Martin Stenmarck event

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-05-30 @ 21:47:00
Härom kvällen var jag inbjuden till ett Martin Stenmarck event. Var kanske 30 pers där. Man fick en goodibag, vin, läsk och chokladbitar. Riktig trevligt :)
Det var lite av en sista minuten grej detta då jag fick inbjudan bara några tim innan. Tur man är flexibel.
 
Jag hade inte tänkt krama Martin då jag kände mig svettig. Det var riktigt varmt där. Men det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig.
Martin: Heej *kram*
Hmmm okej där var jag i hans famn. Men ääh ;)
 
 
 


Kryssning

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-05-29 @ 15:21:11
Förra veckan så drog jag o Eva ut på kryss. Det var inga speciella som spelade på kryssen. Utan vi kände att vi bara ville ut och det är bra kryssningsvärdar så vi tog det lugnt, yste och kollade på Daniel, Tina och Inez. Daniel hade hoppat in eftersom Max var på semester den nöten ;). Men även Daniel är väldigt duktig.

Det blev en hel del att sitta på däck i solen. Mys :)
 
Dansbandet för resan var tydligen Glennartz. Vi lyssnade på några låtar när vi ändå gick förbi. Ni som vet vilka Arvingarna och Flamingokvintetten är så är trummisen i Glennartz lillebror till Casper (bas) i Arvingarna och son till Dennis (bas) i flamingo

Jag låter bilder säga resten :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jag?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-05-26 @ 17:35:44
Vem är du, vem är jag....
 
I går glodde jag på hockey. Ja jag. Inte frivilligt kanske :P
Min bror är här och hälsar på då han är nere på kurs via jobbet. Och han ville se hockey. Flera tim hockey. Precis vad jag drömt om ;) Men vad gör man inte för sin bror.
I kväll får han stå ut med biggest loser haaaa :P
 
Nu borde han dimpa ner här hemma när som helst. Ringde han nyss för att kolla om han levde. Han verkade ha full koll vart han skulle men skulle höra av sig om han åkte fel. Jag som hade tänkt vara snäll o möta han. Aja :)
 
 


Det är svettigt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-05-23 @ 22:55:21
Jag älskar sommaren. Jag älskar värmen. Men det är klart att det kan bli lite för mycket. Absolut när kroppen inte är van vid värmen. Inte blir det bättre av att jag dricker te. Klart man svettas då. En av ungarna undrade varför jag drack te när det är så varmt. men men, te är ju bra när man är förskyld. Nej jag märker knappt av förkylningen. Det är mest blemman. Den sitter där den sitter. Jag passade på att sova några timmar när jag kom hem från jobbet. Vaknade i en bassäng. Ja det är varmt så sängen var dyngsur. Mindre roligt kanske :)
Sömn är bra medicin.
 
Och nu tänkte jag ta och krypa ner i sängen igen för att slagga. Förhoppningsvis somnar jag. Inte alltid lätt att somna när det är så varmt. Men tänker inte klaga. Inte en massa i alla fall. Jag föredrar värme framför kyla. Sommaren är min favorit årstid. Därför jag vill klubba ner en arbetskamrat som går runt o gastar "ge mig vinter" ;)
 
 


Det ska vara jag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-05-22 @ 16:57:30
att bli förskyld på sommaren. Som tur är så är det bara lightversionen men tyvärr ingick en förskylningsblemma på tungan i detta. Har heldre ont i halsen är måsta ha den jävlen. Den är så irriterande.
Lite rinnande näsa på det.
 
Grannen lyssnar på musik. Det är väldigt sällan jag hör något från grannarnas lyor. Det är typ bara han som brukar nysa för han nyser som bara faan XD
Han/hon lyssnar i alla fall på bra musik (vet inte om det är samma granne som brukar nysa). Nyss var det Erik Segerstedt och Tone Damli. Innan dess, Robin Stjernberg.
 
 


Tröttis dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-05-19 @ 20:16:00
I morse var jag i väg till hälsocentralen. Var där förra veckan oxå men mest för att kolla hur det går med min medicin som jag håller på att trappa ner på. Det går bra. Men det skulle tas prover oxå men järnet måste tas innan 10 på dagen så då ville de vänta med alla proverna till en och samma gång vilket blev i dag. Men jag kommer då aldrig från jobbet ha ha. Vad träffar jag på inne på hälsocentralen om inte ett av "mina" barn och en arbetskamrat (hennes mamma).
 
Jag vet inte om det är jag som har fel men brukar man ta 6 rör med blod? Jag har för mig att det brukar vara färre. Men gud som haver så undrar jag om det är de som gjorde mig så trött sedan.
Jag var in en sväng till Jakan och bara av att gå i några affärer kändes jobbigt. Suzz sa att jag såg väldigt trött ut.
Hade ju ett annat ärende i dag oxå men jag kände att där behöver jag ju ha fokus och det har jag verkligen inte i dag så planerar att ta det efter jobbet någon dag den här veckan.
 
I lördag var jag på bio med Leone. Det slår aldrig fel. Gillar hon en film så gillar inte jag den och tvärtom. Det har dock hänt att vi båda har gillat en film men det händer sällan :P
Denna gången var det jag som gillade filmen och inte hon. Vi såg The other woman.
Ni kan se trailern här :)
 
http://www.sf.se/filmer/The-Other-Woman/
 
I går blev det mysdag med Suzz och Nova. Vi har inte setts på ett tag. Först var hon upp till Norrland och när hon kom hem så åkte jag upp till Norrland.
 
Nej nu ska jag ta ett bad
 
 


Passar i dag ;)

Permalink - Youtube - Kommentarer (1)
2014-05-16 @ 20:34:56


Hjälp dem hjälpa andra

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-05-13 @ 16:30:44
Se hit alla i Jämtland

Robin Hood är en nybildad ideell förening. Idén och syftet med föreningen: att hjälpa de som inte har de så enkelt i tillvaron, med matkassar, kläder och skor i form av skänkta och sponsrade produkter.

RH kommer arbeta mot dessa mål genom att samla in, söka sponsorer och förmedla produkter.

Här är facebook sidan. Gå med du med och dela den gärna vidare så de kan hjälpa fler.
https://www.facebook.com/RobinHoodEnVanINoden
 
Det kommer en riktig hemsida i framtiden men just nu är det facebook sidan som gäller :)

Anledningen till att jag vet att detta är seriöst är att jag känner och är bekant med några som har hand om detta!!
 
 


Tjoflöjt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2014-05-01 @ 21:55:45
Hej på er
 
Sitter här och gäspar så något säger mig att det blir en tidig kväll. Fast tidig och tidig. Klockan är ju snart 22 och jag lär ändå inte komma i säng innan 23. Men är ju ledig i morgon så. Riktig skön vecka om man säger så :)
Kolla vad massa gott som vi smaskade på jobbet i går.
 
 
Vet inte vad det vita var. Det påminde om kvarg (som även fanns där men som inte syns på bild) men ändå inte.
 
Kryssningen i går var jäkligt nice. Får komma bilder från den en annan dag. Men det blev verkligen en massa skratt. Och även klapp på bäbismage :)

Nu ska jag lämna datan för kvällen.

Kram på er
 


RSS 2.0