Gott nytt år

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-12-31 @ 20:33:09
Gott nytt år
Gravid

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-12-31 @ 13:15:01
Är jag inte. Men jag var det i natt. På nått mysko vis så var jag, Stina och pappa uppe i moffas hus. Veta katten vad vi gjorde där. Men jag var gravid och skulle föda när som helst. Och jag var rädd. Jag sa till Stina att jag vill inte föda. Mot slutet av drömmen så började magen krympa men inget barn. Det var som att drömmen ville säga *va rädd för vad du önskar dig*
Att en enda liten grej t ex om man är nervös att träffa någon som man verkligen vill träffa men är korkad nog att tänka tanken *nej jag vågar inte*. Kanske va nått sånt.
Sen dök en man upp i drömmen som tydligen var Lizas pappa. Och min pappa kände tydligen han. Och jag och Stina kände till Liza och alla vi kom fram till att världen är bra liten.

Jag har drömt flera gånger i år att jag varit gravid. För några månader sedan födde jag en son. Jag födde hemma. Inte i den lya jag bor i nu. Jag hade tydligen flyttat. Den ende som var där var pappa. Efter födseln fick jag se en skugga av barnets pappa men jag fick aldrig se hur han såg ut. Jag gav barnet namnet Mathias. Efter den drömmen så smaka jag på namnet. Mathias. Kanske inte är ett sådant dumt namn ändå. När jag drömnde denna dröm så var jag väldigt inne på namnet Elis. Nu sitter namnet Mathias fast i skallen på mig.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning. Moffa kommer snart och hämtar mig. Ska till moster som fyller år. Hon ska få Magnus Carlsson´s nya skiva av mig + bilden han signa till henne sist jag träffa han.

Tjing


Suede

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-12-31 @ 01:33:13
Många tror att jag bara gillar dansband. Det visar att du inte känner mig. Jag är väldigt blandad när det gäller musik. Nu tänkte jag ta och visa ett band jag gillar. Här är 3 videos. En av videorna gick inte att lägga upp här så det får bli en länk till den. Suede heter bandet.

http://se.youtube.com/watch?v=8Z8TBF05RoE

Woow

Permalink - Allmänt - Kommentarer (6)
2008-12-30 @ 20:51:54
Nu har Maria gått och blivit nipprig på äldre dar. Ha ha har blivit helt till mig över en reklam på tv. Värsta fina killen. Ögonen hoppar ur huvet på en när han dyker upp ha ha. Och det komiska e att d är en reklam om en dejting sida på internet. Kan man få dejta han då? ;)

Apropå killar ja. Jag har väll aldrig brytt mig om en kille har snackat sex. Visst har man kanske tyckt *suck nu igen* och sånna saker. Men ofta bryr jag mig inte heller. Men jag satt och tittade på ett fråga olle avsnitt där en kändis kille var med, och kalla mig konstig nu men jag njöt av att höra och se han snacka sex. Jag ville bara höra mer och mer. E nog fan första gången. Hur tusan kommer det sig??


Bra låt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-12-30 @ 13:10:23
Gick inte att lägga in själva videon här så det får bli en länk istället

http://se.youtube.com/watch?v=Bv3TWBPqWgA


Vem ska jag skylla på?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2008-12-29 @ 18:42:27
Mamma smittade mig med förkylning men d va ingen fara egenkligen. Inte så farligt förkyld. Men jag tog ändå me mig näsprayen när jag drog till Sundsvall. Och tur var väll det för när jag vaknade i Ljusdal dagen därpå så kunde jag inte andas. Om jag var 20% förkyld dagen innan så var jag 100 när jag vakna. Fy fan.

Var ju massor med folk på Birsta så det var säkert många där som kan ha smittat mig. Om det inte var folket så kan det vara Danny. För han hade haft en signering tidigare på dagen, säkert fått masssssor med kramar av folk, och samma nu med och jag krama han. Kan ju ha fått bacillerna av han. Vart d än kom ifrån så har jag dem nu. Och ja jag hade åkt även om jag vetat hur förkyld jag skulle bli.

Apropå Sundsvall ja. Sundsvall har verkligen fått värsta knäppen. För det första så tror de att de är Norrlands huvudstad (mist förståndet?) och nu har de börjat me att man inte får betala me pengar på bussarna där. Vilket tjorv alltså. Massor me folk som kommer dit och får problem. Vadå apa efter Stockholm. Jag och Stina hade tur eftersom våra kort funkade men många kort gör inte det. Som t ex Bea och Emma´s kort. Så jag var snäll och hjälpte dem. De betalade mig så använde jag mitt kort.

Hade tänkt städa idag men har inge ork. Förkylningen gör mig slö, halsen har börjat göra ont och mitt i allt så har jag jätte ont i nacken. Hade det igår oxå. Ska lägga mig i ett varmt bad sen och se om det kanske kan mjuka upp nacken lite. Ska även se om den där kudden jag låna av mamma en gång finns kvar här. Kan ha den i micron o sen lägga den på nacken men jag är ganska så säker på att hon har fått tillbaka den.

He he jag har tydligen blitt Uddevala bo. Jag och Jossan har en klubb på facebook om Erik Segerstedt och han Uddevala kör. Och Jossan visade mig denna i går *pekar på bilden*
Bara det att ingen av oss e från Uddevalla och veta fan om man kan kalla oss ungdommar.
Inte mig i allafall ;) Jossan skulle maila dem och påpeka felet :P
Nu ska jag ta nått varmt och dricka tänkte jag.

Tjing // Maria Uddevallabon Bredin


Tjorv + körslaget

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-12-26 @ 23:58:31
Vilket tjorv d har varit idag. Slutade me att jag fick värsta huvudvärken. Problemen löste sig inte fören klockan var jätte mycket. Och jag som har typ ett apotek hemma annars hittade först inga piller för mitt stackars huve. Men tillslut så. Sen kröp jag ner i badkaret en stund fastern klockan var mycket. Ska upp tidigt i morgon så jag hinner inte duscha då.

Oså var det körslaget ja. De 3 bästa i kväll enligt mig var Team Erik, Team Robert och Team Hanna. Men när det gäller Robert Wells kör så, näe det är ju fusk. Det där e ju typ hans jobb ju. Inte konstigt det går bra då heller :P Han kan ju det där. Näe fusk vill jag inte ha så han dumpar jag från min lista ;) Förhoppningsvis så finns det smarta människor där ute som ställer högre krav på Wells kören bara för det.
Och av Erik och Hanna körerna så fastna jag lite extra för Erik´s kör

   

Vilken kör tyckte jag sämst om i kväll då? Jo hör och häpna, Magnus Carlsson. Jag älskar ju människan annars men nej hans kör lät inge vidare. Sorry Magnus. Men men det var ju i kväll det. Vem vet hur de låter i morgon då den första kören ska åka ut.

Jossan var ju nere och satt i publiken på körslaget. Hoppas du hade kul :)

Nej dax för sängen

Tjiiing


Väntan

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-12-25 @ 14:48:52
Sitter och väntar på att min bror ska komma hit. Hoppas jag har rätt kabel nu bara. Han ska lixom hjälpa mig att sätta in min nya hårdisk som jag fick i julklapp. Den behövs, kan jag lugnt säga. Sen ska vi leka med en annan julklapp som jag fick.
Undra vart han är *kolla klockan* okej han sa ingen speciell tid men när han ringde så sa han om ungefär 1 timme och det har gått mer än 1 timme så. Aja han dyker väll upp när som helst :)

Trodde i går att jag var på väg att få ont i halsen IGEN. Men jag tror att det hinner vända innan det börjar göra ont faktiskt. För d känns mindre tjockt i halsen idag. Skönt :)

I morgon börjar körslaget. Måste införskaffa band så jag kan spela in.
Håller såklart på Uddevalla. Heja heja ;)

Nej nu ska jag ta och ge mig på vattenkran. Blev plötsligt jävligt törstig :P

// M


God jul

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-12-24 @ 01:24:07


Jul jul, trålande jul

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-12-22 @ 23:06:07
Julen närmar sig med stormsteg och jag har inte slagit in julklapparna idag heller. Lyckat eller hur ;)
Fick tag på lite kartonger på jobbet idag. Ska rota vidare i morgon så får jag slå in när jag kommer hem.
Börjar tidigare i morgon oxå, så jag hinner hem en snabbis (eftersom jag då slutar lite tidigare) innan jag ska ner till stan och möta mor och bror. Vi ska ha vår årliga jul dag som vi har varje år. Jag får passa på att slå in paket under min sväng hemma.

De på jobbet trodde de var roliga idag ;) var så lite barn så alla var samlade på en avdelning. 6 ungar. Inte mycket det. 5 av dem tillhörde min avdelning och jag var den ende på min avdelning som jobbade. De andra tyckte att de kunde ju gå hem så kunde jag vara kvar, var ju nästan bara mina ungar i allafall. Tack ;)
Dagarna går så långsamt när vi har lite barn. Man har som inget att göra. I allafall så kom jag in på rast (2 var inne och städade) och radion var på och precis när jag kommer in så börjar "Jennie let me love you"
Jag nynnade vidare på låten medans jag gick till köket och hämtade kaffe.
Även där var låten igång. Nice nice ;)

Nu ska jag natta och hoppas på att jag inte får samma problem i natt som jag hade i går.

Natti på er :)


Stockholm

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-12-17 @ 14:38:16
Yepp sitter i Stockholm på centralen. Lite smått illamående och ont i röva. Illamåendet beror på tåget och tidig uppgång. Gick upp 4.45 i morse. Sen visade det sig att x2000 var utbytt mot ett vanligt tåg som mitt i allt blev 30 min försenat. Jag brukar ibland bli åksjuk av tåg så det + tidig uppgång va inge vidare. 1 timme och 30 min senare än planerat var vi i Stockholm (Stina hoppade på i Ljusdal) och snacka om att känna sig vinglig. Nästa nederlag, burgerking har slutat me mina mackor. Bläää.

Jag är inte lika illamående längre men ärslet gör ont. De har sånna obekväma stolar här.
Har en stor känsla av att vi ej sitter tiden ut.
Nej nu ska jag kolla in expressen.se

Tjing


I´m lost without you

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2008-12-16 @ 19:51:45
Grabben kan sjunga. Skit bra röst. Inte är han ful heller ;) Både öron och ögon godis.
Första gången jag träffade honom så höll jag på att snubbla i trappan på väg upp i den.
Snacka om bra första intryck ha ha.
Jag är förvånad att jag inte gjorde bort mig fler gånger under de där dagarna när jag var och
hälsade på hans syrra.
Hade ju varit pricken över iet om jag ramlat ner för trappan oxå ;)

Lyssna och njut :)With every bit of me

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-12-15 @ 17:40:43

Once upon a time
I had a dream I had a vision
Of that someone that was missing
In my life
Here I am, looking back
On the road I used to travel
Through the darkness
Through the times of sacrifice
I can't believe how things can change so fast
I can see it in your eyes
We're gonna last

With every bit of me with all my heart
With every single breath I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
And make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

Love will come and go
But as long as you are with me
I am happy to be someone
In this world
You're the day
That changed it all
You're the nights I will remember
For as long as I am walking on this earth

With every bit of me with all my heart
With every single breath I´m here for you now
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me


If you can dream it
If you believe me
Like I believe it
Standing here with you
You brought me something
Right out of nothing
You are the one thing
That makes it all come true
I can see it in your eyes
We're gonna last

With every bit of me with all my heart
With every single breath I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
And make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

Ohh baby
Fall into my arms tonight
And make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of meTidigt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-12-15 @ 05:57:28
Sitter här och ska snart till bussen. Fick gå upp jätte tidigt idag eftersom jag ska vara på körskolan 7.00.
7.00? Hur korkad får jag bli :P Och sen får jag inte åka hem o sova för då ska jag till jobbet. Lyckat ;)
Men men bara att göra det bästa utav situationen..
Inte orkar jag göra ordning någon riktig frukost heller så jag sitter och äter klementiner, så får jag i allafall något i magen.

Nej dax att börja göra sig i ordning

Tjing


Idol

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-12-12 @ 09:17:33
I kväll är det final i idol. Har varit en massa tjaffs om att Kevin inte borde få vara med eftersom han har varit med i melodifestivalen i Malta. Och då ska han tydligen vara proffs. Jag har då sett flera st i svenska melodifestivalen som jag aldrig hört talas om, som inte varit bra och som jag aldrig mer hört talas om igen. Och en annan sak som står överallt är att Alice fått kämpa mer än Kevnin. Jasså så Alice har oxå problem med sin svenska och förståelse? Näe precis. Som artist så blir det mycket interjuver. Sånt lär Kevin ha lite problem med just för att hans svenska inte är den bästa. Alice och Kevin har fått kämpa med helt olika saker men båda har fått kämpa. men på sitt vis.
Vem som än vinner i kväll så blir det ramaskri. Så är det alltid eftersom alla har så olika smak.

Nu måste jag fixa det sista här eftersom jag snart ska åka till Ljusdal. Återkommer hem på söndag

// MMLTR

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-12-11 @ 17:32:29
Ett band jag gärna lyssnar på är Michael learns to rock. Mycket bra låtar. Här är några :)
Oså får jag inte glömma deras låt Frostbite (som jag ej har med som video här)

Lucia

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2008-12-11 @ 12:48:02
Sitter på jobbet och har rast just nu. Väntar på att klockan ska bli 15.00 typ för då ska vi tåga ut som lucia tåg och sjunga. Inte bara barnen utan vi vuxna oxå. Ska försöka sänka volymen när jag sjunger sen så att barnen hörs mer. Tycker de hörs för lite och det är ju de som ska höras och inte vi vuxna. Men det blir säkert bra. Föräldarna lär bara ha ögon och öron för sina barn ändå ;)

Sen måste jag skynda mig hem. Mycket som ska göras innan jag får gå och lägga mig. Prova tröjor, packa, städa, fixa en skiva medmera. Låter inte så mycket men det tar längre tid än vad man tror. I morgon hinner jag inte eftersom jag måste åka hemifrån vid 9 - 10 tiden. Måste kolla upp när bussen går så jag är i tid till tåget. Ska till Stina över helgen.

Nästa vecka ska jag nog ta och baka pepparkakor. Visst kan jag få av mamma men det känns extra speciellt att baka dem själv och känna den goda doften i lyan ;) Förra året fick jag massor med mjöl över mig. Fattar inte hur jag lyckas.

Nej nu ska jag kolla runt lite på andra sidor innan rasten tar slut.

Tjing


Mycket i skallen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2008-12-10 @ 15:39:11
Tjo

Sitter hemma hos mamma och väntar på att hon ska dyka upp. Det har varit inbrott i lokalen så hon är där just nu.

Har tänkt mycket både i går och idag pågrund av att det hände lite saker i går. Inga positiva tyvärr och jag blir förbannad att folk verkar tro att de kan göra vad som helst bara för att de är typ kända. Skiter i om oskyldiga blir drabbade bara de själva framstår som nått bra eller som ett offer.
Förr har jag låtit saker flyta förbi men denna gången ska jag visa vart jag står och jag hoppas min vän som oxå blivit indragen joinar. Okej det kan sluta med att man förlorar de där bekanta MEN då ska först sanningen fram. För om det nu skulle bli så (som jag hoppas det ej blir) så ska vi gå iväg med flaggan i topp. Denna gång ska vi inte bara hålla käften och se på. Nu får det vara nog.

I morgon ska vi ha Lucia på jobbet. Även vi fröknar ska stå med i kören och sjunga och vi ska vara utomhus. Blir väll att sätta glitter på mössan dåra me tanke på hur kallt det är. Brrrr.

Mamma lär dyka upp snart så lika bra att avsluta nu.

Tjo tjim // M


Saknar dig Suzz

Permalink - Allmänt - Kommentarer (4)
2008-12-07 @ 00:11:29
Tiden går. Tystnaden är olidlig. Jag saknar dig. Idag kom det tårar när jag tänkte på dig. Gud vad jag saknar att prata med dig om du vet vem. Visst kan jag prata med andra om personen men det är inte samma sak. Visst du är säkert trött på det nu me tanke på hur mycket vi har snackat om honom. Men du ska veta hur mycket det har betytt för mig att kunna prata och tjata om honom med dig. Fan vad jag saknar det.


 

Gud vad jag saknar att gå ut på danser med dig. Hur vi gjorde oss i ordning, var ut och sen låg och pratade om kvällen när vi skulle sova. Vad kul det var. Jag saknar att chatta med dig, jag saknar att prata med dig över huvudtaget. Du betyder så mycket för mig. Saknar och älskar dig mitt gelehallon. Vill ha dig här hos mig igen. Känns som en evighet sedan vi pratade / sågs. Nu när jag skriver detta så kommer tårarna tillbaka. Fan fan fan :(

Om du ändå visste hur mycket du betyder för mig Suzz
It will always be you and me in some way <3

// Din Maria


 

 


Rätt vann

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2008-12-06 @ 23:28:35
Har suttit och hoppat mellan Dansbandskampen och Stjärnor på is. Fast Dansbandskampen är inge roligt längre. Jag kollade bara för att jag var nyfiken på Shake och för att se Magnus Carlsson. Det enda som är spännande där nu är att se vem som åker ut först i varje program. Och det gick som jag trodde. Scotts och Larz Kristerz vann. I kväll var Shake och Scotts bäst. Om de gör en säsong till av Dansbandskampen så gör om konseptet för fan. Typ som i melodifestivalen. Då blir det både roligare, rättvisare och mer spännande. Lär er tänka SVT.

Däremot satt jag och höll tummen för Markus i Stjärnor på is. Jag röstade till och med.
Fast jag trodde faktiskt att Jesper skulle vinna. Oså säger de "Vinnarna är Markus och Johanna"
Jag lixom yeeees ;) he he. För en gångs skull vann rätt personer.RSS 2.0