Martin Stenmarck event

Härom kvällen var jag inbjuden till ett Martin Stenmarck event. Var kanske 30 pers där. Man fick en goodibag, vin, läsk och chokladbitar. Riktig trevligt :)
Det var lite av en sista minuten grej detta då jag fick inbjudan bara några tim innan. Tur man är flexibel.
 
Jag hade inte tänkt krama Martin då jag kände mig svettig. Det var riktigt varmt där. Men det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig.
Martin: Heej *kram*
Hmmm okej där var jag i hans famn. Men ääh ;)
 
 
 

Kryssning

Förra veckan så drog jag o Eva ut på kryss. Det var inga speciella som spelade på kryssen. Utan vi kände att vi bara ville ut och det är bra kryssningsvärdar så vi tog det lugnt, yste och kollade på Daniel, Tina och Inez. Daniel hade hoppat in eftersom Max var på semester den nöten ;). Men även Daniel är väldigt duktig.

Det blev en hel del att sitta på däck i solen. Mys :)
 
Dansbandet för resan var tydligen Glennartz. Vi lyssnade på några låtar när vi ändå gick förbi. Ni som vet vilka Arvingarna och Flamingokvintetten är så är trummisen i Glennartz lillebror till Casper (bas) i Arvingarna och son till Dennis (bas) i flamingo

Jag låter bilder säga resten :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag?

Vem är du, vem är jag....
 
I går glodde jag på hockey. Ja jag. Inte frivilligt kanske :P
Min bror är här och hälsar på då han är nere på kurs via jobbet. Och han ville se hockey. Flera tim hockey. Precis vad jag drömt om ;) Men vad gör man inte för sin bror.
I kväll får han stå ut med biggest loser haaaa :P
 
Nu borde han dimpa ner här hemma när som helst. Ringde han nyss för att kolla om han levde. Han verkade ha full koll vart han skulle men skulle höra av sig om han åkte fel. Jag som hade tänkt vara snäll o möta han. Aja :)
 
 
RSS 2.0