Tillbaka

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-07-27 @ 15:55:54
Nu är jag tillbaka i Stockholm. Men det kommer vara ganska lugnt i bloggen tills efter semestern (tillbaka på jobbet den 6e augusti) och då ska jag blogga om semestern. Kommer bli flera inlägg :)
 
Nu ska jag ta en kall dusch


Beställd

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-07-14 @ 22:13:56
Nu är denna beställd. Får den i födelsedagspresent av min mor :)
 
 


Varma dagar och dåliga nyheter

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-07-14 @ 15:21:59
Pju. Tänker inte klaga. Varmt är det. Troligen därför jag har sovit mycket oxå. Första veckan på semestern har jag inte haft mycket inplanerat så det har varit skönt att sova en hel del. Lika bra att passa på lixom :) För nu blir det inte mycket vila framöver.
 
Moffa har tyvärr råkat ut för en bilolycka. Jag ska inte gå in på detaljer men det känns i hjärtat. Han lever som tur är. Älskade morfar. Sen har en kompis fått bakslag efter bakslag i några veckor nu. Att hon står upp är verkligen starkt. Tänker på dig gumman. Oså har min kusins kille dött. Mycket nu.
 
Hur har eran sommar varit hitils? Badat mycket? Eller har ni jobbat? Vad har ni hittat på?


Värmen kom med semestern

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-07-08 @ 20:18:28
Snacka om passande. Knappt hade semestern börjat fören värmen kom. Tackar för det. Nu är man ju inte direkt van vid värmen så den känns verkligen. Lite väl mycket. Men jag tänker inte klaga :)
 
I söndags så kände jag mig som en glass i en bastu när jag satt och lutade mig mot stängslet inne på Eskilstuna zoo. Kändes som om jag smälte. Men både jag o Eva drack mycket. Det måstes i värmen. men både Andraes Lundstedt (sångare i Alcazar) och en vakt kollade med oss så att vi verkligen drack så att vi inte torkade ut.
 
Det var en trevlig dag. Kollade på djur och Alcazar. Men dagen fick ett extra plus. För vem var inte där om inte Martin Stenmarck. Han var dock där privat så vi frågade bara om han ställde upp på bild. Hade gärna pratat mer med honom men kände att han e ju ändå där privat så vi ska inte störa för mycket. Han är alltid lika trevlig :)
 
Båd ei går och i dag har jag sovit en hel del. Även fast jag bor i en bastu och brukar ha svårt att sova när det är varmt. Men man måste ju fylla på med energi nu när man har semester :)
Kroppen insåg väll att det är semester så nu ska vi vila.
 
Jag la in täcket i frysen i går (brukade göra det förra sommaren) för att det skulle vara skönare att lägga sig. Det blir ju varmt ganska fort igen men den där minuten med kylan e så nice he he :)
 
Och eftersom det är semester så passar denna låten skitbra nu
 
 


Folk från förr

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2014-07-03 @ 23:17:55
Förra veckan blev rena rama återträffen. Tre stycken. Dock var bara 2 st av dem planerade. Den 3e kom som en överaskning.
 
Det som stod först på tur var en spelning med Streaplers. Länge sedan jag var på dem. Jag hade gått på dem även om inte de hade haft sin nya gitarrist. Men det var han som gjorde det extra kul. Henrik var tillbaka i dansbandssvängen. Vi har inte setts på flera år. På den tiden var han med i Date.
Det komiska i det här är att en annan medlem i Streaplers har oxå varit med i Date. Han och Henrik var faktiskt med och bildade Date en gång i tiden tillsammans med några killar. Blir snart orginal Date här ;)
 
Dagen efter var det dax för att kolla in Blender. Aldrig varit på en hel spelning med dem men har varit sugen ett tag. I februari var jag och såg Magnus Carlssons återförening med Barbados för en kväll och det var andra band där oxå (bland annat Streaplers och Blender) och då lyssnade jag lite på Blender när jag ändå var där och gillade det och nu var det alltså dax för en hel spelning med dem. Deras nya gitarrist var dock inte ny för mig. För ett bra tag sedan så vickade han i några månader i Highlights medans deras gitarrist var ute och reste. Och nu hade han alltså börjat i Blender.
 
Nu komemr vi till nr 3. Det var dax för kryssning. Jag reagerade att det stod ett helt annat coverband på listan än på hemsidan. Mig kvittade det för jag visste ändå inte vilket nått av banden var. Jag skämtade med Eva att tänk om det är den Chris (Bandet heter Chris and the band) men hur stor är den chansen lixom. Sen tänkte jag inte mer på det. Inte fören vi satt vid den scen och plötsligt går DEN Chris upp. Jag blev paff. Är typ 6-7 år sedan vi sågs senast.
Blev bara så att jag såg han 2 gånger efter att han slutat i Barbados. Men nu stod han där.
 
Grymt kul att träffa alla 3 igen :)
 
 


RSS 2.0