;)
Nej det var ingen bra bild :P

När jag kommer hem så kommer jag ha en hel del att göra. Inte i kväll dåra men denna vecka. Hoppas jag orkar.

Har även melodifestivalen inspelad som jag ska se på. Ja jag vet vilka som gick vidare (svårt att undvika) men många har så olika åsikter vilka som borde ha gått si o så långt så jag måste titta för att bilda min egen uppfattning. Jag tycker sällan som mina vänner så jag lär väll gå en del gnatande komentarrer hör i bloggen nör jag skrivit hur jag tycker :)

Hm det är någon lustikurre som bytt plats på tangenterna här så jag får gissa mig till vissa knappar. Men det går bra. E så van vart allt ska sitta lixom :)

Nej nu ska jag kolla vidare på nätet innan jag ska handla nått att äta på tåget. Sen väntar en dryg resa hem. Tåget lär väll vara försenat som vanligt. Var över 1 timme försenade ner hit i söndags.

Tjing


Ont i skallen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2009-02-06 @ 16:36:31

Säger bara en mening. Seg och ont i huvet, nu vilaNjutning

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2009-02-05 @ 23:54:23
Idag så hade jag en tid bokad för ansiksbehandling efter jobbet. Fick i julklapp. 90 minuter har jag för mig att det skulle vara. Kan medela att jag kände mig ganska groggy efteråt. Jag var så avslappnad när jag låg där så det är inte klokt. Jag höll på att somna flera gånger. Utom när hon noppa mina ögonbryn ha ha. Aj. Hade jag råd så skulle jag unna mig det där nån gång per år. Verkligen underbart.

Jag har ont om byxor som passar. Och härom dagen så sprack ett av de få par som jag har. Jag var idag tvungen att ha ett par som jag får på mig men som sitter ganska obekvämt. Jag letade byxor på stan i går men hittade inga bra. Och att slänga ut över 700 spänn på ett par inget för mig. Idag var jag upp på triconor med mamma o Tobbe och hittade då 2 par för 600 kr. Snacka om ett klipp. Och de satt bra oxå. Mamma poängterade att min rumpa har krymt. Antingen det eller så berodde det på byxorna. Men jag tror faktiskt den har krymt lite. Jag rör ju mig faktiskt en hel del. Jag får väll dra ner byxorna o visa bara rumpan för Stina eller nån som kanske har mer koll på min röv ha ha. Gud det där lät fel ;) Stina kan ta det rätt i allafall :P i allafall så är jag less på blåa jeans så jag tog ett par grå och ett par svarta. Ska inviga nån av dem i morgon. Skönt att ha extra par byxor nu.

Blev inte lika tidigt i säng i kväll. Hmmm. Men ska ta och knyta mig nu. Ska bara dricka lite vatten först. Blev väldigt törstig.

Natti


Humör = jag stryper dig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2009-02-04 @ 20:54:29
Okej då, så farligt är det nog inte men den här dagen har varit skit jobbig.
Nu e jag så trött i kroppen att jag knappt orkar sitta här.
Ska ta och krypa i säng och klockan är inte ens 21.00 än.

Natti


Ny dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2009-02-01 @ 13:06:54
Ny dag, nya möjligheter. Har suttit o tänkt, klurat och hållit på. Nu får vi hoppas på ett bra resultat.

E fortfarande besviken över igår men det känns bättre nu tack vare att de ändå vann lite. Tack vare att de kom till final och visade upp Saronhuset så får de pengar till stället.
Läs mer här för jag orkar inte förklara o kopiera in he he :P
http://emdtour.blogg.se/2009/february/korens-besvikelse-blev-stor-gladje.html
Så en liten vinst blev det i allafall. Även om de skulle ha vunnit.

Är så vackert ute idag.

Föresten, jag har ganska många läsare varje dag. Varför använder ni inte http://www.bloglovin.com och bevakar min blogg för. Ett bra tips bara ;)

Nej har lite att göra så jag får avsluta nu.

Tjing


RSS 2.0