Urs då ;)

En kvinna skrattade och pekade på ölmagen till en gammaltjock farbror och sade
:-Är det Falcon eller Pripps du har där inne?
Lite ställd blev han, men svarade
: -Jag har ingen aning, men det finns en kran under om du vill smaka?

Ingen bra början på dagen

Har rast och sitter och tänker på den hitils jobbiga dagen. Har haft otur sedan jag vaknade typ. Klockan är inte ens 11 och jag vill redan åka hem och dra täcket över huvudet. Alla har vi sånna här dagar när allt går åt pipsvängen. Slutar me att varenda liten motgång som t ex att tet är slut på jobbet blir jobbigt. O nu har datorn segat oxå så att jag ska hinna så lite som möjligt under min rast. Gissa om att jag inte ser fram emot mötet klockan 1. Allt kan hända på ett möte.

Jag hoppas att nått positivt händer idag. behöver inte vara en bigdeal. kan vara ett snällt upppiggande mail. Mer behövs lixom inte.

Bäst jag sätter igång och jobbar

Emma gör mig våt

Emma hjälpte mig att färga håret och när hon skulle skölja ur färgen så siktar hon som en myrslok och blöter ner mer än bara mitt hår. Tack för den ;)

Införskaffade ett smycke idag som jag ska ha en bild på Emilia i. Har tänkt på det ett tag men inte fören idag efter att ha sprungit runt i flera olika affärer så köpte jag en. Nu ska jag bara välja ut en bild. Finns plats för en bild till oxå. Vet inte om jag ska låta det vara tomt där.
RSS 2.0