Varning från missing people. Viktigt

VIKTIG INFORMATION:

Varje dag får vi in flertal förfrågningar om frågor som rör försvinnanden som delas av andra personer, utan oss som avsändare.
En del undrar om efterlysningarna är äkta, om vi sprider information om personer som lever med skyddad identitet eller bor i ett skyddat boende.

För att minska risken att försätta personer i fara ber vi er att inte dela efterlysningar som inte är anmälda hos polisen som saknade personer.
Ett sätt att garantera detta är att enbart dela efterlysningar som görs av polisen via deras hemsida www.polisen.se, i form av en länk till efterlysningen, eller de efterlysningar som publiceras av oss.

Efterlysningar på andra facebooksidor kan vara falska (även där Polisen står som avsändare) och kan vara skapade enbart för att få fram information på var en person befinner sig.

Vi vill samtidigt passa på att tacka er alla för den insatsen ni gör genom att dela våra efterlysningar, hjälpa till i våra skallgångar eller gett oss bidrag i form av penninggåvor eller material och tjänster.


Med vänlig hälsning

Styrelsen

Hoppas

Är det något jag gillar så är det att fota men har inte haft en digitalkamera som funkar på länge så det har fått bli mobilen. Men kvaliten på bilderna är ju inte detsamma. Så för 2 dagar sedan beställde jag en ny. Står att det tar mellan 2-4 arbetsdagar. Så det finns en chans att jag hinner få den innan jag åker till Göteborg på fredag morgon men då måste den komma i morgon. Hoppas :) För då kan jag testa funktionerna i Göteborg. Hummern och Della får ställa upp lite som test personer ;) Så håll tummarna nu att den kommer i morgon :)

Trevlig kväll

Sitter på pendeln hem. Haft en trevlig kväll. Orkar inte skriva massa nu men lägger in 2 bilder :)

RSS 2.0