Bra början på veckan

eller inte XD
Regnet stod som spön i backen i morse. Att stå ute och ta emot barnen, samtidigt som man ska pricka av dem i pärmen, samtidigt som man ska hålla i ett paraply, det var faan inte lätt. Slutade med att Gabriel stod kvar ute me barnen och jag gick in och ställde mig innanför dörren när de skulle börja gå in och prickade av dem där i stället. Hade vi inte gjort så, så hade pärmen o papper blivit kaputt.
 
Har ju annat att skriva om oxå men måste fixa till lite bilder och sånt först. Lite om sommaren tänkte jag :)
Blir mest bilder men lite text ska det väll bli oxå.
 
Det som är nice när det regnar och är kallt ute och man inte har några planer är att kunna krypa ner i soffan under en filt. Så blir kvällen för mig. En skål popcorn kanske och idol :)

Skolstart bland annat

Nu är det snart dax för skolstart för ungarna. På torsdag rättare sagt.
Jag har i dag suttit och fixat med mitt nya schema. Annars brukar vi diskutera lite oså lägger andra schemat men denna gången fick jag göra det själv (inte mig emot). Eftersom jag känner tjejen jag har hand om bäst (kan man ju säga) och vet vilka ämnen hon verkligen behöver mitt stöd i så. Tanken är att nya schemat börjar gälla på måndag.
Gäller ju att jag inte glömmer mig nu. Jag är ju så van vid de tider jag haft denna termin lixom :P
Måndagar och onsdagar är de dagar som är mest olik sig.
 
I går var jag i väg och träffade Leone. Vi har inte setts på evigheter, vilket gjorde att jag missade första avsnittet av idol som är ett av mina favo program. Men i kväll ska jag sitta bänkad. Ska bli intressant att se hur nya juryn är. Kommer inte sakna Bard men däremot Anders.
Jag skulle inte ha något emot om Andreas Carlsson kom tillbaka, det vore något.
Nu fick jag det att låta som att jag offrade mig när jag träffade Leone och det var inte så jag menade :)
Hon har skaffat en söt liten vovve oxå. Liten busig och go sak. Hon blir tydligen inte mycket större än så där.
 
 

Slut som artist

Första dagen på jobbet efter semestern avklarad. Är helt slut men det var väntat. Här har man gått och varit ledig i fem veckor oså ska man in i rutinerna igen. Det tog mig bara tre timmar att bli trött dock :P
I och för sig så somnade jag ganska sent i natt. Även där ska man komma in i rutinerna. Jag hade ju tur att jag inte började fören 9 i dag i alla fall. Annat blir det i morgon.
Men jag borde ju somna i tid i kväll :)
 
Nya barn har tillkommit så nu ska man börja lära sig nya namn oxå.
Jag lär väll hålla på ett tag med att säga *du där* ha ha :P
RSS 2.0