Dancing with the stars

Permalink - Youtube - Kommentarer (0)
2015-09-23 @ 16:00:00
Här i Sverige heter det Lets dance. Jag brukar följa det. Däremot har jag aldrig följt den utlänska versionen. Nu gör jag dock det då min barndomsidol (som jag fortfarande lyssnar på då och då) är med.
Alla ni vet nog vem Nick Carter är. Men om det finns någon som inte vet så kan jag förklara att han är den yngste medlemmen i bandet Backstreet Boys. Han var blott 13 år då han blev medlem. Och nu är han 35 så åren går.
 
Jag tänkte posta de 3 videos som än så länge kommit ut på Dancing with the stars youtube i fall även ni vill kolla.
 
 
 
 


Barbados - Melodifestivalmedley Bingolotto 2012

Permalink - Youtube - Kommentarer (0)
2015-09-17 @ 11:44:32


Onsdag

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2015-09-16 @ 22:24:48
Hur har ni spenderat eran lill-lördag?
Här blev det så klart idol (vilket jag inte missar om inte något råkar komma i vägen). I dag är jag halvnöjd då i alla fall en av de tjejer jag ville ha vidare kom med. Ida var jätte duktig. Sedan gillade jag Rebecka.
 
I dag såg jag det inte själv utan var hem till Emelie och Rickard. Där jag satt med dem och Nicklas och glodde.
Blev annat än idol oxå såklart. Emelie ansåg att jag måste käka med henne så hon bjöd på någon kycklings tjoflöjt som var riktigt god. Tydligen något som Nicklas brukar laga.
 
Passade även på att färga Emelies hår. Jag oroar mig alltid att jag ska missa någon fläck. Det brukar alltid gå bra men man vet ju aldrig. Hur resultatet blev i dag vet jag inte för hon skulle tvätta ur färgen när jag gick. De skulle se Paradise hotel så då rymde jag fältet ha ha
 
Avslutar med en bild från i helgen :)
 
 


Den här musikalen måste jag se

Permalink - Youtube - Kommentarer (0)
2015-09-16 @ 14:08:56
 
 


Gick inte så bra det där

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2015-09-15 @ 22:17:04
Idol är i gång igen. Hade inte innan kvalveckan fått någon favorit. I går var det 5 tjejer. I dag 5 killar. Sen blir det 5 tjejer i morgon och sedan 5 killar på torsdag. 2 går vidare från varje avsnitt. På fredag väljer juryn ut några som ej gått vidare som får vara med och de ska tävla tillsammans med de som gått vidare för att få komma med till själva programmet.
 
I dag hittade jag faktiskt en jag gillade. Men så klart var inte juryn nöjd. Inte tittarna heller tydligen. Varken han (Johan) eller den andra killen jag ville ha vidare (Jonathan) gick vidare. Och med tanke på kritiken Johan fick av juryn så lär de inte välja han som ett wildcard på fredag :/
 
 


Förvirring

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2015-09-09 @ 22:49:31
Förvirringen som uppstår när man inte känner igen en person och det är typ som *alla känner apan men apan känner ingen*. Det blev så i dag. Jag stod och väntade på bussen efter jobbet när en bil kör in på busshållsplatsen och en kvinna frågar om jag är på väg hem. Jag tyckte hon verkade bekant men visste inte alls vart jag sett henne. Jag öppnade bildörren för att prata när jag ser att det sitter en liten tjej i baksätet. Henne kände jag däremot igen. Hon går på förskolan på mitt jobb. Det är ju lixom så att om det är barn man inte jobbar med så träffar man sällan deras föräldrar. Hennes mamma däremot hade koll på mig. Nästan som att föräldrana oxå borde göra en skolkattalog så vi fröknar kan hålla kollen på dem ha ha.
 
Nej det är inte lätt för mig som jobbar i skolan och fritids att ha koll på förskolebarnens föräldrar :P
Men när jag väl kände igen mamman så kunde jag hoppa in i bilen.
Jag måste dock ha sett ut som en fågelholk i början XD


Fest

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2015-09-08 @ 17:03:21
I lördags var det fest. Emelie fyllde 25 år och hade hyrt en lokal i Danderyd. Det höll i sig hela dagen (jag och Eva var med från start). Vissa var där när allt började (mest hennes familj) och fikade. Senare blev det middag. Och sedan fika. Från och med 21 var det dock ett tema. Som väldigt få körde med. Vi var bara några få som verkligen nappade. Tjejer skulle vara killar och killarna skulle vara tjejer. Kul med tema ju ;) Då blev det även lekar. Jag insåg att jag är grym på att dricka en STOR mugg med kolsyrat vatten utan händer. Något för mitt CV ;)
 
 


Tillbaka

Permalink - Allmänt - Kommentarer (0)
2015-09-02 @ 23:03:58
Tänkte jag skulle slänga in ett inlägg nu innan jag nattar. Första inlägget från min nya dator. Har varit datorlös ett tag men nu så :)
 
Just nu är halstabletter mina bästa vänner. Har åkt på ont i halsen. Men det är lugnt. Gör bara ont när jag sväljer och det gör man ju aldrig. Typ. Eller.
 
Verkar som om hösten verkligen fattade tag i att september är en höstmånad. Sista augusti var det fortfarande väldigt varmt osv men den 1a september så booom. Det är ju dock fortfarande ganska varmt men inte alls som i augusti och sicket väder. Jag älskar sommaren men jag välkomnar faktiskt lite kyla nu. Min lya blir som en bastu när det är varmt ute. Då har jag heldre kyligt och drar på mig en filt.
 
 
 
 


RSS 2.0