Problem

Man lär sig något av sina problem. Men det är inte kul när problemen kommer. Jag är där nu. Jippi
 
Men inget slår mitt förra problem. Eller problem. Vet inte vad jag ska kalla det. Jäkla problem? Behöver ett starkare ord.
Jag får vara glad att jag insåg det själv. Då hade jag lust att banka huvudet i väggen kan jag lova. och ja jag är nervös för snart ska jag dit igen, där problemet uppstod. Men nu vet jag ju men frågan är hur lätt det kommer att vara. Jag kommer att få kämpa

Avsugning och bråk

I natt var det dags för nattvandring på yran. Det är en grej jag gör sedan flera år tillbaka. Och nej jag får inte lön för det utan gör det gratis.
 
Jag åkte ner lite före de andra för att hälsa på Leone och tryffel som jobbar för P3 på yran. De hade i går hand om Erik Hassle. Nej jag gillar inte han men jobbar man som nattvandrare så kvittar det om man gillar en artist eller ej. det är folket jag ska ha kolla på. Jag varierade me att hålla kollen på publiken medans tjejerna jobbade o me att gå runt i badhusparken. När resten dök upp så sa jag hej då till tjejerna och knallade runt resten av området.
 
Efter gågatan var det ingen vakt o ingen polis. Vi fattade nada. O vi får inte agera poliser så när nått händer som är värre än en spyende människa i en buske så måste vi ringa polisen. Men inga poliser kom. Vi förföljde killen som var igång, moster lämnade ut sitt tele nr till polisen men inget hände. Killen försvann tillslut. Hoppas han inte skadade nån mer. Vi såg föresten en polis i en bil men han titta bara på oss o drog.
 
Sen får vi inte glömma avsugningen på allmän plats.
 
Vi får se vad som händer i kväll

Tåg mot östersund

Tjo. Får se om det går att blogga. Har täckning men sj verkar ändå inte tillåta min mobil att göra mycket som har med internet att göra. E på väg mot östersund. Pappa sitter på andra sidan gången. Komiskt att vi kom så nära varandra fasten vi boka me 2 månaders mellanrum Det blir yran, träffa faniljen o fira födelsedagar medans jag är där uppe. ----------------------- Försökt posta många gånger nu ------------------------ Varit i ösd i flera tim nu

RSS 2.0