Över

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-08-29 @ 16:03:35
Kanske det är över nu. Känns som så


Spökhus

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-08-28 @ 11:19:28
Nu drar jag snart iväg. Ska sova i spökhuset i natt. Undra vilka som kommer sitta uppe i taket av skräck ha ha. Inte jag dock men tänkte på de andra. Kan bli en rolig syn.


Tävling

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-08-27 @ 20:01:03
Jag är med och tävlar om denna fina sak hos http://lazybitch.blogg.se/2010/august/ny-tavling.htmlMen grattis

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-08-27 @ 17:35:58
Idag mår jag bättre från förskylningen så det första jag gjorde typ var att boka ett pass bodypump till på måndag. Men säg det som varar. Jag han med att diska och bädda ihop soffan (har haft den utbäddad så jag kunnat vila mysigt under kvällarna) innan huvudvärken kom men det ser ändå mycket bättre ut här hemma.
Huvudet känns liiite bättre nu så om det fortsätter det så, så borde jag hinna göra nått mer oxå.

I morgon drar jag 10 mil från Östersund med lite folk. Bland annat min mor och bror. Vi ska sova över i ett spökhus. Jag tror dock att det är uppriggat (Jag tror på andar) men det är ju en kul grej så ;)

Inget bra på tv i kväll. Ser fram emot när det händer saker mot helgerna igen. Idol börjar i september. Via idol har jag hittat flera jag gillar innom musiken.
Favorit 2004 = Tittade ej då
Favorit 2005 = Sebastian Karlsson. Lyssnar även numera på Ola och Måns
Favorit 2006 = Erik Segerstedt. Lyssnar även numera på Danny
Favorit 2007 = Mattias Andreasson
Favorit 2008 = Ingen (Gillade dock Erik Ljung men han kom inte med)
Favorit 2009 = Erik Grönwall
Fanns även tjejer jag gillade men eftersom de inte hamnade som nr 1 för mig den säsongen o jag inte hört nått om dem efteråt så kunde de ej vara med på denna listan. Men gör jag en lista för favo tjej o kille för varje år så :)

Men eftersom det inte är nått bra på tv i kväll så ska jag ta och kolla en film som jag låta av min kusin. Hide and seek. Nån av er som sett den? Vad tyckte ni?


Radio rix lag till fångarna på fortet

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-08-26 @ 15:40:07

Jag skulle vilja ha ett lag radio rix på fångarna på fortet. Kanske de skulle kunna tävla mot ett annat radio lag. Vilka jag skulle vilja ha i rix laget är ej svårt :P Det får bli 2 killar, en tjej och en halving (förlåt Roger, menar inget dumt där). Här är laget.

Titti Schultz
Roger Nordin
Erik Wedberg
Christian Hedlund


Nått för nästa säsong :PEfterlysning

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-08-25 @ 22:20:41
Om det är någon som har denna bok att sälja eller vet om den finns någonstans så säg till.
Tvillingarna - Nattens ondska/Den sista natten
Det är 2 böcker i en kan man säga. Det kan hända att de även finns separata.


VIP på EMD och uppraggning av Martin Stenmarck

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2010-08-25 @ 16:37:04
Så började semestern. Första dagen på semestern så begav jag mig till Sundsvall då jag dagen till ära skulle vara VIPare. Det var en jätte varm dag så glassen jag åt smallt fortare än jag han äta upp den. Jag satt på en bänk och såg hur folk började placera sig vid scen i god tid. Denna dagen skulle jag inte stå där med dem. Istället för att gå fram till dem så gick jag till sidan av scen och fick mig ett VIP pass och en goodibag. Väskan innehöll
* En nessisär med parfym, mascara, lotion och 2 olika krämer av nått slag.
* Godis
* Vitamin E kräm
* Keyring pendant
* Rabatter
* 2 biljetter till EMD´s koncert i Sundsvall med bra platser
* Wild cherry body lotion
* USB minne
* Penna

     

Grabbarna soundsheckade och jag passade på att titta lite innan vi blev förda in i ett stort hus bakom scen. Vi han knappt in fören vi fick stanna och bli fotade. Flera fotografer fotade hur mycket som helst. Blixtar överallt. Kändes nästan som om man stod på rödamattan.
Sedan träffade vi grabbarna. Jag och Erik hamnade brevid varandra som vanligt och snackade om ditten och datten. Han fick veta att jag jobbar för Date och såg impad ut och säger med glädje *Dem känner vi*.
Lät som han gillar grabbarna. Vi blev fotade medans vi snackade med grabbarna oxå. Men jag la inte märke till kamerorna så mycket då.

Sedan var det dags att röra på sig. En tjej till slöt upp med oss och vi gick upp bakom scen. Vi blev inpresenterade och fick sätta oss i 2 soffor. Kändes som att alla tittade på oss. I o försig så gjorde nog de flesta det oxå. Sen kom grabbarna ut och jag satt där och mös. Solen sken, det var varmt, jag satt skönt och hade både öron och ögon godis på nära håll. Såklart fick jag en mick uppkörd i nyllet men som tur var så var det bara nanannana som skulle sjungas just då. Jag skulle säkert ha glömt texten hur bra jag än kan den om jag skulle ha sjungit en textrad eller två i den sittsen. Matte bara flina medans han stod där.
Medans jag satt där uppe så vågade jag mig att titta ut över torget ibland. Torget var fullt. Tjitt vad folk. Jag fotade publiken men lägger ej upp bilderna här utifall det är nån av dem som ej vill visas (Bilder på mig där uppe visar inte min glädje, jag ser sur ut ha ha men tro mig, det var jag ej).
Nån skrek *Dansa för oss Mattias* och jag kunde inte låta bli att le. Förr har man mest hört *Erik erik* eller *Danny Danny* men nu fick även matte uppmärksamhet och det tack vare lets dance. Nu är han inte den där 3e medlemmen i bandet längre. Nu är han Mattias.

       

     

   

Efter spelningen fick vi VIPare gå tillbaka in i huset och fick läsk medans vi väntade på grabbarna som skrev autografer men jag gick ut och kollade in spektaklet lite. Sen mötte vi upp grabbarna igen (Jag satt ner när de dök upp vilket syns på nån bild men sen var jag uppe o minglade) och igen dök det upp kameror. Fler denna gången. Dock vet jag inte vart alla bilder är men några har jag fått tag i från dagen. Visar upp några av dem här. Jag och Matte snackade om hans bäbis (Han ska bli pappa) och barnet var planerat. Han och hans tjej har varit ihop i typ 10 år. Inte illa det :) Barnet kommer när som helst nu.
Hade en trevlig stund med grabbarna innan vi sa hej då. Men jag träffade på dem igen ändå. Danny gick jätte feminint ner för trappan och när jag gastade *Snyggt Danny* så drog han till med det ännu mer. De är härliga de här 3 grabbarna.

  

Jag hade kvar mitt VIP pass så jag smet in bakom scen igen. Martin Stenmarck stod och soundsheckade så jag tänkte ragga upp han när han var klar. Joey Tempes gick förbi mig flera gånger och undrade säkert vem jag var. Jag såg nog inte ut som en typisk arbetare. Gert Fylkning var oxå där och jag måste erkänna att jag kände mig hemma där bakom scen. Tillslut kom martin ner. Jag han inte ens säga nått fören han sa hej och studsade ner för trappan till mig. har aldrig träffat honom. Vi tog 2 bilder (Inte min ide med 2 st) och snackade lite. Han trodde vi skulle ses senare (Han trodde jag jobbade där) men tji fick han. träffade dock på han en snabb sväng till och vi sa hej då till varandra innan jag skulle dra ifrån området och åka hem igen.

Jag är jätte nöjd med dagen och jag njöt i fulla drag :)
Vae tydligen många som varit med och tävlat om VIP så ja glädjen e stor.
Kanske slänger upp fler bilder nån dag så håll kollen :)

    


Kär

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-08-24 @ 22:28:23
i ett nagellack. Ha ha ja kalla mig löjlig men jag har blivit det. Har just låtit det torka och sitter och glor på det. Grattis Maria, du är kär i ett nagellack och en soffa ha ha. Japp i min soffa oxå och den har jag haft i 1 år nu och ja jag vet att jag e lite konstig men vet ni vad :P I like it ;)


Hösten är här med råge

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-08-24 @ 16:24:24
Folk har olika åsikt när hösten börjar. Jag själv anser att den börjar när turlistan för bussarna ändras från sommartid till vintertid. Vilket skedde 23e augusti här. Innan dess (augusti) är det sensommar för mig. och det känns nästan som han där uppe (Gud, fågel, träd eller vad som helst) håller med mig för idag var det riktigt höst väder. Kallt, regnit, blåsigt och trötthetframkallande. Det kvittade om vi var ute eller inne på jobbet idag. Lika depprimerande i allafall. Dock inte lika kallt inne. På vintern kan det bli kallt inne. så om jag ska sitta ner för att kolla barnen så brukar jag sätta mig och luta mig mot ellementet. Det är skönt :)

Idag har Tobias försökt få mig att gå upp i vikt ;) Han var hem på sin rast och hämtade en tårta han hade bakat som han bjöd oss på. Väldigt god var den. Den äter jag gärna igen. Jag kände faktiskt lite smak trotts förkylningen :)

En på jobbet tyckte vi borde ha en brasa på jobbet. Jag kunde se det framför mig. Men vad mysigt det skulle vara att sitta på en fäll/mjukmatta med ett glas vin (cola går oxå bra, vin var bara ett exempel)och en filt runt om sig. Myspys :) Eller ligga ner och läsa en bok med drickat framför brasan. Blev lite till mig här nu :PFångarna på fortet i kväll igen. Lets dance mot Idol. Hade jag fått välja deltagare där så hade lagen sett helt annorlunda ut :P Men då ska jag slänga av mig alla kläder (Intresse ekorren antektar) och krypa ner i soffan under täcket med en kopp te och mysa lite. Snora lite för mig själv. Kanske ta ett bad innan. Ta hand om mig själv lite.


Så här är politiken ;)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-08-24 @ 00:12:20
En liten pojke frågar sin far:
- Far, jag ska skriva en uppsats i skolan, får jag ställa dig en fråga?
- Självklart min son, fråga på!
- Vad är politik, far?
- Tja.. i politiken finns det 5 folkgrupper:
1) befolkningen
2) regeringen
3) den ekonomiska makten
4) arbetarklassen
5) landets framtid
- Jag förstår inte far... Kan du förklara det för mig?
- Ok, jag använder vårt hem som exempel. Jag tjänar pengarna till det här gemensamma hushållet, alltså är jag den ekonomiska makten. Din mor administrerar och använder pengarna, hon är alltså regeringen. Vi ser efter dina behov, du är alltså befolkningen. Din lillebror är landets framtid, och hans barnflicka är arbetarklassen, förstår du det, min son?
- Mer eller mindre...
Om natten vaknade den lille pojken av att lillebrodern grät. Pojken gick upp för att se vad det var som var fel, och han upptäckte att lillebror hade bajs i blöjan. Han gick in till föräldrarnas sovrum där modern sov tungt. Så han gick till barnflickans rum, men genom nyckelhålet såg han fadern igång med att klä av barnflickan. Eftersom de inte reagerade på att han knackade på dörren, gick han tillbaka till rummet och sov vidare. Nästa morgon sa pojken till fadern:
- Nu tror jag att jag förstår vad politik är!
- Strålande, min son! Försök att förklara det för mig med dina egna ord.
- Jag tror att det är såhär: Medan den ekonomiska makten knullar arbetarklassen, snarkar och sover regeringen, befolkningen blir fullständigt ignorerad, och landets framtid står i skit upp till halsen!


Host och fräs

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-08-23 @ 22:56:18
Det var skönt att ligga i soffan och titta på "Fångarna på fortet". Ska strax natta så jag kanske mår bättre i morgon. Fångarna ja. Det är nått man följt när man var yngre och jag såg fram emot att se det igen och med de rätta programledarna :) 2 lag tävlade mot varandra och laget jag hejade på vannOch nej jag fick ingen puss idag. Inte för att jag hade väntat det heller :P Kanske nått av barnen i sånnafall. Jag skulle dock ha blivit väldigt paff om en okänd människa kom fram till mig och pussade mig på stan eller något.
Dock fick jag ett mail från Linn som värmde i hjärtat. Det verkar som jag har gjort något bra över att finnas trotts allt :)

Nu ska jag dra mig till sängen. Jag hör hur den ropar på mig

Natti på er


Problem mus

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-08-23 @ 16:39:05
Min data bum (bum? mus ska det vara) har fått problem. Högra musknappen är svårtryckt. Det går ju men jag får ta i. Bara att köra hårt med fingret så musen blir medgörlig ;)

Appropå musar. Tobias har fått förlägning på jobbet. Året ut som jag förstått det rätt. Sen han dök upp på jobbet så tycker jag att det är roligare att gå dit. Vi kommer bra överens och har mysko humor båda två. Eller så är vi normala och alla andra... näe. Det är vi som ej är normala och vi vill inte vara det heller :P

Ska snart krypa ner i soffan och krya på mig. Jag vill vara så pass frisk på onsdag så jag kan gå på dansarobic. Jag hoppas att jag kommer gilla det för jag vill ha nån konditions grupp träning med på mitt tränings schema.
Dagen har segat sig fram idag eftersom jag har känt mig hängig. Har inte blivit mycket till bus med ungarna på jobbet. Jag köpte en glass på vägen hem och gud vad gott det var för halsen. Hela dagen har allt jag ätit smakat hemsk. Glassen var det första som smakade okej. Och den gjorde även gott för halsen en stund.

Tjing


Upp och ner

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-08-22 @ 23:03:58
Vissa dagar går det ner och vissa upp. Idag har det gått ner. Fått några deppiga medelanden bland annat. Märkt negativa vibbar. I morgon hoppas jag dock på nått positivt. Ett trevligt mail kanske. Eller en puss om nån gullig. Eller nått annat bra. Man behöver bra dagar för att orka. Så jag ska strax natta så morgondagen kan börja. Bara att hålla tummen för en bra dag i morgon :)


Avsugning

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2010-08-21 @ 14:05:19
Ägnade sig Camilla med Eric i natt ;)Alltså hon rökte på hans cigg ;)


Att avsky en artist

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-08-20 @ 10:24:51
Även om man avskyr en artist så kan det finnas nån låt me artisten som man tycker att den här är inte så pjåkig. Och då menar jag inte bara själva låten utan oxå hur artisten gör den. Jag avskyr Carola men har ändå nån låt med henne på min spotify. Men det var inte hon som fick mig att skriva detta utan Anna Bergendal. Jag gillar inte alls hennes sett att göra sin melodifestival låt. Däremot så går det att lyssna på den med Date.
Nu har hon gjort en ny låt som går en hel del på radio rix och den gillar jag. Och anser att hon gör den bra.

Det gäller att våga ge artister man avskyr en chans. Många gör inte det.
Res på er folket. Ta er i kragen. Ta chansen. Vem vet. Ni kanske finner nått.


Ärs

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-08-19 @ 22:48:28
Jaha så har man gjort bort sig igen. Men det är väll så livet är.
Nu ska jag dock krypa till kojs så jag orkar med morgondagen


Varning

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-08-18 @ 20:15:55
VARNING!!! Om du får ett mail som säger att du ska dra åt helvete, gör inte det! Det
är ett lurmail! Det är asvarmt där och folk där är skitsura!


Mowhahhaha

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-08-18 @ 19:14:36
Moster: jag tycker du har fått en fin kropp. Du borde vara nöjd

Senare
Mamma plockar fram lite av sina oanvända jeans som är för små för henne. Har provat dem förr. I allafall de flesta av dem. Mamma ville se om det fanns en chans om jag kunde komma i nån av dem. Jag kom i alla. Till o me dem som är tighta vid låren. Vissa byxor var till o me lite stora :D

Dock så e jag inte klar än. Vill inte bli pinnsmal. Jag vill se ut som förr. Inte som när jag bodde i KD för då var jag för smal. Men som jag såg ut förr. Smal men med kurvor. Vill ju att det ska finnas nått att ta i. Jag har en tröja som jag har kvar från den tiden. När jag kommer i den snyggt så e jag färdig :P
Fast vem vet. jag kanske blir nöjd strax innan det. Den som lever får se :)


Spa?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-08-17 @ 19:50:50
Jag skulle vilja åka på ett spa. Bada i lera. Får ansiktet omhändertaget. Ja ni fattar. Aldrig varit på ett sånt men känner att jag förtjänar det. Jag känner mig som en blandning mellan en häst och en gris som har sovit under marken de senaste 3 åren.

Jag hade inte tänkt åka nu. Tänkte mer nästa år. Då e jag klar med CSN räkningen och får pengar över varje månad. Nog för att jag ska börja panssions spara barje månad då men inte lika mycket som CSN var varje månad.

Vilka är med mig? Vilka vill följa mig på spa nån gång nästa år?


       

     Anna Bergendal?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-08-17 @ 19:31:44
Jag ska få en ny arbetskamrat när Bengan slutar. Hon var och hälsade på idag. Jag undrar vad det är för fel på mitt ställe. Alla ska heta samma ;) Vi har 3 lena nu. 2 av dem på min avdelning. Men blir 2 på hela dagiset när Bengan slutar. Nya kvinnan heter Annika. Vi har en Annika på min avdelning. från 2 Lena till 2 Annika. Sen är vi 2 Maria på dagiset oxå. Ett tag var vi 3 när vi hade en vikarie som oxå heter Maria. Lätt att komma ihåg namnen i allafall :P

Och vad har öveskriften med detta och göra? Jo den nya hälsade på idag och hon var jätte lik Anna Bergendal. Annika är 34. Tänk er Anna som 34 åring typ. Fast Annika ser ut som 30. Jätte trevlig. Jag hoppas vi ska komma överens när hon börjar.

Och jag har träningsvärk som fan. Att sätta sig ner o även att resa sig var ett helsike. Aj aj.


Aj aj aj

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-08-16 @ 22:57:03
Tog i för kung o fosterland på bodypumpen idag. Mina ben fick vad de tålde. I o försig resten av kroppen oxå. Sen hade jag svårt att gå både upp o ner för trappor. Absolut upp. Jag vill inte veta hur jag känner i morgon. Slutar med att jag får gå till bussen när det är 20 min tills den går (Tar 2 min till busshållsplatsen) för det lär gå långsamt. O sen får Tobias bära mig runt på jobbet eller dra mig i en skrinda ha ha.


Kaffe? Cola?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2010-08-16 @ 15:47:29
I morse när jag vaknade så suckade jag. Inte för att det är måndag även om jag avskyr måndagar. Nej jag är inte katten Gustaf. Vi kanske är av samma familj. Nej jag hade fortfarande huvudvärk. 4e dagen i rad. Men det var bara att tvinga sig till jobbet. Inga tabletter har hjälpt under dessa dagar. Inte sömn heller.

Eftersom jag fick vänta så länge i stan på nästa buss så köpte jag en cola för att ha nått att göra medans jag väntade. När jag kom till jobbet så tyckte jag att huvudvärken hade lagt sig lite. Och efter rasten då jag druckit en kaffe så var huvudvärken borta och jag har inte kännt av den sedan dess.
Koffein var det svaret? Eller var det en tillfällighet?


Urs

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-08-15 @ 19:42:10
Urs vad deppad jag blev helt plötsligt. Det är nu polarna ska bo i närheten så man bara kan knalla förbi och säga hej. Nu känner jag mig helt omotiverad.


Du

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-08-15 @ 16:50:34

Du kanske vill leva en lögn, men inte jag!Tävling

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-08-15 @ 15:12:33

Jag är med och tävlar om Velvet Touch Body hos
http://vicktoriamurawska.blogspot.com/2010/08/tavling-10e-aug-scandinavian-health.htmlTill mina vänner

Permalink - Youtube - Kommentarer (0)
2010-08-14 @ 22:22:23

Vill tillägna den här låten till mina vänner. Finns här för er. Love youInte riktigt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-08-14 @ 13:56:18
Dagens plan var att krypa ner i sängen en stund till o läsa lite. Sen fixa lunch och se på tv och sen dra till gymmet. Det blev inte riktigt så. Pappa ringde och sa att han hittat bra lådor (eller vad man ska kalla det) som jag kan ha mina vantar osv i. Jag behöver en sån till jobbet som jag ska ha uppe på hatthyllan. Så nu sitter jag här och äter innan pappa ska komma och hämta mig. Efter jag köpt grejen så kör han mig till gymmet. Skönt att slippa tänka på buss dit. Fast i o försig så hade jag kunnat gå från stan oxå. Får se hur jag gör. Vädret ser ej lovande ut.

Jag får besök på fredag. Så jag ska ta och bädda till bäddsoffan hade jag tänkt. Roligare så när man kan ligga brevid varandra och snacka. Det är Camilla som kommer på besök för första gången. Vi ska på dans 2 kvällar i rad. Bra då har jag en väskhållare när jag ger mig ut på dansgolvet he he ;) Och tvärtom då utifall hon vill dansa. Man vill inte direkt ha med väskan när man dansar och den är ej säker ensam. När jag dansade på Highlights härom veckan så höll jag kollen på väskan hela tiden. Skulle det hända igen så ger jag fan bort väskan till bandet under dansen ;) Om jag inte har nån polare med mig. På fredag är det Arvingarna och på lördag Highlights/Zlips. Jag har aldrig sett Zlips live så det ska bli intressant.

Nej nu må jag ta och borsta gaddarna för bilen är snart här.
Men innan jag går. Om ni har spotify så vill jag rekomendera denna låt
Broken Door – Angel - Guitar Version


Mentalsjukhus historia

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-08-13 @ 14:06:10
Jögga och Beine var båda patienter på ett mentalsjukhus.
En dag när dom gick förbi sjukhusets pool, hoppade plötsligt Beine i på den djupaste delen.
Han sjönk till botten och blev liggande.

Jögga hoppade direkt i för att rädda honom, simmade till botten och drog upp honom.
När chefsläkaren fick höra om Jöggas heroiska insats beordrade hon omedelbart att Jögga skulle skrivas ut från sjukhuset.
Hon gick till Jögga och sa:
"- Jögga, jag har både goda nyheter och dåliga nyheter".
"Dom goda är att du blir utskriven".
"Eftersom du var kapabel att reagera rationellt i ett akut krisläge genom att hoppa i och rädda livet på en annan patient, konstaterar jag att du har ett friskt tänkande".
"Dom dåliga nyheterna är att Beine, patienten du räddade, hängde sig själv i badrummet i sitt badrocksskärp precis efter det att du räddade honom".
"Jag är ledsen, men han är död."
Jögga svarade: "- Han hängde sig inte själv, jag hängde upp honom för att torka!"
"När får jag åka hem..?"


Fredagen den 13e

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-08-13 @ 11:17:51
Idag går folk omkring och oroar sig. Fallande stegar, snabba bilar, tråkiga nyheter, you name it. Väldigt många tror på att fredagen den 13e är en oturs dag. Jag gör inte det. jag tror att allt negativt som händer denna dagen bara är ren slump och skulle ha hänt även om det stått ett annat datum den dagen. Vissa människor är så fixerade vid detta datum så de inte ens vågar gå ut.

Det är idag man borde ha alla fredagen den 13e filmerna och ha filmmaraton.

Vad säger du? Tror du att fredagen den 13e är en otursdag?


Oj då

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-08-12 @ 19:54:16
Har märkt att det är lätt att missa kommentarer. Satt och bläddrade bland kommentarerna och såg några stycken som jag missat. Så ni som skrev för nån månad sedan i inlägget som heter "Till dig" jag har accepterat era kommentarer nu. För att ni ska slippa leta http://mariachen.blogg.se/2010/june/till-dig.html
Jag måste ha mer koll på mina kommentarer för ibland får man sig ett gott skratt av dem :P och sånt kan göra ens hela dag.

I morse började jag tidigare än vanligt, vilket jag föredrar. Det dumma är att när man inte är van vid det så är man så trött mot kvällen. Hela dagen gick jag runt och kliade på mitt finger. det har kliat i några dagar nu. Tobias kollade på det och sa att jag hade blivit biten av något. Jag hade misstänkt det. Såklart gav jag på mig det och tryckte ut giftet eller vad det nu var som fanns där och redan nu är det bättre.

Ska bli skönt med träning i morgon. Har bodypump inbokat. Skönt att komma igång med det igen nu efter semestern :) Och jag ska bli bättre på att blogga. Har blivit lite si o så med det under och efter semestern.
Nu ska jag dock ta tag i disken är det tänkt :)

Tjing


Barbados på Fröjdholmen 3e juli

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2010-08-09 @ 22:00:39
Tanken var att Erika skulle komma ner men det blev inte så, så jag drog till dansen själv. Jag han knappt in fören en kille som jag sett på lite olika danser kom fram till mig
Han: Jag såg dig på
Jag: Nej
Han: Jo
För er som inte fatta det där så var jag med på tv nån dag innan. Vet inte hur många gånger det där har gått i repris nu ha ha. Och jag fattade direkt vad han mena när han kom fram.

Jag dansade faktiskt den här kvällen. En tjej bjöd upp mig. Det var inte väntat. Hon sneglade lite på mig under kvällen och ville gärna sitta brevid mig. I dansen såg jag till att föra (det var bugg). Jag ville ha komandot. Det där lät ju bra oxå ;)

I allafall. Första gången jag såg Björn med Barbados var i Oviken. Samma ställe som denna kvällen. Det är några år sedan nu och om man gämnför hans scen sätt och nu så vilken jäkla skillnad. Nu tar han komandot över publiken utan problem.

PP borde sluta ge bort deras saker. Han brukar tydligen det och denna kvällen var inget undantag. En tjej fick en kepa och en kalender. De kommer förlora en del om han fortsätter att ge bort saker ur shopen istället för att ta betalt. Det positiva e i allafall att han inte går efter utseendet som så många killar skulle ha gjort.

Björn var lika mysig som vanligt. O Peter slog mig med en blombuket. Knäppo ;)
Alla myggen var på Peter.
Han: Jävla mygg
Jag: Välkommen till Jämtland
Han: jag älskar Jämtland *Ler stort*
Snacka om hel omvändning ha ha. Han ville även att jag skulle fota oss som han kunde lägga upp på sin facebook.
Efter en hel del kramar och en hel del snack med grabbsen så gick jag ut till bilen. Pappa hämtade mig. Det är en bra bit att åka så jag ville inte låta han vänta. Han brukar slå en pling när han typ e framme och då knallar jag ut. För det mesta ;)
I morgon ska det firas

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-08-09 @ 17:19:29
Eftersom jag inte var hemma på min födelsedag så ska jag fira med familjen i morgon. Vi ska samlas vid 17 tiden hos min kusin. Vi ska fira ihop eftersom han fyller den 14e. Mamma ringde nyss o sa att jag kunde ju åka hem till henne efter jobbet så skulle dte finnas ett paket på bordet som jag kunde få öppna innan hon kom hem så vi kunde åka. Säger man ju inte nej till. Jag är nyfiken på vad det kan vara. Men det är knappast kameran jag önskade mig för jag önskade den lite sent så vad kan det då vara.


Det gör ont min älskade vän

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2010-08-08 @ 20:47:03
Det gör ont att veta att du är ledsen
Det gör ont att veta att jag e för långt bort för att kunna göra något
Jag vill att du ska må bra. Jag önskar jag kunde sitta och hålla om dig. Trösta dig.
Älskade vän mitt hjärta värker att veta om din smärta
Veta hur du lider.
Om jag ändå kunde trolla
Du betyder så mycket för mig
Tänker på digGrattis på mig

Permalink - Allmänt - Kommentarer (9)
2010-08-04 @ 13:41:04
Halvligger i Linns soffa. Blev pizza till frukost (fyller man år så gör man). Vi kom hem mellan 3-4 i natt. E glad att jag tog mig hem. Ska fan vara jag till att lyckas med allt. Jag satt på golvet i Dates buss o fastnade i en list med rumpan och tog mig ej loss. Och inte fick jag hjälp heller :P Näe folk hade bara roligt åt mig. Lyckades tillslut ta mig loss. I vilket fall så ska det bli film och godis osv i dag för att fira mig. Ska bli mys :)

Grattis på mig för idag blir jag 29 år


Varför

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2010-08-01 @ 12:36:14
Varför har jag inte skrivit om min semester än undrar ni. Jo för jag tänker inte göra det fören jag kommer hem från Nora ;) Jag åker i morgon men kommer hem redan den 5e.

1a augusti idag. Den 4e fyller jag 29 år. Åren går fort :)


RSS 2.0