Sebastian i Åre

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2006-03-24 @ 22:38:45
Okej jag e nog ganska så seg. Detta borde jag ha skrivit för ungefär 1 vecka sedan but who cares. Bättre sent än aldrig. För en vecka sedan så var jag till Bygget. Ett uteställe som ligger i Åre. Sebastian skulle vara där. Jag bor en bra bit därifrån men lyckades ändå att ta mig dit men var jäkligt trött när jag kom hem men det var värt det. Jätte kul att få se han live lixom men dåligt att ha det på en krog. 90% av människorna e ju ta mig katten så borta så de inte vet vad som händer + att det är åldersgräns. Inte Sebbes fel.

Han hade nyligen haft influensa och det syndes att han inte var helt frisk än men ändå så gav han järnet. Mer än han borde när han inte e kry men han är mån om sin publik och vill visa hur mycket han älskar det han gör och sin publik. Han spelade även gitarr i några låtar.

Spelningen var grym i allafall. Om man raderar bort några puckon från stället så. När jag skulle åka hem så sprang jag på en klasskamrat som var där och festade. Killen han festade med var jäkligt lik Anders Johansson. Det visade sig vara det oxå.

Alla som inte har gett Sebastian en chans borde göra det. Den killen är grym.

40984-46


Grattis till fiaskot Sverige. Bye bye Aten

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2006-03-18 @ 23:06:41
Uppgjort? Tokiga Carola fans? Det veta katten men fel låt vann i allafall. Och kollar man runt på alla komentarer och omröstningar och ja man kan inte fatta att d inte blev annolunda. Allt pekar mot att fel låt vann. Det är redan en tysk som skrattar åt mig. BWO och Andreas Johnson. Nån av dem borde ha vunnit.

Det var svårt att rösta. Man kom aldrig fram. Och när man kollar runt så ser man att man inte är ensam. De flesta har haft problem. Om allt hade varit som de skulle hur hade det då slutat? Hade rätt låt vunnit då? Veta katten men nu säger jag bara en sak.

HEJA SCHWEIZ

40984-38Snart dax

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2006-03-15 @ 16:13:08
Jaha snart är det dax. Nått som e trist är när folk röstar på Carola bara för att hon e Carola. Jag har hört mig för och massor med folk tycker att låten e dålig men de röstar ändå på Carola. Det är fel. Hur stor chans har den låten i eurovision. Inte stor. Känner igen låten till på köpet. Carola skulle kunna stå och sjunga bäbä vita lamm och hon skulle ändå vinna. Men vill inte folk att vi ska ha nån chans i eurovision så. Jag förnekar inte att hon kan sjunga men låten passar inte eurovision. Varför kan inte folk fatta det.
Plus att hon inte är känd utomlands och sånt är en nackdel.

40984-35

En artist som skulle ha större chans i eurovision är Magnus Carlsson. Han är stor utomlands och har en väldigt bra röst och en helt okej låt. Han turnerade runt väldigt mycket med Alcazar och folk vet vem han är.

40984-37


Men de som har störst chans att vinna eurovision är bodies without organs. Eller BWO som de för det mesta kallar sig. Deras låt e jätte bra. De skulle ha stor chans att vinna eurovision song contest. Och de är väldigt bra på scen och de är väldigt poppis utomlands

40984-36

Önskar att folk kunde rösta på låten och inte artisten. Heja BWO på lördag.


Tänk er för

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2006-03-13 @ 23:32:20
Tänk er för innan ni säger saker. Ord kan såra mer än ni tror. Ni kanske inte tänker på det. Ord som känns helt rätt för er att säga eller skriva kanske gör illa en person. Ni kanske inte ser nått elakt me orden men folk tolkar saker olika. Bara några ord kan göra en person väldigt ledsen. Ord är inte bara ord.


Andra chansen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2006-03-12 @ 20:51:03
40984-34

Jaha så var det andra chansen. Det gick åt skogen direkt. Min favorit kom inte ens till andra omgången. Mammas favorit Patrik Isaksson gjorde det men den som varken jag och mamma ville ha med gick även vidare till andra omgången. Jag tyckte verkligen om Niclas. Jag hejade på honom och hans låt *En droppe regn* Så trist att han inte gick vidare. Och jag var faktiskt inte förvånad när Magnus Bäcklund och Rednex vann. Då ringde telefonen och jag han knappt säga mitt namn fören jag hör personen ge ifrån sig ett glädjetjut. Ja hej pappa. Han hejade stenhårt på rednex ha ha så han var glad.

Du gav mig en droppe regn. Som har ändrat allt. I tusen fallt. Bara en droppe regn.
Står din mark i blom, en rikedom.

Jag hade 4 saker att se på idag. Och såklart så var alla programmen samtidigt. Hej kom och hjälp mig typ. Men detta fixar jag. Fick sitta och bläddra. Jag skulle se Bingolotto (ja jag vet), andra chansen, 7e himlen, förhäxad. Jag hade läst att Sebastian skulle vara med i bingolotto men han visade sig vara sjuk men Måns och Maria var där och dansade och det ville jag se.
Det blev ett jäkla blädrande bland kanalerna.

Så nu är det den stora melodifestivalen kvar. Alla e säkra på att Carola vinner och det tror jag oxå men vinner hon så kan det bero på två saker. Antingen så har svt fifflat med rösterna eller så är det nån där uppe som vill att Carola ska vinna. Och då är det väll meningen antar jag. Allt händer av en mening. Men inte alltid man kan förklara det. Vissa frågor saknar facit.

Men jag hejar på Magnus Carlsson och BWO i den stora finalen i allafall. Tycker dom har bäst låtar och de är populära utomlands och de skulle ha stor chans att vinna Eurovision song contest. Och jag diggar verkligen BWO's framförande. Nu är det bara att vänta och se vad som händer.


Kvaltävlingen nr 4

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2006-03-11 @ 23:15:30
40984-33

Ingen är väll förvånad att Carola gick vidare. Den som är förvånad måste ha bott under en sten den senaste tiden. Detta är den sämsta kvaltävlingen av dem alla tycker jag. D fanns bara en enda låt som jag fastnade för. I de andra tävlingarna så har jag lyckats hitta 2 favoriter att hoppas på att just de 2 ska vinna just den kvaltävlingen men i kväll var d typ omöjligt.
Jag hittade bara en enda som jag hejade på.
Björn Shellman eller hur han nu stavar sitt efternamn.

Jag hade aldrig hört Björn sjunga förut. Mycket bra röst. Varför ens fortsätta den här tävlingen? Alla vet ju ändå att Carola vinner. I morgon är det andra chansen. Har en person där som jag hejar på. Får se om jag hittar en till. Jag hejar på Niclas.

Jag känner mig väldigt trött. Så jag funderar på att gå och lägga mig. Undra om det är lyhört här. Jag har bott här i lite mer än 1 år och funderat många gånger på om grannarna hör min musik. Om de gör det så måste de veta att jag e musik tokig vid det här laget. Stackars grannar ha ha. Så länge de inte kan se igenom väggarna så är jag nöjd ha ha.
Nej urs det märks att jag e trött nu när jag skrattar åt det.

God natt på er alla och tänk på att behandla folk väl.

/ Tröttis Maria


Lets dance

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2006-03-11 @ 14:26:46
40984-31

Finalen var här. Vem skulle vinna. Måns och Maria? Eller Anna och David. Jag var nervös. Dom dansade bra båda paren. Jag förstod att här skulle det bli tajt. Jag tittade på Måns dans och tänkte tillbaka på första avsnittet av lets dance. Det är skillnad. Woow lixom. Alla vet ju vid det här laget vem jag heja på. Så det var en nervös Maria som fick veta resultatet. Eller snarare 2 nervösa Marior. Måns danspartner heter ju oxå Maria :P Men man fick ju tänka att även om Måns kommer 2a så är det ju inte så bara. Så var det dax.

Vinnarna i lets dance 2006 är. MÅNS OCH MARIA.

40984-25
Yeeeees :) Pju alltså. Jag måste sluta att känna me allt hela tiden ha ha. Ta filmer t ex. Jag gråter lätt när det gäller film. Är filmen sorglig så kan alla vara säker på att jag gråter. Men jag skäms inte över det. Jag är en känslo människa helt enkelt.

Men åter till Måns och Maria.

40984-26

Alla paren dansade 3 danser. Jag satt och funderade en stund på vilken dans jag tyckte bäst om. Alla 3 var bra men jag tror nog att den där latin dansen var bäst. Har glömt namnet på dansen. Mitt minne är bra men kort :P *skratt* Gula fina kläder.

I dans 3 så hade Maria olika kläder. Den där vita måste vara lätt att ta på eftersom den först åker av och sedan på igen efter en stund. Men snyggt var det :)

Viktor var tillbaka. Ja inte bara han såklart men eftersom han var en av mina favoriter så reagerar jag mest på han. Alla paren var tillbaka och dansade. Jag hade velat se Måns och Viktor i final tillsammans. Mina 2 favoriter i lets dance men då hade jag väll fått spader ha ha. Viktor och Carin kom 3a och det är ju inte så dåligt det heller lixom :) Ärligt talat så har jag inte varit så intresserad av dans förut. Eller jo, sån här dans som Backstreet Boys och A-teens gör men inte sånna här danser som tango osv. Men när följde lets dance och tillslut fick mina favoriter och följde dem och fick se hur de utvecklades så blev man faktiskt lite sugen :) På att dansa alltså. Skulle vara kul att testa nån av de här danserna med Viktor eller Måns. Visst jag kan ta Carin eller Maria oxå men det skulle kännas lite udda även om jag inte har nått emot att dansa med en tjej. Fast det skulle bli synd om den av dem som skulle dansa med mig. Visst jag älskar att röra mig till musik men det ser inte bra ut. Katkattkattastofalt som Tony skulle ha sagt.

40984-30

Men allt har ett slut och nu är lets dance över och rätt par vann.
Anna var bra men Måns var bättre.

40984-28


Grattis på er två :). Måns har verkligen utvecklats under lets dance och är en värdig vinnare. Grattis Måns Petter Zelmerlöw och Maria Karlsson. Vinnarna i Lets dance 2006

40984-32


Heja Måns

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2006-03-09 @ 19:42:40
Måns har det svårare än Anna eftersom det är Måns som för. Jag hoppas folk tänker på det. Oj oj vilken skillnad det är på Måns nu om man gämför me förut. Snacka om att han har utvecklats. De flesta av de andra deltagarna som varit med hejar på Måns. Dom av några vet hur han har kämpat. I morgon gäller det. Ska rätt vinna (Måns). Det hoppas jag.

The real winner in lets dance is Måns Petter Zelmerlöw.


månspetter
Du rösta på Måns


Måns Zelmerlöw den värdiga vinnaren i lets dance

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2006-03-07 @ 11:28:32
måns o maria

På fredag är det sista avsnittet av lets dance. Visst hon är helt okej på att dansa men hon borde inte vinna. De som borde vinna är Måns och Maria. Vilken skillnad  det är på Måns nu från i början. Han har verkligen utvecklats och dansar jätte bra nu. Han har verkligen fått kämpa. Och såklart så har tidningar varit på G för att svärta ner honom lite. Men jag vet hur tidningar är och det är inte mycket man ska ta på allvar. Lika kul varje gång d e lets dance och någon av deltagarna öppnar typ aftonbladet och säger *va?* för då står d nått om dem som inte stämmer ha ha.

månsen

Nej Måns är en värdig vinnare. Jag hoppas verkligen tittarna fattar det och röstar på honom. Jag som inte gillade honom i början har sett han utvecklas och börjat gilla hans dans. Hans sätt att röra sig och visa me ansiktet hur han dansar. Hoppas fler inser detta.

Undra om Sebastian kommer sitta i studion och heja på Måns (Sebbe hejar ju på Måns så) eller om Sebbe har för mycket att göra nu för att hinna med det.

I början trodde jag aldrig att jag skulle fastna för Måns men allt eftersom han började utvecklas i dansen så förändrades det.

Man kan rösta redan nu. Men messa inte. Risken e stor att sms inte kommer fram (vet av egen erfarenhet) så det är säkrare att ringa. Tänk inte *näe jag behöver inte ringa för d är så många som ringer* tänk inte så. Utan rösta på Måns nu. Han behöver alla röster han kan få.

het måns

Jag kommer sitta som på nålar på fredag under lets dance. Kommer rätt att vinna (Måns) eller kommer fel att vinna (Anna). Det återstå att se.

Heja Måns och Maria

måns o maria2


Kvaltävlingen nr 3

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2006-03-05 @ 22:03:26
Jaha så var tävling nr 3 klar. Jag hade en favorit direkt. Sedan skulle jag välja mig en till. De jag tyckte bäst om var BWO. Sedan valde jag även Jessica Andersson. Hennes låt var bra men hon var inge bra på scen. Nu är det ett jäkla liv om hennes kläder. Herre gud det har funnits värre i melodifestivalen. D där var ju inget. Både BWO och Jessica gick till andra omgången där men sedan gick d inte längre. Vinnarna blev BWO och några jäkla pudlar. Herre gud. Okej de var faktiskt bra (Sebbe det här är ditt fel) men de kommer inte klara ESC. Och vilka gick till andra chansen då. Hm Några som typ sjung opera eller nått (fy tusan) och Patrik Isaksson. Nä BWO var lätt bäst.

bwo


Nästa vecka så är det sista kvaltävlingen. Inga bra alls då tycker jag. E lite nyfiken på Björn Shellman. Men alla vet redan att Carola kommer vinna *suck* Oså är det Ghunter nästa vecka oxå *ha ha ha*

Näe nästa vecka är d inge vidare men ska titta ändå och försöka hitta 2 favoriter (lycka till)
Jag sitter och lyssnar på Sebastians album. Alla låtar är bra. Men det är en låt jag fastnat extra för. HumanSebastians skiva

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2006-03-04 @ 18:46:05
Jag längtar tills jag har ett eget ex av hans skiva. Gud vad irriterad jag blir på skivrecencenter i tidningar. De sågar totalt albumet. De borde ha typ 3 pers me olika musik smak som lyssnar i stället. Har man den här typ av musik smak så älskar man denna skiva men dessa snubbar har helt klart inte den smaken så de sågar skivan totalt. Det sitter en nöt där och lyssnar. EN. Klart att människan inte tycker om allt han hör. Nä lyssna inte på sånna snubbar. Jag rekomenderar verkligen Sebastians album. Har hört alla låtarna. Tummen upp. 2 av låtarna på albumet är från hans idol tid. Han ville ge nått tillbaka till de som röstade på han. Han har fått väldigt mycket beröm för de låtarna så då tog han me dem på skivan som en present till alla. För utan de som röstade så skulle han inte ha kommit så där långt sa han.


sebbes album


Fel ut

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2006-03-04 @ 09:05:31
*Suck* även om jag förstod d så blev jag ändå sur när Viktor fick lämna lets dance i går. Hade velat se Måns och Viktor i finalen. Måns och Maria tappade stegen i första dansen. Maria glömde bort sig. Och då fick de en 3a av den där nöten. D är Måns han ska kolla på inte Maria. månsmaria

Fast i dans nr 2 så gick d bättre. Mycket bättre. Då fick de först en 10a, sedan en 10a, sedan en 10a och sist en 10a. Det första paret som fått alla 10or sådär. Såg ut som Måns skulle gråta. Han har verkligen utvecklats under lets dance. Jag hoppas folk tänker på det när de rösta på fredag.

månsmariaOch Viktor då. Han var jätte bra i går. Fattar inte att folk inte har ögon att se med. Fast nu var det tydligen väldigt jämt. Viktor förvånade mig i första dansen. I slutet så glider han fram på knä och rycker upp shortan. D hade jag inte väntat mig av VIktor men jag gillade det. Och på bröstet hade han målat ett hjärta med namnet Tony ha ha.

viktorcarin


Anna gick såklart vidare till final och sedan stod de där. Måns med Maria och Viktor med Carin. Du var toppen Viktor. Hoppas man får se mer av dig.


4st


Kvaltävlingen nr 2. YEEEEEEES

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2006-03-02 @ 20:32:19
Förra veckan så var det dax för del tävling nr 2 i melodifestivalen. Denna gången i Karlstad. Jag satt som på nålar. Magnus var jätte bra och jag röstade såklart på honom. När det var dax att berätta vilka 5 som gått vidare så trodde jag att jag skulle bli tokig. Som sista som gick vidare var Magnus. Pju lixom. Dax att rösta igen. De läser upp en vinnare. Kikki. Inte förvånande fasten låten var väldigt lik en annan låt. Läser upp de 2 som går till andra chansen. Fy fan ingen Magnus där. Skulle han inte ens få gå till andra chansen lixom. Jag trodde jag skulle bli tokig. Antingen skulle han vinna eller bli 5a. Tillslut säger Lena vinnaren. Lev livet med MAGNUS CARLSSON. HAN VANN. Grattis Magnus. Det e du verkligen värd :) Sedan får man läsa att Christer Björkman låtit göra så att Magnus namn lästes upp sist båda gångerna med vilja bara för att se hans ansiksutryck. Snällt.

magnuskikkimats


RSS 2.0