Sjuk

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2008-09-30 @ 13:43:13
Inte kul att vara hemma och vara sjuk. Började känna av det i fredags. På lördagen sa det pang. Jag kommer inte kunna jobba på hela veckan. Jag som brukar släpa mig till jobbet fastern jag inte känner mig helt bra. Tror jag har åkt på det mesta. Ungarna har ju haft det ena och det andra och nu sa det lixom pang och jag fick allt. Jag orkar knappt gå mellan rummen här hemma. Det enda som lockar just nu är att lägga sig i soffan och se på en DVD


Färjan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2008-09-29 @ 10:26:09
I kväll börjar programmet färjan. Tydligen många som hört av sig till kanal5 och varit oroliga för att deras otrohet ska synas. Ärligt talat så hoppas jag verkligen att det syns. Hatar otrohet och jag hoppas verkligen att de som har varit otrogna på båten syns i tv så att deras partner ser. Vore rätt åt de otrogna svinen.
Synd om de som är ihop med dem.

Föresten så har det varit info uppe om att det skulle filmas på båten.
Och sånna som är otrogna löper alltid en risk att bli avslöjade.

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/tv/article3414711.ab


Sjuk

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2008-09-27 @ 16:51:37
Borde ha fattat att nått var på G. I går började jag känna mig dålig. Hostade lite på jobbet och efter lunch hade jag frossa fram tills jag slutade för dagen. På kvällen började jag känna mig konstig i halsen. Idag kan jag knappt gå mellan köket och vardagsrummet utan att bli andfådd. Kroppen känner sig sjuk, halsen plågar mig på flera sätt. Jag orkar och pallar ingenting.

I morse kunde jag inte ens svälja för att halsen var så tjock. Nu kan jag i allafall svälja men inget drickbart smakar. Vatten smakar inte alls bra. Men hemmagjord svartvinbärs saft går i allafall. Fixade lite med massa is. Kallt och gott. Jag är verkligen glad att detta inte kom förra helgen. Blir att försöka kurera sig tills måndag. Blir ingen träning i morgon. Vore inte bra för kroppen i detta läge


Jag vet

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-09-26 @ 21:42:06
Jag vet men ändå händer inget
Jag fattar men förstår ändå inte
Jag borde men ändå tar fegheten över
Jag måste.....


Helt fel

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-09-25 @ 20:32:05
Besviken är jag. Fattar inte att juryn inte kunde låta Erik Ljung gå vidare i idol. Snacka om misstag. Idol håller fortfarande på i bakrunden men jag tittar inte. Lyssnar bara. Har inte nått direkt intresse längre. Men visst kommer jag att följa idol men tror aldrig jag har haft så här få folk i en säsong som jag gillat.


Alone

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-09-19 @ 08:15:48

Även om ni inte gillar E.M.D. så gör mig tjänsten att kolla in deras nya video. Låten heter Alone och killarna försöker förmedla nått till oss, ge oss en tankeställare.

Klicka här för att komma till videon

Där har ni länken. Kopiera den och kolla in videon och lyssna på texten.
Hör ni inte exakt vad de sjunger så kolla in texten här

http://artists.letssingit.com/emd-lyrics-alone-kc6c3hz


Idol

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-09-19 @ 08:13:11
Jag försöker skaffa mig en i varje avsnitt som jag gillar. I går blev det faktiskt en tjej med blont hår.

Nu har de letat klart i städerna. Tyvärr kommer jag att missa programmet på tisdag men jag får försöka ordna det på nått vis. För jag vill ju se min stora favorit hitils. Oså kan man ju ha missat någon stjärna oxå.
Gäller att hålla kollen ;)

Men av alla jag har lyckats få se och höra så är Erik Ljung än så länge min favorit


Så rätt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2008-09-18 @ 18:13:24
Var en snubbe (tänker inte nämna namn) som än en gång postade en sak för att provosera folk på en hemsida. Jag har slutat att skriva emot honom. Jag vet ju att det är det han vill :)
Såg däremot en person som postade en länk till en video och tyckte att Nanne hade rätt (jag gissar att personen syftade på det som denna kille håller på med eftersom det var i samma tråd)
och när man lyssnar på texten så håller jag med Nanne.Idol igen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-09-18 @ 07:18:31
Finns inte mycket att säga om gårdagen. Fanns en som jag tyckte var riktigt okej. En tjej med blonda lockar.

Man har ju missat så många eftersom många går vidare utan att vi får höra dem.
Så bara för att det verkar tomt på favoriter för mig nu (Har ju bara 2) så kanske de dyker upp sen.


Idol

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-09-17 @ 07:19:17
Ska det vara så svårt att hitta sånna jag fastnar för? Visst jag har hört några jag tycker är bra men ändå inte fastnar för. Visst kan ju hända att jag behöver lyssna på dem fler gånger. Ni som läst min blogg vet ju att jag i allafall hitta en som jag fastnat för. Erik Ljung. Men i går hitta jag en nr2. Ja som jag som fastna för men som ändå inte känns lika bra som Erik. Ja ni fattar nog ;) I allafall dök det upp en 17 årig kille som heter Robin i går som var jätte duktig. Om han är så där bra som 17 åring så kan man undra hur det ser ut om 10 år om han får fortsätta.
Hero

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-09-13 @ 19:24:14


Idol

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2008-09-12 @ 14:04:28
Tittade såklart i går igen. Inget halleluja moment då heller. Det var en kille som kunde sjunga men gud vad nervös han var. Stackarn. Oså var det nån tjej som var duktig oxå. Men eftersom jag inte mins mycket mer så är det bevisat att de inte fastnade så jätte mycket. Än så länge är Erik Ljung den som är bäst som jag fått höra hitils


Idol

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2008-09-10 @ 21:44:38
Idag hitta jag en i idol som jag gilla. Inget halleluja moment (kommer det nånsin att hända mig igen?) men han var jäkligt bra och det komiska i det hela är att även Stina tyckte det. Har vi någonsin gillat samma i idol? Sure vi kanske har tyckt att den andres favorit har varit helt okej men vi har nog aldrig haft samma favorit. Okej nu har jag inte sett alla än. Kan ju hända att det kommer någon som knockar mig men som det ser ut just nu så har jag hittat en favorit i allafall. Han påminde lite om Markus Fagervall och Andreas Johnson till utseendet. Erik heter killen. Ska bli intressant och se hur det går för han. Yepp han fick en guldbiljett av juryn.  


Halleluja moment

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-09-08 @ 20:33:36
Nu när idol är igång igen så börjar man tänka på alla som man har gillat genom idol. Nog för att jag gillat flera st och några av dem älskar jag att lyssna på fortfarande. MEN det är bara en av dem som varit ett halleluja moment. Så fort han kom in till juryn och öppnade munnen så var jag fast. Killen kunde sjunga. Började tänka på han idag och plockade fram lite av hans låtar på datorn och sitter och lyssnar nu. Även fast han "bara" kom tvåa i idol 2005 så är han ändå en vinnare för mig och visst vinnarlåten det året var enligt han inte hans typ av låt MEN han gjorde den ändå bättre än vinnaren tycker jag. Jag har live versionen av när han gör den låten på datan och den lyssna jag på nyss. Nu dök hans melodifestival låt upp. Japp han har även varit med där en gång. Hoppas på att få se han där igen. Men vem tusan sitter jag och snackar om då?
Jo Sebastian Karlsson. Ni som undrar vad som hände honom efter idol, kolla här.

http://www.youtube.com/watch?v=IplWw6Vmgmc

http://www.youtube.com/watch?v=Bv3TWBPqWgA

http://www.youtube.com/watch?v=IoVsnKMvFH0Vissa gick tyvärr inte att lägga in som video här i bloggen (Man hör föresten en annan bra idol kille i bakrunden i sista videon när Sebastian står och pratar) men bara att klicka på länkarna. Och ni kanske undrar varför ni inte hör så mycket från han nu. Han håller på med en till skiva. Därför det är lite dött men tro mig,
he will be back soon ;)
Han blir ni inte av med i första taget.


Suck

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-09-08 @ 17:15:29
Jag vill inte prata illa om arbetskamrater men när det händer att de gör saker som gör att jag tar åt mig och sedan detta händer så börjar man koka utan nån egenklig anledning. Vad har hänt? Tja härom veckan frågade en arbetskamrat om jag kunde jobba för henne (alltså börja 8 i stället för 9) och visst kunde jag göra det. Hon sa datumet och jag skrev in det i min mobil så att jag inte skulle glömma det. För säkerhetens skull så läste jag upp det (Börja kl 8.00 den 9e sep) så att det inte blev fel. Idag när jag kom till jobbet så kommer en annan arbetskamrat fram till mig och sa att de hade saknat mig på morgonen, jag skulle ju börja 8. Idag är det den 8e inte 9e så jag blev såklart förvånad. Jag sa till henne att L måste ha sagt fel datum till mig. Men frågan är ju om A trodde mig. Sen fick jag förklara mig för fler oxå. Ärligt talat så kändes det som om det vore mitt fel fastern jag dubbelkollade med L den dagen då hon frågade mig.

Jag tror jag får spader på alla getingar som ger sig på en. Ungarna är typ lika glad som jag. Jag är nog den på hela stället som får mest panik när de flyger på en. Men har man värsta geting fobien så har man.
Och idag är det sommar värme typ.


Snurrigt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-09-07 @ 11:30:06
Skulle ju vara bra om det stod samma på nått ställe. På vissa ställen så står det att Sverige kom 3a nerifrån och på vissa ställen som på aftonbladet står det att de kom 4a ner i från. Ja jag såg programmet men som att jag la det på minnet. Hitta listan både från i år och förra året i allafall och enligt den så blev de 3a nerifrån. Man börjar ju undra vad som stämmer.

Enligt http://www.escsweden.com/dance.htm så ser listan ut så här i allafall.

01 POLEN...154 poäng Edyta Herbus  &  Marcin Mroczek
02 RYSSLAND...121 poäng Tatjana Navka  &  Alexander Litvinenko 
03 UKRAINA...119 poäng Lilia Podkopayeva  &  Kirili Hitrov 
04 LITAUEN...118 poäng Karina Krysko  &  Saulius Skambinas
05 AZERBAJDZJAN...106 poäng Anna Sazhina  &  Eldar Dzhafarov
06 DANMARK...102 poäng Katja Svensson  &  Patrick Spiegelberg
07 GREKLAND...72 poäng Tonia Kosovic  &  Jason Roditis 
08 PORTUGAL...61 poäng Raquel Tavares  &  Joao Tiago 
09 STORBRITANNIEN...47 poäng Louisa Lytton  &  Vincent Simone
10 FINLAND...44 poäng Maria Lund  &  Mikko Ahti 
11 IRLAND...40 poäng Dearbhla Lennon  &  Gavin O´Fearraigh 
12 SVERIGE...38 poäng Jeanette Carlsson  &  Danny Saucedo 
13 ÖSTERRIKE...29 poäng Nicole Kuntner  &  Dorian Steidl
14 NEDERLÄNDERNA...1 poäng Roemjana de Haan  &  Thomas Berge 


Och även på själva Eurovision dance contest´s hemsida (så vitt jag vet är det deras egna hemsida)
så ser listan ut så här. Men jag ser att Lithuania har olika poäng på listorna. Annars är de lika.


The final ranking

Rank Country Total
1 Poland 154
2 Russia 121
3 Ukraine 119
4 Lithuania 110
5 Azerbaijan 106
6 Denmark 102
7 Greece 72
8 Portugal 61
9 UnitedKingdom 47
10 Finland 44
11 Ireland 40
12 Sweden 38
13 Austria 29
14 Netherlands 1


Men men jag tycker att Sverige gjorde det skitbra me tanke av flera anledningar. Både Danny och Jeanette gick på smärtstillande. Danny är inte proffsdansare, precis som reglerna säger (men många länder fuskade och hade 2 proffsdansare). Frågan är ju hur det hade gått om alla följt reglerna. Hade då Sverige kommit högre? Det tror jag faktiskt men men nu är det gjort och kan inte göras ogjort. De är i allafall nr1 för oss.
Polen vann. Måste kännas lite kul för Danny i allafall eftersom han är halvpolsk

 


Jag bestämde mig för att kolla. Jag spelade ju in allt i går så jag spolade fram mot slutet för att se, vart hamna Sverige egenkligen? Jo på 3a nerifrån. Aftonbladet skrev fel. Passade även på att kolla vilken lista som stämmer och det är den utlänska. Lithuania fick 110 och inte 118


// M


Eurovision dance contest

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-09-06 @ 08:33:40
I kväll gäller det. Då får ni inte glömma att bänka er framför TVn och se på Eurovision dance contest och hålla tummarna för Sverige. Jag har hört nått om att förra året kom Sverige på 14e plats av 15. Vet inte om det stämmer men jag hoppas verkligen det går bättre i år om så var fallet :) Sverige paret är duktiga. Frågan är ju hur duktiga de andra länderna är. För Sverige dansar Danny Saucedo och Jeanette Carlsson.
Klockan 21.00 på tv4 i kväll. Missa inte.


    


Bussar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2008-09-05 @ 14:15:00
Sitter och tänker på bussarna den här veckan (om Stockholmarna tycker deras chafförer kör som jag vet inte vad så har de inte åkt med våra, eller så har jag otur här men tur i Stockholm).

Men nu var det inte det jag skulle dra upp. För några dagar sedan så stod jag och väntade på 4an när jag plötsligt ser 14 komma farande från det hållet. Bara det att 14 inte skulle komma nu och den kom från helt fel väg. Sen kör den plötsligt in mot lägenheterna. Bara för att informera, vägen tar slut där inne. Måste ha blivit ett jäkla tjomsande innan den tog sig ut därifrån. Vad tusan skulle han in där o göra? Kissnödig?

Nästa grej var när jag åkte buss nr 2. Var på väg till jobbet (det var jag när jag såg 14 oxå, jag måste åka 2 olika bussar för att ta mig till jobbet) och vi hade åkt en bit och bussen skulle precis köra förbi en busshållsplats när en lärare (eller vad han nu var) gastar att de ska av (de hade inte tryckt). Bussen stannar men läraren tycker att chaffören ska köra vidare och köra runt i rondellen och köra tillbaka. Då skulle de alltså gå av på motsatta sidan. Hm varför? Var det för att chaffören stannade typ 1 meter från busshållsplatsen? D råkade vara gräs i stället för assfallt utanför dörren. Oooh gud vad hemskt. Och vad gör chaffören? Jo han gör det. Ärs vadå, jag har inte brottom. Jag ska bara till jobbet. När han släppt av snubben + nån mer lärare och ungarna så måste han försöka vända bussen. Jag hade förstått snubben ifall chaffören kört alldeles för långt så att d varit öppen gata utanför dörren. Men nu var det typ 1 meter för långt så gräset hade börjat. Alltså inga problem alls att gå av.
Ni skulle förstå mer om ni varit där.

Funderar på när jag ska synas på tv. Har mailat kanalen men de vet inte exakt när programmet ska börja sändas. De har säkert klippt ihop det så man framstår som nått helt annat än man är *skakar huvet*
Men men jag får väll bjuda på det även om det visar sig att det blir lite pinsamt. Samtidigt är jag nyfiken.
Man lär sitta i soffan o tänka *nej varför sa jag så* eller *nej men vad gör jag*
Men lite sent att göra nått åt nu. Nu är det bara att vänta och se :)

I morgon är det Eurovision dance contest. Det börjar kl 21.00 på tv4.
Hejja Sverige :)


Idol

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-09-04 @ 21:18:08
Hitta ingen speciell idag heller. Finns inte nått mer att säga om saken.
Fast de sista 5 min hade jag Stina i luren så då var det svårt att koncentrera sig.


Idol

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-09-03 @ 21:11:02
Jaha så var första avsnittet över. Jag antar  att man vänjer sig vid nya juryn. Än så länge föredrar jag den förra.
Inget halleluja moment idag. Hittade 3 st som jag tycker sjöng bra. 2 killar och 1 tjej. Tjejen gick inte vidare. Killarna mins jag inte ens mer än att en av dem hade lite utstående öron. Så de var nog inte så jätte speciella. Men det betyder inte att jag inte fastnar för nån av dem sen. Den som lever får se.

Nu ska vi se vad morgon dagen har att erbjuda


Onsdag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2008-09-03 @ 19:55:39
Hej alla läsare

Först vill jag säga grattis till John Plahn som har gått och blivit pappa till en liten tös :)Ikväll börjar idol. Japp jag ska följa det. Är musik tokig och jag diggar att sitta och se och höra när de uppträder. Och är alltid nyfiken vilka teman det ska vara och vilka låtarna blir. Audisionerna däremot är jag inte så jätte förtjust i men jag tittar även på dem såklart. Undra om det blir nått halleluja moment i år. Har bara haft ett enda halleluja moment. Visst har jag haft mina favoriter under åren (såg inte första säsongen) men bara en var ett haleluja moment så fort han öppna munnen på audision. Och jag snackar om Sebastian Karlsson.

Vilka har varit mina favoriter under åren då?
  • 2005: Sebastian Karlsson
  • 2006: Erik Segerstedt
  • 2007: Mattias Andreasson
Bara killar ja jag vet men det beror inte på att de är killar. Finns även tjejer som jag tyckt varit jätte duktiga men de har bara råkat att inte bli en favorit hos mig. Kanske blir en tjej i år, vem vet :) Ren tillfällighet att det blivit killar.

Nu börjar det strax. Vi höres :)

TjingFy för den lede

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2008-09-01 @ 21:44:17
Hata getingar. hata getingar. Gaaaaa. Det är min största fobi. nej inte att hata getingar. Getingarna är min fobi. Pallar inte ens att se dem på bild. Så man kan säga att dagen inte varit så bra och morgon dagen lär bli likadan. Som min bror sa så känner getingarna att de är på väg att dö. De är som om de går på kokain tycker jag. Alltså så är de ute och flyger och flyger in i människor. Yepp de är överallt. LÅT MIG VARA!!!

Nu kanske min bror lyckats fixa min dator. Den som lever får se.
Den måste vara igång ett tag innan man märker nått.

Kan inte dagarna gå fortare. Jag längtar.


RSS 2.0