Urs då ;)

Permalink - Historier - Kommentarer (0)
2011-05-31 @ 22:06:31
En kvinna skrattade och pekade på ölmagen till en gammaltjock farbror och sade
:-Är det Falcon eller Pripps du har där inne?
Lite ställd blev han, men svarade
: -Jag har ingen aning, men det finns en kran under om du vill smaka?


Ingen bra början på dagen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-31 @ 10:30:11
Har rast och sitter och tänker på den hitils jobbiga dagen. Har haft otur sedan jag vaknade typ. Klockan är inte ens 11 och jag vill redan åka hem och dra täcket över huvudet. Alla har vi sånna här dagar när allt går åt pipsvängen. Slutar me att varenda liten motgång som t ex att tet är slut på jobbet blir jobbigt. O nu har datorn segat oxå så att jag ska hinna så lite som möjligt under min rast. Gissa om att jag inte ser fram emot mötet klockan 1. Allt kan hända på ett möte.

Jag hoppas att nått positivt händer idag. behöver inte vara en bigdeal. kan vara ett snällt upppiggande mail. Mer behövs lixom inte.

Bäst jag sätter igång och jobbar


Emma gör mig våt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-29 @ 20:52:08
Emma hjälpte mig att färga håret och när hon skulle skölja ur färgen så siktar hon som en myrslok och blöter ner mer än bara mitt hår. Tack för den ;)

Införskaffade ett smycke idag som jag ska ha en bild på Emilia i. Har tänkt på det ett tag men inte fören idag efter att ha sprungit runt i flera olika affärer så köpte jag en. Nu ska jag bara välja ut en bild. Finns plats för en bild till oxå. Vet inte om jag ska låta det vara tomt där.


I can, I can

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-27 @ 15:46:10
No I cant. Eller nästan i allafall. Gå alltså. Mina fötter värker som fan. 2 dagars dans. Massor med dans. Jag och Linn dansade nästan sönder golvet ha ha. Och även gräsmattor. Vi var på G. Inte ens den negativa stämningen som ibland dök upp runt mig, kunde få mig på dåligt humör. Sen har jag gått jäkligt mycket oxå i 3 dagar oxå.
Tack Linn för mysiga danskvällar :) Bättre blir det :)

Har även fått mysa med min älskade guddotter. Den tösen är så underbar
Åkte karusell med henne. Det gillade hon verkligen :)
Sen att folk glodde när jag och Emilia studsade runt skiter jag i ;) Hon var glad och det är det viktigaste :)

Nu ska jag hoppa på Hummern o sen blir det bio


Blod

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-05-24 @ 19:21:32
Alltid lika intressant att ta av sig ett plagg och upptäkta en blodfläck. Då börjar man fundera, hur? var?, när?
Jag slog i o försig i foten i morse strax innan jag drog till jobbet och nyss när jag tog av min sockan så var det blod där nageln börjar. Vad kallas den tån då? Lång tån? Tänkte eftersom den sitter i mitten som långfingret gör ;) Dock så är den mitten tå för längd och plats. Aja sak samma.

Undra om Linn ens hörde hälften av det jag sa i dag. Hon ringde när jag slutade jobbet och det blåste som fan i dag. Och me tanke på all blåst så kan det inte ha varit det lättaste att höra vad jag sa. Vi pratade länge så hon fick följa med till tågstationen oxå där jag skulle hämta ut en tågbiljett. Det regnade och blåste. Rena höstvädret. Fattar inte att ungarna inte blåste bort idag när vi var ute och lekte.

Nu tänkte jag leka spa här hemma. Tjing

P.S här kommer lite bilder att titta på (Linn, Mikkis, Hummern o jag)


Å hej med farbror

Permalink - Youtube - Kommentarer (0)
2011-05-23 @ 19:12:20
freeeeej. Ha ha vad jag diggade han när jag var liten. Fast som liten gilla man ju Rulle oxå och det säger lixom allt ;)Snart :)

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-05-22 @ 22:38:56
Snart kommer jag få träffa underbart folk igen.

Ska bland annat till Göteborg. har inte varit där på ett tag och där väntar bästa Hummern som finns. Den enda hummer jag kan tänka att smaska på och suga ut det goda ur. Ha ha det där lät ju det oxå. Vi har bestämt att vi ska gå på bio ihop. Förra gången vi gjorde det höll vi på att somna. Sämsta filmen ever (parnormal activity eller hur det stavas). den här gången blir det den nyaste pirat filmen. Komemr att sakna Orlando Bloom i den men det funkar säkert ändå :) Sen ska jag tvinga Hummern att grilla krov ;) Just det ja, jag ska ju göra köttfärs av en person oxå, det får jag inte glömma :P Måste packa ner yxan oxå :P

Men innan dess blir det Stockholm, Linn, Cissi, Highlights, Emilia mfl och massa skoj :)

Så jag sitter här och räknar dagarna. Tycker det går för långsamt. Vill träffa er alla nu <3Bokstaven H är speciell

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-22 @ 14:59:00

Det första jag vill klargöra nu så att du inte slutar läsa när du ser vad detta handlar om är att det är inte muppigt, stört, onormalt eller nördigt att lyssna på dansband. Ge musiken en chans. Lyssna inte hemma utan gå ut på dans. det är en helt annat upplevelse att vara där än att lyssna hemma. Jag fick med mig en killpolare som är hårdrockare på dansband och han fick erkänna att det inte var så tokigt. Jag har fått med mig flera som inte är direkt fans av dansband och ingen av dem har kräkts efteråt. Det finns flera olika slags dansband och alla låter inte lika som så många tror. Dock delas banden in i 2 kategorier. Modern och moget. Till moget finns vikingarna, Lasse Stefanz med flera. Men detta ska handla om ett modernband.

Bandet heter Highlights och består av 4 killar som heter Tommy (trummor), Michael (Sång), Christian (keyboard och sång) och Johan (Gitarr och sång) som spelar väldigt blandad musik. Det är allt från gammalt till nytt. Det är både covers och egna låtar. Det är ett band som både passar som dansband och som partyband. Inte många band passar som båda men killarna kan sina saker :)

 

Både Johan och Michael är nya i bandet. Båda började i år. Dock hade jag mitt första möte med Johan redan i december förra året då han vickade i Highlights. På den tiden spelade han i Nova. När jag fick veta att Johan skulle ta över efter Erik i Highlights så blev jag glad. Jag skulle sakna Erik men jag visste att med Johan på gitarr så skulle inte bandet glida neråt efter Eriks avhopp. Och eftersom jag varit på en Nova spelning innan jag fick veta att Johan skulle byta band så visste jag även att killen kunde sjunga (jäkligt bra oxå). När jag fick veta att Andreas som varit med längst i Highlights skulle sluta så började jag fundera ”hur ska detta gå?”.  Andreas har verkligen rösten. Men en sak fattades och in på scen kom den saknade biten Michael.  Vad var det som saknades? Conection mellan medlemmarna. Att kunna spela och sjunga är inte allt. Det måste synas glädje på scen. Det var det som fattades.

Jag har hunnit se/dansa till killarna 3 gånger sedan Michael började och för varje gång blir de allt bättre. Inte konstigt kanske me tanke att de svettsas ihop allt mer. Men det jag vill säga är att redan på mickes första spelning me grabbarna (och johans vickande i december) kunde man se och höra att detta kunde bli något, att det lät bra. Visst textpapper behövs i början men det är bara naturligt. Min tanke är fortfarande, hur kan ett band som har 2 nya medlemmar, varav en av dem hade sin första spelning med dem just då, låta så pass bra redan då? Conection kanske. De här fyra är som gjorda för varandra.

Kolla in deras hemsida http://www.bandethighlights.se
Deras facebooks sida http://www.facebook.com/pages/Highlights/113599162052758

 

Jag skulle kunna sitta här hur länge som helst och berätta den ena positiva saken efter den andra om Highlights men ni måste få upptäcka lite själv oxå så jag ska ta och skriva ett avslut nu. Ska försöka att inte bli för långrandig. Har du modet att våga nått nytt? Har du modet att testa dansband? Det hoppas jag.

 

Jag gillar att Johan inte är fastkopplad på ett ställe som många gitarrister är. Utan han vandrar runt, vickar på höfterna, småbusar lite. En annan sak jag gillar är att fasten de har Micke som ledsångare så sjunger även Christian och Johan. Tre olika röster som sjunger på tre olika vis.  Kan vara skönt för Micke att vila rösten under nån låt oxå för att stå och sjunga en hel kväll tar på rösten.
Och jag måste säga att några låtar gör Micke bättre än förra ledsångaren (och han gör ingen låt sämre än Andreas heller).
Vissa höjer nog på ögonbrynen och fans till den förre sångaren ser väll rött i blicken nu. Men hej, ge Micke en chans, ge Johan en chans, ge nya Highlights en chans. Jag gjorde det och jag ongrar mig inte en sekund.Lite rädd faktiskt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-05-21 @ 15:56:58
15e juni så ska jag opereras. Jag e inte nervös men däremot lite rädd. Man vet ju inte vad som kan hända. Men förhoppningsvis så går allt bra och jag får bättre syn :) Operationen görs efter jobbet och när allt e klart så är det bara att åka hem. Pappa kommer att hämta mig eftersom det inte vore så bra för mig att ta bussen ;)
Har kollat på lite olika solbrillor men inte bestämt vilket par jag ska köpa än. Vet bara att det ska bli ett par helsvarta.

Tänk att få busa me barnen utan att känna att glasögonen är i vägen. Tänkte på det i går när jag låg på gräset med 3-4 ungar på mig. jag tycker ju om att brottas osv med barn men känner att jag inte kan göra det fullt ut me dessa på näsan. Men om allt går som det ska så kommer jag kunna brottas ordentligt innan semestern :)

Har nån av er gjort ögon laser operation?

En ny dag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-21 @ 13:06:51
Sov hårt i natt så jag vaknade med huvudvärk men nån tablett och jag är på G igen. Låg kvar i sängen en stund och tänkte på allt jag och Linn planerat. Längtar :)
Måste komma ihåg att ladda mobilbatteriet till i kväll eftersom hon skulle ringa då med. Min mobil äter ju batteri. Så tills jag får tillbaka min andra mobil så får mobil laddaren haka på i handväskan de gånger jag ska vara borta hela dagen. man vet ju inte hur mycket mobilen kommer att användas lixom.

Annars har jag inte så många planer för idag. Promenad och städning tror jag det blir. Klockan e ju redan mycket och jag har inte kommit igång än. Men är det lördag så är det ;)
Just ja, fick ju en uppgift av en arbetskamrat som jag ska fixa tills på måndag. Får inte glömma det. Jag som inte brukar jobba måndagar ska ju jobba denna måndag så jag måste komma ihåg att uppgiften måste vara klar på söndag kväll och inte måndag kväll.

Nej nu känns det som om jag mest svammlar så nu blir det på med kläderna eller så läser jag lite först o sen klär på mig. Ja mitt svammel fortsätter tydligen ;)
Ringa Linn, läsa, sen klä på sig, ja så får det bli. Tjing :)


Helt varm i örat

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-21 @ 00:03:53
Gud vad trött jag är. Snart dags att sova. Ska bara snacka klart med Linn på fb chatten. Vi kan inte få nog av varandra (det där lät ju det oxå ha ha). Först snackade vi länge i telen så mitt öra var helt kokhett och nästan direkt efter vi sagt hej då så fortsatte vi på chatten ha ha. Puss på dig gumman.

Jag får hela tiden för mig att jag ska jobba i morgon men det e ju lördag för tusan.
Nej tror jag ska säga godnatt till alla nu och krypa till kojs.

Natti på er folket :)


Vilket snurr det blev

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-05-19 @ 22:40:56
Jag är helt snurrig i huvudet. men tack vare Linn och Tor så har det slutat att snurra ha ha. Du Linn, tänk om jag möter min blivande där ;) det är ju ändå några stycken ;)

Nu må jag smsa julle o säga att han kan andas ut :P

O jag som hade tänkt bada för 1 tim sedan men fastnade med Linn, Micke och Mikkis.
Det sägs att kvinnor ska kunna göra flera saker samtidigt men det var svårt att skriva med Linn samtidigt som jag svarade på Mickes mail, samtidigt som jag skulle kolla in en hemsida o sen plötsligt dycker det upp att Mikkis har mailat. Ha ha blev mycket där men kul. Några av Mikkis kommentarer fick mig att vrida av skratt.

Nej badkaret ropar på mig


Aj då

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-19 @ 18:47:03
Tror Suzz har delat me sig lite av sin nackspärr. Nu har jag inte nackspärr men ont i nacken. Undra vad jag gjorde på jobbet idag. Dock känns det lite bättre nu så jag hoppas jag vaknar i morgon fit for fight igen :)


Just ja

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-18 @ 22:17:59
Skulle ju berätta om gårdagen. Jag har inte varit på bodystep på närmare 1 år tror jag. Har blivit så jag har tränat annat men i går var jag tillbaka. När Emma (tränaren) ser mig så utbrister hon *Välkommen tillbaka, nu ska vi köra hårt*. Hon såg svin glad ut o jag tänkte *åååh fy fan* ha ha. Hon vet hur problem jag har med bodystep. Sist höll jag nästan på att svimma så hon hoppade ner från podiet och gick ner till mig med snabba steg. Jag får helt enkelt ta det i min egen takt och det är det jag har bestämt mig för att göra nu. Passet är 55 minuter. Jag var död efter 10. Så efter 10 min så gjorde jag light version. Jag skippade alltså brädan. Dock tog jag den ibland. Jag såg till att röra mig hela tiden på nått vis. Svetten verkligen rann av mig. Kände mig helt vimmelkantig när passet var slut men jag kände mig stolt över mig själv. Jag måste fortsätta med bodystep. Jobbigt som fan men bra sätt att träna upp sin kondis.

Såklart hade jag glömt handuken. Inte en chans att jag skulle skippa att duscha. Så vad gjorde jag? Jo jag duschade. Stod länge i duschen och sen vred jag ur håret så mycket jag kunde. Sen lufttorkade jag kroppen ha ha. Men vad fan skulle jag göra då ;) Jag var pank så jag hade inte kunnat hyra en handuk heller :P Fick inte pengar fören idag lixom.

I morse när jag vaknade så var jag helt färdig som artist. Hela kroppen var helt matt.
Har bokat ett pass i morgon med. Dock så är det i andra huset och det var där jag var nära att svimma. Den lokalen är varmare. Men jag ska ta det lugnt så det inte händer nån olycka.

Over and out people


:D

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-18 @ 20:08:42
Känns så skönt nu. Tack för att ni e ni <3
Suzz, Linn, Hummern, Cissi, Tiia, Mikkis för dessa veckor <3
Nu kan jag slappna av lite. Hade inte klarat mig utan er.
Er och tankarna på EmiliaFin bild

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-18 @ 16:51:00
Jag är väldigt förtjust i den här bilden av Ell/Nikki

Jag = död

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-17 @ 22:29:40
Jag känner mig helt matt. Helt död. Förhoppningsvis har jag återuppstått tills i morgon och kan ge er info. Tack för mig


Bedragen

Permalink - Historier - Kommentarer (0)
2011-05-17 @ 17:24:40
Mannen och hustrun firar 50:e bröllopsdagen. plötsligt frågar mannen hustrun:
-"Under de femtio åren vi varit gifta, hur många gånger har du bedragit mig?"
-"Tre gånger", säger hustrun.
-"Första gången, när du blev uppsagd på ditt jobb, bjöd jag hem din chef på middag."
-"Tack snälla du" säger mannen, "jag fick behålla jobbet."
-"Andra gången, när du var sjuk och behövde opereras, bjöd jag hem doktorn på middag."
-"Tack snälla du" säger mannen, "du räddade mitt liv!"
-"Tredje gången var när du ställde upp i lokalvalet, och det fattades 147 röster!"


Så sant

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-16 @ 18:53:33
Lånade denna av Angelica

alla människor bär sig illa någon gång, alla människor säger något dumt någon gång, men alla människor ångrar det inte, men de människor som vet med sig att dem gjort nått dumt och ber om förlåtelse är värda en ny chans att kunna ställa allt till rätta,


Vinnaren

Permalink - Youtube - Kommentarer (0)
2011-05-16 @ 14:08:31
Som jag förutspått så gick det bra för Sverige i ESC. 3e plats är fan inte illa och vi var verkligen nära en 2a plats till och med. Bästa placeringen sedan 1999. Bra jobbat Eric :)

Så vad tycker jag om de som vann då? Helt okej faktiskt. Jag hade dem som nr 2. Först hade jag England som nr 2 men när jag fick höra dem göra den live (bara sett en musik video innan) så fick de hoppa ner till plats 4 för mig. 3a låg Danmark. Snacka om att Danmarks låt har samma melodi som Sing for me med Andreas Johnsson. Och dansken e inte lite fräck heller ;) När Danmark fick sin tolva så kläcker han ut sig att han vill ligga med henne ha ha.

Sverige var bäst tycker jag men eftersom de inte vann så tycker jag att rätt vann. Tycker killen påminner lite om dansaren Jonathan från lets dance.

Så Grattis Eric till 3e platsen och Azerbaijan till vinsten :)PS I love you

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2011-05-15 @ 23:47:02
Har legat i soffan och glott på filmen PS I love you. Har inte sett den förr. Jag tror jag grät mig igenom filmen. Det är nog inte en film jag kan tänka mig att se igen. Den var sisådär men så sorglig. Jag menar inte att den var dålig och visst kan ju hända att jag ser den igen. Beror ju på om man e med nån som skulle vilja se den. Jag säger ju aldrig aldrig men att sitta hemma o glo på den som i kväll lär jag inte göra igen :)

Jag gillar att hon inte valde den där killen ändå som man trodde att hon skulle göra. Slutet blev så man kan fantisera hur det gick sen. Fick hon ihop det med William, fick hennes mamma ihop det med Williams pappa? Vem vet, det får man fantisera vidare om.

Nu lär jag väll drömma nått om att förlora nån i natt. Skulle inte förvåna mig ett duggSmeknamn

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2011-05-15 @ 11:13:00
Har märkt att jag har smeknamn på nästan alla mina vänner

Mikaela = Mikkis. Jag säger aldrig Mikaela till henne numera

Johanna = Jonna. Men dock så säger jag mest Johanna än så länge

Cissi = Cic. Men mest är det Cissi jag säger eftersom det är ett smeknamn på Cecilia. Sen händer det att jag kallar henne för mitt krasse ;)

Linn = Li. Men säger det aldrig

Jörgen = Julle. Kan bli allt från Jullebulle till Julleknulle ;)

Emma S = Hummern

Emma L = Em

Tiia har jag inget direkt smeknamn på men brukar kalla henne min näbbmus :)

Camilla = Cam

Elin = Elle

Suzanne = Suzz


Vad har ni för smeknamn på mig?


Ryser fortfarande när jag tänker på det

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2011-05-13 @ 19:34:58
Kan inte glömma den dagen. Jag ryser fortfarande när jag tänker på den och då inte av välbehag utan hemska rysningar.
Kände att nått inte stod rätt till. Jag mins att jag tog upp mobilen och sände iväg ett sms till en person. Ville inte ta några risker. Hade jag inte haft ett rödblinkade batteri så skulle jag ha ringt i stället och även till henne. Nån timme senare fick jag veta det förfälliga. Mitt antagande hade varit rätt. Jag vet inte om jag hjälpte till med mitt sms. Jag vet inte om det hade slutat annorlunda om jag inte smsat. Kvittar vems förtjänst det var att det gick bra. Huvudsaken är att det gick bra.

När jag fick veta via en vän vad som hänt så blev allt som en dimma. Jag visste varken ut eller in. Jag hoppades att det var ett skämt men samtidigt visste jag att det var allvar. Jag kände tårarna bakom ögonlocken men de kom inte fram. Jag satt ner och bara stirrade rakt fram och sen på min vän. Sen kom känslan att man inte bryr sig om någonting. Det var mörkt ute men det var som om vi inte brydde oss om det. Vi hoppade bara på en buss. Vart den åkte sket vi nästan i. Sen kom känslan att om man är glad så har inte detta hänt så det blev mycket skratt så de på bussen tittade konstigt på oss. Förnekelse kallas det antar jag. Sen när vi hittat rätt tillslut så skulle vi skiljas åt. Det var korkat för sedan när jag var ensam på rummet, i det mörka rummet så kom sista steget. Då kom allt ikapp mig. Rädslan, sorgen och smärtan. Jag låg i mörkret och hickade av gråt. Jag gråter nu oxå medans jag skriver detta eftersom jag går igenom allt igen. Jag var helt borta så det fanns risk att jag skulle ha kunnat gått ut i mörkret utan att veta om det. Är man helt full i sorg så kan man göra det mesta.

Det är svårt att förklara för er som inte har upplevt detta hur hemskt det var. Jag kände mig så hjälplös. Jag ville slänga allt åt skogen och bara börja springa till stan där hon var.

Kändes helt fel att ha kul nån dag senare när jag skulle parta och när bandet började sjunga låten "Jag vill ha en egen måne" så började jag gråta där jag stod. Vände på mig för att de i bandet ej skulle se. Jag försökte visa glädje på utsidan under resan men innom mig var allt kaos. Och det är det fortfarande fasten allt är bra nu. Jag kan inte släppa detta. Under vår vänskap har jag gjort mitt bästa för att finnas för henne men när detta hände så kändes det som om jag inte kunde göra tillräkligt.

Vi har inte lika mycket kontakt längre efter detta. Men det som är viktigast för mig är att allt ordnar sig för henne. Att hon mår bra och är lycklig. För, för mig är hon så frukstansvärt viktig. Och hon kommer alltid vara speciell för mig. Jag lär aldrig vilja släppa henne när vi ses igen. Jag kommer vilja stå där och hålla om henne. Behöva känna henne nära mig för att förstå att hon verkligen är där (Gud mina tårar kan inte sluta rinna).

Hon har ingen aning om hur mycket jag älskar henne. Min vän du betyder så mycket. Om jag kunde så skulle jag trolla bort allt din smärta. Att alla sorger fick ett slut. Min vän du ska veta att jag tänker på dig ofta och även om du inte ser mig så finns jag hos dig. Och jag skulle kunna sitta här i evigheter och skriva om dig min älskade vän. Jag saknar dig.

Låten Molly Sandén – Samma himmel (lyssna via spotify) tillägnar jag henne.
Lyssna på den gumman om du läser detta. Lyssna på texten.

Jag älskar dig <3


Fladdermus

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-13 @ 18:51:00
Nu alla brudar ska ni få höra...Vad man med en hårfön kan göra...
Sätt den för muffen och suselidus...Så har du fått dig en fladdermus.....


Start nr 7

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-13 @ 00:16:37
Jag sa ju det. Han gick vidare :) Dock har jag inte skrivit så mycket om det i bloggen men på artiklar och till folk runt omkring mig har jag varit bestämd, Eric går vidare till finalen. Men måste erkänna att det var en pärs. När det bara var 1 kvar så satt man med knutna nävar ha ha.

Har suttit och kollat på live tv på expressens hemsida och de fick dra ett nr ur en bunke. Eric fick nr 7. Ett av mina lycko nr. Så på lördag går Eric ut som nr 7 i ESC finalen.

Helt rätt att han gick vidare. Grattis Eric :):/

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-05-12 @ 19:42:09
Att bara några ord kan göra så ont att läsa. Vissa tänker inte :(


Hur går det i kväll?

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-12 @ 18:33:10
I kväll är det andra avsnittet av eurovision. I kväll är det Sverige. Det är första gången på flera år som jag tror på en Sverige låt. Och hitils har jag haft rätt så jag hoppas på detsamma i år. Eric går vidare i kväll. Så 21.00 sitter jag bänkad framför tvn och håller tummarna.Operera ögonen

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2011-05-11 @ 21:44:00
Jag har bestämt mig för att operera mina ögon. Svin dyrt ja. 35 500 kr kommer det att kosta. Kommer att få betala i 2 år för det. Jag tar lån av min pappa istället för banken. Det var pappas ide att jag skulle göra operationen och han lånar mig pengar. Även om han som mamma är orolig hur det ska gå. Visst alla operationer har en risk.

Detta är inget som jag hoppar in i huxflux utan jag har tänkt på det länge. Linn har gjort en sån här operation förut så hon vet hur det går till och hon är jätte nöjd. En tjej på boxningen som pappa brukar vara på (pappa är bland annat dommare) så har han bara hört positivt. Ärligt talat så har jag efter att hört mig runt bara hört en enda negativ och den personen hade mycket mycket sämre syn än mig.

Jag försöker att se det långsiktigt. Jag har glasögon men använder ibland linser. Det är 2 olika sorters undersökningar o eftersom mina ögon inte gillar månads linser så får det bli 1 dags linser. Oså behöver det bli nya bågar ibland (som nu för dessa faller snart sönder) och nytt glas då och då (tror det behövs nu) och tillslut blir det ju en summa om man ser många år frammåt. Sen får man tänka in alla fördelar. Kunna kolla under vattnet (linser åker ut o utan så ser jag typ inget) kunna se direkt när jag vaknar, busa me barnen på jobbet på ett annat sätt, slippa linser i t ex karuseller, vattengympa, slippa oroa sig för att somna me linser på (inte bra för ögonen, inte ens de som andas som sägs ska kunnas sovas me) och tänker man efter så finns det många andra positiva saker.

Och kunde jag betala i flera år till CSN för nått som jag inte arbetar med så kan jag betala detta oxå.

Via Towa fick jag en gratis undersökning som jag var på idag. Massa olika apparater. En blåste i mina ögon ha ha. Och jag fick den information jag behövde och veta priset för just min operation (finns flera olika sorters operationer). Pappa o jag har pratat om att jag ska göra detta till hösten men jag har ändrat mig. Ska ringa i morgon och fråga om det fortfarande finns tid den 15e maj.

Om jag är nervös? Ja för fan.

Vid FS LASIK görs ett lock i hornhinnan med hjälp av en laserstråle. Du känner ett lätt tryck mot ögat och synen reduceras i ca 10–15 sekunder. Locket viks åt sidan och lasern formar om den främre delen av ögat så att synfelet korrigeras. Därefter läggs locket på plats och fäster snabbt

Låter nice va ;) Sen kommer jag få ha solbrillor ett tag för jag kommer vara ljuskänslig. Hon beskrev att det kommer att kännas i ögonen som att jag skalar 100 kilo lök ett tag. Nice igen ;)Men lägg ner

Permalink - Allmänt - Kommentarer (2)
2011-05-10 @ 15:20:01
Det är en människa som ofta kommenterar i min blogg. Ofta skrivs samma saker men med olika namn men alltid samma IP nr. Kommentera riktigt eller bli blockad. Ditt val. Får du poäng av att jag klickar på ditt namn eller för man kommer alltid till samma sida. Lägg ner nu


Normal dröm? Skulle inte tro det

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-05-09 @ 23:10:08
Hela drömmen var helt psykad tycker jag. Men det jag inte kan släppa är att jag låg med dileva. iiiuuuu.
För det första var han oskuld (Inge fel med det) och sedan när jag tyckte att han tog sådan lång tid på sig o jag sa *men kör in den då* så var den tydligen redan inne. Jaha den var liten. Sen så kunde nån komma in när som helst och folk kunde lätt se oss fasten vi var innom hus.
Då föredrar jag verkligen delen där jag skulle köpa en grusväg.

Gjorde nyss ett test på facebook. Fråga grodan. Rekomenderas ett stort glas vatten innan samlag
Var det därför det gick åt skogen me dileva i natt?
Vi har baaaaraaa varandraaaaaaa
Herre min skapare.

detta skrev jag på måndagen. Men eftersom blogg.se är konstigt nu så vet jag ej när det dyker upp eller vilket datum som står


3 tim som kändes som 1

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-09 @ 16:44:11
Klockan är snart 17 och jag har fortfarande inte klätt på mig. kanske vore en ide att göra det eftersom jag ska ta bussen om 1 tim till träningen. Har i 3 tim legat i sängen och snackat med Suzz i mobilen. Ingen av oss fattade att vi pratade så länge.

Nej för fan, klä på dig nu


Helt borta

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-08 @ 11:01:33
Idag är jag helt borta. Jag är ur funktion idag. Dessa nätter alltså. Tur att det är söndag. Jag sitter här o glor mest frammåt. Och ibland gäspar jag. Har en känsla av att min dag kommer vara så här. Blir inte många knop idag. Ska dock skriva klart ett långt blogginlägg sen. Började på det i går men blogg.se radera en del för mig och höll på så jag skrev det i word istället. Vare sig ni gillar det eller ej det jag kommer skriva om så vill jag att ni läser klart det :)
men som sagt så blir det senare idag. Nu ska jag hinka i mig vatten
Nej

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-07 @ 23:29:32
Du är inte ensam. Jag finns här.Såga av kuken?

Permalink - Historier - Kommentarer (1)
2011-05-07 @ 11:00:15
En kvinna kom på sin man med att vara otrogen, stark och arg som hon var så släpade hon ut honom till veboden...
Där skruvade hon fast hans heligaste del i skruvstädet och gav honom en såg....Mannen bönade och bad:
Inte sågen inte sågen....
Kvinnan tittade på honom med förakt och sa:
Jag tänker inte såga någonting, jag ska tända eld på boden och sen får du göra vad du vill!


Maktlös

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-07 @ 00:05:47
Känner mig helt maktlös. En kompis är sjukt ledsen. farligt ledsen. Och jag kan inget göra. Jag sitter långt bort. Jag borde vara där, jag vill vara där men kan inte trolla :( är helt maktlös :(


Men du är fin i håret

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-06 @ 17:09:55
Häromdagen när jag kom till jobbet så ropade ett av barnen på mig. När jag kom fram till henne så tittade hon på mig och log och sa "Jag tycker faktisk du är fin i håret ändå"
Jag tackade men kände mig förvirrad. Snackade med en arbetskamrat som kom på att jag dagen innan pratat om att jag borde klippa mig. och det hade tjejen snappat upp och ville berätta för mig att jag var fin i håret även om jag inte klippte mig. Gulligt :)

I går gjorde jag en vurpa i trappen. Som tur var så var det inte i en trappa utan på det släta golvet. Mina skor var för hala för golvet. Jag måste ha sett ut som bambi på hal is. Med påsar i båda händerna tappade jag ballansen och landade på höger skinka. Idag är det svårt att gå för skinkan gör ont när jag rör mig. Har inte kollat om jag fått nått blåmärke dock.


Lite bilder

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-05-05 @ 20:26:14
Från sist jag var i Gävle. Bilderna är tagna genom ett bussfönster men de blev bra ändå :)Älskade unge <3

Permalink - Allmänt - Kommentarer (3)
2011-05-04 @ 22:54:28
Lilla tösen vad jag älskar dig. Du tillhör inte min familj men jag älskar dig som om jag vore din riktiga moster.
Jag minns när det började bli dags för dig att födas. Hur din mamma hade ont och satt och bloggade om det. På den tiden var inte jag o din mamma nära vänner. Vi var vänner men inte nära. Dock hade jag turen att det förändrades :) Du kom till världen den 24e mars 2009 och jag såg bilden av en nyfödd liten flicka och jag fattade tycke för dig direkt.

25e juli 2009 fick jag träffa dig första gången. Jag skulle möta dig och din mamma i gamla stan och jag min nöt gick fel det första jag gjorde. Grattis pucko. Men hittade tillslut fram. Njöt av att titta på dig. Du var så söt. Och jag mins att jag tänkte att det är klart du är söt med den mamman. Gav dig en kanin mins jag som du kunde gosa med.

I september samma år fick jag komma på ditt dop. Jag bjöd typ in mig själv. Jag gav din mamma en pik att jag ville komma he he. Och jag är glad att jag fick komma. Även om jag blev bestulen på tågresan ner. Jag satt där i kyrkan o hörde dig få ditt namn. Och jag bara log innombords.

Jag har haft tur att få träffa dig flera gånger under dina levandsår. Men inte tillräkligt. Men det är så när det är så många mil i mellan oss älskade barn. I sommar så tänker jag försöka ha några dagars semester i Stockholm. Och om du är hemma så hoppas jag att du o din mamma vill träffa mig. Hade jag bott i Stockholm så hade jag mer än gärna suttit barnvakt åt dig då dina föräldrar hade behövt en.

Åren går och i mars fyllde du 2 år. Känns som det var i går din mamma skickade bilder på sin mage som växte med dig innuti. Innan man vet ordet av så får jag ett sms av dig där det står *Maria jag ska gifta mig*
och den dagen i kyrkan (som jag förhoppningsvis blir bjuden på) så kommer jag gråta av glädje, precis som en mor gör.

Jag ser fram emot att följa din utveckling, och har du nått du behöver prata om, om du behöver hjälp så finns jag här för dig. Vart du än är, hur långt du än är ifrån mig så kan du alltid lyfta luren och höra av dig till mig för jag finns alltid här älskade Emilia. Me dig här blev det en helt annan värld och jag är så glad att du är här.

Niklas Strömstedts låt "Nu har det landat en ängel" får mig att tänka på dig
Niklas Stromstedt – Nu har det landat en ängel (till er med spotify)

Hur mycket jag tycker om dig, hur mycket du betyder, hur mycket jag vill finnas där för dig går inte att beskrivas. Jag hoppas att jag får visa dig det genom hela ditt liv.

Jag är så glad att du finns Emilia <3
Älskar dig av hela mitt hjärtaVårt första möteDitt dop. Här är du med dina föräldrarFesten efter dopet. Redan där börjar du inse att människan bakom kameran inte är klok.Du och din mamma. Jag älskar den här bilden.Du och jag <3Jag älskar dig. Det syns nog här på bildenDu är ett litet busfröPuss älskade barnSer fram emot att se dig växa uppDu är tokig i din mammas telefon. Är osäker om detta kanske är din mormors du leker med


Snö överallt

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-04 @ 08:16:13
Det verkar som om det har snöat i hela sverige snart. Läste dock att Luleå inte hade fått nån. Nu kanske de har det men inte då jag läste det. Lite komiskt. Nu hoppas jag att det inte blir nån mer snö fören till vintern. Man får vara glad att den försvinner så fort den landar. Kändes dock udda att stå på jobbet i går och kratta löv och snön föll från himlen ;)


Nu är det höst

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-05-03 @ 15:37:32
I år var sommaren verkligen kort. Nu är hösten här o snart vintern ;)


Lära känna en Johanna

Permalink - Allmänt - Kommentarer (1)
2011-05-02 @ 21:55:57
Aldrig fel att lära känna nytt folk. Ibland finner man guldkorn bland dem och det har jag gjort, flera stycken :) Ni vet förhoppningsvis vilka ni är :). Det senaste kornet är Johanna. Vi möttes tack vare samma musiksmak, Highlights. Vi känner inte varandra jätte väl än men ändå en hel del. Hon är duktig på att göra bort mig utan att fatta det. Tack för den ;) Som tur är så har det inte varit nån kattastrof... än ;)

Har suttit och snackat med henne på msn nu i kväll. Fan vad jag har garvat. Hon oxå tydligen så hennes bror undrade om det var nått fel. Men hej ett gott skratt förlänger livet ;) Dock garva jag så mycket så jag studsade ha ha.
Nu kommer jag inte kunna se vissa personer på samma sätt igen ha ha.

Jag undrar hur det blir nästa gång vi är fulla tillsammans. För då känner vi varandra ännu mer än sist vi var det och då kan vi nog kläcka ur oss det mesta till varandra och få varandra att gråta av skratt så sminket rinner.

Första gången vi möttes så fick vi ingen kontakt. Jag vet inte varför. Men bättre sent än aldrig.
Det där mottot har hängt med mig sedan mellanstadiet. Det var Lassemans motto och jag tyckte det passade så bra så det blev mitt oxå.

Kan inte glömma den kvällen vi möttes för 2a gången. Den kvällen vi fick kontakt. Vi hade festat ihop och det hände en sak som gjorde mig väldigt ledsen så jag drog mig undan. Johanna blev orolig för mig. Hon sprang runt och leta efter mig. Hon var till med ut. Rädd att jag gjort nått dumt tror jag. Hon hittade mig tillslut och försökte trösta mig. Och då kände vi knappt varandra. Det var då jag kände att den här tjejen var speciell. Kanske kände hon oxå att jag var speciell. Kanske därför hon kände att den tjejen ville hon finnas där för.
Senare på natten blev det dock ombytta roller. Jag och en till tröstade henne och det kändes rätt att finans där.
Där började vår vänskap och jag tror att vi kommer få mycket roligt ihop och det där var knappast sista gången vi fick trösta varandra. Men det är det som vänner finns till för. I glädje och sorg.
Det snöa i går

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-02 @ 13:11:25
I går när jag satt vid datorn så såg jag detta på facebook

Daniel Johansson
Då var det dags för lite snö igen då.. Skidor på!

Då tittade jag ut och såg att det snöade. Dock inge länge och snön såg ut att vara snöblandat regn och det var inte så mycket snö men ändå ;). Dock inget konstigt här att det snöar 1a maj. Kanske var ett sätt för vintern att säga hej då ;)


Pratade me mamma. Tydligen snöat lite i dag oxå


Skura naken

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-01 @ 20:33:32
Tänkte ta och städa mitt badrum. Först ska det plockas upp o plockas ut. Allt som inte borde bli blött hes i hallen så länge. För sedan ska det skuras. Jag brukar vara naken när jag skurar badrummet för jag sprutar vatten överallt typ. Men rent blir det ;) Det tråkiga e ju att torka golvet sen. Vattnet får ej ligga för då kan det bli skador. Ett jäkla jobb o det lär ta det men så nice när det är klart.


Resan me jobbig början

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2011-05-01 @ 13:02:41
För några veckor sedan så åkte jag till Sundsvall. Att jag glömde mobilen har jag redan berättat så det behöver jag inte ta igen. Men att oroa sig att Bea eller Sabina skulle försöka få tag i mig av nån anledning och jag ej svarar fanns ju där. Tänk om de är sjuka, inte kommer osv. Men de fanns där när jag dök upp som tur var.

Efter att jag fått i mig lite mat så tog vi bussen tillsammans med några fler tjejer till stället där EMD skulle sjunga. Eftersom jag, sabina och Bea skulle få träffa grabbarna så skulle vi vara där till 17 då vi skulle ringa en snubbe som hade hand om det där Vi skulle få vara med en stund under sounshecken. jag hade räknat med högst 10 min men till våran glädje blev det betydligt längre. Danny var inte där då han typiskt nog var fast på Arlanda. ja så går det när man inte planerar ordentligt ;) Så matte och erik körde hans låtar oxå under sounshecken. Dock skulle han hinna till själva spelningen. Men spelningen skulle bli lite försenad. efter soundshecket knalla Erik och matte upp till oss. Matte fick sin 30 års present som jag och en tjej till hade fixat. 2 videos som vi byggt ihop.

Det var en helt annan upplevelse på den här spelningen gämfört me deras andra spelningar. För det första så var vi en sittande publik. Dock fick killarna oss att stå upp ibland he he. Det som var synd var att flera i publiken inte diggade med. Försökte man få igång publiken att visa sin glädje så tittade de bara konstigt på en. Som tur var så var det några som hakade på i allafall :)
Jag hade en väldigt bra plats tycker jag. Dock så funkar inte min kamera på sånna där ställen. inte så bra i allafall så det såg ut på bilderna som om jag satt långt bak. Många bilder blev suddiga osv. Nästa gång tar jag med min gamla kamera för den är bättre i sånna här situationer.
En låt var bättre live än på skiva och det var Burning
Den låt jag blev besviken på live var There´s a place for us
Och jag var inte så förtjust i deras nya version av All for love. Dock verkade den uppskattas av andra.
Den låt jag verkligen har börjat gilla och som jag njöt extra av när jag satt där var Anywhere in paradise.
Men ska jag sumera hela spelningen så var det en av de bästa spelningarna med killarna.
Den hamnar lätt med på topp 5 listan :)

E.M.D. – Anywhere Is Paradise <---- För dig som har spotify

Killarna varierade me att dansa och spela på instrumenten. Jag trodde innan att de bara skulle spela på instrumenten och att det bara skulle vara de 3. Men jag blev glatt överaskad att de hade me några fler som spelade och att killarna varierade. På så vis blir en spelning mer speciell. Ni som missade deras turne, ja ni har verkligen missat nått :)

Efter spelningen träffade vi killarna och nu fick vi även säga hej till Danny.
Erik ut som en hårding i sitt utseende. Man kan tolka honom som dryg. Men pratar man med honom så märker man att det inte stämmer. Och jag tror han vet det själv oxå att folk kan tolka honom som så. Jag har träffat han många gånger och han är en toppen kille.

Eftersom vi missat bussen så blev det en promenad in till Sundsvall efteråt. Tur att mitt tåg till Örebro inte skulle gå fören på natten. Då slapp man stressa. Vi skulle knalla till Max och äta nått men dumpa sabina på vägen så hon kunde ta sin buss hem (Hon bor i Sundsvall). När vi går genom stan så möter vi plötsligt Matte som har slut på småpengar och försökte betala parkering. Innan jag han erbjuda mig (hade en hel del små pengar) så säger Sabina att hon har små pengar. Så Matte behövde inte oroa sig längre :)

Det var skönt när tåget kom (hade knappt fått i mig nån mat) och jag kunde gå och lägga mig och börja färden mot Örebro. Jag slöt ögonen med ett leende på läpparna

RSS 2.0