I morgon gäller det

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2006-09-28 @ 16:14:29
I morgon är det idol. Denna veckas tema är Din idol. Erik ska göra
Something beautiful / Robbie Williams

Jag hoppas att han har valt en låt som passar honom bättre än vad de andra låtvalen har varit. Jag diggar hans röst och jag tycker om det han har gjort hitils men han kan bättre, d vet jag. Jag mins när han stod där inför juryn första gången. När han sjöng. Det lät kanon. Sånt vill vi höra igen. Jag e säker på att han kan bevisa att han har det lilla extra bara han får stanna kvar.

Så i morgon. Hejja Erik Segerstedt


40984-61


Jisses vilken rysare

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2006-09-27 @ 09:33:22
Sitter på en av mina skolor. Har nyss gjort prov. Detta provet kändes väldigt viktigt me tanke att om jag klarar det så är jag klar med kursen och behöver inte gå till den här skolan igen. Gud vad skönt lixom. I går fick jag 2 lyckosparkar (via nätet) en av Daniel och en av Zajja. Oså ett lyckorapp av Stinas piska *skratt*. Tack för de hörni ;) Jag kan medela att
JAG KLARADE PROVET!!

Japp det stämmer men vilken rysare. Det var nära att jag inte klarade det men nu ska jag inte tänka mer på det för nu är det över. När jag stänger av den här datorn och går ut genom dörren snett bakom mig så är det bye bye till den här skolan. Då kan jag ägna den andra skolan min hela uppmärksamhet. Har ett prov där på fredag som jag borde plugga till.

Nu ska jag ta och avsluta detta och vandra till bussen. Har ett möte senare i eftermiddag.

/ Little M


Trist

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2006-09-22 @ 00:15:42
Klockan är över 00.00 så det är en ny dag nu. Men i går (torsdag) tittade jag på idol. Hejade på Erik och Johan (mest Erik) så jag blev besviken när Erik inte gick vidare. Chansen finns fortfarande förståss. Juryn ska välja ut 6 st av 12 som får en chans till
och om de väljer Erik till de 6 så kanske. Får hålla tummen.

Nu ska jag ta och knalla till sängs

Nattelinatt

40984-60Ett prov kvar

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2006-09-20 @ 10:16:05
Tjaba tjena hallå

Sitter på en av mina skolor nu. Har nyss gjort ett test. Ett test jag har kämpat med ett tag. Såklart att jag skulle ha det svåraste till sist men det e nog lika bra.
För varje kategori så ska det göras först ett test och när man klarat det så blir det ett prov. Provet e såklart svårare men det betyder inte att testen e lätta. Plus att testen har fler frågor så man e trött i skallen när man e klar. I allafall så klarade jag testet i sista kategorin idag. Bara ett prov kvar nu och sedan är jag klar me hela kursen.

Det är mycket att göra nu. Mycket i den andra skolan oxå så man jobbar på övetid med det. Behöver jag säga att jag är konstant trött?

Sitter och lyssnar på musik i min mp3 medans jag skriver detta. Ska snart kolla bussar så att jag kan ta mig hem he he. Hem och äta lite och städa lite.

Längtar tills på fredag. Då kommer Stina hit och vi ska ut och lyssna på våra pojkar. Stina har gått och blivit sjuk igen stackarn. Jag är inte heller helt kry men tror Stina har det värst just nu. Krya på dig gumman.

Nej nu ska jag ta och avsluta detta och ta och åka hem.
See ya


Klara det nästan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2006-09-06 @ 10:29:34
Gjorde ett test idag fasten jag kände att det här kan inte jag. Jag förstod att jag var korkad som gjorde testet men då kanske jag kunde se vad jag behövde träna på. Jag hoppades på nått rätt i allafall. Förväntade mig högst 20% rätt. Säkerligen mindre. Man ska ha 80% för att klara det. Jag kände hur okoncentrerad jag var så jag her på min mp3 och lyssnar på en av mina favorit röster. Det hjälper lite. Testet har många frågor så hjärnan var trött när jag var klar. Jag trodde jag såg fel när jag ser att jag fått 70%. Visst jag klarade det inte men me tanke att jag förväntat mig högst 20% så var det där en vinst. Nu vet jag vad jag måste plugga mer på så ska jag göra ett nytt test nästa vecka.

Var på Date förra veckan (bandet) en av de bästa Date spelningarna jag varit på.

Sitter på ena skolan nu. När jag kommer hem så ska jag göra lite läxor för skola nr 2 som jag ska på i morgon. Ibland hänger hjärnan inte riktigt med men det är nog så när man går 2 olika skolor och det är en hel del som ska göras.

Jag är kattvakt nu oxå åt en söt kisse som heter Pricken. Kommer nog kännas tomt i lägenheten när han har åkt hem igen.

Nej nu måste jag sluta. See ya later people


RSS 2.0